Epic FAIL !!! - Page 6
ICPS banner

[ Όροι Χρήσης Forum - ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΡΟΣΕΚΤΙΚΑ ] [ Προστασία ανηλίκων ]

Page 6 of 9 FirstFirst ... 45678 ... LastLast
Results 76 to 90 of 132

Thread: Epic FAIL !!!

Senior Member
    Quote Originally Posted by Takis 36 View Post
    VickyK, την εν λόγω φράση την γνωρίζω εδώ κι αρκετά χρόνια τώρα. Είναι αρκετά διαδεδομένη στο εξωτερικό, "ανεπίσημα" βέβαια. Σαφώς και δεν πρόκειται για κάτι εσκεμμένο. Η κοινωνία μας όμως, τείνει όλο και περισσότερο προς αυτή την κατεύθυνση. Σε όλους μας αρέσει πχ, η επιλογή της-του συντρόφου μας να είναι κάτι παραπάνω από "αποδεκτή" στον στενό μας κύκλο (φίλοι, οικογένεια). Γι αυτό λέω και στο φίλο μας πιο πάνω πως θα πρέπει να δείξει υπομονή αν τον ενδιαφέρει πραγματικά η κοπέλα.
    Νομίζω ότι δεν είναι απαραίτητα κακό, το να υπάρχει μια αναμονή... κάποτε έτσι γινόταν και κάναμε και μια σχέση της προκοπής, τώρα είναι όλα στο γρήγορο! Παραπέμπουμε μία έξοδο για φαγητό ή ποτό και περνάμε κατευθείαν στο "παρασύνθημα"! Δε ξέρω γιατί...
    Πάντως εμένα δε μ ενδιαφέρει τόσο πολύ να είναι ο άλλος αποδεκτός από φίλους κ οικογένεια. Αν με καλύπτει και τον καλύπτω, είμαι οκ! Άσε που καμιά φορά, δεν είναι κ τόσο αντικειμενικοί οι "γύρω" και μπορεί να επηρεαστείς άδικα!
    Τώρα... οσον αφορά τον GeorgeP, σωστό είναι να κανει λίγη υπομονή αλλά και υπομονή, προυποθέτει ένα χρονικό όριο, πιο πολύ, επειδή είναι ψυχοφθόρο να είσαι με κάποιον που σ' ενδιαφέρει και δεν έχεις ανταπόκριση ή μπερδεύεσαι με το τι σου δείχνει!
    Ρόδα είναι και γυρίζει... Εγώ φοβάμαι ότι όταν τη δω θα χαρώ και αυτή θα με πατήσει!!! :P

Quote Originally Posted by VickyK View Post
    Νομίζω ότι δεν είναι απαραίτητα κακό, το να υπάρχει μια αναμονή... κάποτε έτσι γινόταν και κάναμε και μια σχέση της προκοπής, τώρα είναι όλα στο γρήγορο! Παραπέμπουμε μία έξοδο για φαγητό ή ποτό και περνάμε κατευθείαν στο "παρασύνθημα"! Δε ξέρω γιατί...
    Πάντως εμένα δε μ ενδιαφέρει τόσο πολύ να είναι ο άλλος αποδεκτός από φίλους κ οικογένεια. Αν με καλύπτει και τον καλύπτω, είμαι οκ! Άσε που καμιά φορά, δεν είναι κ τόσο αντικειμενικοί οι "γύρω" και μπορεί να επηρεαστείς άδικα!
    Τώρα... οσον αφορά τον GeorgeP, σωστό είναι να κανει λίγη υπομονή αλλά και υπομονή, προυποθέτει ένα χρονικό όριο, πιο πολύ, επειδή είναι ψυχοφθόρο να είσαι με κάποιον που σ' ενδιαφέρει και δεν έχεις ανταπόκριση ή μπερδεύεσαι με το τι σου δείχνει!
    Σαφώς και δεν είναι κάτι κακό, το αντίθετο θα έλεγα. Προσωπικά ποτέ δεν μου άρεσαν οι "γρήγορες" καταστάσεις, ούτε βέβαια και οι "πιο αργές κι απ'την καθυστέρηση"! Κάτι ενδιάμεσο. Η χρονική διάρκεια του όλου "παιχνιδιού" εξαρτάται από την εκάστοτε περίπτωση, αλλά και τους χαρακτήρες των εμπλεκομένων προσώπων. Σίγουρα δεν θα σταθούμε στις γνώμες των φίλων μας για το άτομο που μας ενδιαφέρει, δεν είπα κάτι τέτοιο. Όμως, δεν είναι πολύ ευχάριστο για εμάς όταν η/ο σύντροφος μας κερδίζει τις εντυπώσεις των κοντινών μας προσώπων; Αυτό το αναφέρω για την περίπτωση του φίλου μας του Γιώργου. Πιστεύω πως γι'αυτό θέλει η κοπέλα να του γνωρίσει τις φίλες-φίλους της. Έχω την εντύπωση πως πρέπει να περάσει κάποια τεστ από την κοπέλα πριν του δοθεί. Μπορεί βέβαια να κάνω και λάθος, αλλά περισσότερο προς αυτή την κατεύθυνση πηγαίνει η σκέψη μου.

