Xanax me motion
ICPS banner

[ Όροι Χρήσης Forum - ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΡΟΣΕΚΤΙΚΑ ] [ Προστασία ανηλίκων ]

Results 1 to 10 of 10

Thread: Xanax me motion

Xanax me motion

Ρε παιδιά μπορεί να σας φανεί αστείο ειπια μοτιον και πήρα ένα ζαναξ 0.25 μπορεί να παθω τίποτα σοβαρό γιατί η μοτιον έχει χυμό γκρειπφρουτ και διάβασα ότι είναι επικίνδυνο να κάνεις μίξη πείτε μ κάποιος αν ξέρει

δε νομιζω καλε... αν μου λεγες ηπια ενα μπουκαλι βοτκα θα ανησυχουσα
    χυμος ισον ενεργεια, ζαναξ ισον ηρεμιστικο - προσπαθησε να μη σκεφτεσαι παρενεργειες και θα φανει. αν δεν τη παλευεις καθολου παε τηλεφωνο γιατρο.
    "Make sure your worst enemy isn't you"

Senior Member
    Ελα τωρα , με το γκρειπφρουτ , οντως ειναι αστειο , εγω κατεβαζα 8-9 ζαναξ ( οχι οτι υπερηφανευομαι ) με κανα-δυο λιτρα κρασι , επι χρονια , παλια , επαθα τιποτα ? ναμαι , εδω , ολοζωντανος ( μην και γινω παραδειγμα προς μιμηση ) .........

Senior Member
    Quote Originally Posted by Constantly curious View Post
    δε νομιζω καλε... αν μου λεγες ηπια ενα μπουκαλι βοτκα θα ανησυχουσα
    .
    Και αυτο το stunt τοχωκανει , με μπολικα ζαναξ , πριν το 2010 ........βοτκα των 0.75 λιτρων ......και με καθαρο οινοπνευμα τοχω κανει , με χυμο , για γευση , αυτο οντως μουκανε ασχημο μεθυσι , λογω πολλων ζαναξ .....πιο καλο το κρασακι, πιναν και οι 12 αποστολοι , τον αμπακα , αλλα ισως δεν ειχαν εφευρεθει τα ζαναξ τοτε........δεν ξερω ....

Senior Member
    Quote Originally Posted by cyrax View Post
    Ρε παιδιά μπορεί να σας φανεί αστείο ειπια μοτιον και πήρα ένα ζαναξ 0.25 μπορεί να παθω τίποτα σοβαρό γιατί η μοτιον έχει χυμό γκρειπφρουτ και διάβασα ότι είναι επικίνδυνο να κάνεις μίξη πείτε μ κάποιος αν ξέρει
    όχι δεν είναι αστείο κάποιος να ανησυχεί για την υγεία του...
    Όχι δεν θα πάθεις τίποτε που το έκανες. Αυτό δεν σημαίνει ότι επειδή δεν έπαθες τίποτε, πρέπει να το κάνεις σύστημα και να πίνεις γκρειπ φρουτ με xanax. Aλλά συγνώμη αυτό θυμάμαι να ισχύει με κάποια αντικαταθλιπτικά όχι με το xanax. Eίδα λίγο πάλι τις ενδείξεις δεν γράφει κάτι τέτοιο... Τεσπα. Πάντως καλύτερα πρώτα να κοιτάς το φυλλάδιο με τις ενδείξεις/παρενέργειες και μετά να ρωτάς κάποιον γιατρό, το φαρμακοποιό...
    Quote Originally Posted by Macgyver
    Και αυτο το stunt τοχωκανει , με μπολικα ζαναξ , πριν το 2010 ........βοτκα των 0.75 λιτρων ......και με καθαρο οινοπνευμα τοχω κανει , με χυμο , για γευση , αυτο οντως μουκανε ασχημο μεθυσι , λογω πολλων ζαναξ .....πιο καλο το κρασακι, πιναν και οι 12 αποστολοι , τον αμπακα , αλλα ισως δεν ειχαν εφευρεθει τα ζαναξ τοτε........δεν ξερω ....
    Ελα τωρα , με το γκρειπφρουτ , οντως ειναι αστειο , εγω κατεβαζα 8-9 ζαναξ ( οχι οτι υπερηφανευομαι ) με κανα-δυο λιτρα κρασι , επι χρονια , παλια , επαθα τιποτα ? ναμαι , εδω , ολοζωντανος ( μην και γινω παραδειγμα προς μιμηση )
    οκ Macgyver τα έχεις κάνει όλα αυτά, αυτό φυσικά δεν σημαίνει ότι εσύ έπραξες σωστά ούτε οτι επειδή έτυχε και δεν έπαθες κατι εσύ, δεν θα πάθει κάποιος άλλος που διαβαζει αυτό το ποστ...
    Σε άλλο ποστ δεν είχες γράψει ότι έπαθες και κάποια τροχαία με αυτες τις χρησεις;
    Υπάρχουν επίσης πολλά παραδείγματα και για το αντίθετο. π.χ εμενα ο συνδυασμός αυτού του φαρμάκου και αλκοόλ μου δημιουργησε κενά μνήμης. Συνεπώς με αυτά θέλει πολύ μεγάλη προσοχή και όχι κατάχρηση

