Εχει παχύνει κανένας απο τα φάρμακα? - Page 2
ICPS banner

[ Όροι Χρήσης Forum - ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΡΟΣΕΚΤΙΚΑ ] [ Προστασία ανηλίκων ]

Page 2 of 4 FirstFirst 1234 LastLast
Results 16 to 30 of 60
    Senior Member
    Εδω που τα λεμε πιστευω οτι ο περισσοτερος κοσμος αρνειται να παρει ψυχοφαρμακα για αλλους λογους και οχι τοσο για τις παρενεργειες...οι παρενεργειες ειναι πολλες φορες μια δικαιολογια....γιατι ακομα και η ασπιρινη εχει παρενεργειες αλλα δεν αρνιουνται τοσο επιμονα να την παρουν...βεβαια δεν συγκρινω τις παρενεργειες που μπορει να εχει μια ασπιρινη με καποιο αντιψυχωτικο απλως φερνω ενα παραδειγμα.
    [COLOR=#0000cd][SIGPIC][/SIGPIC]Εκφραζω προσωπικες αποψεις χωρις να ειμαι ειδικος.[/COLOR]

Senior Member
    Μπα Κηπ..Αναγκάζονται να ενημερωθούν καλά για τα φάρμακα και οι ιατρικοί επισκέπτες κάνουν καλά τη δουλειά τους επ\'αυτού.....Θες δεν θες τον ακούς και κάτι παίρνει τ\'αυτί σου παραπάνω..Δεν μπορώ να συλλογιστώ ιατρό μη γνώστη των φαρμάκων που δίνει..Θα είναι εγκληματίας..Απλά όταν παίζει κάποια,μικρή βρε,προτιμησούλα επί ενός συγκεκριμένου φαρμάκου το κάνουν όχι επειδή δεν γνωρίζουν τα άλλα και τις παρενέργειες αλλά γιατί γνωρίζουν το καινούριο σετ καλλυντικών της La Prairie που τους έδωσε η τάδε Φαρμακοβιομηχανία...

Senior Member
    Originally posted by keep_walking
    Εδω που τα λεμε πιστευω οτι ο περισσοτερος κοσμος αρνειται να παρει ψυχοφαρμακα για αλλους λογους και οχι τοσο για τις παρενεργειες...οι παρενεργειες ειναι πολλες φορες μια δικαιολογια....γιατι ακομα και η ασπιρινη εχει παρενεργειες αλλα δεν αρνιουνται τοσο επιμονα να την παρουν...βεβαια δεν συγκρινω τις παρενεργειες που μπορει να εχει μια ασπιρινη με καποιο αντιψυχωτικο απλως φερνω ενα παραδειγμα.
    Συμφωνώ αλλά και οι παρενέργειες είναι δεόντως σημαντικές...Φαντάζομαι για τον ίδιο λόγο που αρνούνται να πάνε σε ψυχίατρο....

Senior Member
    Και ομως οτι γνωριζουν οι γιατροι πλεον μπορει να γνωριζει και ο καθε πολιτης με το internet.
    Μπορει να μην μπορει να καταλαβει οτι το φαρμακο δρα στη #$%%$ περιοχη του εγκεφαλου αλλα μπορει να διαβασει οτι για τη σχιζοφρενεια πχ υπαρχουν 10 ανταγωνιστικα φαρμακα...ολα εχουν περασει τον αυστηρο ελεγχο για να βγουν στο εμποριο και μπορει να ξερει περισσοτερα ουσιωδη πραγματα αν ειναι μελετηρος.
    Σημερα πηγα να ρωτησω για εμβολιο ηπατιτιδας (δεν εχω ενδιαφερομαι να εμβολιαστω ομως) και ενημερωνα το γιατρο μου για πολλα θεματα που δεν ηξερε σχετικα με τα εμβολια αλλα και αυτος με ενημερωνε αντιστοιχα για θεματα που δεν θα μπορουσα να κατανοησω χωρις ιατρικες γνωσεις.
    Τελικα καταληξαμε μου δωσει το τηλεφωνο του και να επικοινωνησω μαζι του για το αν καποια προιοντα ειναι διαθεσιμα στην ελληνικη αγορα (εξαιρετος γιατρος παρεπιμπτοντος καθως και φιλος).
    [COLOR=#0000cd][SIGPIC][/SIGPIC]Εκφραζω προσωπικες αποψεις χωρις να ειμαι ειδικος.[/COLOR]

Senior Member
    Κατά πρώτον μ\'αρέσει αυτό το θέμα συζήτησης..Είναι εν μέρει των γνώσεών μου.....
    Επειδή μεγάλωσα και με τους δύο γονείς φαρμακοποιούς(γι\'αυτό έγινα το φρικιό που έγινα..χαχα...) για ό,τι με απασχολούσε ρωτούσα τους γονείς μου και έτσι δεν αισθάνθηκα ποτέ καταναλωτής ανενημέρωτος..Αλλά επειδή και εγώ ήμουν περίεργη και ήθελα να ξέρω(παθολογικά περίεργη) για την κάθε ασθένεια και τα επακόλουθά της εν μέρει καταλαβαίνω το ψάξιμο που κάνεις....Γενικά οι γιατροί έχω καταλάβει ότι δεν γουστάρουν με την καμία να αμφισβητούνται και δη από ασθενείς γιατί εκείνοι πήραν πτυχίο και εσύ όχι.....
    Ναι μπορεί να ενημερωθεί ο πολίτης-καταναλωτής και καλά κάνει...απλά μεμονωμένες γνώσεις(όπως οι δικές μου κατά καιρούς) ή αλλιώς η ημιμάθεια είναι χειρότερη από την αμάθεια.....

