Απέραντο άγχος, η ζωή μου... - Page 11
ICPS banner

[ Όροι Χρήσης Forum - ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΡΟΣΕΚΤΙΚΑ ] [ Προστασία ανηλίκων ]

Page 11 of 11 FirstFirst ... 91011
Results 151 to 165 of 165
    Senior Member
    ..................

Senior Member
    Quote Originally Posted by Θεοφανία View Post
    ..Λένα, διάβασα όλο το θέμα σου και μου γεννήθηκε μια απίστευτη πικρία.
    Μεγάλωσες με απόψεις του 50 και φαίνεται να τις κουβαλάς ακόμη και τώρα που είσαι τριαντα πεντε.
    Λες σε κάποιο ποστ ότι κοντρόλαρες την έλξη σου για κάποιους επειδή το θέμα σου είναι ο γάμος.
    Εχεις καταλάβει άραγε πόσες όμορφες στιγμές έχεις θυσιάσει για τα "πρέπει" σου?
    Εχεις καταλάβει ότι η έλξη σου για τον πιο ακατάλληλο για γάμο) άνθρωπο του κόσμου θα μπορούσε να σε οδηγήσει στον μεγαλύτερο έρωτα που ούτε καν υποψιάζεσαι τι συναίσθημα είναι?
    Δεν σε κατηγορώ, ίσα-ίσα μου δημιουργείται το αίσθημα λύπης και πραγματικά σου εύχομαι να βγεις όσο το δυνατό πιο σύντομα από αυτό.
    Σπατάλησες μέχρι τώρα τη ζωή σου περιμένοντας τι?
    Το γαμπρό?
    Εσένα που σε βάζεις σε όλα αυτά?
    Αυτό το όνειρο είχες για τον εαυτό σου?
    Δεν θέλω να διαβάζομαι εριστική, γιατί στην περίπτωση σου δεν είμαι.
    Στεναχωριέμαι πααααααρα πολύ όμως για σένα και αν θες πιστεψε το.
    Πικρία για ποιό θέμα? που δεν κατάφερα να παντρευτώ ή που αγχώνομαι έτσι?
    Θεοφανία, τί ηλικία έχεις?

Είπα ότι η έλξη ήταν για άτομα τελείως ασύμβατα, που δεν υπήρχε περίπτωση, όχι να γίνει κάτι από τη μεριά μου, αλλά ούτε από τη μεριά τους. Ανέφερα και ένα ακραίο παράδειγμα για να γίνω κατανοητή...Και ήταν τόσο ασύμβατα που αν βγάλουμε την επιφανειακή καλή εμφάνιση, ούτε για έναν καφέ δεν θα αντέχαμε να πάμε, όχι για το συναίσθημα που αναφέρεις....καμία σχέση. Το συναίσθημα προϋποθέτει συμβατότητα...
    Δεν θεωρώ ότι σπατάλησα τη ζωή μου. Θα την είχα σπαταλήσει αν είχα παντρευτεί στα 20 τον πρώτο που θα είχα βρει μπροστά μου, είχα τώρα 4 παιδιά και ονειρευόμουν πότε θα πάρω σύνταξη για να ζήσω... Θα την είχα σπαταλήσει αν είχα μπει σε έντονες σχέσεις που διαδέχονταν η μία την άλλη, για το κοινωνικό θεαθήναι... θα την είχα σπαταλήσει επίσης αν είχα έναν αποτυχημένο γάμο, ένα άθλιο διαζύγιο ή άθλιους πρώην συντρόφους να τους βρίζω και να με βρίζουν.
    Πίστεψε με, δεν είμαι από τους ανθρώπους που γενικά λειτουργούν με σπατάλες. Ακόμη και να μην κάνω το γάμο και τα παιδάκια που ονειρεύομαι - και σας έχω ζαλίσει σε αυτό το φόρουμ χαχαχαχα - θα βρω άλλους τρόπους να δώσω άλλες ευκαιρίες σε άλλο επίπεδο στον εαυτό μου. Μπορεί να είναι σε θέματα σπουδών, αλλαγή σταδιοδρομίας, μπορεί αργότερα να αλλάξω χώρα, κλπ.
    Θέλω να πω ότι εγκλωβισμένη μακροπρόθεσμα δε νιώθω. Μπορεί σε κάποιες φάσεις να είμαι, άνθρωπος είμαι, όχι θαυματοποιός. Αλλά με τούτα και με εκείνα, το κεφάλαιο θα κλείσει και η σελίδα θα γυρίσει...
    Όχι, δεν ακούγεσαι εριστική αλλά νομίζω έμεινες σε μια πρώτη ανάγνωση και δεν κατανόησες τί πραγματικά εννοώ...
    Αυτό που εννοώ είναι ότι είμαι σε μια ηλικία που τα περιθώρια λιγοστεύουν (χοντρικά έχω 4-5 χρόνια ακόμα...), και για να γίνω μαμά, δεν έχω καταφερει να κάνω το βασικό, δηλαδή να βρω έναν άντρα της προκοπής για σπίτι. Από εδώ ξεκινάει όλο το thread. Μάλλον δεν το διατύπωσα με τόση σαφήνεια...?....ίσως να μη το διατυπώνω δόκιμα. Το επαναλαμβάνω για σένα γιατί νιώθω ότι έχω γίνει κουραστική για τους υπόλοιπους.