Senior Member
    Ναί... ίσως να έχεις δίκιο και να θέλει η κοπέλα να πάρει τη τυπική "έγκριση", το κάνουμε καμιά φορά.. από την άλλη μπορεί καμιά φορά να το κάνουμε όταν μας αρέσει πολύ κάποιος και θέλουμε να τον βάλουμε γρήγορα στο κύκλο μας, σαν ένδειξη ότι είναι κάτι πιο σοβαρό, οπότε γνώρισε σοι, φίλους, σκυλιά κ γατιά!!! :P
    Νομίζω ότι μια ενδιάμεση κατάσταση, είναι ότι καλύτερο! Όλα χρειάζονται σε μια σχέση, κάθε είδους σχέσης, είτε σεξουαλική μόνο, είτε για κάτι πιο "σοβαρό" κ δε μιλάω για γάμο...
    Να σε ρωτήσω κάτι, πάνω σε αυτό που είπες για τη χρονική διάρκεια του παιχνιδιού... Γιατί το συναντώ συχνά? Και οι φίλες μου.. και τι εννοώ... ότι όλα θέλουν να γίνουν πολύ γρήγορα! Προσπερνάνε το ενδιάμεσο.. δεν υπάρχει καν... "πως σε λένε? πόσο είσαι? ελεύθερη? σπίτι σου ή σπίτι μου?" κάτσε ρε φίλεεε!!!! Πάρ'το αλλιώς!!! Πολύ ξενέρωμα λέμε!!! Εντάξει... μπορεί να μην είναι ακριβώς αυτός ο διάλογος αλλά καταλαβαίνεις τι εννοώ. Κάποιες κοπέλες, όπως και αυτή του φίλτατου GeorgeP απ' ότι καταλαβαίνω (και χωρίς να θέλω να πω ότι οι προθέσεις του ήταν καθαρά σεξουαλικές), δεν είναι του τσακ μπαμ!!! Πως γίναμε έτσι?
    Ρόδα είναι και γυρίζει... Εγώ φοβάμαι ότι όταν τη δω θα χαρώ και αυτή θα με πατήσει!!! :P

