Epic FAIL !!! - Page 5
ICPS banner

[ Όροι Χρήσης Forum - ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΡΟΣΕΚΤΙΚΑ ] [ Προστασία ανηλίκων ]

Page 5 of 9 FirstFirst ... 34567 ... LastLast
Results 61 to 75 of 132

Thread: Epic FAIL !!!

Senior Member
    πολύ ρίσκο είναι αυτό γιατί παίζει να ξενερώσει κιόλας η κοπέλα... χωρίς να τον έχει και δεδομένα βέβαια,αλλα αυτή η μέθοδος είναι κάπως παιδιάστικη.

Senior Member
    Αφου λεει οτι το ξεκαθαρισε της γκομενας και εφαγε "χ"

Αν αυτος την βλεπει ερωτικα τοτε η θα τον δει κι αυτη ερωτικα η θα κοψουν επαφες ειναι κριμα να παιδευεται...
    Ειναι πολυ ψυχοφθορο να κανεις παρεα με μια γκομενα που γουσταρεις...
    Και μετα να γυρισει και να σου πει "ΑΧΧΧΧ Γιωργο μου γνωρισα ενα παιδι ειναι τοσο τρυφερος κ.λ.π"

Οποτε η δοκιμαζει κατι για να κοψει αντιδρασεις η ξεκοβει...
    Αν και δυσκολο το κοβω εφοσον λεει πως εφαγε "χ"

Senior Member
    Ρε παιδια τι συζηταμε 5 σελιδες ?
    Τα πραγματα ειναι απλα. Ρωταει ο GeorgeP την κοπελια τι θελει και αν θελει , και απαιτει ξεκαθαρη απαντηση .
    Αν η κοπελια δεν θελει , παμε για αλλα.
    Αν η κοπελια δεν δινει ξεκαθαρη απαντηση , παμε για αλλα.

Τοσο απλα.

Senior Member
    Quote Originally Posted by betelgeuse View Post
    Ρε παιδια τι συζηταμε 5 σελιδες ?
    Τα πραγματα ειναι απλα. Ρωταει ο GeorgeP την κοπελια τι θελει και αν θελει , και απαιτει ξεκαθαρη απαντηση .
    Αν η κοπελια δεν θελει , παμε για αλλα.
    Αν η κοπελια δεν δινει ξεκαθαρη απαντηση , παμε για αλλα.

Τοσο απλα.
    Πες τα ρε συ μπετελ! 5 σελιδες αναλυουμε το ιδιο πραγμα!
    " I stopped fighting my inner demons... we are on the same side now..."

Senior Member
    Ασε ρε Λακρυ :P

Senior Member
    Quote Originally Posted by Nocash View Post
    Ασε ρε Λακρυ :P
    Ε τι δλδ? Το πολυ το τακα τακα :p

Senior Member
    Μαστερμπε'ι'σον ις νοτ ε κρα'ι'μ χαχαχαχαχαχα

Senior Member
    Η αλλιως αν πετυχει η μ@λκια τυφλα να χει το γμσι :p

Λοιπον κανονισαμε να βγουμε αυριο , και θα την ρωτησω τι θελει ?
    Τωρα το θεμα ειναι οτι δεν μπορω να της πω : Τι θελεις ρε ?
    Να το παω σιγα σιγα ?
    Σε αλλες περιπτωσεις ελεγα 2-3 κομπλιμέντα , μετα μια προταση που κανει μπαμ , και ειμουν " ο αρχοντας της καταστασης "
    Τωρα ομως ?

Senior Member
    Βγειτε για ενα ποτο...
    Και μετα πες της να πατε μια βολτα με τα ποδια...Να περπατησετε..
    Και στο δρομο ξεκαθαρισε της τη κατασταση...
    Πες της πως την βλεπεις ερωτικα και αυτο δεν μπορει να συνεχιστει γιατι σε χαλαει παρα πολυ...

Senior Member
    Quote Originally Posted by GeorgeP View Post
    VickyK
    Δεν μου ειπες ομως κατι που δεν ξερω , Τα 11 μηνυματα ηταν αποδειξη πως ειμαι στο Friendzone .

Elis
    Γιατι το λες αυτο ? οι γυναικες στελνουν συνεχεια μηνυματα στις φιλες / φιλους τους . ( Οχι ολες , οι περισσοτερες )
    Μα γι' αυτό σε ρώτησα σε τι αφορούσαν τα μηνύματα... αν ήταν για γκόμενους ή πρώην.. ίσως και να είσαι αλλά αν ήταν ασχέτου θέματος ή για το πότε θα βρεθείτε.. τι κάνεις... κτλ κτλ... είναι δείγμα ότι θέλει να έχει επαφή μαζί σου!!!
    Ρόδα είναι και γυρίζει... Εγώ φοβάμαι ότι όταν τη δω θα χαρώ και αυτή θα με πατήσει!!! :P

Senior Member
    Quote Originally Posted by GeorgeP View Post
    Λοιπον κανονισαμε να βγουμε αυριο , και θα την ρωτησω τι θελει ?
    Τωρα το θεμα ειναι οτι δεν μπορω να της πω : Τι θελεις ρε ?
    Να το παω σιγα σιγα ?
    Σε αλλες περιπτωσεις ελεγα 2-3 κομπλιμέντα , μετα μια προταση που κανει μπαμ , και ειμουν " ο αρχοντας της καταστασης "
    Τωρα ομως ?

