Results 46 to 60 of 60
-
10-07-2008, 18:49 #46
και μενα μου εχει ανοιξη η ορεξη και φοβαμαι μην παρω κιλα.αμαν εκανα να χασω 10 κιλα
- 18-07-2008, 17:33 #47
Είπα να πώ ένα γεια μετά απο τόσο καιρό! Που\'ναι ο keep walking? Ελπίζω να είναι καλά. Περιμένω νέα...
Η παλία μου περιπέτεια είναι μια παλιά ανάμνηση (και ελπίζω να παραμείνει έτσι)..τα περισσότερα δεν τα θυμάμαι πλέον παρα μόνο ως αμυδρές αναλαμπές..και άν μου έρθει καμιά περίεργη σκέψη θα χαμογελάσω και θα τη ξεχάσω. Μετά απο τόσο καιρό συνειδητοποίησα πως ακόμα και ένα βαρύ ψυχικό επεισόδιο δεν μπορεί να στερήσει απο κανέναν στιγμές ευτυχίας με την προυπόθεση να τον/την βοηθήσουν οι δικοί του άνθρωποι.
Αν λοιπόν έχετε κοντά σας έναν άνθρωπο που πάσχει στηρίξτε τον και δεν θα χάσετε. Απ\'οσο διάβασα εδώ πολλοί γράφουν με παράπονο για τους γκόμενους, τις γκόμενες τους, τους γονείς κτλ.. λοιπόν μάθετε πως κι εσείς αποτελείτε μέρος της επίλυσης η της ενδυνάμωσης του προβλήματος. Απλά επιλέγετε στο που θα ανήκετε.
Τσάκια και να είστε όλοι καλά.
18-07-2008, 17:36 #48
vince πολυ ωραια τα οσα γραφεις.......:)
πάντα τέτοια:)
19-07-2008, 14:52 #49
vince μου ελειψες.
Εισαι ενα απο τα ατομα που σκεφτομουν οταν εκανα το παρακατω ποστ.
http://www.e-psychology.gr/forum/viewthread.php?tid=3215
Χαιρομαι που εισαι καλα και \"ακουγεσαι\" μια χαρα.
Ετσι οπως τα περιγραφεις ειναι και να προσθεσω και κατι...απο προσωπικης πλευρας.
Δεν θεωρω τον εαυτο μου τυχερο που μου ετυχε κατι τετοιο αλλα το αποροφησα σαν μερος της προσωπικοτητας μου...και ισως αν γυριζα το χρονο πισω να μην ελεγα παρτε αυτο το ποτηρι απο μενα.
Πιστευω με εκανε καλυτερο ανθρωπο.[COLOR=#0000cd][SIGPIC][/SIGPIC]Εκφραζω προσωπικες αποψεις χωρις να ειμαι ειδικος.[/COLOR]
21-07-2008, 16:05 #50
Χαίρομαι που σε ακούω αισιόδοξο keep! Κι εμένα αυτό που πέρασα με έκανε πιο ώριμο, έμαθα πολλά για τον εαυτό μου και όχι μόνο..
Sofia σ\'ευχαριστώ για τα καλά λόγια.
Και θα προσθέσω και κάτι ακόμα..σαφέστατα ούτε εγώ θεωρώ τον εαυτό μου τυχερό που πέρασα κάτι τέτοιο αλλά χαίρομαι που δεν το έπαθα νωρίτερα. Άργησα να πάω στρατό και πιθανότατα αυτό να με έσωσε απο τα χειρότερα. Παρόλα αυτά δεν θεωρώ πως φταίει μόνο ο στρατός απλά αυτό ήταν το κερασάκι στη τούρτα. Φοβάμαι πως το πρόβλημα ξεκινάει νωρίς αλλά δυναμώνει στη πορεία.. Γενικά όμως πιστεύω πως αν ζούσαμε στον \"παράδεισο\" και ήμασταν όλοι \"άγιοι\" δεν θα υπηρχαν αρρώστειες όπως η σχιζοφρένεια και η κατάθλιψη.
24-07-2008, 16:04 #51
Κάτι που αφορά το θέμα της αύξησης βάρους.
Βρήκα ένα ενδιαφέρον άρθρο που συνδέει την άυξηση βάρους με τη χρήση αντι-ψυχωσικών φαρμάκων -> http://www.bipolarworld.net/Medications/Meds%20&%20Weight/atypical.html
Συνοπτικά αναφέρει πως η αύξηση βάρους οφείλεται στην αυξημένη λήψη τροφής και όχι στην αύξηση μεταβολισμού εξαιτίας του φαρμάκου. Αυτό που ενδεχομένως κάνει το φάρμακο είναι να αυξήσει την όρεξη..
