Τι έχω σχέση ή Φιλία;
ICPS banner

[ Όροι Χρήσης Forum - ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΡΟΣΕΚΤΙΚΑ ] [ Προστασία ανηλίκων ]

Page 1 of 5 123 ... LastLast
Results 1 to 15 of 69
    Junior Member

Τι έχω σχέση ή Φιλία;

Έχω σχέση εδώ και αρκετό καιρό πάνω από 6 μήνες. Περνάμε όμορφα μαζί σε σημείο υπερβολικά ρομαντικό. Το πρόβλημα είναι ότι στο σεξουαλικό κομμάτι δεν έχουμε προχωρήσει καθόλου. Η αλήθεια είναι ότι ανησυχώ τρομερά και τα βράδια κατακλύζομαι από εφιάλτες. Στην αρχή δεν ήθελε καθόλου να προχωρήσουμε εκείνος αλλά τώρα εγώ δε θέλω. Όλο αυτό το διάστημα γέμισα ανασφάλειες, κουράστηκα και κατ΄επέκταση βαρέθηκα. Κατάλαβα στη πορεία της σχέσης μας ότι από αυτές τις γυναίκες που του άρεσαν (ξανθιές ρωσίδες τούμπανο, 90-60-90 κοκ.) εγώ δεν είμαι. Μάλιστα το ακριβώς αντίθετο. Ομολογώ ότι απογοητεύτηκα και από τους 6 μήνες και μετά σταμάτησα να σκέφτομαι το κομμάτι σεξ. Επίσης, ανακάλυψα και πως ο ίδιος αντιμετωπίζει κάποια ψυχολογικά προβλήματα στα οποία τον στηρίζω και προσπαθώ να τον βοηθήσω. Θα ξεκινήσει και ψυχοθεραπεία την άλλη βδομάδα. Στηρίζεται σε μεγάλο βαθμό επάνω μου σε σημείο που εγώ αρχίζω να πνίγομαι.Βέβαια δε φταίει αυτός εγώ του άπλωσα χείρα βοηθείας. Είχα πει στον εαυτό μου να μην είμαι δοτική αλλά δεν μπορώ να μη δώσω. Εξαιτίας αυτής της άρνησης είχα μείνει μόνη μου και άπραγη για πολλά χρόνια. Το ότι ξεκίνησα μία σχέση μου ήταν δύσκολο όπως επίσης και να την συνεχίσω. Περίμενα ότι το σεξ θα ήταν το κερασάκι της τούρτας αλλά μάλλον διάλεξα τούρτα χωρίς καμία διακόσμηση. Μπορεί να υπάρξει και να συνεχίσει σχέση χωρίς σεξ; Δεν είμαστε γέροι άνθρωποι αλλά νεότατοι και θα έπρεπε να γίνεται κι αυτό. Δεν ξέρω πως να το χειριστώ. Αλλά πλέον αυτό το κομμάτι με φέρνει σε αμηχανία και στο σημείο να τον σκέφτομαι φιλικά και όχι σεξουαλικά. Έχω σηκώσει τα χέρια ψηλά και κάνω το παγόνι, τη στρουθοκάμηλο στην τελική τον Κινέζο. Αν μπορείτε διαφωτίστε με και βοηθήστε με να το χειριστώ κάπως. Ευχαριστώ εκ των προτέρων.

Banned
    βασικα καπια στιγμη η ιδια η φυση θα σε σπρωξει να κανεις σεξ μαζι του κατα την αποψη μου αν τον αγαπας και σου αρεσει τον αγαπας? για να λες οτι την στηριξες σημαινει πως ναι ετσι δεν ειναι? επισης για να λες οτι εχει ψυχολογικα σημαινει οτι καπιο αλλο κολημα συνεβει αρα το πιθανοτερο ειναι εχεις μια φιλικη σχεση που μαλον αργοτερα θα καταληξει σε ερωτικη εγω ετσι το κοβω... εσυ τι λες ?

Senior Member
    Γιατι δε τον ρωτας το γιατι δεν προχωραει στο σεξ? Υπαρχουν πολλοι λογοι που μπορει καποιος να μην προχωραει. Τι σου λεει ο ιδιος? Και βλεπουμε για τα υπολοιπα.

Junior Member
    Quote Originally Posted by kerasi View Post
    Γιατι δε τον ρωτας το γιατι δεν προχωραει στο σεξ? Υπαρχουν πολλοι λογοι που μπορει καποιος να μην προχωραει. Τι σου λεει ο ιδιος? Και βλεπουμε για τα υπολοιπα.
    Βασικά εκείνος μου είχε θέσει αυτό το ερώτημα κερασάκι. Του είχα πει χαρακτηριστικά ότι αφήνεις σε αφήνει. Και μετά με ρώτησε αν είμαι έτοιμη και του είπα ναι. Εκείνος συμπλήρωσε :θα γίνει κι αυτό. Αλλά τίποτα. Αλέξανδρε το θέμα είναι ότι η φύση με έσπρωχνε πριν τους 6 μήνες τώρα πια τίποτα. Δε ξέρω αν τον αγαπάω πραγματικά.Τον νοιάζομαι σίγουρα. Αλλά έτσι όπως έχει πάει η δουλειά κουράστηκα και σίγουρα έχω βαρεθεί. Αν γυρίσω αυτό το διάστημα να με δω σα ταινία, νιώθω σα παιδί που περιμένει να της φέρουν τη barbie και αντ΄αυτού παίρνει μόνο γλυκά. Κάποια στιγμή μπουχτίζεις.
    Κερασάκι νομίζω ότι από εδώ και πέρα δε θέλω να το συζητήσω καθόλου, μαζί του τουλάχιστον.