Senior Member
    Εγώ από τις εκφράσεις που χρησιμοποιείς διακρίνω μια αλαζονεία..."είμαι ο άρχοντας της κατάστασης", "τις έχω τις γκόμενες" κλπ...χωρίς να θέλω να σε προσβάλλω δείχνεις να έχεις μεγάλη ιδέα για τον εαυτό σου κι αυτό δεν δίνει και πολύ καλή εντύπωση...επίσης συμφωνώ με όσους είπαν ότι αυτό που σε πείραξε είναι ότι έφαγες Χ...αν όντως αυτός είναι ο λόγος επειδή ας πούμε σου συμβαίνει πρώτη φορά τότε άσε ήσυχη την κοπέλα και ψάξε να βρεις μια απ' αυτές που τις έχεις εύκολα...κι αυτό γιατί εγώ εδώ δεν διακρίνω τίποτα άλλο παρά θιγμένο εγωϊσμό και περηφάνεια κι αυτός δεν είναι καλός λόγος για να διεκδικήσεις μια κοπέλα (για εκείνη δηλαδή). Ξεπέρνα το και πάνε παρακάτω. Είχε όλο το δικαίωμα να σε απορρίψει.
    Τώρα αν ενδιαφέρεσαι για εκείνη όπως λες και σε έχει μπερδέψει η συμπεριφορά της (που ίσως κι αυτή να είναι λίγο ανώριμη) ρώτα τη με καλό τρόπο πως βλέπει τη σχέση σας...πάντως δεν είναι απίθανο όντως να θέλει χρόνο να συνέλθει από προηγούμενη σχέση της αλλά να την ενδιαφέρεις κι εσύ...γι' αυτό επικοινωνεί μαζί σου αλλά ίσως δεν είναι έτοιμη για κανονική σχέση ακόμα...
    Στέκεσαι εδώ, δυο μέτρα μακριά μου όμως για μένα αυτά τα δυο μέτρα είναι ένα αδύνατο ταξίδι...

Quote Originally Posted by VickyK View Post
    Ναί... ίσως να έχεις δίκιο και να θέλει η κοπέλα να πάρει τη τυπική "έγκριση", το κάνουμε καμιά φορά.. από την άλλη μπορεί καμιά φορά να το κάνουμε όταν μας αρέσει πολύ κάποιος και θέλουμε να τον βάλουμε γρήγορα στο κύκλο μας, σαν ένδειξη ότι είναι κάτι πιο σοβαρό, οπότε γνώρισε σοι, φίλους, σκυλιά κ γατιά!!! :P
    Νομίζω ότι μια ενδιάμεση κατάσταση, είναι ότι καλύτερο! Όλα χρειάζονται σε μια σχέση, κάθε είδους σχέσης, είτε σεξουαλική μόνο, είτε για κάτι πιο "σοβαρό" κ δε μιλάω για γάμο...
    Να σε ρωτήσω κάτι, πάνω σε αυτό που είπες για τη χρονική διάρκεια του παιχνιδιού... Γιατί το συναντώ συχνά? Και οι φίλες μου.. και τι εννοώ... ότι όλα θέλουν να γίνουν πολύ γρήγορα! Προσπερνάνε το ενδιάμεσο.. δεν υπάρχει καν... "πως σε λένε? πόσο είσαι? ελεύθερη? σπίτι σου ή σπίτι μου?" κάτσε ρε φίλεεε!!!! Πάρ'το αλλιώς!!! Πολύ ξενέρωμα λέμε!!! Εντάξει... μπορεί να μην είναι ακριβώς αυτός ο διάλογος αλλά καταλαβαίνεις τι εννοώ. Κάποιες κοπέλες, όπως και αυτή του φίλτατου GeorgeP απ' ότι καταλαβαίνω (και χωρίς να θέλω να πω ότι οι προθέσεις του ήταν καθαρά σεξουαλικές), δεν είναι του τσακ μπαμ!!! Πως γίναμε έτσι?
    Κοίταξε.. το μεγαλύτερο μερίδιο ευθύνης το φέρουμε εμείς οι άντρες πιστεύω κι εξηγούμαι. Οι περισσότεροι άντρες, δεν έχουν διάθεση να ασχοληθούν και πολύ με μια δύσκολη γυναίκα εκτός κι αν την γουστάρουν τρελά και θέλουν πάση θυσία να κάνουν κάτι μαζί της. Ο άντρας πιστεύω πως κατευθύνει περισσότερο την εξέλιξη μιας σχέσης σε αυτό το επίπεδο. Επιπλέον, είναι και οι ρυθμοί της ζωής μας γρήγοροι και δυστυχώς έχουμε μεταφέρει αυτό το κλίμα και στο κομμάτι των σχέσεων (δεν μου κάνεις; Δεν πειράζει, πάμε παρακάτω, να μην χάνουμε χρόνο), εσφαλμένα σίγουρα! Προσωπικά πάντως, το βλέπω εντελώς διαφορετικά το θέμα. Τι εννοώ.. όταν μου αρέσει μια κοπέλα, θέλω πρώτα να γνωρίσει τον ψυχικό μου κόσμο, με τα καλά του και τα στραβά του (όλοι έχουμε και από τα δύο) κι έπειτα αν της κάνω προχωράμε. Γι'αυτό πάντα σχεδόν δίνω χρόνο και δεν κάνω βιαστικές κινήσεις. Έπειτα θέλω κι εγώ να την γνωρίσω καλύτερα πριν προχωρήσουν τα πράγματα, ώστε να ελαχιστοποιηθούν οι πιθανότητες να επέλθει χωρισμός κάποια στιγμή. Ο χωρισμός ποτέ δεν είναι ευχάριστο πράγμα για κανέναν, ακόμη και για αυτόν που παίρνει την τελική απόφαση. Σε γενικές γραμμές πιστεύω πως έχει αρχίσει να εξαλείφεται ο ρομαντισμός κάτι το οποίο ειλικρινά με στεναχωρεί προσωπικά. Δεν υπάρχει πιο ωραίο συναίσθημα από το να αγαπήσεις και να αγαπηθείς πραγματικά. Ακόμη και να έρθει ο χωρισμός μετά από μια έντονη σχέση, σίγουρα μένουν όμορφες αναμνήσεις στο τέλος, από τις οποίες αντλούμε δύναμη και γινόμαστε ακόμη καλύτεροι για εμάς, αλλά και για τους άλλους. :)

