Σχεση που κανει κυκλους!!! - Page 2
ICPS banner

[ Όροι Χρήσης Forum - ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΡΟΣΕΚΤΙΚΑ ] [ Προστασία ανηλίκων ]

Page 2 of 4 FirstFirst 1234 LastLast
Results 16 to 30 of 54
    Junior Member
    Quote Originally Posted by alfapark2001 View Post
    Βασικα θα ηθελα καποια γυναικα να μου απαντησει εμεις οι αντρες ολα απο τη δικη μας πλευρα τα βλεπουμε!
    Καλησπέρα! από τις περιγραφές σου νομίζω πως το πρόβλημα ειναι ότι κοπέλα σου είναι πολύ ανασφαλής.
    θες είχε κακό παρελθόν με άλλες σχέσεις; είναι στοιχείο του εαυτού της που πάντα είχε; επιδεινώθηκε ίσως επειδή είναι και στην ηλικία των 28 οπότε έχει αρχίσει να αγχώνεται για το αν θα καταφέρει να παντρευτει και να κανει οικογενεια; κατι απ όλα αυτα, ίσως και όλα αυτα.
    όλες οι κοπέλες (όλοι βασικα, μη γελιομαστε) έχουν/έχουμε ανασφάλειες. το θέμα είναι πως θα τις δουλέψεις με τον εαυτο σου.
    η κοπέλα σου πιστευω πως δεν εχει δουλεψει με τον εαυτο της αρκετα. δεν εχει αρκετη αυτοπεποιθηση ή τέλος πάντων νιώθει πως δεν παταει καλα στα ποδια της. κι αυτα τα 'δε ξερω αν μπορώ' μου βγαζουν ατομο αναποφασιστο και πολύ μπερδεμενο. ολα αυτα τα ξεσπασματα πανω σου νομιζω πηγαζουν απο το οτι δεν τα εχει καλα με τον εαυτο της.
    όταν νομιζουμε πως ο,τι κανει και λεει ο αλλος ειναι εναντιον μας, ή ότι δε μας αγαπαει αρκετα σημαίνει είτε ότι είναι αλήθεια (αλλά εσύ νομιζω πως και την αγαπας και της το δειχνεις) είτε ότι έχουμε χαμηλη εικονα για τον εαυτο μας και τα βλεπουμε ολα μαυρα και αρνητικα. νιωθουμε τετοια ανασφαλεια που θελουμε να μας τονωνει το 'εγω' μας ο αλλος συνεχεια. κ εκεί καποιος μπορει να γινει κακος και πικροχολος.
    δεν μπορώ να σου πω τι θα κανεις όμως έχε στο μυαλό σου ότι ρισκάρεις, αν δεν έχει ήδη γίνει, μια σχέση εξάρτησης. οπού εκείνη θα εξαρταται απο σενα και τις κινησεις σου και θα γατζώνεται όλο και πιο πολύ πάνω σου θελοντας να καθορισει τις επιλογες σου (υποσυνειδητα παντα και όχι με κακη προθεση απαραιτητα). γιατι κάθετι που σηματοδοτει στο κεφαλι της 'κινδυνο' θα την ωθει στο να γινει ακομα πιο κτητικη = περισσοτεροι καυγαδες και ξεσπασματα.

Senior Member
    Καλημερα και ευχαριστω για την απαντηση σου!!! Ολα αυτα που μου απαντησες ειναι απολυτα λογικα και προσκρουουν στην κοινη λογικη. Πρωτα απο ολα συμφωνω απολυτα με το κακο της παρελθον ειναι πραγματικοτητα και μετα απο πολυ κολο και βασανο μου παραδεχτηκε οτι εχει πεσει πολλες φορες θυμα κοροιδιας και την εχουν δουλεψει και ειναι απολυτα φυσιολογικο να μην εμπιστευεται κανεναν επισης επειδη της εχουν πει ΠΑΡΑ πολλα στο παρελθον αυτη σκεφτεται πως ειμαι και εγω ακριβως το ιδιο. Πραγματικα την αγαπαω παρα πολυ και της το δειχνω με καθε ευκαιρια. ΟΤΙ ΜΑ ΟΤΙ ομως και αν κανω εκεινη βρισκει μια εντελως τρελλη λογικη (για εκεινη) εξηγηση και την κολλαει. Π.Χ. Κατεβηκα απο το εξωτερικο να της κανω εκπληξη για να την δω και μονο και μαλιστα πληρωνοντας αρκετα χρηματα για 2 ημερες και εκεινη ειναι σιγουρη πως εγω κατεβηκα στην Ελλαδα γιατι ειχα ΚΑΝΟΝΙΣΕΙ ΚΑΤΙ ΓΙΑ ΔοΥΛΕΙΑ. Της λεω π.χ. Εισαι ομορφη και μου λεει αληθεια το λες η με κοροιδευεις. Στο παρελθον μου ειχε στειλει ενα μυνημα δεν το ειχα δει καθολου οταν το ειδα της απαντησα και βρηκα τον μπελα μου γιατι κατα τα δικα της λεγομενα και θεωριες εγς το ειδα και δεν της απαντησα (χωρις λογο βεβαια) Το αποτελεσμα ολων αυτων αλλα και καποιων αλλων γεγονοτων ειναι να εχει κουραστει ΠΑΡΑ ΠΟΛΥ στο μυαλο της και να μου συμπεριφερεται με απαραδεκτο τροπο λες και φταιω ΕΓΩ για ολα που εκεινη τα βλεπει ετσι . και να μου λεει οτι δεν ξερει εαν τραβαει η σχεση κλπ κλπ. Οταν ομως της λεω οκ αστην και φυγε δεν το κανει!!! Πραγματικα τι ακριβως θελει να καταφερει ΔΕΝ ΕΧΩ ΚΑΤΑΛΑΒΕΙ!!!