Banned
    Quote Originally Posted by laterna View Post
    Βασικά εκείνος μου είχε θέσει αυτό το ερώτημα κερασάκι. Του είχα πει χαρακτηριστικά ότι αφήνεις σε αφήνει. Και μετά με ρώτησε αν είμαι έτοιμη και του είπα ναι. Εκείνος συμπλήρωσε :θα γίνει κι αυτό. Αλλά τίποτα. Αλέξανδρε το θέμα είναι ότι η φύση με έσπρωχνε πριν τους 6 μήνες τώρα πια τίποτα. Δε ξέρω αν τον αγαπάω πραγματικά.Τον νοιάζομαι σίγουρα. Αλλά έτσι όπως έχει πάει η δουλειά κουράστηκα και σίγουρα έχω βαρεθεί. Αν γυρίσω αυτό το διάστημα να με δω σα ταινία, νιώθω σα παιδί που περιμένει να της φέρουν τη barbie και αντ΄αυτού παίρνει μόνο γλυκά. Κάποια στιγμή μπουχτίζεις.
    Κερασάκι νομίζω ότι από εδώ και πέρα δε θέλω να το συζητήσω καθόλου, μαζί του τουλάχιστον.
    τον νοιαζομαι αλλα δε ξερω αν τον αγαπω χμμμμ ετσι οπως το βλεπω ισως λεω ισως χωρισετε και αργοτερα ξανασμιξετε...

Senior Member
    Βασικα τωρα θελει αυτος αλλα δε θελεις εσυ? Ενω πριν ηταν αναποδα? Γιατι νομιζω ετσι λες στο κειμενο σου.

Junior Member
    επακριβώς κεράσι.όλο είναι υπονοούμενα αλλά εγώ i'm from china. Δε βρίσκω νόημα στο να κάνω υποθετικές συζητήσεις που έχουν καταντήσει σα πολιτικές θα... θα... θα... .
    Αλέξανδρε έχω σκεφτεί και αυτή την εκδοχή. πρέπει να βάλω κάτω τα υπερ και τα κατα. Δε ξέρω αν θα κάνω καλά. τι λέτε;

Senior Member
    Πριν λοιπον που ηθελε αυτος γιατι δεν ηθελες εσυ?

Senior Member
    Σίγουρα ερωτική σχέση δεν έχετε. Φοβάμαι όμως ότι δεν έχετε ούτε φιλία, γιατί η φιλία δεν είναι κάτι που μας πνίγει, ούτε έχουμε άλλες προσδοκίες (όπως σεξ) από έναν φίλο. Και βέβαια, με έναν φίλο μπορούμε να μιλάμε ανοιχτά και όχι να κρυβόμαστε πίσω από το δάχτυλό μας.
    Άστον να λύσει τα ψυχολογικά (πιθανόν και σεξουαλικά του προβλήματα) μόνος με τον ειδικό. Μπορείς να είσαι δίπλα του, τόσο όσο δε νιώθεις να πιέζεσαι. Σε αντίθετη περίπτωση, καλύτερα να απομακρυνθείς, έστω και προσωρινά.

Banned
    Quote Originally Posted by laterna View Post
    επακριβώς κεράσι.όλο είναι υπονοούμενα αλλά εγώ i'm from china. Δε βρίσκω νόημα στο να κάνω υποθετικές συζητήσεις που έχουν καταντήσει σα πολιτικές θα... θα... θα... .
    Αλέξανδρε έχω σκεφτεί και αυτή την εκδοχή. πρέπει να βάλω κάτω τα υπερ και τα κατα. Δε ξέρω αν θα κάνω καλά. τι λέτε;
    εγω εχω σχεση 7 χρονια με κοπελα στην αρχη δε με εβλεπε καθολου ερωτικα οστοσο επιδη την ειχα ακουσει στερεοφονικα με το σωμα της εκανα υπομονη και εκανα διπλα της το κινεζακι μεχρι που μετα απο 2 χρονια μια μερα ανακαλυψε οτι με θελει (κατεριψα καθε ρεκορ επιμονης...)

Junior Member
    Quote Originally Posted by kerasi View Post
    Πριν λοιπον που ηθελε αυτος γιατι δεν ηθελες εσυ?
    Έχω να κάνω σεξ υπερβολικά πάρα πολύ καιρό σε σημείο που έχω ξεχάσει πως είναι. Οπότε ντρέπομαι να του το πω γιατί δεν ξέρω τι θα νομίζει για εμένα και δεύτερον ντρέπομαι για το σώμα μου. όταν ξέρεις και ανακαλύπτεις τι αρέσει στον άλλον και εσύ δεν πληροίς τις προϋποθέσεις ,δεν εκδηλώνεσαι. Η αλήθεια είναι ότι μια βδομάδα τώρα έχω απομακρυνθεί. Δεν επιδιώκω να τον δω και έχω ακυρώσει κάποια ραντεβού μας.

Αλέξανδρε νομίζω ρεκόρ και υπομονής. Από αυτό έχω έλλειψη. Καθόλου υπομονή. Και πίστεψέ με ώρες ώρες νιώθω ότι την έχω ξεπεράσει.

Senior Member
    Καλυτερα βρες γκομενο γιατι σε βλεπω να τρελενεσαι απ τα νευρα και να τρεχεις στους ψυχιατρους.
    Για το σωμα σου γτ ντρεπεσαι? Εισαι παχια?

Junior Member
    Ἠμουν κάποτε τώρα κανονική. Το σκέφτομαι βρε κεράσι μου αλλά όσο το σκέφτομαι περιπλέκονται τα άτιμα τα πράγματα.

Senior Member
    Τοτε γιατι ντρεπεσαι οταν γδυνεσαι?

Junior Member
    δε το έχω κάνει ποτέ μπροστά του.Εκείνος ναι.

Page 1 of 5 123 ... LastLast