Υ.Γ. Ζητώ συγγνώμη από το φίλο μας GeorgeP, γιατί είναι προφανές πως είναι λίγο off topic το τελευταίο μου post..

Quote Originally Posted by Κύκνος View Post
    Εγώ από τις εκφράσεις που χρησιμοποιείς διακρίνω μια αλαζονεία..."είμαι ο άρχοντας της κατάστασης", "τις έχω τις γκόμενες" κλπ...χωρίς να θέλω να σε προσβάλλω δείχνεις να έχεις μεγάλη ιδέα για τον εαυτό σου κι αυτό δεν δίνει και πολύ καλή εντύπωση...

Δεν συμφωνω . Τα λεω στο φορουμ για να ξερετε περιπου τι γινεται . Για να μην ακουω ερωτησεις τυπου : Μηπως εισαι ασχημος , μηπως εισαι χοντρος και γι αυτο εφαγες Χ κτλ. (Δεν θελω να προσβαλω κανενα) Απλα ξεκαθαρισα τα πραγματα απο την αρχη .

Senior Member
    καμια καλη φιλη δεν εχεισ να σκασεισ μυτη μαζι τησ
    Φιλικά ο φτωχόΜπίνες της διπλανής πόρτας :)))

Λοιπον παιδες ξεκαθαρισα να πραγματα μαζι της , θελω να σας ευχαριστησω για ολες τις συμβουλες (θετικες και αρνητικες ).
    Χτες βγηκαμε για ενα ποτο εγω , αυτη και δυο φιλοι μου . Μετα απο 2 ποτα το κοριτσι αρχισε να ξεφευγει . Χορευε πολυ προκλητικα , επεφτε πανω μου και εμεις δεν περιμεναμε τετοια συμπεριφορα . Τελος παντων πηγε 4:30 και ειπαμε να φυγουμε . Την πηγα σπιτι της και πριν βγει απο το αυτοκινητο μου λεει : Θα ανεβεις ? Τις λεω : για ποιο λογο ?
    μου λεει : να δουμε καμια ταινια και μετα βλεπουμε (5:00 το πρωι ηταν ) . Εε ξενερωσα εκεινη τη στιγμη , της ειπα να συνελθει πρωτα, και οτι θα μιλησουμε αυριο . Σημερα που την ειδα στο πανεπιστημιο , της ειπα ενα γεια και αυτη γυρισε το κεφαλι της και εφυγε , σαν να μην με ηξερε ... Της στελνω μηνυμα : Τη ηταν αυτο ? και δεν μου απαντησε .
    Μετα απο ολα αυτα εχασα καθε ενδιαφερον , καταλαβα πως απλα ειχα κολλήσει . Ειχατε δικιο .