Junior Member
    Από τα παραδείγματα που μου έδωσες φαίνεται αυτο που σου ειπα και που ξερεις ηδη κ εσυ: είναι τρομερά ανασφαλής, θέλει συνεχώς επιβεβαίωση.
    η καχυποψία της που είναι προϊον κακών σχεσεων του παρελθοντος ενισχυει ακομα πιο πολυ το προβλημα. αλλά πρόσεξε, απλώς το ενισχυει, δεν θεωρω πως ειναι η αιτια (δλδ δεν πιστευω πως η συμπεριφορα της πηγαζει μονο απο το κακο παρελθον).
    Έχει καταλαβει πως εσυ την αγαπας και ίσως ενδομυχα να θελει να το τεστάρει συνεχεια (κυρίως απο ανασφαλεια και φοβο μη σε χασει. σα να θελει επιβεβαιωση επι καθημερινης βασης).
    γι αυτο πιστευω πως το κανει. μεσα της ξερει αλλα θελει 'αποδειξεις', αγχώνεται ίσως ότι δεν είναι αρκετή και πως αργα ή γρηγορα θα την αφησεις κ εσυ.
    φοβαται πολυ σε σημειο να γινεται εμμονικη. βασανιζει πολυ τον εαυτο της.. το θέμα είναι απο εδώ και πέρα τί γίνεται!
    αυτο πιστευω οτι ειναι εσωτερικο, δικο της θεμα, πηγαζει απο μεσα της (το παρελθον απλως το επιδεινώνει, αν δεν υπηρχε ομως η προδιαθεση πιστεψε με δεν θα την επηρεαζε τοσο. πολλές κοπέλες πλήγώθηκαν ή κλονίστηκε η εμπιστοσύνη τους είναι όμως σε θέση να διακρίνουν πού αξίζει να επενδύσουν όταν έρθει κάτι ποιοτικό στη ζωη τους. χωρις εμμονες και πανικους). Είναι δυσκολο να κοντρολάρει κανείς τα θεματα ανασφαλειας που μπορει να εχει, όμως δυστυχως δεν νομιζω πως εσυ μπορεις να κανεις κατι.
    αν της δειχνεις ποσο την αγαπας και ποσο σημαντικη ειναι για σενα και παρολα αυτα επιμενει, ειναι ξεκαθαρο πως το προβλημα της δεν μπορεις να το λυσεις εσυ.
    δινοντας κ αλλα, κ αλλα, κ αλλα, απλώς το τροφοδοτείς και αυξάνεις τα level των απαιτήσεων της προς εσενα.
    πρεπει να το δει μόνη της, αλλά πώς; θα μπορούσες να της πεις κατι εμμεσως αλλα θελει προσεκτικο χειρισμο γιατι αν καταλαβει πως θεωρεις οτι εχει προβλημα με τον εαυτο της θα περασει σε θεση αμυνας.
    σημαντική ερώτηση: φίλες καλές, (καλές όμως) έχει; και αν ναι, ξέρεις αν συζητάει καθόλου μαζι τους για αυτα τα θεματα;