Να ευχαριστήσω όλους για τη συμμετοχή, η βοήθεια ήταν πολύτιμη. Ας το κλείσουμε εδώ!

Senior Member
    Αυτό που για μένα είναι ξεκάθαρο, είναι ότι προσπαθήσεις να αποκλείσεις πάση θυσία από τη ζωή σου το σεξ και τον έρωτα.
    Όσο κλείνεις τα μάτια σ' αυτό και προσπαθείς να πείσεις τον εαυτό σου ότι δεν είναι αυτό το θέμα σου, τόσο θα ψάχνεις μάταια πού κάνεις λάθος.
    Λυπάμαι που θα στο πω, αλλά αποκλείοντας αυτά από τη ζωή σου, είναι νομίζω ακατόρθωτο να δημιουργήσεις μια ουσιαστική σχέση με έναν σωματικά και συναισθηματικά υγιή άντρα.
    Μια συμβατική σχέση, μόνο για να κάνεις παιδιά, μπορείς να κάνεις. Αλλά, είναι αυτό που τελικά θες;
    Θα σου έλεγα να επικεντρωθείς σ' αυτό το θέμα καθαρά, το ερωτικό-σεξουαλικό εννοώ, όσο δύσκολο κι αν είναι για σένα, γιατί κατά τη γνώμη μου αυτό είναι που σε μπλοκάρει και τίποτα άλλο.
    Στο κάτω-κάτω, πριν το αποκλείσεις από τη ζωή σου, δεν θα'πρεπε να το έχεις δοκιμάσει;

Κοίτα, αν θες να το κλείσουμε εδω, σεβαστό.
    Αν θες να κάνουμε κουβέντα, επίσης.
    Εσύ αποφασίζεις μέχρι πόσο μπορείς να ανοιχτείς και το κυριότερο να δεις από άλλες οπτικές γωνίες.

Senior Member
    Φυσικά και θέλω να κάνουμε κουβέντα, εννοείται! είπα ότι νιώθω ότι μπορεί να έχω κουράσει και για αυτό είμαι επιφυλακτική σε περαιτέρω ανάπτυξη.

Marian_m, λέω και ξαναλέω τα ίδια. Δεν είπα ότι δεν έχω κάνει σεξ, δεν είπα ότι δεν έχω κάνει ολοκληρωμένη σχέση, δεν είπα ότι αποκλείω τον έρωτα.
    Είπα ότι είμαι σε μια ηλικία, με 4-5 χρόνια ακόμα μπροστά μου, και αν..., για να κάνω οικογένεια και νιώθω να πιέζομαι πάρα πολύ, νιώθω ότι αποκλείομαι από προοπτικές. Γιατί δεν βρήκα έναν άντρα για σπίτι, που να μπορεί να αναλάβει ευθύνες! τόσο δύσκολο είναι να γίνει κατανοητό? Ξέρεις πόσοι το βάζουν στα πόδια όταν ακούνε ότι θέλω οικογένεια? πόσοι βγάζουν σπυράκια όταν ακούνε για γάμο? γιατί θέλουν απλά να περνάνε την ώρα τους? και αν μπω σε μια τέτοια σχέση δεν θα έχω και εγώ ευθύνες μετά? τί να κάνω δηλαδή? να κοροϊδέψω τον άλλο και να μείνω έγκυος χωρίς να γουστάρει, εν αγνοία του, και μετά να τον κυνηγάω να με παντρευτεί? κορίτσια, σόρρυ αλλά γυναικούλα δεν γίνομαι, στις χαζογκομενίτσες αυτά, όχι σε μένα.
    Συνταγές σίγουρα δεν υπάρχουν, θα προσπαθήσω να το δω πιο χαλαρά -όσο μπορώ, τουλάχιστον να βρω άλλη προοπτική που να μου ταιριάζει.
    Αλλά πιστέψτε με, όταν μόλις βλέπουν την ηλικία σου όλοι οι γιατροί σού λένε "θα κάνεις παιδί? βιάσου, ο χρόνος περνάει" και η κορυφαία ατάκα "τόσο δύσκολο για σένα είναι να βρεις έναν να κάνεις ένα παιδί?" λες και θα βγω στο δρόμο για να πάω με τον πρώτο τυχαίο, είναι πολύ ψυχοφθόρο όλο αυτό...