Senior Member
    Quote Originally Posted by GeorgeP View Post
    γεια σας παιδες , λεγομαι Γιωργος και εχω το εξης προβλημα : Πριν ενα μηνα
    γνωρισα μια κοπελα , στην αρχη δεν μου αναψε το ματι αλλα μετα απο λιγο καιρο ειπα να κανω μια προσπαθεια μπας και βγει κατι καλο , και λοιπον αρχισαμε να βγαινουμε και σκεφτηκα πως το χω το παιχνιδι, καθως με επαιρνε τηλεφωνο πολυ συχνα και ηθελε να βγαινουμε καθε βραδυ , μου ειπε πολλα για τον εαυτο της ( προηγουμενες σχεσεις , τα λαθη της , τα σχεδια της για το μελλον και αλλα πολλα ) και ενδιαφεροταν για πραγματα οπως τι ειδους κοπελες μ 'αρεσουν , ποσο κρατησε η τελευτεα σχεση μου και αλλα .
    Ενιωσα πως ηρθε η ωρα να της την πεσω ,και το ειπα στα ισα, ΚΑΙ μου απαντησε : πως θελει να συνελθει απο την προηγουμενη σχεση της , και πως θελει να παραμεινουμε καλοι φιλοι και ισως γινει κατι στο μελλον , ( ακομη πως : εισαι πολυ καλος ομως δεν μπορω τωρα , {και μαλακιες οπως} :Θελω να μεινω μονη μου για τωρα , δεν θελω να αλλαξει τιποτα , να μεινουνε ολα οπως ειναι .
    {Ε εγω συμφωνησα , ( τι να ελεγα ? αι στο διαολο ? }
    Την αλλη μερα βγηκαμε για μπυρα , σαν να μην εγινε τιποτα .
    Ποια ειναι η αποψη σας παιδες ? Και τι να κανω ? Αξιζει να επιμείνω ? ( οταν λεει οχι η γυναικα εννοει δεν ξερω , και οταν λεει δεν ξερω εννοει Ναι , αλλα δεν θελω να το παιξω ευκολη )
    (Εχω αρκετα καλη εμφανιση , 6 - pack , και γενικα ειμαι ανετος με τις γκομενες )
    Απο την αλλη , μηπως απογοητευτικε και δεν ηθελε να με πλιγωσει ?
    Ο ωκεανος εχει πολλα ψαρια , να ψαξω αλλου ?
    το θεμα ειναι πως στη ζωη μου παντα βαζω στοχους και τους πετυχαινω (μεχρι τωρα εστω ) και τωρα που εφαγα Χ εχω σκοπο να την ριξω (περισσοτερο απο οσο ηθελα πριν )
    Το θεμα ειναι πως οντως εχω βγει με καλυτερες(στην εμφανιση , οχι χαρακτηρα) οι οποιες μου ελεγαν ναι την πρωτη βραδια κιολας , και τωρα που εφαγα χ, ενιωσα καπως , κατι που δεν εχω νιωσει ποτε , ισως ερωτευτηκα , την ειχα δεδομενη και μου την εφερε , και τωρα την θελω περισσοτερο απο καθε αλλη . ειμαι πολυ μπερδεμενος , για πιο λογο να σας δουλευω ? ηρθα σε αυτο το φορουμ για βοηθεια , δεν ξερω τι να κανω ... ψαχνω μια λυση , μειωνω την κοπελα ? αφου ειμαι θυμωμενος ... την μισω και την ποθω ταυτοχρονα!!!
    Δεν ειμαι σιγουρος , υπαρχουν δυο περιπτωσεις : Ισος πραγματικα δεν ειναι ετοιμη και θελει λιγο χρονο ( επειδη συνεχιζει να με περνει τηλ )
    'Η πολυ απλα ειμαι στο ""Friendzone"
    " .
    Masterridley , το θεμα ειναι πως μετα απο ολα αυτα οταν ξαναβγηκαμε ενιωθα πολυ αβολα , δεν μπορουσα να ειμαι ο εαυτος μου , δεν μπορουσα να την κοιταξω στα ματια . Η κοπελα μου ειπε ξεκαθαρα : OXI (εστω και με αλλα λογια ). Γι' αυτο πηρα την αποφαση μου .Οπως ειπες μερικοι ανθρωποι ειναι διστακτικοί αλλα και εγω εχω πολυ μαλακια χαρακτηρα , δεν θα χτυπησω την πορτα δυο φορες , ( Αν πραγματικα γουσταρε θα μου ζητουσε να το παμε λιγο πιο σιγα , οχι μαλακιες οπως : Θελω να συνελθω απο την προιγουμενη σχεση που ηταν 3 μηνες πριν )
    Τρελενομαι , με περνει τηλεφωνο σαν να μην εγινε τιποτα , και συνεχιζει να φλερταρει ολο ΧιχιΧαχα ειναι . Μηπως δεν με πηρε στα σοβαρα ? Μηπως δεν ηταν σιγουρη αν κανω πλακα η μιλαω σοβαρα ?
    Ποια γυναικα σου λεει οχι και την επομενη μερα σε προκαλει παλι ? Αλλα ισως απλα δεν θελει να με αποφυγει και θελει να μεινουμε φιλοι
    Λες να με βλεπει σαν ψυχαναλυτη ?
    Μπορεις να μου περιγραψεις τα σημαδια ?
    Βασικα μια φορα μου μιλησε για το πρωην της και ειπε πως ηταν μεγαλο λαθος,ακομη μου ειπε το λογο που χωρισανε , και ειλικρινα δεν πιστευω να θελει να γυρισει σ 'αυτον . Τωρα με ανησυχει η περιπτωση πως με βλεπει σαν "καλο" φιλο . ..... ή απλα δεν θελει να χασει το φιλαρακι της .
    Ρε φιλαρακι πλακα μου κανεις ? Εδω πηγα να της την πεσω , και εφαγα χ , λες να μην ξερει πως την γουσταρω ? Για χαβαλε το εκανα ?
    Α και κατι αλλο 11 μηνυματα μου εχει στειλει απο χθες , Friendzone κατέληξα
    .
    Κατι ακομα , προσπαθει συνεχεια να μου γνωρισει τις φιλες / φιλους της . Σημαινει κατι αυτο ? Πως ειμαι στο Friendzone ισως ?