Senior Member
    Καλημερα και ευχαριστω για την απαντηση σου!!! Ολα αυτα που μου απαντησες ειναι απολυτα λογικα και προσκρουουν στην κοινη λογικη. Πρωτα απο ολα συμφωνω απολυτα με το κακο της παρελθον ειναι πραγματικοτητα και μετα απο πολυ κολο και βασανο μου παραδεχτηκε οτι εχει πεσει πολλες φορες θυμα κοροιδιας και την εχουν δουλεψει και ειναι απολυτα φυσιολογικο να μην εμπιστευεται κανεναν επισης επειδη της εχουν πει ΠΑΡΑ πολλα στο παρελθον αυτη σκεφτεται πως ειμαι και εγω ακριβως το ιδιο. Πραγματικα την αγαπαω παρα πολυ και της το δειχνω με καθε ευκαιρια. ΟΤΙ ΜΑ ΟΤΙ ομως και αν κανω εκεινη βρισκει μια εντελως τρελλη λογικη (για εκεινη) εξηγηση και την κολλαει. Π.Χ. Κατεβηκα απο το εξωτερικο να της κανω εκπληξη για να την δω και μονο και μαλιστα πληρωνοντας αρκετα χρηματα για 2 ημερες και εκεινη ειναι σιγουρη πως εγω κατεβηκα στην Ελλαδα γιατι ειχα ΚΑΝΟΝΙΣΕΙ ΚΑΤΙ ΓΙΑ ΔοΥΛΕΙΑ. Της λεω π.χ. Εισαι ομορφη και μου λεει αληθεια το λες η με κοροιδευεις. Στο παρελθον μου ειχε στειλει ενα μυνημα δεν το ειχα δει καθολου οταν το ειδα της απαντησα και βρηκα τον μπελα μου γιατι κατα τα δικα της λεγομενα και θεωριες εγς το ειδα και δεν της απαντησα (χωρις λογο βεβαια) Το αποτελεσμα ολων αυτων αλλα και καποιων αλλων γεγονοτων ειναι να εχει κουραστει ΠΑΡΑ ΠΟΛΥ στο μυαλο της και να μου συμπεριφερεται με απαραδεκτο τροπο λες και φταιω ΕΓΩ για ολα που εκεινη τα βλεπει ετσι . και να μου λεει οτι δεν ξερει εαν τραβαει η σχεση κλπ κλπ. Οταν ομως της λεω οκ αστην και φυγε δεν το κανει!!! Πραγματικα τι ακριβως θελει να καταφερει ΔΕΝ ΕΧΩ ΚΑΤΑΛΑΒΕΙ!!!
    καλησπερα :)
    απ οτι καταλαβα, τα "διαφορα" στα οποια επανερχεται και την προβληματιζουν και βρισκει λογους να μαλωνετε, ειναι μαλλον το παρελθον της σε αποτυχημενες σχεσεις και σε κατηγορει οτι την δουλευεις και εισαι κι εσυ σαν τους πρωην που την ξεγελασαν και την αφησαν. σωστα?
    γραφεις σε ενα προηγουμενο ποστ οτι ειναι γεματη αρνητισμο και καχυποψια, σε κατηγορει και μαλιστα προσβλητικα, πολυ συχνα και γενικα δεν μπορειτε να δειτε ασπρη μερα σαν ζευγαρι με τις συμπεριφορες της αυτες.τα παραπανω ενδυναμωνει και η μεγαλη της ανασφαλεια, οπως περιγραφεται σε αυτο το ποστ σου, γιατι ολα αυτα που περιγραφεις ειναι η ανασφαλεια της.
    και μονο απο αυτο το ποστ, θα σου ελεγα οτι αν εισαι σιγουρος οτι εχεις να κανεις με τοσο εκνευριστικο και αρνητικο ανθρωπο, θα πρεπει να σκεφτεις πολυ καλα πριν προχωρησεις μαζι της και για εναν λογο παραπανω, το οτι συζητατε για σοβαρη δεσμευση και μαλιστα αμεσα σχεδον.

ΟΜΩΣ

επειδη στο πρωτο σου ποστ μας λες και ποσο πολυ την θελεις και την αγαπας παραλληλα και ποσα εισαι διατεθιμενος να κανεις προκειμενου να ειναι χαρουμενη και να ειστε μαζι, επειδη επιστρεφεις σε πολυ συντομο χρονικο διαστημα, επειδη η αποσταση δυναμωνει την επιθυμια αλλα και τον εκνευρισμο κι επειδη επιστρεφεις πολυ συντομα, θα σου προτεινω να επιστρεψεις με το καλο και να το ξαναδεις ολο το θεμα με σοβαροτητα αλλα και με ΗΡΕΜΙΑ, που τωρα απουσιαζει....
    σιγουρα με την επιστροφη σου θα ηρεμησει η ανασφαλεια της και ο παραλογισμος και θα μπορεσετε να συνενοηθειτε καλυτερα.
    αν ειναι τοσο σημαντικη για σενα οσο μας λες και εισαι ετοιμος ακομα και για γαμο, μη την χωρισεις ετσι απο αποσταση και μεσα στα νευρα.
    Ουτε να προχωρησεις αμεσα σε γαμο ομως αν δεν σιγουρευτεις οτι αυτες οι εντασεις μπορουν να καταλαγιασουν, γιατι θα γινεις δυστυχισμενος.
    για να ειμαι ειλικρινης, δεν εχω πολλες ελπιδες οτι θα αλλαξει και θα γινουν ολα αρμονικα, απλα θα ελεγα να δωσεις στην σχεση σου μια ευκαιρια να δοκιμαστει σε πιο ηρεμες συνθηκες και κυριως απο κοντα.

Junior Member
    Καλησπέρα φίλε μου! Βασικά δεν είμαι ούτε ειδικός, και ούτε σε φάση να συμβουλέψω κάποιον άλλον καθώς ίσως είμαι επηρεασμένος και εγώ από τα δικά μου.
    Επίσης θεωρώ, πώς ότι κι άν σου πεί κάποιος εδώ, αποτελεί απλά προσωπική άποψη και όχι λύση στο πρόβλημά σου. Η λύση βρίσκεται πάντα μέσα μας και ο καθένας έχει, ξέρει ή βρίσκει την δική του λύση για το δικό του πρόβλημα. Αυτό όμως που νομίζω θα μπορούσα να κάνω, είναι να σε βάλω στην διαδικασία να προβληματιστείς...

