Τι έχω σχέση ή Φιλία; - Page 3
ICPS banner

[ Όροι Χρήσης Forum - ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΡΟΣΕΚΤΙΚΑ ] [ Προστασία ανηλίκων ]

Page 3 of 5 FirstFirst 12345 LastLast
Results 31 to 45 of 69
    Junior Member
    Το ξέρω το εχω ψιλοδοκιμάσει αλλά πάλι ..........κουβά. Είχα βάλει και εγώ τα μπλουζάκια μου τα έτσι μου τα αλλιώς μου ........τίποτα. Ε μετά το παρατάς.

Banned
    απο σωμα πως πας εισαι οκ? απλα σε ρωταω για να μαντεψω πως θα αντιδρασει

Junior Member
    Ναι εντάξει καραμπαμπαμ μεσογειακό στυλ, πολύ γλυκό πρόσωπο αυτά.

Banned
    Quote Originally Posted by laterna View Post
    Ναι εντάξει καραμπαμπαμ μεσογειακό στυλ, πολύ γλυκό πρόσωπο αυτά.
    εμενα οταν θελει να με φουντωσει οταν κοιμωμαστε μου γυρνα τη πλατη σκυβει και μου ακουμπα το κ@@λο στα ποδια μου και μετα μου λεει τωρα θα κοιμηθω κατσε ησυχο χαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχ

Senior Member
    Quote Originally Posted by αλεξανδρος_77 View Post
    εμενα οταν θελει να με φουντωσει οταν κοιμωμαστε μου γυρνα τη πλατη σκυβει και μου ακουμπα το κ@@λο στα ποδια μου και μετα μου λεει τωρα θα κοιμηθω κατσε ησυχο χαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχ
    ωραια ιδεα...ααχχχχχχχχχχχχ

Banned
    και μετα το παιζει οτι κοιμαται για δοκιμασε κατι τετοιο

Banned
    εγω θα σου ελεγα να του το κανεις συνεχεια ολη νυχτα διακριτικα και να φαινεται τυχαιο

Junior Member
    δε μένουμε μαζι οπότε λίγο δύσκολο...

Banned
    Δεν έχεις ούτε σχέση, ούτε φιλία. Από αυτά που περιγράφεις μου θυμίζεις την κατάσταση που επικρατούσε με μια πρώην σχέση μου.
    Εγώ τον ήθελα, μέχρι που αυτός με απέφυγε και μου έλεγε "θα γίνει κι αυτό", ξενέρωσα, μετά με ήθελε(λέμε τώρα!), είχα ήδη ξενερώσει και όλο το πράγμα ήταν αλληλένδετο. Πού κατέληξε όλο αυτό? Τελείωσα αυτή τη σχέση γιατί είχα ρουτινιάσει και βαρεθεί.
    Κάποια στιγμή θα την πάρεις την απόφαση κι εσύ. Κάθε λογικός άνθρωπος αυτό θα έκανε. Δεν μπορείς να χαλαλίζεις τη ζωή σου με το να αναρωτιέσαι "τι μου προσφέρει αυτή η σχέση?". Αν δεν περνάς καλά, φεύγεις και αυτό είναι όλο. Με το να κάθεσαι μόνο κακό κάνεις στη ψυχολογία σου και στη γυναικεία σου αυτοπεποίθηση.

Banned
    Quote Originally Posted by Αλκμήνη View Post
    Δεν έχεις ούτε σχέση, ούτε φιλία. Από αυτά που περιγράφεις μου θυμίζεις την κατάσταση που επικρατούσε με μια πρώην σχέση μου.
    Εγώ τον ήθελα, μέχρι που αυτός με απέφυγε και μου έλεγε "θα γίνει κι αυτό", ξενέρωσα, μετά με ήθελε(λέμε τώρα!), είχα ήδη ξενερώσει και όλο το πράγμα ήταν αλληλένδετο. Πού κατέληξε όλο αυτό? Τελείωσα αυτή τη σχέση γιατί είχα ρουτινιάσει και βαρεθεί.
    Κάποια στιγμή θα την πάρεις την απόφαση κι εσύ. Κάθε λογικός άνθρωπος αυτό θα έκανε. Δεν μπορείς να χαλαλίζεις τη ζωή σου με το να αναρωτιέσαι "τι μου προσφέρει αυτή η σχέση?". Αν δεν περνάς καλά, φεύγεις και αυτό είναι όλο. Με το να κάθεσαι μόνο κακό κάνεις στη ψυχολογία σου και στη γυναικεία σου αυτοπεποίθηση.
    παντως μη το αποκλιεις να χορισουν και να τα ξαναφτιαξουν στο μελον

Senior Member
    laterna μηπως εχει γκομενα?