Lacrymosa , διαφορα θεματα που μας αφορουν ,οχι κατι σημαντικο .
    Λοιπον παιδες ξεκαθαρισα να πραγματα μαζι της , θελω να σας ευχαριστησω για ολες τις συμβουλες (θετικες και αρνητικες ).
    Χτες βγηκαμε για ενα ποτο εγω , αυτη και δυο φιλοι μου . Μετα απο 2 ποτα το κοριτσι αρχισε να ξεφευγει . Χορευε πολυ προκλητικα , επεφτε πανω μου και εμεις δεν περιμεναμε τετοια συμπεριφορα . Τελος παντων πηγε 4:30 και ειπαμε να φυγουμε . Την πηγα σπιτι της και πριν βγει απο το αυτοκινητο μου λεει : Θα ανεβεις ? Τις λεω : για ποιο λογο ?
    μου λεει : να δουμε καμια ταινια και μετα βλεπουμε (5:00 το πρωι ηταν ) . Εε ξενερωσα εκεινη τη στιγμη , της ειπα να συνελθει πρωτα, και οτι θα μιλησουμε αυριο . Σημερα που την ειδα στο πανεπιστημιο , της ειπα ενα γεια και αυτη γυρισε το κεφαλι της και εφυγε , σαν να μην με ηξερε ... Της στελνω μηνυμα : Τη ηταν αυτο ? και δεν μου απαντησε .
    Μετα απο ολα αυτα εχασα καθε ενδιαφερον , καταλαβα πως απλα ειχα κολλήσει . Ειχατε δικιο .
    κατσε να δω αν καταλαβα καλα..
    γνωριζεις μια κοπελα που σε κερδιζει με την προσωπικοτητα της και θα θελες πολυ να κανετε κατι μαζι.
    της την πεφτεις και τρως ενα ξεκαθαρο Χ με την δικαιολογια οτι η κοπελα σε βλεπει φιλικα ,οχι γιατι δεν εισαι ωραιο αγορι αλλα γιατι ειναι ζορισμενη και προβληματισμενη απο τον χωρισμο της και δεν ασχολειται με τα ερωτικα της αυτον τον καιρο.
    εσυ δεν εισαι συνηθισμενος στην απορριψη και πιστευεις οτι μπορεις να την καταφερεις, αλλα οχι μονο αυτο. την γουσταρεις κιολας πολυ , "περισσοτερο απο καθε αλλη" και θαθελες να προχωρησετε σε κατι ερωτικο. πεισμωνεις και βαζεις στοχο να την ριξεις πασει θυσια!
    παρολο που πιστευεις πολυ στον εαυτο σου εχεις μονιμες σκεψεις και αγωνιες και ενδειξεις οτι η κοπελα απλα σε παιζει και μαλλον τελικα σε βλεπει φιλικα.
    και ΞΑΦΝΙΚΑ (out of the blue που θα λεγε και η γιαγια μου) σε μια εξοδο σας σου ριχνεται ευθεως και ευθαρσως και δεν παιζει απλα για να γελασετε, αλλα οταν γυρνατε σπιτι σε προσκαλει να ανεβεις σπιτι της για μια συνεχεια και οτι ηθελε προκυψει.
    κι εσυ αρνεισαι :)