Να σου πω βρε άρχοντα... Το θέμα είναι να πεις κάτι που νιώθεις, δεν υπάρχει ειδική συνταγή πάντα! Βγαίνετε-της λες ότι δε τη βλέπεις φιλικά και ότι για σένα δεν είναι εύκολο-περιμένεις αντιδράσεις.. αν και πάλι σου πει τα ίδια... just forget it!!! Να μένεις σε μια κατάσταση μήπως κ αλλάξει κάτι, είναι ψυχοφθόρο!
    Ρόδα είναι και γυρίζει... Εγώ φοβάμαι ότι όταν τη δω θα χαρώ και αυτή θα με πατήσει!!! :P

Πιστεύω πως η κοπελιά ενδιαφέρεται για εσένα, αλλά θέλει χρόνο, όχι για να "ξεπεράσει" τον πρώην της, αλλά για να σε γνωρίσει καλύτερα και να δει αν της κάνεις. Αν σε έβλεπε σαν φίλο, δεν νομίζω να φρόντιζε να είναι σε τόσο συχνή επαφή μαζί σου από τη στιγμή μάλιστα που ξέρει πως νιώθεις για αυτήν. Επίσης, θεωρώ πολύ σημαντικό πως θέλει να σε γνωρίσει σε φίλους-φίλες της. Δεν νομίζω πως βρίσκεσαι στο friendzone όπως λες. Η άποψή μου; Αν την γουστάρεις πραγματικά την κοπέλα, πρέπει να πας με τα νερά της, να δείξεις υπομονή και πιστεύω πως έχεις πολλές πιθανότητες να την κερδίσεις στο τέλος. Πρέπει απλά να φερθείς έξυπνα. Γνώρισε τις φίλες και τους φίλους της και κέρδισέ τους αν μπορείς. Είναι πολύ σημαντικό. Από την άλλη όμως, αν δεν έχεις υπομονή για όλα αυτά τότε θα πρέπει να κάνεις μια ανοιχτή συζήτηση μαζί της σε πολύ ήπιους τόνους ώστε να ξέρεις τι σου γίνεται. Δεν το συνιστώ όμως αυτό το τελευταίο αν την θέλεις πραγματικά την κοπέλα, γιατί είναι πολύ πιθανό να δείξεις πως είσαι ανυπόμονος, κάτι το οποίο δεν είναι ευχάριστο σε μια γυναίκα κάτω από αυτές τις συνθήκες. Τέλος, μην αποκλείεις το ενδεχόμενο η κοπέλα να ανήκει στην κατηγορία των "pleasure delayer" (αλήθεια, την ξέρει κανείς την έννοια; ), οπότε πάλι πάμε στην πρώτη λύση που σου ανέφερα πιο πάνω. Πιστεύω γενικά ότι "την έχεις", αλλά πρέπει να δείξεις υπομονή. Να μην την πιέσεις για κάτι ούτε στο ελάχιστο. Η λύση του να παρουσιάσεις πως δήθεν υπάρχει κάποια άλλη κοπέλα η οποία ενδιαφέρεται για εσένα, ενέχει μεγάλο ρίσκο κατά την άποψή μου. Δεν θα το συνιστούσα.

Senior Member
    Τακη36... έχεις κάποιο δίκιο σε αυτά που λες! όσο για τη φράση που είπες... "pleasure delayer", προσωπικά δεν ήξερα ότι υπήρχε τέτοια κατηγορία και μάλιστα με τίτλο! Ξέρεις.. ίσως και να ισχύει γιατί κρίνω από τον εαυτό μου. Θέλω να πιστεύω πως δε γίνεται επίτηδες, ξανα λέω.. βάση τα δικά μου δεδομένα. Απλά τη σήμερον ημέρα, όλα είναι πολύ βιαστικά, οι άνθρωποι, οι καταστάσεις με αποτέλεσμα να χάνεις καμιά φορά την ουσία. Να σου πω την αλήθεια, έπειτα από σύντομες σχέσεις, προτιμώ τη καθυστέρηση και όπου πάει βρε αδερφέ! Εφόσον υπάρχει ενδιαφέρον και από τις δύο πλευρές!

VickyK, την εν λόγω φράση την γνωρίζω εδώ κι αρκετά χρόνια τώρα. Είναι αρκετά διαδεδομένη στο εξωτερικό, "ανεπίσημα" βέβαια. Σαφώς και δεν πρόκειται για κάτι εσκεμμένο. Η κοινωνία μας όμως, τείνει όλο και περισσότερο προς αυτή την κατεύθυνση. Σε όλους μας αρέσει πχ, η επιλογή της-του συντρόφου μας να είναι κάτι παραπάνω από "αποδεκτή" στον στενό μας κύκλο (φίλοι, οικογένεια). Γι αυτό λέω και στο φίλο μας πιο πάνω πως θα πρέπει να δείξει υπομονή αν τον ενδιαφέρει πραγματικά η κοπέλα.

Page 5 of 9 FirstFirst ... 34567 ... LastLast