Results 91 to 105 of 132
Thread: Epic FAIL !!!
-
04-04-2013, 14:56 #91
χαχαχαχ!
Ξεστραβώθηκα να διαβάσω τόσες σελίδες περιμένοντας το ευτυχές τελος και για άλλη μια φορά το παραμύθι ήταν παρωδία.
τζορτζ , καθόλου άνετος δεν είσαι με τις γυναίκες, ούτε την αυτοπεποίθηση που διαφημίζεις σε αγνώσους έχεις.
Ένας άνθρωπος που πιστεύει στον εαυτό του δεν μπαίνει σε κυνηγητό γυναίκας μόνο και μόνο επειδή τον αππέριψε και όταν εκείνη ανταποκρίνεται αυτός κόβει ρόδα μυρωμένα.
Το θέμα σου ήταν καθαρά εγωιστικό για να βουλώσεις τρύπες των ανασφαλειών σου. Εξ ου και η πανέξυπνη δικαιολογία "δεν ήθελα να την εκμεταλευτώ αφού είχε πιει, (δυο ποτά)'.
Ευτυχώς που κατάλαβε τι παίζει γιατί σε κανά τρίμηνο θα μπαινε εδώ και θα ανναρωτιώταν τι της συνέβη :ΡΡΡΡ
- 04-04-2013, 16:14 #92
Φιλε μου μη φρικαρεις!! αποψη μου ειναι πως η γκομανα ηθελε επιβεβαιωση! δλδη μπορει να μην θελει να τα φτιαξετε κι να σου την επεφτε τοσο καιρο με σκοπο να της την πεσεις! και μονο που της την επεσες μπορει κι να υγραθηκε!¨)?Π), δυστυχως υπαρχουν και τοσο ηλιθιες κοπελες.
Απο την αλλη μπορει να σε θελει αλλα να θελει κινηγη! ,για να μην την πεις ευκολη θελει να σου τα πριξει!! δεν ξερω,τι να πω?
Εαν ειναι καλος ανθρωπος, εαν δλδη εσυ πιστευεις οτι εχει αξιες ,ειναι ηθικη κοπελα και ετσι, ξανα κανε προσπαθεια! γτ. φιλε μου υπαρχουν πολλες γκομενες εκει εξω! αλλα κοπελες που να αξιζουν ειναι παρα πολυ λιγες!
04-04-2013, 16:25 #93
Τι καταλαβε ? Στην αρχη μου ειπε οχι , και μετα απο 3-4 μερες με ρεζιλευει μπροστα στους φιλους μου , την ηθελα για σχεση και αυτη χορευε σαν π**** . Ο καλυτερος μου φιλος ( 14 χρονια γνωριζομαστε) μου ειπε : Που την βρηκες αυτη ? σε κανα ********** ?
Θεοφανια , μπορεις να διαβασεις πιο προσεκτικα πριν απαντησεις ? Ειπα πως ειχε πιει δυο ποτα και αρχισε να χορευει , στο τελος ηταν λιωμα γιατι ειχε πιει παρα πολυ .
marian_m απο που ξεφυτρωσες εσυ ? Πρωτο ποστ και αμεσος να πεις την σαπια γνωμη σου ?
04-04-2013, 16:30 #94
βρες πρωτα τι θελεις και ποιος εισαι και μετα ψαξε για σχεση...
στο μισο θεμα μιλας σαν γαμιας της γειτονιας που κανει ξεπετες αβερτα και δεν του λεει οχι καμια και θα ριξει την γκομενα που του εριξε Χ ο κοσμος να χαλασει και τωρα μας λες οτι στην επεσε μονη της κι εσυ αρνηθηκες γιατι προσεβαλε την τιμη και την υποληψη σου επειδη χορευε προκλητικα στο μπαρ!!! που επρεπε να χορευει? στα λεωφορεια? σε εσενα δεν την επεσε? γιατι ρεζιλευτηκες στους φιλους σου? τιμη σου και καμαρι σου να στην πεφτει η γυναικα που ποθεις.
ξερεις τι πιστευω?
1) εισαι απειρος και κωλωσες να ανεβεις σπιτι της για να μην ρεζιλευτεις, ή
2) δεν στην επεσε ποτε και μας δουλευεις.
04-04-2013, 16:52 #95
Φιλικά ο φτωχόΜπίνες της διπλανής πόρτας :)))
04-04-2013, 17:00 #96
1) Δεν λεω ολες τις λεπτομερειες (γιατι δεν θελω τυχον συμπτωσεις )
2) Δεν χορευε απλα , λιγο εληψε να δουμε στριπτιζ , φορουσε και μινι.
3) Κωλωσα ? Οχι . 3.1 ) Δεν ειχα πιει καθολου αλκοολ καθως ειμουν στο τιμονι αυτην τη φορα και μπορουσα να αξιολογήσω τη κατασταση . 3.2) 3 μερες τις εφτασαν για να ξεπερασει τον πρωην της ? Μεχρι τωρα οπως ειχε πει ειμασταν απλα φιλοι , ουτε καν φιληθήκαμε και με φωναζει σπιτι της . (Σε αλλη περιπτωση ισως δεν με χαλουσε ) Αλλα ειμαστε και απο το ιδιο τμημα οποτε την βλεπω καθημερινα .