yeah right.....

Senior Member
    Quote Originally Posted by Κύκνος View Post
    Εγώ από τις εκφράσεις που χρησιμοποιείς διακρίνω μια αλαζονεία..."είμαι ο άρχοντας της κατάστασης", "τις έχω τις γκόμενες" κλπ...χωρίς να θέλω να σε προσβάλλω δείχνεις να έχεις μεγάλη ιδέα για τον εαυτό σου κι αυτό δεν δίνει και πολύ καλή εντύπωση...επίσης συμφωνώ με όσους είπαν ότι αυτό που σε πείραξε είναι ότι έφαγες Χ...αν όντως αυτός είναι ο λόγος επειδή ας πούμε σου συμβαίνει πρώτη φορά τότε άσε ήσυχη την κοπέλα και ψάξε να βρεις μια απ' αυτές που τις έχεις εύκολα...κι αυτό γιατί εγώ εδώ δεν διακρίνω τίποτα άλλο παρά θιγμένο εγωϊσμό και περηφάνεια κι αυτός δεν είναι καλός λόγος για να διεκδικήσεις μια κοπέλα (για εκείνη δηλαδή). Ξεπέρνα το και πάνε παρακάτω. Είχε όλο το δικαίωμα να σε απορρίψει.
    Τώρα αν ενδιαφέρεσαι για εκείνη όπως λες και σε έχει μπερδέψει η συμπεριφορά της (που ίσως κι αυτή να είναι λίγο ανώριμη) ρώτα τη με καλό τρόπο πως βλέπει τη σχέση σας...πάντως δεν είναι απίθανο όντως να θέλει χρόνο να συνέλθει από προηγούμενη σχέση της αλλά να την ενδιαφέρεις κι εσύ...γι' αυτό επικοινωνεί μαζί σου αλλά ίσως δεν είναι έτοιμη για κανονική σχέση ακόμα...
    Συμφωνω Κυκνε!! Πες τα επιτελους χωστα μπας κ κατεβουν καποιοι απο το καλαμι!! Ο τυπος ειχε ως τωρα το πανω χερι στις γκομενες, αλλα με αυτην που γνωρισε τωρα θα τον ζορισει αρκετα και θα του βαλει τα δυο ποδια σε ενα παπουτσι! Εγω πιστευω πρεπει να το χειριστει εξυπνα ο φιλος το ολο θεμα, αν και η τυχη/ το παιχνιδι/ το οπως θελεις πες το ειναι με το μερος της κοπελας σε μεγαλυτερο ποσοστο!
    Επισης γιατι πρεπει ντε κ καλα να ειναι ψεματα το οτι θελει να συνελθει και να ηρεμησει απο την προηγουμενη σχεση της? Και αν οντως χρειαζεται ενα διαλλειμα?
    Παντως φιλαρακο σου ξαναλεω κανονισε πως θα το χειριστεις γτ η γκομενα σε χει του χεριου της! Αυτα π ηξερες ξεχνα τα!! :p
    " I stopped fighting my inner demons... we are on the same side now..."