Banned
    παντως μη το αποκλιεις να χορισουν και να τα ξαναφτιαξουν στο μελον
    Αν ο τυπάς θέλει δεκανίκι, άνετα μετά το χωρισμό τους βρίσκει άλλη. Δεν κολώνουν αυτά τα άτομα, για τον απλούστατο λόγο ότι δεν έχουν συναισθήματα, νομίζουν ότι αγαπάνε, αλλά στην ουσία αγαπάνε μόνο τον εαυτό τους.

Banned
    δε μένουμε μαζι οπότε λίγο δύσκολο...
    μια αλλη ιδεα ειναι να πας διακοπες μαζι του εγω ετσι κατεκτησα τον τυρανο ε συγνωμη τη κοπελα μου ενοω στις διακοπες ολοι ερχονται πιο κοντα αλιως αν συνεχισει ετσι το εργο βλεπω να τα φτιαχνετε σε καμια 2ετια αν εισαι ακομα μαζι του:confused:

Banned
    αχ αυτες οι ρωσιδες καταστρεφουν τα σχεδια στις ελληνιδες. πανω που ειχαν βολευτει τωρα με τη κριση και τους πεινασμενους ελληνες, που τους κρατουσαν και χωρις σεξ.

διαβασα και σε διπλανο θεμα για 7 χρονια ολοκληρα!!! μονο στην ελλαδα συμβαινει αυτο. ειναι να αναρωτιεται κανεις ποση αρρωστια υπαρχει. γιατι φυσιολογικο δε το λες...

οποτε δε μπορεις να πεις πως εχεις σχεση ολοκληρωμενη. ειναι σαν αυτες που ξεκιναν στο λυκειο, που το κοριτσακι τα εχει με το αγορακι, αλλα δε κανουν τιποτα και περιμενουν μεχρι να ωριμασουν.

εσεις που ειστε ωριμοι τι περιμενετε, το τρενο ? ελλειψη επικοινωνιας δειχνει. κι αναρωτιεμαι πως νιωθεις οτι τον στηριζεις κι ολας οταν δε τα βρισκεται ουτε στο κρεβατι. μαλλον νομιζεις οτι του προσφερεις.

Κοίτα ξέρω ότι είχε σχέσεις και ότι πήγαινε να κάνει σεξ επί πληρωμή -πράγμα που το απεχθάνομαι και με ξενερώνει αφάνταστα- τώρα όσο για το χειροκίνητο ξέρω ότι το εξασκεί.
    αυτο μαλλον το γραψες για πριν ξεκινησει μαζι σου. πως ξερεις οτι και τωρα δε πηγαινει και κανει σεξ επι πληρωμη και γι'αυτο δε προχωρατε ?

γενικα η εικονα που δινεις απ'το τροπο που γραφεις, ειναι ενος ανθρωπου που αντιμετωπιζει το σεξ λιγο σαν ταμπου ακομα, κανει οτι δεν υπαρχει, δε πρεπει να μιλα γι'αυτο κλπ.

μηπως εκτος απο μπλουζακια να εκανες και τη πρωτη κινηση και να του ορμουσες ? αν ομως νιωθεις σιγουρη οτι δε σου βγαζει κατι τετοιο πλεον, χωρισε και προχωρα με αλλον, τι περιμενεις ?

Senior Member
    ναι αλλα το να σε εχει καπιος δεκανικι ετσι θα σε εχει και αναγκη αρα ειναι η καλυτερη πατεντα για να ειναι πιστος απο μονος του σε εσενα
    Oi σχέσεις δεν στηρίζονται σε πατέντες τύπου "να γίνω το δεκανίκι σου για να μην μου φύγεις". Ούτε σε μακροχρόνια σχέδια για να σου "κάτσει" ο άλλος. Η ερωτική επαφή είναι αυτή που ολοκληρώνει τη σχέση, δίχως αυτή μιλάμε για εφηβικά παιχνίδια όπως λεει και ο ΚΕΝΟ.
    Νιώθω ότι μπορεί κάποιος να έχει θέματα ψυχολογικού ή θρησκευτικού περιεχομένου, και όταν αγαπάς τον άλλο οφείλεις να δείχνεις σεβασμο και κατανόηση για να τον βοηθήσεις να τα ξεπεράσει. Αλλά μέχρι ένα σημείο. Διαφορετικά αναλώνεσαι σε μια σχέση δίχως νόημα και ουσία. Φυσικά οκ αν θέλεις να ζήσεις το προσωπικό σου παραμυθάκι κανένα πρόβλημα. Αρκεί να συνειδητοποιείς την κατάσταση όσο μπορείς για να μην καταλήξεις με μεγαλύτερα ψυχολογικά προβλήματα απ' ότι ο άλλος που στην τελική μπορεί να τα χρησιμοποιεί σαν άλλοθι γιατί απλά τον βολεύει μια χαρά η κατάσταση
    Να μετατρέψεις το "ετσι συνέβη" σε "ετσι το θέλησα" αυτό και μόνο ονομάζω λύτρωση ΝΙΤΣΕ

Page 3 of 5 FirstFirst 12345 LastLast