Απέραντο άγχος, η ζωή μου... - Page 6
ICPS banner

[ Όροι Χρήσης Forum - ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΡΟΣΕΚΤΙΚΑ ] [ Προστασία ανηλίκων ]

Page 6 of 11 FirstFirst ... 45678 ... LastLast
Results 76 to 90 of 165
    Senior Member
    Με τον τυπο αυτον ειχατε σχεση ή εισασταν φιλοι αυτο το εξαμηνο?

Senior Member
    Kerasi, εγώ το λέω γνωριμία γιατί δεν είχαμε ολοκληρωμένη σχέση, άλλος θα το έλεγε σχέση...
    Φίλοι όχι, γιατί ήταν κονέ από φίλους με προοπτική γάμου εξαρχής.

Senior Member
    Αν δηλαδη δεν σε ζαλιζε με το πως περασε την ημερα, κατα τ αλλα σ αρεσε ο τυπος? Θα προχωρουσες μαζι του και ερωτικα και για μελλον?

Senior Member
    Ναιιιιιιιιιιι....... εννοείται.............

Senior Member
    Kαλα 6 μηνες γιατι δε το προχωρησε? Ειναι πολυ 6 μηνες. Μηπως νομιζεις οτι ειχατε σχεση? Φιλιοσασταν? Φασωνοσασταν? ή μονο λεγατε πως περασατε την ημερα? Δε μπορει ενας υγιης ανδρας 6 μηνες να κανει τη φιλεναδα. Μηπως εκανε κινηση και τον εκοψες?

Senior Member
    Όταν γνωρίζεις κάποιον, συστημένο από φίλους, με προοπτική να γνωριστείς και, αν όλα καλά, παντρευτείς, τί να νομίζω λάθος?
    ότι είναι φιλία ενώ δεν είναι? να το θεωρώ σχέση ενώ και πάλι δεν είναι? ότι θα καλουπωθώ στο ρόλο του συμβουλάτορα ενώ δεν θέλω, επειδή ο άλλος το επιβάλλει?
    Εδώ ο άνθρωπος είπε ότι θέλει συμπαράσταση και εσύ στέκεσαι τώρα στην ερωτική προσέγγιση..... Υπήρχε αλλά κατόπιν εορτής....δηλαδή αφού είχα ακούσει την καθημερινή αναφορά, είχα ζαλιστεί και έβλεπα αστεράκια από το πολύ μπλα μπλα, αλλά δυσκίνητος.... ήθελε πολύ κούρδισμα....

Senior Member
    Δεν καταλαβα ομως, πχ φιλιοσασταν αλλες ωρες? Σε εριξε στο κρεβατι? ή μονο μιλαγατε? Το πως γνωριστηκετε δεν παιζει καποιο ρολο εδω. Αυτη ειναι η διαφορα φιλιας και γκομενικου.

Senior Member
    Θέλεις και εσύ αναλυτική αναφορά?
    Νομίζω είμαι σαφής.
    Τώρα είδα τη συμπλήρωση.... όχι κάνεις λάθος! το πώς παίζει ρόλο...αν είχαμε γνωριστεί στο τυχαίο, φυσικά και θα ήταν φιλικό όλο αυτό, δικαιολογημένο και αναμενόμενο. Αλλά όταν φίλοι σού κάνουν κονέ συγκεκριμένο τύπο, με προοπτική γάμου, έτοιμο για οικογένεια, με δουλειά, σπίτι και ευκατάστατο και 30φεύγα είναι άλλο θέμα...
    Νομίζω δεν έχεις καταλάβει τη διαφορά...

Senior Member
    Δε νομιζω οτι εισαι σαφης. Στο λεω γιατι μπορει ο τυπος να ηθελε φιλια και οχι σχεση και εσυ να το παρερμηνευεις. Τελικα φιλιοσασταν στο στομα? Σεξ κανατε? Αν δεν εκανε τετοιες κινησεις τοτε ηθελε φιλια και εσυ νομιζες οτι ειχατε σχεση.

Senior Member
    Ωραία...αν σού συστήσω κοπέλα, εμφανίσιμη, αποκατεστημένη και έτοιμη για οικογένεια, εσύ, το φιλικό θα κοιτάξεις? να βγάλεις τα σώψυχά σου ή να δεις αν ταιριάζεις, αν σου κολλάει για να προχωρήσεις?

