Results 31 to 45 of 132
Thread: Epic FAIL !!!
-
30-03-2013, 15:35 #31
Συμφωνω +10000.
Επισης ο τροπος που αντιμετωπιζεις τις γυναικες θαρρεις κ ειναι αντικειμενα κ φρασεις του στυλ "αυτην την εχω, εγω ειμαι ο αντρας ο γ*μιας κ καμια δν μ λεει οχι, κ ποια ειναι μωρε αυτη π θα πει οχι σε μενα τον θεογκομενο π περπαταω κ πεφτουν μεχρι κ οι θυληκες γατες"? φιλε σορρυ που στη λεω ωμα αλλα ειμαι κοπελα κ ποτε δν θα εκανα ουτε σχεση ουτε τιποτα με εναν τυπο π ειχε αυτο το σκεπτικο. δεν την εχεις ερωτευτει, εχεις κολλησει με την απορριψη της, κ επειδη ως τωρα ειχες καλομαθει ολες να πεφτουνε μολις της κοιτας και αυτη δεν σου κανε το χατηρι (τι ξεδιαντροπη κι αυτη!), εχεις λυσσαξει κ εχεις φαγωθει με την κοπελα κ δν μπορεις να αποδεχτεις οτι σε απερριψε. Μαθε λοιπον οτι υπαρχουν εκει εξω γυναικες που θα σε απορριπτουνε κ δεν εισαι κανας βασιλιας να ειναι ο λογος σου νομος κ να εχεις τις γυναικες σαν χαρεμι σου. Η κοπελα πολυ καλα ξηγηθηκε κατ εμε. Εφοσον λες οτι εχει κ αλλα ψαρια ο ωκεανος κ οτι γενικα τις 'εχεις ευκολα τις γκομενες', γιατι δεν πας σ αυτες λοιπον κ να αφησεις την κοπελα ησυχη? Και παιζει κ το σεναριο π ειπε καποιος εδω οτι μπορει να γνωριζει την προιστορια σου κ το παρελθον σου κ ετσι με τον τροπο της να σε κραταει σε αναμμενα καρβουνα!" I stopped fighting my inner demons... we are on the same side now..."
- 30-03-2013, 18:21 #32
Ναι συμφωνω με αυτα που λες , γι 'αυτο ηρθα εδω , να βρω λυσεις και γενικα θελω να σου πω ενα ευχαριστω και θα προσπαθησω να βγαλω συμπερασματα .
Το θεμα ειναι πως δεν το δειχνω , ετσι σκεφτομαι απλα . Πως θα μαθαινες πως εχω αυτο το σκεπτικο , χωρις να σου το πω ?
Οσο για την "προιστορια μου " 20 χρωνων ειμαι , τι προιστορια μου λες ? Τα 1nightstands ? Μεχρι τωρα ειχα μονο μια σοβαρη σχεση ( που κρατησε 5 μηνες ) τα αλλα δεν μετρανε , απλα πιστευω πως με λιγη προσπαθεια θα μπορουσα να κατακτησω πολλα καστρα . Σοβαρη Σχεση ηθελα μαζη της , ( και βεβαια θελω σεχχχ) αλλα οχι μονο , πιστευα πως θα ειμαστε μαζι για μεγαλο χρονικο διαστημα .