Senior Member
    Quote Originally Posted by Lena01 View Post
    2) δεν έχω κάνει ποτέ ολοκληρωμένη σχέση και κλείνω αισίως τα 35, παρότι προσπάθησα να ανοιχθώ, να γνωρίσω κόσμο, κλπ. Με τον πρώτο τυχόντα δεν μού βγαίνει, αλλά από την άλλη μού λείπει πάρα πολύ μια συντροφική σχέση συν η προοπτική δημιουργίας οικογένειας. Νιώθω σαν εξωγήινη όταν αναγκάζομαι να πω πχ στη γυναικολόγο μου ότι δεν είμαι σεξουαλικά ενεργή, νιώθω ότι με λυπούνται λες και είναι κατάντια αυτό που ζω...
    Εγώ αυτό διάβασα.

...και γω αυτό ακριωβώς διάβασα Λένα και γι αυτό σου είπα ότι ένιωσα πίκρα και λύπη για τα χαμένα χρόνια σου.

Senior Member
    Κορίτσια, μαζί μιλάμε και χώρια συνεννοούμαστε, μου φαίνεται.
    Όταν λέω ολοκληρωμένη σχέση, δεν εννοώ να έχω γκόμενο, μόνο σεξουαλική σχέση όπως προφανώς εσείς το αντιλαμβάνεστε. Ολοκληρωμένη σχέση για μένα είναι η σχέση που πάει σε όλα τα επίπεδα, δηλαδή στο γάμο, την οικογένεια και τα παιδιά.
    Όταν έλεγα το Μάρτη ότι δεν είμαι σεξουαλικά ενεργή και το λέω στο γυναικολόγο μου εννοώ αυτό που είπα πιο πάνω, ότι δεν έχω βρει έναν άντρα για να πω ότι αποφασίζω να κάνω παιδί μαζί του.
    Και όταν λέω κατάντια και λύπη, εννοώ το εξής: όταν όλος μα όλος ο κύκλος μου είναι παντρεμένοι με παιδιά, και πάνε από το 3ο παιδί στο 4ο, όταν βγαίνουμε και όλοι μιλάνε για το μικρό Θανάση που χτύπησε στο γόνατο και τη μικρή Μαρία που μοιάζει της γιαγιάς της, ενώ εγώ μου λένε τί κρίμα που δεν έδωσα τέτοιες χαρές στους γονείς μου, εεεεεε ναιιιιιι το βιώνω μερικές φορές ως κατάντια και νιώθω λύπη...Και όταν η άλλη έχει ξεκινήσει να γεννοβολάει από τα 25 και εγώ ακόμα τίποτα στα 35, εεεε ναι στενοχωριέμαι.

Αυτό εννοώ, προφανώς έχουμε διαφορετικές προσλαμβάνουσες και άλλα καταλαβαίνουμε.
    Δεν έχει νόημα να συνεχιστεί αυτό το thread ούτε γενικότερα η παρουσία μου εδώ. Κουράστηκα να εξηγώ τα ίδια και τα ίδια σε άτομα που δεν έχουν καμία σχέση με την ψυχολογία και πετάνε μερικές μπούρδες για την πλάκα τους.
    Επί της ουσίας, ελάχιστες βοηθητικές απαντήσεις πήρα από άτομα που μετριούνται στα δάχτυλα του ενός χεριού. Όταν άνοιξα το ποστ, θεωρούσα ότι αυτό το φόρουμ είχε καλύτερο επίπεδο, δεν το είχα ψάξει και πολύ βέβαια.
    Ευχαριστώ πολύ. Τέλος!