Senior Member
    Υπάρχει έρευνα δημοσιευμένη για το θέμα που ανέφερες.
    Η έρευνα έδειξε πως ο χυμός Grapefruit σε συνδυασμό με Αλπραζολάμη (Xanax) δεν επηρεάζει τις φαρμακοκινητικές ιδιότητες,ούτε και την ψυχοκινητική λειτουργία του ατόμου.
    Άρα νομίζω πως δεν έχεις θέμα.
    http://www.ncbi.nlm.nih.gov/pubmed/10907671

Senior Member
    Quote Originally Posted by black_adder View Post
    οκ Macgyver τα έχεις κάνει όλα αυτά, αυτό φυσικά δεν σημαίνει ότι εσύ έπραξες σωστά ούτε οτι επειδή έτυχε και δεν έπαθες κατι εσύ, δεν θα πάθει κάποιος άλλος που διαβαζει αυτό το ποστ...
    Σε άλλο ποστ δεν είχες γράψει ότι έπαθες και κάποια τροχαία με αυτες τις χρησεις;
    Υπάρχουν επίσης πολλά παραδείγματα και για το αντίθετο. π.χ εμενα ο συνδυασμός αυτού του φαρμάκου και αλκοόλ μου δημιουργησε κενά μνήμης. Συνεπώς με αυτά θέλει πολύ μεγάλη προσοχή και όχι κατάχρηση
    Δεν υπερηφανευομαι φυσικα για τα κατορθωματα μου , γι αυτο και γραφω ' μην γινω και παραδειγμα προς μιμηση ' , απλως τα αναφερω , διοτι ειναι χαζο να ανησυχει καποιος για τον συνδυασμο ζαναξ/γκρειπφρουτ , και ναταν μονο αυτο ................ ολα τα συνταγογραφουμενα φαρμακα , συμπεριλαμβανομενου του ζαναξ , και αλλων αντικαταθλιπτικων , που τα γραφουν με τοση ευκολια οι ' γιατροι ' , δεν ενημερωνουν κανεναν ασθενη , που παει να μπλεξει , αυτη η υποκρισια μου την δινει , παρε κοσμε ζαναξ , αλλα μην τα συνδυασεις με .............. ξερωγω, λουκουμαδες , αυτο τους μαρανε τους γιατρους , ο συνδυασμος , οχι το φαρμακο αυτο καθ εαυτω , που μονο ζημια δημιουργουν ........ και αμα τα συνδυασεις με αλκοολ , τι εγινε δλδ ? εχω παιδικο φιλο γιατρο , και μου ειπε οτι συνδυαζομενα με αλκοολ τα ζαναξ , φτιαχνεις ενα καινουριο φαρμακο , με νεες ιδιοτητες , οχι και πολυ διαφορετικοτερες ......... ακομη και το αλκοολ , θαπρεπε ναχε απαγορευτει , ειναι ναρκωτικο νομιμο , στην ιδια κατηγορια με τα σκληρα , παλι υποκρισια ...................... ναι , επαθα ατυχηματα , αμα οδηγεις υπο την επηρρεια αλκοολ , φυσικο δεν ειναι ? κενα μνημης , ειχα κι εγω , αυτο ειναι αποτελεσμα καταχρησης αλκοολ ............ και η καταχρηση των ζαναξ , που δεν τα βρισεις σε καβες , αλλα στα γραφουν ΄ευσυνειδητοι ' γιατροι , οσα γουσταρεις , αφου πληρωνεις , παλι δεχνουν μια ανευθυνοτητα μεγαλη των ' γιατρων ' ....... εν κατακλειδι , αυτο που θελω να στηλιτευσω , ειναι η ανευθυνοτητα των γιατρων , που με ευκολια γραφουν οτι τραβαει ο οργανισμος σου , η τα κεφια σου , σεμενα , αυτο συνεβη ..................................