30-03-2013, 18:38 #33
Αχ εσεις η νεα γενια!! :-Ρ
30-03-2013, 19:06 #34
Θα σου πω το εξής σα γυναίκα πληγωμένη που είχε βγει από σχεση μακροχρόνια.. Όταν γουσταρουμε κάποιον προχωράμε γιατί είναι φάρμακο στις πληγές,εκτός αν: ο τύπος δε μας κάνει κλικ ιδιαίτερο οπότε δε του καθόμαστε,επίσης αν ο πρώην που μας ενδιαφέρει ακόμη εμφανίζεται κ έχουμε ελπίδες μήπως κ τα ξαναβρούμε... Πάντως θα πρέπει κάποιος να μας δείξει ότι διαφέρει κ ενδιαφέρεται για εμάς κ όχι να ανοίξουμε τα πόδια μας για λίγες στιγμές. Προσωπικα μετά από τη μακροχρινια σχέση μου ερωτεύθηκα κάποιον που μου έδειχνε ότι ενδιαφερόταν κ το είδα κ στις πράξεις,όχι μόνο στα λόγια.. Κ ας έλεγα κ εγώ στην αρχή ότι είναι νωρίς κ δεν εμπιστεύομαι κτλ κτλ
Ρόδα είναι και γυρίζει... Εγώ φοβάμαι ότι όταν τη δω θα χαρώ και αυτή θα με πατήσει!!! :P
30-03-2013, 19:11 #35
Εμένα πάλι δε μου φαίνεται πως έχείς κάποιο πρόβλημα. 20 χρονών παιδί είσαι λογικό να μην ξέρεις πως να φερθείς σε όλες τις περιπτώσεις. Απλά πρόσεχε λόγω του εγωισμού σου και της επιδιξιωμανίας σου μην χάνεις ευκαιρίες που αξίζουν. Γιατί πρόσφατα ήρθα και γω στη θέση αυτής της κοπέλας και μπορώ να την καταλάβω πως δεν το κάνει για να σε "ψήσει" απλά έτσι νιώθει και μου φαίνεται και πολύ ειλικρινής μάλιστα . Και αφού λες πως σου αρεσει ο χαρακτηρας της και πως θα ηθελες να κανεις σχεση μαζι της ,δε βρισκω το λόγο να μην προσπαθήσεις.
30-03-2013, 19:15 #36
Αρα τι θες να πεις ? δεν της εκανα ιδιαιτερο κλικ σωστα ? Βασικα και εγω αυτο σκεφτηκα .
Απο την αλλη ομως αυτον που ερωτευτηκες ( οταν του ειπες οτι ειναι νωρις ) πες μου τι εκανες εσυ μετα ? και τι εκανε αυτος ? και πως τελικα τα βρηκατε ?
Γιατι μοιαζουν οι περιπτωσεις μας .
30-03-2013, 19:29 #37
Κοίτα... Οι άνθρωποι διαφέρουν! Αυτός που ερωτεύθηκα ήταν ένας πολύ όμορφος άντρας κ έλεγα κ εγώ στην αρχή ότι όλες θα τον κυνηγάνε κ το τελευταίο πράγμα που ήθελα ήταν ένα ψώνιο δίπλα μου,αυτός όμως.. Μεγαλύτερος αρκετά από εσένα κ τσακάλι το πήρε είδηση κ έκανε ότι μπορούσε για να με κερδίσει,δεν έδινε σημασία σε άλλες,με πρόσεχε πολύ,τύπου: από κοπλιμεντα όμορφα έως τι τραγούδια μου αρέσουν για να μου τ αφιερώσει στη πορεία,τι τρώω,τι πίνω,ήθελε να μάθει για μένα,για τη ζωή μου... Δεν έλεγε πολλά,έκανε!!! Ερχόταν κάθε μέρα στη δουλειά μου απλά να με δει κ να μου αφήσει μια σοκολάτα,ένα χαρτάκι με μια φατσούλα... Οτιδήποτε θα μ έκανε να χαμογελασω! Δύο μήνες όμως το κυνηγούσε κ όταν κάναμε σχέση,δεν άλλαξε,ήταν το ίδιο ακριβώς! Αν σ ενδιαφέρει όντως κ δεν είναι εγωισμός λόγω απόρριψης,φρόντισε βαφτηκα δείξεις ότι διαφερεις κ δε σε νοιάζει μόνο ο εαυτός σου κ απλά μεντή ρίξεις!