Ρώτα λοιπόν τον εαυτό σου και προσπάθησε να δώσεις μια όσο το δυνατόν πιο ειλικρινή και ξεκάθαρη απάντηση στο ερώτημα: "Με ικανοποιεί η σχέση μου πλέον με την τροπή που έχει πάρει? Μου προσφέρει την γαλήνη και την ευτυχία που μου πρόσφερε παλιότερα η κοπέλα μου? Πιστεύεις ακόμη πώς κάτι μπορεί να αλλάξει τελικά με την κοπέλα, ή απλά αφήνουμε όλη αυτή η κατάσταση να φθείρει ότι όμορφο έχουμε ζήσει, μέχρι κάποιος από τους δύο να πεί ώς εδώ?" Νομίζω πώς απαντώντας ειλικρινά σε αυτά τα ερωτήματα, καταρχάς θα καταλάβεις καλύτερα τον εαυτό σου σε αυτή την σχέση πλέον, αλλά θα δώσεις και τις απαντήσεις σε αυτά που αναζητάς!

Senior Member
    Καλησπερα σας. Ευχαριστω ΠΑΡΑ πολυ για το ενδιαφερον και την βοηθεια σας. Πραγματικα εχω προσπαθησει παρα πολλες φορες να την βοηθησω με οποιοδηποτε τροπο φερνοντας της παραδειγματα παιρνοντας την απο το χερι και δειχνωντας της καταστασεις πραγματικα ασχημες. Αν σας πω οτι στα 2 χρονια εχω κανει μαζι της 4 ταξιδια στο εξωτερικο απλα και μονο για να προσφερω ομορφες στιγμες στη σχεση μας. Την εχω παρει μαζι μου σε επαγγελματικα ταξιδια για να μην νιωθει αποξενωμενη απο τη ζωη μου. Συζουσαμε για 1 1/2 χρονο μεχρι που εφυγα. Εκεινη διατινεται οτι ολα εχουν αλλαξει απο την ημερα που εφυγα και πλεον μεσα της εχουν σπασει πραγματα που ενιωθε καποτε και πολυ φοβαται οτι ποτε δεν θα ξανα ειναι ιδια. Κατανοητο και αντιλειπτο ΟΜΩΣ γιατι δεν παιρνει μια αποφαση ΟΠΟΙΑ και αν ειναι αυτη. Βασικα εχει επελθει μια συγχυση στο μυαλο της και δεν μπορει να δει τιποτα ξεκαθαρα. Συμφωνω απολυτα μαζι σας για τα χαρακτηριστικα της αποστασης. Το προβλημα που υπηρχε υπαρχει και θα υπαρχει ειναι οτι η κοπελα αυτη δεν θελει ποτε να δεσμευεται με μια ξεκαθαρη απαντηση του ΝΑΙ Η ΟΧΙ - ΜΠΟΡΩ η ΔΕΝ ΜΠΟΡΩ ΘΕΛΩ η ΔΕΝ ΘΕΛΩ γιατι μετα θα πρεπει να υλοποιησει την αποφαση της δυνεπως οταν την ροτω ΠΕΣ ΜΟΥ ΤΙ ΘΕΛΕΙΣ και θα γινει ποτε δεν παιρνω καμια απαντηση ακομα και χθες το απογευμα ενω μου ανεφερε πως δεν ειναι καλα και της αφησα ολη την αποφαση δικη της για το τι θελει να κανουμε και να διαλεξει η απαντηση της ηταν ΒΛΕΠΟΥΜΕ... και παλι σημερα μιλαει λες και της εχω κανει εγω κακο στη ζωη της ποτε!!!!!

Junior Member
    Το προβλημα που υπηρχε υπαρχει και θα υπαρχει ειναι οτι η κοπελα αυτη δεν θελει ποτε να δεσμευεται με μια ξεκαθαρη απαντηση του ΝΑΙ Η ΟΧΙ - ΜΠΟΡΩ η ΔΕΝ ΜΠΟΡΩ ΘΕΛΩ η ΔΕΝ ΘΕΛΩ γιατι μετα θα πρεπει να υλοποιησει την αποφαση της δυνεπως οταν την ροτω ΠΕΣ ΜΟΥ ΤΙ ΘΕΛΕΙΣ και θα γινει ποτε δεν παιρνω καμια απαντηση ακομα και χθες το απογευμα ενω μου ανεφερε πως δεν ειναι καλα και της αφησα ολη την αποφαση δικη της για το τι θελει να κανουμε και να διαλεξει η απαντηση της ηταν ΒΛΕΠΟΥΜΕ... και παλι σημερα μιλαει λες και της εχω κανει εγω κακο στη ζωη της ποτε!!!!!
    Πρέπει εσυ να βρισκεις τι θελει γι αυτο :)
    αχ βρε alfapark καλές και οι αναλύσεις αλλά είναι τόσο κουραστικές κάποιες καταστάσεις και σου τρώνε τόση ενέργεια, που μετα όση καλή διαθεση και να έχεις να τα βρειτε σιγα σιγα εξατμιζεται. είναι καλο που προσπαθεις να βρεις τι εχει και γιατι σκεφτεται ετσι, φαινεσαι ατομο που το ψαχνει και θελει να βελτιωθει για το αγαπημενο του προσωπο, όμως αυτο πρεπει να ειναι αμοιβαιο. πρεπει κ εκεινη να προσπαθησει και να δουλεψει περισσοτερο με τον εαυτο της αν θελει να εχετε μια υγιη σχεση.
    τί αλλαγές εντοπιζει ακριβως στην αποσταση; ότι εχετε αραιωσει επικοινωνια πχ;
    και πες μου λίγο και για αυτο που σε ρώτησα με τις φιλίες.