Senior Member
    Quote Originally Posted by Lacrymosa View Post
    Συμφωνω Κυκνε!! Πες τα επιτελους χωστα μπας κ κατεβουν καποιοι απο το καλαμι!! Ο τυπος ειχε ως τωρα το πανω χερι στις γκομενες, αλλα με αυτην που γνωρισε τωρα θα τον ζορισει αρκετα και θα του βαλει τα δυο ποδια σε ενα παπουτσι! Εγω πιστευω πρεπει να το χειριστει εξυπνα ο φιλος το ολο θεμα, αν και η τυχη/ το παιχνιδι/ το οπως θελεις πες το ειναι με το μερος της κοπελας σε μεγαλυτερο ποσοστο!
    Επισης γιατι πρεπει ντε κ καλα να ειναι ψεματα το οτι θελει να συνελθει και να ηρεμησει απο την προηγουμενη σχεση της? Και αν οντως χρειαζεται ενα διαλλειμα?
    Παντως φιλαρακο σου ξαναλεω κανονισε πως θα το χειριστεις γτ η γκομενα σε χει του χεριου της! Αυτα π ηξερες ξεχνα τα!! :p
    Χαίρομαι που συμφωνούμε... :)
    Στέκεσαι εδώ, δυο μέτρα μακριά μου όμως για μένα αυτά τα δυο μέτρα είναι ένα αδύνατο ταξίδι...

Remedy σωστα τα λες , μεχρι ενα σημειο ομως . Η κοπελα ειχει πιει και δεν ηξερε τι της γινοταν ,(κατι θα της ειχε συμβει,και επινε για να ξεχαστει ) επρεπε να εκμεταλευτω την κατασταση της ?

Senior Member
    Remedy σωστα τα λες , μεχρι ενα σημειο ομως . Η κοπελα ειχει πιει και δεν ηξερε τι της γινοταν ,(κατι θα της ειχε συμβει,και επινε για να ξεχαστει ) επρεπε να εκμεταλευτω την κατασταση της ?
    Εύγε! Σπανίζουν τέτοια ηθικά παιδιά στις μέρες μας. Η ευσυνειδησία, και η βαθύτητα του συναισθηματικού σου κόσμου είναι εμφανή στοιχεία της προσωπικότητάς σου.

Senior Member
    Η κοπέλα πήρε χαμπάρι τι παπάρας είσαι, αυτό λέω εγώ!

Senior Member
    πρωτα απ ολα, με 2 ποτα ξερεις πολυ καλα τι σου γινεται ,ακομα κι αν εχεις ερθει σε ΜΕΓΑΛΟ κεφι.
    δευτερον, ποιος σου ειπε να εκμεταλλευτεις οποιονδηποτε? ΑΝ γινοταν κατι, ΑΝ σε καλουσε σπιτι της, κι ΑΝ δεν βλεπατε απλα μια ταινια, αλλα προχωρουσατε παραπανω, θα το ηθελε κι εκεινη, δεν ειπε κανεις να την βιασεις.
    και τελος, εσυ δεν μας μιλησες για την ευαισθητη κατασταση της, αλλα με αηδια μας ειπες οτι εχασες πασα ιδεα και ξενερωσες!
    με τι ξενερωσες? με την τρομερη ανηθικοτητα "2 ποτα σε ενα μπαρ και μια προσκληση στο σπιτι"???

yeah right....

Page 6 of 9 FirstFirst ... 45678 ... LastLast