Ρόδα είναι και γυρίζει... Εγώ φοβάμαι ότι όταν τη δω θα χαρώ και αυτή θα με πατήσει!!! :P
30-03-2013, 19:29 #38
Εμένα είναι πιο περίπλοκη η ιστορία μου και δεν του είπα πως αυτό που σου είπε η κοπέλα ενώ αυτό ήθελα και αυτό ένιωθα αντίθετα ήρθαμε πιο κοντά ,φιληθήκαμε κιόλας .. σε αυτόν άρεσε πολύ και φάνηκε αλλα μετά εγώ ήμουν πολύ απότομη και α΄πόμακρη μαζί του επειδή προφανώς ήμουν μπερδεμένη και όχι έτοιμη και εν τέλη τον μπέρδεψα κι αυτόν(μου το ειπε δλδ). Αυτός μετά έδειχνε πως του άρεσα και πως ήθελε να με κάνει νε ζηλέψω επειδή αυτή μου την συμπεριφορά την πήρε ως απόρριψη και θίχτηκε ο εγωισμός του . Αν είχα φερθεί έτσι όπως φέρθηκε σε σενα η κοπέλα και δεν είχαμε προχωρήσει τόσο γρήγορα τώρα θεωρώ πως θα ήταν αλλιώς τα πράγματα . Γιατί μου άρεσε,ναι ,αρκετά ... απλά όντως ήμουν μπερδεμένη και ήθελα το χρόνο μου.. Και αυτός αν δεν το είχε δει τόσο εγωιστικά και είχε επιμείνει κι άλλο η κατάληξη θα ήταν διαφορετική . Γιαυτό σου λέω, αν εδιαφέρεσαι δε χάνεις κάτι να προσπαθήσεις. Θεωρώ ως κοπέλα 20 χρονών κι εγώ πως αν δεν της άρεσες μετά απο αυτή τη συζήτησή σας θα ένιωθε άβολα να ξαναβγεί μαζί σου.
30-03-2013, 19:48 #39
VickyK ισως δεν διαβασες προσεκτικα αυτα που εγραψα , δεν πειραζει ομως , Και εγω εκανα προσπαθειες , Και εγω κατα καποιο τροπο ειμαι λιγο ψωνιο καθως δεν ειχα προβληματα με τις γυναικες μεχρι τωρα , αφου σου λεω μοιαζουν παρα πολυ οι περιπτωσεις μας .
Blackswan27 ε εσυ δεν του εριξες χ , αυτος νομιζε πως τον απερριψες γιατι εισουν κρυα μαζι του , Εχει διαφορα . Τωρα οταν λες πως ηθελες χρονο .. ηθελες απο αυτον να κανει κατι ? να προσπαθει ? Η απλα ηθελες να μεινεις μονη σου για καποιο διαστημα ωσπου να "ξυπνησεις" μια μερα και να καταλαβεις πως εισαι ετοιμη ? Δηλαδη στην περιπτωση μου πως επρεπε να φερθω ? Να την γραψω εντελως ? Ή να συνεχιζουμε να βγαινουμε "φιλικα" ομως ?
30-03-2013, 19:58 #40
Εντάξει ίσως να είναι διαφορετικό,απλά σκέφτηκα πως αφού αυτός ήταν τόσο καλός και θετικός μαζί μου,απο τη στιγμη που του φέρθηκα έτσι ήταν χ για αυτόν. Απλά να το πάμε σιγά σιγά ,να βγαίναμε φιλικά και όπου έβγαινε. Να προσπαθεί απο μόνος του μετά απο την δική μου συμπεριφορά όχι,αλλα μετά απο κάμποσες μέρες ααφού του εξήγησα κάποια πράγματα θα μπορούσε να είχε δώσει μια ευκαιρία. Καλύτερα αυτό να κάνεις και συ κατα τη γνωμη μου.. να βγαίνεται καμιά φορά , να μιλάτε και όπου πάει,μην το πιέζεις πολύ το θέμα. και μετά απο κάποιο διάστημα αν ενδιαφέρεσαι ακόμη και δεις πως έχεις θετική ανταπόκριση κ απο αυτήν να της κάνεις ξανά μια νύξη. Άποψή μου είναι αυτή,ότι εσύ νομίζεις καλύτερο..