Senior Member
    .... Το προβλημα που υπηρχε υπαρχει και θα υπαρχει ειναι οτι η κοπελα αυτη δεν θελει ποτε να δεσμευεται με μια ξεκαθαρη απαντηση του ΝΑΙ Η ΟΧΙ - ΜΠΟΡΩ η ΔΕΝ ΜΠΟΡΩ ΘΕΛΩ η ΔΕΝ ΘΕΛΩ γιατι μετα θα πρεπει να υλοποιησει την αποφαση της δυνεπως οταν την ροτω ΠΕΣ ΜΟΥ ΤΙ ΘΕΛΕΙΣ και θα γινει ποτε δεν παιρνω καμια απαντηση ακομα και χθες το απογευμα ενω μου ανεφερε πως δεν ειναι καλα και της αφησα ολη την αποφαση δικη της για το τι θελει να κανουμε και να διαλεξει η απαντηση της ηταν ΒΛΕΠΟΥΜΕ... και παλι σημερα μιλαει λες και της εχω κανει εγω κακο στη ζωη της ποτε!!!!!
    αυτο που λες μου φαινεται λιγο περιεργο, γιατι αν καταλαβα καλα, αυτη σε κατηγορει οτι την δουλευεις οπως οι αλλοι και δεν την βλεπεις σοβαρα.
    οποτε πως γινεται να μην παιρνει αυτη αποφασεις?
    αν δηλαδη η αποφαση της ηταν να παντρευτειτε κι εσυ συμφωνουσες, σε τι θα ηταν αντιθετη?

Senior Member
    Ευχαριστω και παλι. Οντως νιοθω εξουθενομενος και πραγματικα πιστεψε με οτι μου εχει ζητησει μια φορα δεν υπαρχει περιπτωση δευτερη φορα να μου ξανα πει το ιδιο εχει αλλαξει αμμεσως. Δεν ειναι θεμα επικοινωνιας ποτε δεν της εδωσα δικαιωμα να με ψαξει να μην της μιλησω η οτιδηποτε αλλο παντα απικο ακιμα και το προγραμμα μου εκανα ετσι ωστε να μπορω να της μιλησω μεσα απο το pc ωστε να μην νιωσει οτι δεν της δινω σημασια η επειδη εφυγα την διεγραψα κλπ κλπ. Εχει μια και μονο μια καλη φιλη με την οποια βρισκεται κατα τα λεγομενα της καπως συχνα και η οποια καποια ανυποπτη στιγμη της ειχε πει εγω σχεση απο αποσταση ΔΕΝ ΘΑ ΚΡΑΤΟΥΣΑ( η συγκεκριμενη εχει μια σχεση με ενα παιδι τον οποιο γνωριζω ελαχιστα και γενικοτερα δεν ειναι και η καλυτερη επιλογη απο οσο εχω δει απο συμπεριφορες) Οσο για αλλες φιλες οχι μονο απο τις κοπελες που εργαζονται μαζι αλλα και παλι αυτες ειναι γνωστες. Επισης να αναφερω οτι πανπολλες φορες εχει ακουστει απο το στομα της η κουβεντα δεν μου αρεσουν οι ανθρωποι δεν θελω να μιλαω με κανεναν.... (αν βοηθαει καθολου αυτο)

Senior Member
    κατσε, για ποια αποσταση μιλας?
    δεν ειπες οτι επιστρεφεις μονιμα και οτι αν μεινετε εκει, θα ερθει κι αυτη μαζι?