Senior Member
    Δε μου απαντας ομως αν εκανε ερωτικες κινησεις. Εχει σημασια, δε στο ρωταω τυχαια.

Senior Member
    Ναι. Ξεκάθαρα, ευθέως σού φωνάζω ότι έκανε!
    απλά νομίζω ότι στον συγκεκριμένο μετρούσε πολύ το να βρει μια κοπέλα να τον νταντεύει, να τον προσέχει σα μαμά...
    Και νιώθω ότι με τέσταρε με όλη αυτή τη συμπεριφορά, να τσεκάρει αν μπορώ να ανταποκριθώ ως σύντροφος... Μην ξεχνάς ότι ο ίδιος είπε ότι "θέλει συμπαράσταση από τη σύντροφό του"... Συμπαράσταση, όχι κατανόηση, πρόσεξε... Από τη σύντροφο, όχι από τη φίλη...
    Δυστυχώς τα κονέ, φίλε Kerasi, λειτουργούν διαφορετικά από τις τυχαίες γνωριμίες/σχέσεις...

Banned
    Quote Originally Posted by Lena01 View Post
    Kαλημέρα!!!
    Ntoubroutza ευχαριστώ για το σχόλιο σου!!!! Αλλά δεν με "έπιασες"... το θάρρος το έχω, δεν μπορείς να φανταστείς πόσο... και αυτό λέω! ότι το έχω, κάνω πράγματα αλλά ή ο άλλος δεν κινείται ή η όλη φάση δεν προχωράει...και ψάχνω το γιατί. Αλλά δεν είναι τόσο απλό, γιατί δεν εξαρτώνται όλα από μένα... Δεν θέλετε φίλες? είσαι σίγουρος? εσύ μπορεί όχι, άλλοι όμως ναι. Όχι μόνο φίλες, συμβουλάτορες... Να σου πω παράδειγμα, έβγαινα με έναν, ένα εξάμηνο περίπου, ο οποίος ενδιαφερόταν σοβαρά και το είχε δηλώσει σε φίλους και γνωστούς κιόλας. Σε πληροφορώ ότι κάθε μέρα, μα κάθε μέρα, μού τηλεφωνούσε και μού απαριθμούσε τί έκανε και πώς ένιωθε κατά τη διάρκεια της μέρας, σα να μου έδινε αναφορά...Στη δουλειά του, με τους φίλους του, τί έβλεπε στο you tube....και ποτέ μα ποτέ να με ρωτήσει πώς είμαι, πώς πέρασα, τί στο καλό έκανα, άντε να του έλεγα στο αρχικό 5λεπτο μια εξέλιξη και μετά για κανένα 2ωρο κρατούσε η αναφορά... Όταν βγαίναμε αναλυτικότατη αναφορά για το πόσο άσχημα περνάει στη δουλειά του, πόσο κακός είναι ο διευθυντής του, πόσο στενοχωρημένος είναι ο ίδιος, κλπ. Μια, δυο, τρεις, συνεχώς.... Όλο αυτό άρχισε να με κουράζει και κάποια στιγμή τού είπα, όσο πιο κομψά μπορώ, ότι δεν είναι κάπως υπερβολικό όλο αυτό? και ξέρεις ΤΙ μού απάντησε? ότι από τη σύντροφό του θέλει συμπαράσταση... Ελπίζω ότι μπορείς να νιώσεις πόσο ξενέρωσα....Και φυσικά το κατάλαβε, έκανε πίσω και μετά τηλεφωνούσε σε κοινούς μας φίλους και έλεγε να τού τηλεφωνήσω εγώ... Ξέρεις πώς ένιωσα? σα να μου έλεγε "αυτός είμαι, αν σου αρέσω προσαρμόζεσαι, αν όχι, τέλος"!!!
    Τώρα για τις "χαζογκομενίτσες" έχει να κάνει με το περιβάλλον στο οποίο κινούμαστε... Εσύ θα ξενέρωνες και καλά θα έκανες. Στα 20 μου και εγώ θα ξενέρωνα με τέτοιες εκφράσεις...και τώρα ξενερώνω όταν βλέπω κοπελίτσες να φωνάζουν τα αγόρια τους "ρε μ@λ@κ@"...
    Τις σπουδές μου δεν τις χρησιμοποιώ ποτέ... και εδώ δεν με έπιασες καθόλου...Δεν λειτουργώ έτσι, να προβάλλομαι, να πουλάω μούρη κλπ.
    Ούτε κάνω παρέες μόνο με ομοίους, ούτε μόνο με άτομα της κατηγορίας μου. Μην ξεχνάς ότι δεν προέρχομαι από επιστημονική οικογένεια, από αγροτική οικογένεια προέρχομαι.
    Το ότι έκανα λάθη στην επιλογή των παρεών, σίγουρα ναι.
    Οι σχέσεις είναι μια ανταλλαγή, δίνεις για να πάρεις, παίρνεις για να δώσεις. Το είπα και πιο πάνω, νιώθω ότι έχω δώσει χρυσάφι και έχω πάρει κάρβουνο...άρα δεν είναι αυτονόητο, μπορεί να είναι για σένα, φίλε μου, αλλά για μένα δεν είναι, μακάρι να ήταν...
    Να ζω στα όρια.... πώς το εννοείς? γιατί πίστεψέ με, έτσι όπως το εννοώ, το έχω κάνει και με έχει κουράσει τρελά.
    Κατάλαβες που το χανουμε?Επίσης δεν σε παρεξήγησα,έτσι?Απλά κουβέντα κάνουμε....Επιμένω ότι ένας άντρας δεν θέλει φίλες.Ειμαι απόλυτος σε αυτό.Ένας άντρας που δείχνει ''ερωτικό'' ενδιαφέρον ΔΕΝ θέλει φίλες....Οταν είπα για τις σπουδές σου,δεν είπα ότι πουλάς μούρη ή ότι προβάλλεσαι.Καμία σχέση..