30-03-2013, 20:09 #41
(βασικά πριν νόμιζα πως έλεγες σε μένα πως μοιαζουν οι ιστορίες μας,σόρρυ )
30-03-2013, 20:54 #42
Το διάβασα αλλά σου είπα εμένα επέμενε δύο μήνες... Το πρώτο μήνα ήμουν από αδιάφορη έως παγοκολωνα,δε μου έφταιγε σε κάτι απλά ήμουν πληγωμένη κ δε τον πίστευα,για να είμαι ειλικρινής την ίδια εποχή ο πρώην ήθελε να τα βρούμε πάλι οπότε καταλαβαινεις δε μπορουσα να προσεξω το καινούριο που ερχόταν.. Βέβαια δε μου το είπε ποτέ το άλλο παιδί ότι με ήθελε,το έδειχνε με τις πράξεις του. Μέχρι που κάποιο βράδυ,είχαμε βγει όλοι μαζί σε ενσ μπαρ,παρέα μεγάλη,ξαφνικά έξω από το μπαρ έσκασε ο πρώην,βγήκα έξω τσακωθηκαμε κ έφυγε. Όταν μπήκα μέσα,με πλησίασε ο τύπος κ μου λέει: οι τελειωμενες σχέσεις είναι σα τη γάγγραινα.. Η τις κόβεις όσο είναι νωρίς η σε τρώνε λίγο λίγο.. Κ στη τελική μου λέει αποφάσισε τι θες! Η τραβά βρες τον κ μείνε μαζί του,κάτι που θα με λυπησει η... Δώσε ευκαιρία σε κάτι νέο,μου χαμογέλασε,με φιλησε κοντά στο στόμα κ έφυγε! Εγώ κόκκαλο!!! Δώσε λίγο χρόνο,συζητα μαζί της αλλά πρόσεχε αφού σ ενδιαφέρει μη περάσει σε φιλικό επίπεδο κ κάποια στιγμή μπορείς να της αναφερεις πάλι ότι υπάρχει ενδιαφέρον από τη πλευρά σου.. Φοβάμαι μόνο μη σε βλέπει σα "ψυχαναλυτή" της κ αφού ξέρει ότι σου αρέσει να ανεβαίνει ψυχ/κα χωρίς να θέλει κάτι άλλο... Περίμενε για σημαδια!
30-03-2013, 21:06 #43
30-03-2013, 21:34 #44
Τρελενομαι , με περνει τηλεφωνο σαν να μην εγινε τιποτα , και συνεχιζει να φλερταρει ολο ΧιχιΧαχα ειναι . Μηπως δεν με πηρε στα σοβαρα ? Μηπως δεν ηταν σιγουρη αν κανω πλακα η μιλαω σοβαρα ?
Ποια γυναικα σου λεει οχι και την επομενη μερα σε προκαλει παλι ? Αλλα ισως απλα δεν θελει να με αποφυγει και θελει να μεινουμε φιλοι
Λες να με βλεπει σαν ψυχαναλυτη ? Μπορεις να μου περιγραψεις τα σημαδια ?
30-03-2013, 21:59 #45
Sorry για τη καθυστερηση.. Γράφω από κινητό. Χωρίς να είναι σίγουρη έτσι? Βάση αυτών που εχω δει.. Ψυχαναλυτή θα σε βλέπει αν σου μιλάει για πρώην κ σε ρωτάει αν ήταν κάπου λάθος κ γιατί ο πρώην φέρθηκε έτσι...κ να ξέρεις με τριγυρνανε διάφοροι αλλά δεν είμαι σε φάση,εσυ τι λες να κάνω κ άλλα τέτοια! Από την άλλη αν της αρεσεις κ απλά φοβάται να προχωρήσει γρήγορα,γιατί να μη φλερτάρει μαζί σου,άλλωστε σου είπα..αυτό την ανεβάζει! Είμαι σίγουρη ότι σε πήρε στα σοβαρά.. Εμένα όταν κάποιος μου είχε πει ότι του αρεσω ενώ κάναμε παρέα,έκοψα μαζί του γιατί δεν ήθελα να ελπίζει,σα φιλο πλέον δε μπορουσα να του μιλήσω,αφού ηξερα ότι αισθάνεται διαφορα.. Πιστεύω ότι της αρεσεις αλλά ακόμη δεν είναι σίγουρη! Εσυ σταθερός,ούτε στα πατώματα αλλά ούτε κ αδιάφορος,μέχρι να δεις τι θα γίνει..
Με έδιωξαν από το σπίτι.
18-07-2025, 14:01 in Με καφέ και συμπάθεια....