04-04-2013, 17:08 #97
1) δεν ειμαι αυτη που νομιζεις.... μην ανησυχεις :)
2) οκ, ειπαμε χορευε ΠΟΛΥ προκλητικα, ωστοσο χορευε για σενα, δεν την επεφτε στους φιλους σου.
3) γιατι δεν με πειθεις?
3.1)ως ξεμεθυστος δλδ, αξιολογησες οτι η κοπελα ηταν αξιοθρηνητη και αντισεξουαλικη
3.2)πρεπει να εχει ξεπερασει τον πρωην της για να νοιωσει ερωτικα μαζι σου, ενω ξερει καλα οτι την θελεις και της την εχεις ηδη πεσει πρωτος???? που το λεει αυτο? εσυ οταν ορκιζοσουν οτι θα την ριξεις θεωρουσες οτι ειχε ξεπερασει τον πρωην της?
οταν μας ελεγες οτι θα την ριξεις,δεν εισασταν απ το ιδιο τμημα?Last edited by Remedy; 04-04-2013 at 17:27.
04-04-2013, 17:33 #98
Remedy Θελεις να τα ξερεις ολα ? μπορω να στα γραψω σε PM , οχι εδω ομως . Ανθρωπος ειμαι και εγω , αλλο ηθελα χτες , αλλο θελω σημερα , αλλο θα θελω αυριο . Ακουω γνωμες και βγαζω συμπερασματα .
04-04-2013, 17:36 #99
04-04-2013, 17:45 #100
μπορεί απλά το παιδί να είδε ένα άλλο κομμάτι του εαυτού της που να μην το έβλεπε στη σχολή και ν μην του άρεσε.. και γω θεωρώ ότι μια κοπέλα δε χρειάζεται να φοράει μίνι και να χορεύει προκλητικά για να αρέσει.. αυτό που έκανε η κοπέλα ειναι δειγμα ανασφάλειας,ήθελε να επιβεβαιωθει ... και επιπλέον ως κοπέλα θεωρώ πως ειναι ρεζίλι να γίνεσαι λιώμα και να χορεύεις προκλητικά επίτηδες για να σε προσέξουν.. είναι αντιαισθητικό και καθόλου γοητευτικό θα έλεγα.. και για να γυρίσει να πει κάτι τέτοιο ο φίλος σου,σημαινει πως η κοπέλα όντως ρεζιλεύτηκε.. οπότε λογικό να ξενέρωσες. για μενα καλά που δεν ανέβηκες πάνω... και το ότι μας λες οτι είσαι ωραιος και εχεις μια ανεση με τις κοπέλες δε σημαινει πως σου αρεσει η καθε μια... ασε που το αλλο πρωι που θα ειχε συνελθει , μπορει να το μετανοιωνε και να τα εριχνε πανω σου.. (πολυ πιθανο μιας και ειναι μπερδεμενη)
Last edited by blackswan27; 04-04-2013 at 18:02.
04-04-2013, 18:24 #101
blackswan27 χαιρομαι που με καταλαβαινεις . Αφου ηξερε πως μ΄αρεσει για ποιο λογο το εκανε αυτο ? Ειδικα μπροστα στους φιλους μου .
Απλα θελω αξια κοπελα διπλα μου , στην αρχη που ειχε πει πως θελει χρονο ( πραγματικα μου κινησε το ενδιαφερον για κατι σοβαρο ) Αλλα μετα....
04-04-2013, 18:47 #102
Γιωργο θα σου μιλησω σοβαρα για μια φορα κ ελπιζω να μ ακουσεις :)
Αρχικα ελεγες οτι εχεις κολλησει μαζι της, εισαι ερωτευμενος κτλ, θα κανεις τα παντα να την κερδισεις, οτι την θες κ δεν ξερεις αυτη αν θελει το ιδιο κτλ κτλ..
Στη συνεχεια επειτα απο το περιστατικο με το μπαρ προσπαθεις να βρεις δικαιολογιες οτι "κ καλα επειδη ηταν μεθυσμενη κ χορευε προκλητικα" κ μπλα μπλα μπλα κ οτι εμμεσως πλην σαφως την λυπηθηκες..
Τελικα ΤΙ θελεις? Εχεις ξεκαθαρισει μεσα σου ΤΙ ακριβως θελεις?? Την θελεις η οχι? Και αν ναι, τι ειναι αυτο π θελεις απο αυτην? Σεξ? Σχεση? φιλια? κατι αλλο?
Απαντησε μ σ αυτα κ προχωραμε :)" I stopped fighting my inner demons... we are on the same side now..."
04-04-2013, 18:50 #103
Aν ηθελε σεξ θα ανεβαινε το βραδυ να γαμησει...
Σχεση δεν γινεται γιατι η γκομενα αρχικα τον εβλεπε φιλικα και μετα χρειαζοτανε να πιει για να τν δει ερωτικα αλκοολικια θα καταντησει η κοπελα αμα κανει σχεση μαζι του...
Και φιλια μας εξηγησε οτι σπαζεται...Και οτι την βλεπει ΜΟΝΟ ερωτικα...
04-04-2013, 18:55 #104
04-04-2013, 22:17 #105
Λυθηκε το θεμα με τη κοπελα . Εχω ξεκαθαρισει τι θελω ( μια εξυπνη γυναικα που ξερει τι της γινεται ). Και θα ψαξω μεχρι να την βρω .
Με έδιωξαν από το σπίτι.
18-07-2025, 14:01 in Με καφέ και συμπάθεια....