Banned
    Quote Originally Posted by Lena01 View Post
    Ναι. Ξεκάθαρα, ευθέως σού φωνάζω ότι έκανε!
    απλά νομίζω ότι στον συγκεκριμένο μετρούσε πολύ το να βρει μια κοπέλα να τον νταντεύει, να τον προσέχει σα μαμά...
    Και νιώθω ότι με τέσταρε με όλη αυτή τη συμπεριφορά, να τσεκάρει αν μπορώ να ανταποκριθώ ως σύντροφος... Μην ξεχνάς ότι ο ίδιος είπε ότι "θέλει συμπαράσταση από τη σύντροφό του"... Συμπαράσταση, όχι κατανόηση, πρόσεξε... Από τη σύντροφο, όχι από τη φίλη...
    Δυστυχώς τα κονέ, φίλε Kerasi, λειτουργούν διαφορετικά από τις τυχαίες γνωριμίες/σχέσεις...
    Εφόσον έκανε,εσύ τι έκανες 6 μήνες?Αλλο 1 βδομαδα,άλλο 1 μηνας...Εσύ μιλάς για 6 ολόκληρους μήνες...Εσύ πως αντιδρούσες όταν το θεμα γυρνούσε γύρω από το σεξ?

Senior Member
    Κοίτα, είπα και πιο πάνω ότι τα κονέ έχουν διαφορετική λογική από τις τυχαίες γνωριμίες...
    Ο συγκεκριμένος τύπος ήταν κονέ μέσω κοινών φίλων...και μιλάμε για κλειστό κύκλο. Οπότε ούτε αυτόν τον έπαιρνε να εκδηλωθεί πολύ ούτε εμένα...Βγαίναμε πολύ συχνά, μιλούσε ακόμη περισσότερο, ήθελε πάρα πολύ να μοιράζεται τί νιώθει κλπ. Προσπάθησα να τον κάνω να νιώθει άνετα, να ενδιαφέρομαι κλπ αλλά δεν ήταν αρκετό...
    Τί έκανα? άκουγα! μιλούσα λίγο, όσες φορές δεν έκανε μονόλογο. Εκδηλώθηκε όσο τον έπαιρνε για να δει αν μπορώ να ανταποκριθώ σε αυτό το πρότυπο που είχε στο μυαλό του, εγώ, παρότι έδωσα πάρα πολλές ευκαιρίες, χαλάστηκα από το όλο μπλα μπλα και τη μιζέρια, οπότε ξενερώσαμε και οι δυο, ο καθένας για τους δικούς του λόγους. Θα μου πεις, δεν τον κατάλαβες από την αρχή? σαφέστατα ναι. Αλλά δίνω ευκαιρίες...Η ουσία είναι ότι ούτε αυτός δεν με εμπιστεύθηκε ούτε εγώ... οπότε πώς να προχωρήσεις στο σεξ?

Page 6 of 11 FirstFirst ... 45678 ... LastLast