Results 1 to 15 of 132
Thread: Epic FAIL !!!
-
28-03-2013, 23:46 #1
Epic FAIL !!!
γεια σας παιδες , λεγομαι Γιωργος και εχω το εξης προβλημα : Πριν ενα μηνα
γνωρισα μια κοπελα , στην αρχη δεν μου αναψε το ματι αλλα μετα απο λιγο καιρο ειπα να κανω μια προσπαθεια μπας και βγει κατι καλο , και λοιπον αρχισαμε να βγαινουμε και σκεφτηκα πως το χω το παιχνιδι, καθως με επαιρνε τηλεφωνο πολυ συχνα και ηθελε να βγαινουμε καθε βραδυ , μου ειπε πολλα για τον εαυτο της ( προηγουμενες σχεσεις , τα λαθη της , τα σχεδια της για το μελλον και αλλα πολλα ) και ενδιαφεροταν για πραγματα οπως τι ειδους κοπελες μ 'αρεσουν , ποσο κρατησε η τελευτεα σχεση μου και αλλα .
Ενιωσα πως ηρθε η ωρα να της την πεσω ,και το ειπα στα ισα, ΚΑΙ μου απαντησε : πως θελει να συνελθει απο την προηγουμενη σχεση της , και πως θελει να παραμεινουμε καλοι φιλοι και ισως γινει κατι στο μελλον , ( ακομη πως : εισαι πολυ καλος ομως δεν μπορω τωρα , {και μαλακιες οπως} :Θελω να μεινω μονη μου για τωρα , δεν θελω να αλλαξει τιποτα , να μεινουνε ολα οπως ειναι .
{Ε εγω συμφωνησα , ( τι να ελεγα ? αι στο διαολο ? }
Την αλλη μερα βγηκαμε για μπυρα , σαν να μην εγινε τιποτα .
Ποια ειναι η αποψη σας παιδες ? Και τι να κανω ? Αξιζει να επιμείνω ? ( οταν λεει οχι η γυναικα εννοει δεν ξερω , και οταν λεει δεν ξερω εννοει Ναι , αλλα δεν θελω να το παιξω ευκολη )
(Εχω αρκετα καλη εμφανιση , 6 - pack , και γενικα ειμαι ανετος με τις γκομενες )
Απο την αλλη , μηπως απογοητευτικε και δεν ηθελε να με πλιγωσει ?
Ο ωκεανος εχει πολλα ψαρια , να ψαξω αλλου ?
- 28-03-2013, 23:56 #2
Ποσων ετων εισαι?
28-03-2013, 23:58 #3
έχει σημασία ? 20 εγω - 19 αυτη
29-03-2013, 00:00 #4
E πως δεν εχει σημασια ρε φιλαρακι, το ιδιο σκεπτεσαι στα 15 και στα 20 και το ιδιο στα 30 και στα 40? Ουτε οι γυναικες σκεφτοντε το ιδιο. Τεσπα, να σε ρωτησω κατι αλλο πριν σου πω μια γνωμη, το σιξπακ πως το απεκτησες? ή το ειχες απο πριν?
29-03-2013, 00:04 #5
Γυμναστικη καθε μερα 2-3 ωρες τουλαχιστον , Και σωστη διατροφη . (πριν 5 χρονια αρχισα )
29-03-2013, 00:35 #6
εγω στη θεση σου θα καθομουν διπλα της αλλα μια και ειναι ετσι θα εβλεπα και αλλου μεχρι αυτη να καταλαβει αν με θελει.εσυ τι θες ποσο τη θες?
29-03-2013, 00:39 #7
το θεμα ειναι πως στη ζωη μου παντα βαζω στοχους και τους πετυχαινω (μεχρι τωρα εστω ) και τωρα που εφαγα Χ εχω σκοπο να την ριξω (περισσοτερο απο οσο ηθελα πριν )
29-03-2013, 00:45 #8
29-03-2013, 01:22 #9
ΤΟ θεμα ειναι γιατι το εκανε αυτο ? Απο τι πρωτη στιγμη ειχα την εντυπωση πως με θελει , και στην τελικη τρωω Χ ρε γαμω το , το σκεφτομαι 2 μερες τωρα , και δεν μπορω να καταλαβω . Βασικα σε αλλες περιπτωσεις απο τι στιγμη που δεχεται να βγουμε οι δυο μας 90 % οτι θα την ριξω ,τωρα σε αυτην την περιπτωση εγω προσωπικα δεν εκανα σχεδον τιποτα , αυτη μου ζητουσε να βγουμε , τελικα ειμουν στο friendzone ? Και το θεμα ειναι πως αυτη η κοπελα δεν συγκρινεται με αλλες που εχω παει , (εχω παει με πολυ καλυτερες) , ομως μ αρεσει το κυνηγι , και παω μεχρι το τελος , δεν ειμαι σιγουρος αν αξιζει ομως , και τι ακριβως να κανω ? θελω τη γνωμη σας ρε παιδια , δεν ειμαι αρκετα εμπειρος για να το αντιμετωπισω μονος μου ? (Υπαρχει και η περιπτωση ισως δεν ηταν σιγουρη αμα μιλαω σοβαρα η κανω πλακα , και για αυτο ισως ειπε αυτα που ειπε) (μαγκες ειμαι λιγο μεθυσμενος αυτη την στιγμη και με εχει πιασει το OVERTHINKING )
29-03-2013, 01:27 #10
ε τοτε τι να σου πω...