Senior Member
    Αυτο θα σε ρωτουσα ρε συ Μακ αν και ειναι ψιλοασχετο...που εβρισκες γιατρο να σου γραφει τοσα ζαναξ ωστε να παιρνεις εννια και δεκα μαζι; Χοντρικη τα επαιρνες; Λολ
    Η μανα μου εχει τυχει να ζητησει κουτακι παραπανω απο οτι δικαιουνταν υπολογισμενα με τη δοσολογια της επειδη τα ειχε χασει σε ενα ταξιδακι και την αντιμετωπισε η γιατρος σα ναρκοβαρονο χαχα

Quote Originally Posted by Macgyver View Post
    ............ και η καταχρηση των ζαναξ , που δεν τα βρισεις σε καβες , αλλα στα γραφουν ΄ευσυνειδητοι ' γιατροι , οσα γουσταρεις , αφου πληρωνεις , παλι δεχνουν μια ανευθυνοτητα μεγαλη των ' γιατρων ' ....... εν κατακλειδι , αυτο που θελω να στηλιτευσω , ειναι η ανευθυνοτητα των γιατρων , που με ευκολια γραφουν οτι τραβαει ο οργανισμος σου , η τα κεφια σου , σεμενα , αυτο συνεβη ..................................

Σε αυτη τη φαση αποριων ειμαι και εγω, τι θελω να πω... ειχα διαβασει σε μπλογκ ψυχιατρικης το 2015 οτι καλο ειναι οι ψυχιατροι να μην δινουν Βενζοδιαπινες σε ατομα π εχουν ιστορικο με ουσιες γιατι παλι εθιζονται σε κατι καινουργιο δλδ το ηρεμιστικο (ζαναξ και καποια αλλα της κατηγοριας ). εγω ειχα κενα μνημης μονο με χαπια και αλκοολ. χωρις αγωγη δεν ειχα. ειναι πακετο.

το μελος τωρα καλα εκανε κ ρωτησε, εγω δεν ηξερα καν για τα γκρειπφρουτ και σταυρο επρεπε να γινεις γιατρος. τελος,χι.
    "Make sure your worst enemy isn't you"

Senior Member
    Quote Originally Posted by Natalia_sups View Post
    Αυτο θα σε ρωτουσα ρε συ Μακ αν και ειναι ψιλοασχετο...που εβρισκες γιατρο να σου γραφει τοσα ζαναξ ωστε να παιρνεις εννια και δεκα μαζι; Χοντρικη τα επαιρνες; Λολ
    Η μανα μου εχει τυχει να ζητησει κουτακι παραπανω απο οτι δικαιουνταν υπολογισμενα με τη δοσολογια της επειδη τα ειχε χασει σε ενα ταξιδακι και την αντιμετωπισε η γιατρος σα ναρκοβαρονο χαχα
    Eπεσα στον (α)καταλληλο γιατρο , μουχε και μια συμπαθεια , σε κακο μου βγηκε , δεν ειχα ιστορικο καταχρησεων , αλλα μουγραφε οσα ηθελα , τυπικος διαλογος ' να γραψουμε 7 , σου φτανουν ? ' , ' ε , καλα ειναι , δεν γραφετε κανα παραπανω ? ' , ' ενταξει ,θα γραψω αλλα 3 στην μητερα σου ( ειχα τα στοιχεια της ) ' , αλλο τιποτα θες ? κανα υπνωτικο ? ' , ' μπα , δεν παιρνω υπνωτικα ( οντως ) ' , συνταξιοδοτηθηκε το 2010 , κι εμεινα χωρις ντηλερ , ελα ομως που το συμπαν συνομωτησε , και βρηκα τον καταλληλο φαρμακοποιο , εναν παππου , που με συμπαθουσε πολυ ( αυτη η συμπαθεια........ ) ,και μουδινε οσα ζαναξ ηθελα !! σε 2.4 χρονια , μεχρι που συνταξιοδοτηθηκε κι αυτος , μουδωσε ' ετσι ' 205 κουτακια του 1mg , κραταγα ημερολογιο , σε κανονικη τιμη παντα , 3, 70 ευρω , λες και με κυνηγανε τα ζαναξ .........