Senior Member
    Κρίμα να βαφτίζεις "μπούρδες" και να απαξιώνεις ό,τι δεν σου αρέσει ή δεν βολεύει την κοσμοθεωρία σου.
    Όχι για εμάς, αλλά για εσένα.
    Αν πάλι έψαχνες ψυχολόγους εδώ μέσα, κακώς το έκανες.
    Καλή συνέχεια στην επίτευξη του στόχου σου!

Senior Member
    Νομίζεις ότι κατέχεις την απόλυτη αλήθεια ή ξέρεις τα πάντα για τη ζωή και τον έρωτα?
    Είμαι υποχρεωμένη να συμφωνώ με όσα λες?
    Εχω δικαίωμα να έχω την άποψη μου και να την πρεσβεύω?
    ρητορικά ερωτήματα, μην μπεις στον κόπο να απαντήσεις...

Το φόρουμ τιτλοφορείται e-psychology, πύλη ψυχολογίας. Και το φόρουμ, υποστήριξης!
    και όχι ειρωνείας...
    Αλλά τελικά το εμπέδωσα ότι άλλα λέμε, αλλά καταλαβαίνουμε.

Banned
    εγω ενα καταλαβα οτι πανω απο ολα καπιος πρεπει να προσπαθει να ειναι χαλαρος οταν εχει νευρα του φαινονται ολα απαισια

Member
    Κορίτσια, μαζί μιλάμε και χώρια συνεννοούμαστε, μου φαίνεται.
    Όταν λέω ολοκληρωμένη σχέση, δεν εννοώ να έχω γκόμενο, μόνο σεξουαλική σχέση όπως προφανώς εσείς το αντιλαμβάνεστε. Ολοκληρωμένη σχέση για μένα είναι η σχέση που πάει σε όλα τα επίπεδα, δηλαδή στο γάμο, την οικογένεια και τα παιδιά.
    Όταν έλεγα το Μάρτη ότι δεν είμαι σεξουαλικά ενεργή και το λέω στο γυναικολόγο μου εννοώ αυτό που είπα πιο πάνω, ότι δεν έχω βρει έναν άντρα για να πω ότι αποφασίζω να κάνω παιδί μαζί του.
    Και όταν λέω κατάντια και λύπη, εννοώ το εξής: όταν όλος μα όλος ο κύκλος μου είναι παντρεμένοι με παιδιά, και πάνε από το 3ο παιδί στο 4ο, όταν βγαίνουμε και όλοι μιλάνε για το μικρό Θανάση που χτύπησε στο γόνατο και τη μικρή Μαρία που μοιάζει της γιαγιάς της, ενώ εγώ μου λένε τί κρίμα που δεν έδωσα τέτοιες χαρές στους γονείς μου, εεεεεε ναιιιιιι το βιώνω μερικές φορές ως κατάντια και νιώθω λύπη...Και όταν η άλλη έχει ξεκινήσει να γεννοβολάει από τα 25 και εγώ ακόμα τίποτα στα 35, εεεε ναι στενοχωριέμαι.

Αυτό εννοώ, προφανώς έχουμε διαφορετικές προσλαμβάνουσες και άλλα καταλαβαίνουμε.
    Δεν έχει νόημα να συνεχιστεί αυτό το thread ούτε γενικότερα η παρουσία μου εδώ. Κουράστηκα να εξηγώ τα ίδια και τα ίδια σε άτομα που δεν έχουν καμία σχέση με την ψυχολογία και πετάνε μερικές μπούρδες για την πλάκα τους.
    Επί της ουσίας, ελάχιστες βοηθητικές απαντήσεις πήρα από άτομα που μετριούνται στα δάχτυλα του ενός χεριού. Όταν άνοιξα το ποστ, θεωρούσα ότι αυτό το φόρουμ είχε καλύτερο επίπεδο, δεν το είχα ψάξει και πολύ βέβαια.
    Ευχαριστώ πολύ. Τέλος!
    Πάντως φίλη Λένα, όποιος και να διαβάσει την εξομολόγησή σου αυτό θα καταλάβει! Πως δεν κάνεις sex.
    Άλλα έγραψες, άλλα εννοείς και έχεις και την απαίτηση από τους άλλους να καταλαβαίνουν τι εννοείς!
    Τώρα, γιατί σε ενόχλησε τόσο η παρανόηση που δημιούργησες, αυτό μόνο εσύ το ξέρεις.
    Πάντως εγώ θα σου πω πως δεν είναι ευγενικό να βάλεις κατά των ανθρώπων που μπήκαν στον κόπο να σου απαντήσουν-συμπαρασταθούν και να απευθύνεσαι σε αυτούς λέγοντας πως πίστευες ότι το forum είχε καλύτερο επίπεδο!! Συγχώρεσε με αλλά εσύ δείχνεις με αυτόν τον τρόπο το επίπεδό σου.