Καλή μας όρεξη λοιπόν :)
25-07-2008, 06:15 #52
Είναι να πάρω seroquel ως σταθεροποιητικό...αλλά λέω να υπομείνω λίγο ακόμα γιατί διάβασα και έχει πολλή παρενέργεια βρε αδερφέ.....Είναι κάτι σε \"Πάρτε το και αν δεν πεθάνετε τηλεφωνήστε μας να ακυρώσουμε το γραφείο τελετών\"....Τις είχαν δε βάλει και με σειρά ανάλογη των στατιστικών τις παρενέργειες...Ο 1 στους 10 ασθενής θα πάθει αυτό,ο 1 στους 100 αυτό και ο 1 στους 1000 παίζει και να τα τεζάρει......Γράφει ότι φέρνει αύξηση βάρους πάντως.....οπότε ένα ακόμα μείον για να μην το αγγίξω καν σαν φάρμακο...Είπα να γλιτώσω από την βουλιμία όχι να πάρω και χάπι που θα μου ανοίξει την όρεξη..Έχω περίσσια..Thnx...Καλά κουράγια σε αυτούς που παίρνουν αντιψυχωσικά χρόνια...Σας θαυμάζω.....
25-07-2008, 06:16 #53
Originally posted by vince
Κάτι που αφορά το θέμα της αύξησης βάρους.
Βρήκα ένα ενδιαφέρον άρθρο που συνδέει την άυξηση βάρους με τη χρήση αντι-ψυχωσικών φαρμάκων -> http://www.bipolarworld.net/Medications/Meds%20&%20Weight/atypical.html
Συνοπτικά αναφέρει πως η αύξηση βάρους οφείλεται στην αυξημένη λήψη τροφής και όχι στην αύξηση μεταβολισμού εξαιτίας του φαρμάκου. Αυτό που ενδεχομένως κάνει το φάρμακο είναι να αυξήσει την όρεξη..
Καλή μας όρεξη λοιπόν :)
25-07-2008, 13:16 #54
η παροξετινη που περνω εγω η αλιως σεροξατ λεγοντε ανπυψυχωτικα φαρμακα????:(
26-07-2008, 06:06 #55
To seroxat ανήκει στην κατηγορία των αντικαταθλιπτικών.....(εκλεκ τικός αναστολέας επαναπρόσληψης της σεροτονίνης)
19-07-2009, 18:14 #56
Προχθές πήγα στον γιατρό και του μίλησα για την αύξηση του βάρους αν σχετίζεται με τα φάρμακα.Ηταν κάθετος ότι δεν παχαίνουν.Μα εγώ τον χειμώνα έτρωγα πολλές σοκολάτες και φυσικό ήταν να παχύνω.Τώρα επι 3 μήνες δεν τρώω γλυκά το βράδυ πίνα ένα γάλα και το μεσημέρι τρώω πιο συγρατημένα καμμιά σχέση με την διατροφή του χειμώνα όμως του είπα τα κιλά παραμέμουν ,επειδή έχω αυτοάνοσο θυρεοειδίτιδα απο το 1995 κάνω κάθε 6 μήνες εξετάσεις και είναι ρυθμισμένος θα μας τρελλάνουν;όλοι λένε ότι παχαίνουν.Πινω 2 λαντος και 2 εφεξορ που υποτίθεται δεν παχαίνουν το λαντος αντιθέτως λένε ότι αδυνατίζει και μπορώ να πω ότι διαχειρίζομα την πείνα μου ή μάλλον δεν πεινάω τόσο βλέπω όμως τον εαυτό μου πρώτη φορά έτσι και με ρίχνει ψυχολογικά
20-07-2009, 01:13 #57
http://www.v8juice.com/
V8
στις περισσοτερες καβες εχουνε .....τα σπαει λεμε!!in my thoughts I have seen rings of smoke through the trees
And the voices of those who stand looking...
20-07-2009, 02:00 #58
Originally posted by libpa
Τι είναι αυτό; Αδυνατίζει;in my thoughts I have seen rings of smoke through the trees
And the voices of those who stand looking...
20-07-2009, 02:29 #59
και εγω εχω παρει αρκετα!οχι και τοσα οσα διαβαζω αλλα για τα δικα μου δεδομενα.
τα σταματαω ομως!
εχω γινει τερας πια,δηλαδη τα χαπια με τις παρενεργειες που εχουν εξουδετερωνουν τη δραση τους.με βλεπω στον καθρεφτη και λεω ω θεε μου!τι κανω τωρα?και η ψυχολογια ακομα χειροτερη....
αχ κακα τα ψεμματα αλλα απο το στομα μπαινει η χαρη.
εγω πειναω σα λυκος συνεχεια!απο εκει που μπορει να μην ετρωγα καθολου για μια μερα γιατι ποτε δεν ημουν του φαγητου παιδι,τωρα ξυπναω μες στα αγρια χαραματα και τρωω ο,τι βρω μπροστα μου μεχρι και πλαστικο..αχ!αχ!
τι να πω?και τωρα πειναω και πολυ μαλιστα...θα πιω απαχο γαλα ζεστο να κανω και ομορφο υπνο,ναι αυτο θα κανω!
πλατιασα ελαφρως,συγγνωμη!
02-08-2009, 15:01 #60
ηρεμα παιδια υπαρχουν φερμακα που δεν ανοιγουν την ορεξει εγω τωρα περνω τζεοντον δεν μου ανοιγουν την ορεξη
Χειμωνάκηδες vs Καλοκαιράκηδες
23-06-2025, 15:16 in Με καφέ και συμπάθεια....