Senior Member
    ΝΑ τα βαλω σε μια σειρα τον οκτωβριο εφυγα για εξωτερικο κατα τον νοεμβριο αρχισε να με ρωταει πως βλεπω την ιδεα του γαμου της εξηγησα λοιπον πως μου αρεσει παρα πολυ αλλα ενω θελω θα πρεπει να κανει λιγο υπομονη ακομα γιατι γυρναω τον Μαιο απο το εξωτερικο και μεχρι να βρω δουλεια να βρουμε σπιτι (γιατι πριν φυγω λογικα το ξενικοιασα το προηγουμενο) να οργανοθουμε και να μαζεψουμε λιγα χρηματα απαιτειται χρονος για αυτο οποτε με το καλο το επομενο καλοκαιρι ΕΑΝ συμφωνει και αυτη βεβαια. Η απαντηση της ηταν οτι δεν την καλυπτει η απαντηση μου και την κοροιδευω και δεν υπαρχει λογος να με περειμενει εαν ειναι να παιζω μαζι της. Με τα λιγα και τα πολλα τα χριστουγεννα που γυρισα για διακοπες της προτεινα δινωντας της ενα δαχτυλιδι να προχωρησουμε αλλα με τον ορο οτι πρεπει να γινουν τα παραπανω. Χαρηκε για καποιες ημερες και μετα αρχισε να με ρωταει ΕΑΝ θελω παιδια. Της εξηγησα λοιπον οτι το ξερει κιολας οτι τα παιδια ΤΑ ΛΑΤΡΕΥΩ οχι απλα τα αγαπαω ΑΛΛΑ εαν δεν πατησω γερα οικονομικα στα ποδια μου δεν μπορω να ταλαιπορω μια αθωα ψυχουλα (εαν εμεις δεν εχουμε να φαμε προβλημα μας το παιδακι ομως δεν φταιει σε τιποτα απολυτως δεν εχει επιλογες) Αρχισε εναν πολεμο λοιπον οτι εγω δεν της σιγουρευω το μελλον και της γκρεμιζω τα ονειρα της κλπ κλπ. Αρα ενω εγω δεχτηκα να προχωρησω τη σχεση μου εκεινη παλι ελεγε τα δικα της. Οσο για την δευτερη ερωτηση ΝΑΙ ΓΥΡΝΑΩ ΣΕ 2 ΕΒΔΟΜΑΔΕΣ ΟΡΙΣΤΙΚΑ ΠΙΣΩ. ΚΑΙ ναι τωρα τα θυμηθηκε ολα αυτα στο τελος.....

Junior Member
    Ευχαριστω και παλι. Οντως νιοθω εξουθενομενος και πραγματικα πιστεψε με οτι μου εχει ζητησει μια φορα δεν υπαρχει περιπτωση δευτερη φορα να μου ξανα πει το ιδιο εχει αλλαξει αμμεσως. Δεν ειναι θεμα επικοινωνιας ποτε δεν της εδωσα δικαιωμα να με ψαξει να μην της μιλησω η οτιδηποτε αλλο παντα απικο ακιμα και το προγραμμα μου εκανα ετσι ωστε να μπορω να της μιλησω μεσα απο το pc ωστε να μην νιωσει οτι δεν της δινω σημασια η επειδη εφυγα την διεγραψα κλπ κλπ. Εχει μια και μονο μια καλη φιλη με την οποια βρισκεται κατα τα λεγομενα της καπως συχνα και η οποια καποια ανυποπτη στιγμη της ειχε πει εγω σχεση απο αποσταση ΔΕΝ ΘΑ ΚΡΑΤΟΥΣΑ( η συγκεκριμενη εχει μια σχεση με ενα παιδι τον οποιο γνωριζω ελαχιστα και γενικοτερα δεν ειναι και η καλυτερη επιλογη απο οσο εχω δει απο συμπεριφορες) Οσο για αλλες φιλες οχι μονο απο τις κοπελες που εργαζονται μαζι αλλα και παλι αυτες ειναι γνωστες. Επισης να αναφερω οτι πανπολλες φορες εχει ακουστει απο το στομα της η κουβεντα δεν μου αρεσουν οι ανθρωποι δεν θελω να μιλαω με κανεναν.... (αν βοηθαει καθολου αυτο)
    βοηθάει. όλα αυτα που λες βοηθανε για να εχουμε μια πιο συνολικη εικονα. το να έχει κανείς καλους φιλους ειναι/μπορεί να γίνει μεγάλη σταθερά/σημειο αναφορας στη ζωη του. το λέω γιατί κ εμένα μου αρεσει να εξελισσομαι και φιλες μου μ εχουν βοηθησει κατα καιρους να δω καποια λαθη στη συμπεριφορα μου και να τα διορθωσω. απο τις περιγραφες σου μου δημιουργηθηκε η αίσθηση ότι ένας από τους λόγους που έχει έντονα θέματα με τον εαυτο της είναι και το γεγονος οτι δεν εχει να μιλησει καπου ή που ακόμα και αν μιλήσει δε θα λαβει τις καταλληλες συμβουλες. αν δε, αποφεύγει και τις πολλές πολλές επαφές και είναι πιο κλειστή σαν άνθρωπος αυτό γίνεται ακόμα χειρότερο για εκείνη. δυο σεναρια υπαρχουν για μενα (χοντρικα έστω): ή θα συμβει καποια στιγμη κατι που θα την ταρακουνησει και θα την ωθησει να ψαξει στον εαυτο της και να ισορροπησει μεσα της, ή που δε θ αλλάξει.
    πιστεύεις πως και από κοντά να είστε θα λυθει το προβλημα; για μενα η αποσταση απο τη στιγμη που εισαι οκ στην επικοινωνια σας δεν παιζει τον καθοριστικο ρολο. 7 μηνες αποσταση στους οποιους βρεθηκατε κατι παραπανω απο πολυ συχνα πραγματικα δεν ειναι προβλημα, πίστεψε με!
    από ένα σημείο κ έπειτα θα κανεις στον εαυτο σου την ερωτηση 'με δεδομενο το οτι δε θ αλλαξει συμπεριφορα, θελω να συνεχισω να ειμαι μαζι της;' και μετα η ερωτηση θα μετατραπει σε 'αντεχω να ειμαι μαζι της';
    γνώμη μου πάλεψέ το κυρίως για σενα, για να μη σου μείνει ποτε η αμφιβολία ότι δεν προσπαθησες αρκετα, μίλα της εμμεσως (γιατι απο φιλες δε μπορεις να περιμενεις) και.. τα πραγματα θα σου δείξουν αργα ή γρήγορα το δρόμο
    (πολύ δυσοίωνο ακούστηκε αυτό :rolleyes: χαχα, όχι, προσπάθησε να σκέφτεσαι ότι ό,τι και να συμβεί θα γίνει για το καλύτερο)