Senior Member
    Ok! κατάλαβα... σωστή παρατήρηση!!!!
    Θα σου πω το εξής... παλιότερα, πριν τα 27-28, περνούσα τον καθένα που γνώριζα από κρισάρα, εννοείται αυτό!
    Όταν υπάρχει η προοπτική του γάμου, οι αποφάσεις λαμβάνονται άμεσα. Κατάλαβες? δεν δίνεις χρόνο του τύπου, να βγούμε 2 χρόνια, να γνωριστούμε, να τα φτιάξουμε, να περάσουμε καλά, και αν μας βγει γάμος βγήκε, αν δεν βγει, δεν βγήκε. Βγαίνεις μια - δυό φορές και αποφασίζεις, μπαμ και κάτω. Στις περισσότερες περιπτώσεις.
    Έχω φίλη που της σύστησαν το Μάρτη έναν τύπο και παντρεύεται τώρα τα Χριστούγεννα. Μια άλλη γνωστή μου, μέσω των γονιών της, γνώρισε έναν τον Αύγουστο και παντρευεται τώρα το Γενάρη. Άρα για ποια έλξη μιλάμε? βλέπεις αν μπορείς να συμβιώσεις με τον άλλο, αν μπορείς να συνεννοηθείς, να μην σου γυρίζει και τα έντερα ανάποδα που λέει ο λόγος, και από και πέρα παντρεύεσαι.
    Σου απαντώ ευθέως... εννοείται ότι μου γεννιέται έλξη αλλά την κοντρολάρω! συνήθως μού γεννιέται για άτομα τελείως άσχετα, και ευτυχώς μου περνάει. Το καλό είναι ότι έχει ημερομηνία λήξης. Στην έλξη παίζει ρόλο η εμφάνιση, οι πρώτες εντυπώσεις, το επιφανειακό. Όταν έχεις απέναντι σου τον Αντόνιο Μπαντέρας, δεν αντιστέκεσαι, γίνεται να μη νιώσεις έλξη? ...Αλλά έχει νόημα να εγκαταλείψεις τα πάντα, να πας στην Αμερική και να διεκδικήσεις τον Αντόνιο? καταλαβαίνεις τί θέλω να πω, πιστεύω...

Αλλο το να γνωρίσεις κάποιον, να περάσεις χρόνο μαζί του, να δώσεις χρόνο στο γλυκό να δέσει...Αυτό είναι και το ιδεατό. Με το χρόνο προκύπτει κάτι που μένει, πιστεύω, κάτι που αξίζει... Με το χρόνο εκτιμάς αλλιώς έναν τύπο που δεν είναι ωραίος και εντυπωσιακός αλλά έχει καλό χαρακτήρα... Με το χρόνο μπορεί να έρθει και η έλξη.

Λενα με αυτο που εγραψες μαλλον εχεις ενα στανταρ προτυπο που εν μερη μπορει κ να μην το βρεις ποτε σου γιαυτο αγχωνεσαι κτλ ομως πραγματικα αυτο που σου λεει η Remedy εχει πολυ βαση.θα σου δωσω ενα παραδειγμα προσωπικο,οταν ειχα γνωρισει τον αντρα μου πραγματικα δεν ειχα καν φανταστει οτι θα παντρευτουμε κ θα κανουμε και παιδι κ ομως φανηκε μετα οτι τεριαζουμε.αυτο το ζω επιδη εμπιστευτικα αυτη την ρημαδα την ελξη που ειχαμε(και η ελξη εχει συμβατοτητα και εαν δεν την εχεις ειναι πολυ δυσκολο να ερθει στην πορεια)επισης οταν το πραγμα πηγαινε σε ερωτικο μεταξυ μας ελεγα αποκλειεται, δεν υπαρχει αυτο, εγω κ αυτος δεν εχουμε κανενα κοινο,κ ομως!!!!
    ο γαμος ερχεται απο κοινη αποφαση μετα απο σχεση,τριβη κτλ και τα παιδια κατα την γνωμη μου σαν αποτελεσμα και ολοκληρωση του ζευγαριου!!!
    πηδας τις διαδικασιες και κοιτας μονο το αποτελεσμα κ ξεχνας την βασικη αρχη...
    μακαρι να σου ερθουν οπως τα επιθυμεις!!!