Πλάκα πλάκα μου ήρθε τώρα μια ιδέα....Ξέρεις έρχεται η πελάτισσα φαρμακείο να αγοράσει το αντικαταθλιπτικό και έχει αμφιβολίες...
    Η μαμά μου:Πολύ καλό φάρμακο Σούλα μου..Στο συνιστώ ανεπιφύλακτα...Εντελώς ακίνδυνο..Το δίνω και στην κορούλα μου!!!!

Χάιμτε,χάιντε!!!

Senior Member
    Lol μου αρεσει το χιουμορ σου kassi:)

Μια και σε βρηκα Kassi μπορεις να ρωτησεις τους γονεις σου αν το twinrix (εμβολιο και για ηπατιτιδα Α και για Β ταυτοχρονα) ειναι διαθεσιμο στην ελληνικη αγορα?
    Δεν το εχω ψαξει και πολυ...εδω οπως λες παιζει ημιμαθεια...αλλα μου φαινεται καλη φαση.
    Αν δεν σου κανει κοπος αλλιως θα ρωτησω σε φαρμακειο απο Δευτερα.

Senior Member
    χαχα....Δεν ξέρω τι να σου απαντήσω....Χμμμ....Θα σου στείλω u2u....αφού είναι μια απλή ερώτηση στυλ υπάρχει δεν υπάρχει.....αλλιώς καλύτερα το face to face.....με τον φαρμακοποιό.....
    Ρε πρέπει να ανοίξουμε ιστοσελίδα τα φαρμακεία να κάνουμε online παραγγελίες αλλά και ερωταπαντήσεις στυλ υπάρχει κυρά-Μαρίκα το τάδε φάρμακο στο φαρμακείο ή να πάω στο εφημερεύον;;;;Ποιό είναι το εφημερεύον;Και φαντάζεσαι τα μηχανήματα να τα χρησιμοποιούν οι 70 άνω.Κάμερα και μικρόφωνο ο παππούς μην ξεκουβαλιέται απ\'το σπίτι του...

Senior Member
    Μπορεις να μου προμηθεψεις και μερικα φαρμακακια που χρειαζομαι και ειναι με τετραπλη κοκκινη γραμμη:P
    Πλακα κανω:)

Senior Member
    Να ρωτήσω και εγώ κάτι?
    είναι δυνατόν τα φάρμακα να προκαλέσουν ηπατήτιδα Α ή Β (ή κάτι άλλο ήταν το αίτιο και φοβόσουν keep?)

Senior Member
    Τώρα που το σκέφτομαι πόσο ωφέλιμο θα ήταν άραγε να υπήρχε ονλάιν επικοινωνία με ένα φαρμακείο;Ποιά τα υπέρ ποιά τα κατά;;;;

Senior Member
    Μπορεις να μου προμηθεψεις και μερικα φαρμακακια που χρειαζομαι και ειναι με τετραπλη κοκκινη γραμμη:P
    πού\'σαι Kassi στο κόστος ε?? μην αρχίσουμε να αγοράζουμε τίποτα μετοχές.......

Senior Member

Χαχαχα..Καλόοοοο!!!!!Λίγα είναι τα φαρμακεία που προμηθεύουν τέτοια φάρμακα..Οι σχέσεις με τους ναρκωμανείς δεν σου φέρνoυν καλά αποτελέσματα....
    Βλ.κλεμμένα,σπασμένα,καμμέ� �α,βομβαρδισμένα φαρμακεία..κ.τ.λ

Senior Member
    Originally posted by ex_hus
    πού\'σαι Kassi στο κόστος ε?? μην αρχίσουμε να αγοράζουμε τίποτα μετοχές.......
    ok.Deal!!!

Senior Member
    Οχι αυτα προκαλουνται απο ιους...αλλα κατι πηγε στραβα και υπηρχε πιθανοτητα να εχω (τιποτα σεξουαλικο)...αλλα διαβασα τοσα που θα παω να κανω εμβολιο...δεν στοιχιζει τιποτα σχεδον και σε προφυλασσει απο αυτες τις δυο πολυ διαδεδομενες ασθενειες που βαρανε στο ηδη επιβαρυμενο συκωτι μου.

Senior Member
    Ο φίλος μου πάχυνε πολύ με xanax και seroxat και είχε και δερματικά εξανθήματα πολύ υπνηλία και μεταπτώσεις στη διάθεση:(

Page 2 of 4 FirstFirst 1234 LastLast