Senior Member
    M σε ευχαριστω πολυ για το χρονο που σπαταλας για εμενα. Πραγματικα εχω μιλησει δεν ξερω ποσες φορες εμμεσα αμμεσα στα ισια στα αναποδα με ολους τους τροπους που μπορει καποιος να μιλησει σε εναν ανθρωπο με αγαπη με κλαμματα με τσαμπουκαδες με τα παντα ΔΕΝ ΚΑΤΑΛΑΒΕ ΠΟΤΕ ΜΑ ΠΟΤΕ. Η αληθεια ειναι οτι αυτες τις ερωτησεις τις εχω κανει στον εαυτο μου και η απαντηση ειναι οτι ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΑ ΔΕΝ ΑΛΛΑΖΕΙ δεν καταλαβαινει και εγω δεν αντεχω αλλο να ειμαι με εναν ανθρωπο που ειναι τροχοπεδη. Οταν γυρισα και της ειπα να το αφησουμε μου ειπε οτι ειναι φυσιολογικο τωρα που τελειωνω ολο αυτο να θελω να την παρατησω αφου πλεον θα ειμαι δυνατος στην χωρα μου. Πραγματικα πιστεψε με της εχω προτινει να παμε παρεα σε ψυχολογο για να την παρακινησω και μου ειπε οτι ειμαι τρελλος και να παω εγω και εκεινη ειναι ΤΕΛΕΙΑ. Βεβαια να σου πω οτι το μονο που κανει ειναι να κοιμαται και τιποτα αλλο και συνεχεια να ποναει καπου ( αν το λες αυτο φυσιολογικο για ενα κοριτσι 28 χρονων εγω τι να πω???) Η αληθεια ειναι οτι δεν βρισκω τη δυναμη να κανω αυτο που πρεπει εκει ειναι και ο προβληματισμος μου ο μεγαλος!!!

Senior Member
    ΝΑ τα βαλω σε μια σειρα τον οκτωβριο εφυγα για εξωτερικο κατα τον νοεμβριο αρχισε να με ρωταει πως βλεπω την ιδεα του γαμου της εξηγησα λοιπον πως μου αρεσει παρα πολυ αλλα ενω θελω θα πρεπει να κανει λιγο υπομονη ακομα γιατι γυρναω τον Μαιο απο το εξωτερικο και μεχρι να βρω δουλεια να βρουμε σπιτι (γιατι πριν φυγω λογικα το ξενικοιασα το προηγουμενο) να οργανοθουμε και να μαζεψουμε λιγα χρηματα απαιτειται χρονος για αυτο οποτε με το καλο το επομενο καλοκαιρι ΕΑΝ συμφωνει και αυτη βεβαια. Η απαντηση της ηταν οτι δεν την καλυπτει η απαντηση μου και την κοροιδευω και δεν υπαρχει λογος να με περειμενει εαν ειναι να παιζω μαζι της. Με τα λιγα και τα πολλα τα χριστουγεννα που γυρισα για διακοπες της προτεινα δινωντας της ενα δαχτυλιδι να προχωρησουμε αλλα με τον ορο οτι πρεπει να γινουν τα παραπανω. Χαρηκε για καποιες ημερες και μετα αρχισε να με ρωταει ΕΑΝ θελω παιδια. Της εξηγησα λοιπον οτι το ξερει κιολας οτι τα παιδια ΤΑ ΛΑΤΡΕΥΩ οχι απλα τα αγαπαω ΑΛΛΑ εαν δεν πατησω γερα οικονομικα στα ποδια μου δεν μπορω να ταλαιπορω μια αθωα ψυχουλα (εαν εμεις δεν εχουμε να φαμε προβλημα μας το παιδακι ομως δεν φταιει σε τιποτα απολυτως δεν εχει επιλογες) Αρχισε εναν πολεμο λοιπον οτι εγω δεν της σιγουρευω το μελλον και της γκρεμιζω τα ονειρα της κλπ κλπ. Αρα ενω εγω δεχτηκα να προχωρησω τη σχεση μου εκεινη παλι ελεγε τα δικα της. Οσο για την δευτερη ερωτηση ΝΑΙ ΓΥΡΝΑΩ ΣΕ 2 ΕΒΔΟΜΑΔΕΣ ΟΡΙΣΤΙΚΑ ΠΙΣΩ. ΚΑΙ ναι τωρα τα θυμηθηκε ολα αυτα στο τελος.....
    δεν ξερω βρε αλφαπαρκ...
    απο αυτα που μας λες τωρα μου δινει την εντυπωση οτι τα παιδια και την ολη υποθεση περι γαμου τα βλεπει σαν εξασφαλιση για το μελλον της και οχι σαν μια ενωση με τον ανθρωπο που αγαπαει, και τα λογικα σου επιχειρηματα σαν υπεκφυγες...
    η δικη μου γνωμη ειναι επιστρεφοντας να παρεις τον χρονο σου (αν μη τι αλλο) πριν παρεις οποιαδηποτε σοβαρη αποφαση για την σχεση σας.