Last edited by αλεξανδρος_77; 29-03-2013 at 05:03.
29-03-2013, 01:35 #11
ρε μαγκα διαβαζεις καθολου αυτα που γραφω ? Συνεχιζουμε να βγαινουμε μαζι , σαν να μην εγινε τιποτα , τι εκδρομη μου λες ? και το Πανεπιστήμιο - να παει να γαμιθει ?
29-03-2013, 12:11 #12
Φίλτατε george έχεις σκεφτεί τη φήμη έχεις βγάλει; Αν έχεις τη φήμη του σαβουρογαμήκουλα, όλα τα σφάζω όλα τα μαχαιρώνω τότε να ξέρεις πως η φήμη σου έχει προ τρέξει. Όσο κι αν της αρέσεις εάν εκείνη θέλει σχέση τότε μη περιμένεις τίποτα θα μείνει εκεί στη φιλική περιοχή. Δε θα σε πάρει στα σοβαρά. Επίσης το ότι σου είπε πως θέλει να συνέλθει από τη προηγούμενη σχέση είναι μία ατάκα που τη χρησιμοποιούν οι γυναίκες σαν καραμέλα. Όταν θες να αποφύγεις κάποιον είναι η πρώτη ατάκα που λες. Μπορεί να τη λες και χρόνια. εφόσον έχεις τη δυνατότητα να ρίξεις καλύτερες όπως λες τότε γτ κόλλησες εκεί;επειδή το κάστρο έμεινε απόρθητο; Κι αν την ήθελες για σχέση την ήθελες για κάτι εφήμερο; ή όχι;Αν έχεις το τρόπο σου τότε θα έρθει το κάτι καλύτερο.
29-03-2013, 13:13 #13
Δεν εχω καμια φημη , και δεν γνωριζει με ποσες εχω παει ( μια της ειπα ) . Οπως τα λες θα ειναι , βρηκε μια δικαιολογια για να με αποφυγει , ναι αλλα το θεμα ειναι πως συνεχιζει να μου ζηταει να βγουμε . Και δεν ξερω τι να κανω , ομως και εγω σχεση θελω , μου αρεσει ο χαρακτηρας της ( πραγμα σπανιο ) , και θελω να προχωρήσω μ αυτην .
29-03-2013, 14:46 #14
george νομιζω μας δουλευεις γερα! εσυ θες σχεση? εσυ? που τοση ωρα λες πως σ'αρεσει το κυνηγι και πιο πολυ σ'ενοχλει που εφαγες χ, μειωνεις και τη κοπελα λεγοντας πως δεν ειναι κ ο,τι καλυτερο...τι νασου πω..εαν εχεις λιγη ψυχη, αστη κοπελα ησυχη και κυνηγα αλλες που γουσταρουν τετοιες φασεις: να συλλεγουν οργανα του σεξ!
29-03-2013, 15:28 #15
Το θεμα ειναι πως οντως εχω βγει με καλυτερες(στην εμφανιση , οχι χαρακτηρα) οι οποιες μου ελεγαν ναι την πρωτη βραδια κιολας , και τωρα που εφαγα χ, ενιωσα καπως , κατι που δεν εχω νιωσει ποτε , ισως ερωτευτηκα , την ειχα δεδομενη και μου την εφερε , και τωρα την θελω περισσοτερο απο καθε αλλη . ειμαι πολυ μπερδεμενος , για πιο λογο να σας δουλευω ? ηρθα σε αυτο το φορουμ για βοηθεια , δεν ξερω τι να κανω ... ψαχνω μια λυση , μειωνω την κοπελα ? αφου ειμαι θυμωμενος ... την μισω και την ποθω ταυτοχρονα!!!
Αχρηστος...
17-07-2025, 22:23 in Ψυχώσεις & Σχιζοφρένεια