Senior Member
    ακόμα ασχολείστε με τη Lena01....αφήστε το θέμα να σβήσει...έλεος...
    Σάμπως ξέρει η Λένα τι θέλει,το θέλει έτσι,το θέλει γιουβέτσι,δεν έχει κάνει σεξ,αλλά μπορεί και να έχει και μας το αποκρύπτει,ζητάει από τους συμμετέχοντες να λειάνουν τον λόγο τους γιατί έχει τελειώσει πρωτοκλασσάτη σχολή και δεν της επιτρέπεται να εκφραζόμαστε με λόγια που δεν τυγχάνουν της σχετικής της κλάσης

Συμφωνεί με μένα και με ευχαριστεί αφού μου έβγαλε την πίστη για το πως θα αποκτήσει παιδάκια αφού δεν έχει παντρευτεί-και πως η δικιά μου μάνα απέκτησε παιδιά,κάτι τόσο δύσκολο στην Ελλάδα....επιμένει να μάθει σε ανάλογο δικό μου ποστ,πώς κατάλαβα ότι μου την έπεφτε η ψυχολόγος μου,σ'ένα άλλο πως ο αδερφός μιάς κακομοίρας κοπέλας κατάλαβε ότι είναι ψυχωσικός,ενώ εκείνη σε ανάλογη περίπτωση δεν είχε καταλάβει μιανής φίλης της η μάνα...

Κάνει έρευνα και απομαγνητοφωνεί διάφορα επιστημονικά θέματα(σε αντίθεση με άλλους) ενώ έφυγε από το χωριό της δεν κοινωνικοποιήθηε όπως έπρεπε-γιατί όλα της έφταιγαν καθώς και το κατηχητικό που πήγαινε σε κάποια άλλη ηλικία....δεν ρωτάει ''αυτό'' γιατί κάτι ''άλλο'' εννοεί...

Βρέθηκε κάποιος σύντροφος αλλά είδε ότι δεν ταίριαζαν οι κουλτούρες τους-τελικά επισημαίνει ότι αφού μας έχει βγει ο πάτος να την βοηθήσουμε-ότι την ειρωνευόμαστε και το φόρουμ έχει χαμηλότερο επίπεδο απ'ο΄τι εκείνη περίμενε και προσδοκούσε....!!!

Ενα θα πω και δεν θα ξαναπαντήσω...''οι σπουδές δεν πάνε παράλληλα πάντα με την ευφυϊα''

Junior Member
    Τωρα μολις ειδα το συγκεκριμενο θεμα και διαβασα ολες τις απαντησεις.Θα συμφωνησω τοσο πολυ με την Diana1982.Και πιστευω πως για αυτο δεν εχεις κανει αγαπητη Lena01 ποτε ουσιαστικη σχεση-σεξ-ερωτα-αναθεμα κι αν καταλαβα τι εννοεις και πως το εννοεις.Κανεις 3 τεραστια λαθη.Το 1ο ειναι οτι εχεις παθει ψυχωση με το γαμο και τα παιδια κ ακομα κ να βρεις καποιον αν τον ζαλιζεις ολη μερα με αυτο το θεμα...μαλλον θα ξαναεισαι συντομα μονη σου.Και το 2ο κ για μενα πιο σημαντικο λαθος ειναι οτι δεν δεχεσαι να ακουσεις τιποτα αλλο περα απο αυτο που θελεις.Και μην ριχνεις το φταιξιμο στον τροπο που μεγαλωσες.Ολα παιζουν ρολο,αλλα απο τα 18 σου ησουν μονη σου.Καποια στιγμη παυει να υφισταται αυτη η δικαιολογια ''εφταιγαν οι γονεις μου'' η ''το περιβαλλον μου''...Πρεπει να αναλαβεις τις ευθυνες σου και να ωριμασεις.Ωριμη δεν γινεσαι επειδη εισαι 35 και εχεις βλεψεις για οικογενεια..και το 3ο λαθος σου ειναι οτι εισαι αγενης και ενω ζητησες βοηθεια χαρακτηρισες ''μπουρδες'' τις αποψεις και τις σωστες-κατα την αποψη μου- αποριες τους.Και καπως ετσι νομιζω καταλαβαινουμε ολοι περι τινος προκειται............Καλη τυχη....Καλα το πας...

Page 11 of 11 FirstFirst ... 91011