Senior Member
    Φιλε μου εγω διαφωνω με την Μ και διαφωνω περισσοτερο με σενα. Δε το χεις πιασει καθολου καλα το θεμα. Νομιζεις οτι ηταν κοινη η αποφαση. Νομιζεις οτι συμφωνησε να φυγεις. Σχεση εξ αποστασεως δεν υπαρχει, παρα μονο υπο ειδικες προυποθεσεις που πρεπει να συντρεχουν. Μια χαρα αντεδρασε και διαφωνησε η κοπελα και μαλιστα το γεγονος οτι εκλαψε κιολας δειχνει το ενδιαφερον της για σενα. Επισης δεν της ειχες πει το πλανο για το ποσο θα μεινεις και τι μελλει γενεσθαι. Πανω που ειχε οραματιστει ενα μελλον με σενα, ερχεται η αποφαση σου αυτη να τα διαλυσει ολα. Δε λεω καλες και οι σπουδες αλλα πρεπει να υπαρχει μια χρυση τομη. Και μ αρεσει που ψαχνεις να βρεις δικαιολογιες για τον ψυχισμο και το χαρακτηρα της κοπελας και ολο της κατηγορας ενω για την παρτυ σου τουμπεκι. Αν ηταν ανασφαλης και ολα αυτα τα συναφη πως τοσο καιρο ταιριαζατε μια χαρα??? 2 χρονια εσυ πως καθοσουνα στη σχεση αυτη αν τοσο πολυ με το φερσιμο της σε απομακρυνε? Μη μας τρελενεις μεσημεριατικα. Εχεις παρει την κοπελα και την στηνεις στον τοιχο. Η αποσταση συνοδευεται απο πολλα δεινα. Τι σου ειπε? Σου ειπε οτι δεν αντεχει την αποσταση. Μια χαρα φυσιολογικη αντιδραση. Σε ηθελε κοντα της. Και συ πας να τη βγαλεις τρελη? Ηθελε να ξερει τι σκεπτεσαι και τι εχεις στο μυαλο σου για τη σχεση. Εσυ μπορει να πηγαινες εξω και μετα το 7μηνο να καθοσουνα κι αλλο ή μονιμα ή να αλλαζες χωρα. Αυτη τι θα πρεπε να κανει? Να σε περιμενει σαν την πηνελοπη ποτε θα σου καπνισει εσενα να γυρισεις να την βρεις απικο?

Λες εχεις παρει το μεριδιο ευθυνης που σ αναλογει. Ποιο ειναι αυτο? Δε διαβασα τιποτα. Αν σκεφτεται μονιμα αρνητικα και σε κατηγορει και δε βγαζεις ακρη και δε συννεονεισαι τα 2 χρονια πως καθοσουνα στη σχεση αυτη? Δεν βλεπεις οτι το προβλημα ξεκιναει απ τη στιγμη που εφυγες? Τι παει να πει ειναι ατομο που δεν ευχαριστιεται με τιποτα? Γιατι υπεργενικευεις? Eπειδη δεν θελει το εξ αποστασεως θα τη βγαλουμε και ανικανοποιητη? Καλως κανει και νιωθει ετσι. Πριν φυγεις υπηρχε τετοιο προβλημα? Ουτε εχει σχεση το παρελθον της. Και πατε να τη βγαλετε οτι θελει να καλοπαντρευτει το κελεπουρι...Τεσπα το χειριζεσαι εντελως λαθος, πας με το διαλογο και τον ορθολογισμο να λυσεις το θεμα. Πρεπει να αλλαξεις φοκους και να κανεις την αυτοκριτικη σου. Μ αρεσει και ο τιτλος που εβαλες, η σχεση που κανει κυκλους και απ οτι φαινεται μετα απο τοσους κυκλους δεν εμαθες τιποτα....

Page 2 of 4 FirstFirst 1234 LastLast