Results 31 to 45 of 54
Thread: Σχεση που κανει κυκλους!!!
-
02-04-2013, 17:34 #31
Kerasi Σε υπερ ευχαριστω ισως η απαντηση σου ειναι η πιο ομορφη για εμενα αυτο ψαχνω καποιον να με βαλει στη θεση μου. Ελπιζω να σε καλυψω με τις απαντησεις μου.
1. Το πλανο μου ηταν ξεκαθαρο απο την αρχη γνωριζε ολες τις λεπτομερειες για ημερομηνιες για μελλοντικη εξελιξη και επισης υπηρχε και η προταση να ερθει μαζι μου εαν θελει χωρις αναγκη να δουλευει η κατι τετοιο αλλα με την μονη προυποθεση οτι εγω δεν μπορω να πληρωνω τη δοση του αυτοκινητου της.
2. Με γνωρισε κανωντας αυτη ακριβως τη δουλεια και μαλιστα μολις ειχα γυρισει (πριν απο 2 ημερες) απο το εξωτερικο παλι που ελειπα 3 μηνες για μετεκπαιδευση και δουλεια παραλληλα.
3. Το μελλον δεν διαλυθηκε ποτε κανεις δεν της ειπε ξεχνα με παραταμε κοιτα να κανεις τη ζωη σου ρωτησα συζητησα μιλησα της ειπα το πλανο και της ειπα οτι ειμαι ανοιχτος σε οποιαδηποτε εναλλακτικη υπαρχει ομως κατι πρεπει να γινει για να μπορεσουμε να ζησουμε εκτος εαν εχει εκεινη την ικανοτητα να μας ζησει.
4. Στην περιπτωση που εγω θα εμενα οπως λες εξω ειχε ηδη αποφασιστει και συζητηθει οτι θα ερχοταν μαζι μου. Και μαλλιστα με τα τις διακοπες των χριστουγεννων περειμενα να με ακολουθησει πραγμα που εκεινη παραδεχτηκε και ειπε πως ευτυχως που δεν ηρθα γιατι εδω δεν μου αρεσει και δεν θα ειχα να κανω τιποτα και θα παθαινα φρικη. (ΛΟΓΙΚΟΤΑΤΟ)
5. Θα ηθελα σε παρακαλω οταν λες να αλλαξω φοκους να μου πεις τι ακριβως θα μου προτεινες να κανω ωστε να κανω την αυτοκριτικη μου γιατι πραγματικα το χρειαζομαι
και παλι σε ευχαριστω πολυ
- 02-04-2013, 17:39 #32
Φιλαρακι τι εχεις σπουδασει? Η δουλεια σου με τι εχει σχεση? Υπολογιστες ή οικονομικα σε κοβω. Και θα σ απαντησω το βραδυ γτ πρεπει να βγω τωρα.
02-04-2013, 17:40 #33
oxi epeses exw ergazomai sth gastronomia.... se euxaristw 8a pereimenw thn apanthsh sou
02-04-2013, 18:37 #34
κεράσι θα συμφωνούσα μαζί σου αν πίστευα πως ο alfapark είχε προκαλέσει με τη συμπεριφορά του όλες αυτές τις αντιδράσεις, αλλά δεν είναι αυτη η περίπτωση (τουλαχτιστον απ οσα εχω διαβασει γιατι δεν μπορω να ξερω)
Της έκανε πρόταση γάμου! κ ο ενθουσιασμός της κράτησε λίγο. μετά συνέχιζε να αμφισβητεί, να αναρωτιέται, δεν τον πιστεύει όταν της κάνει κομπλιμέντα για την εμφανιση της, ερμηνευει τη συμπεριφορα του με τροπο ωστε να τον κανει καθε φορα να πιστευει οτι εχει λαθος, να του προκαλει ενοχες.
απλά και λογικά πράγματα όπως το να περιμενουν να σταθεροποιηθουν οικονομικα πριν κανουν ενα παιδι (που είναι η πλέον λογικη σκεψη) τα αντιμετωπιζει καχυποπτα, οτι ίσως ο alfapark υπεκφευγει.
τα τελευταια που γραφει αλλωστε δειχνουν ενα ατομο που μιλαει λογικα, δε νομιζω πως εγω προσωπικα θα το παρεξηγουσα το να φυγει ο αλλος 7 μηνες στο εξωτερικο για σημαντικό λόηο που ηξερα κιολας απο πριν οτι θα παει. και δεν την άφησε ποτέ ακάλυπτη, συναντηθηκαν πολλες φορες, επικοινωνουσαν, της έκανε προταση γαμου.
τι θα μπορουσε να χε κανει διαφορετικα; να μην παει στο εξωτερικο;
αλλά πάλι δε ξέρω, μπορει να το βλεπω απο λαθος οπτικη και να μην το αντιλαμβανομαι.
για μενα παντως μια στενοχωρια λογω αποστασης ειναι απολυτως φυσιολογικη και δικαιολογημενη, και ίσως και λίγο παραπανω ανασφαλεια, αλλα μεχρι εκει. οταν ο αλλος δε σου δινει δικαιωματα και δε σου την τροφοδοτει το να ξεσπας πανω του συνεχεια δε μου βγαζει νοημα.
alfapark δεν σπαταλάω κανενα χρονο, ελπίζω τώρα που θα γυρίσεις να ξεκαθαρίσουν τα πράγματα και κυρίως μέσα σου.
νομίζω πως θα καταλαβεις απο μονος σου ποιο ειναι το σωστο για σενα (δεν υπονοω το να χωρισεις, το λεω με τελειως ουδετερο τονο. εσυ θα καταλαβεις αν ειναι το καλυτερο για σενα να ειστε μαζι ή να μην ειστε)
το γεγονος οτι δε δουλευει κ καθεται όλη μερα ήρθε κ εδεσε την εικονα... ενισχυει οσα σου ειπα επι δεκα νομιζω :Ρ
και μου δημιουργει και καινουριες σκεψεις που δεν ειχα πριν αλλα καλυτερα να μη γραψω αλλα σ αυτη τη φαση ;)
02-04-2013, 18:44 #35
M.Συγνωμη αν σου εδωσα λαθος εντυπωση δουλευει και παρα πολυ μαλιστα . Πραγματικα ο σκοπος μου ειναι να ειμαστε μαζι με κανει να πιστευω πως ειμαι υπευθυνος για τα παντα και εγω προσπαθω οσο μπορω. Πιστεψτε με η στεναχωρια που εχω περασει στα ξενα δεν λεγεται αλλα ο σκοπος ηταν να ζησουμε καλυτερα εμεις να μπορω να της προσφερω περισοτερα και καλυτερη ζωη και παντα βρισκομαι κατηγορουμενος!!! Γιατι???
02-04-2013, 18:51 #36
Α συγνωμη ειδα αυτο ''Βεβαια να σου πω οτι το μονο που κανει ειναι να κοιμαται και τιποτα αλλο και συνεχεια να ποναει καπου ( αν το λες αυτο φυσιολογικο για ενα κοριτσι 28 χρονων εγω τι να πω???'', και εξελαβα το οτι κοιμαται συνεχεια σαν οτι δε δουλευει. τι εννοεις ακριβως;
γενικα παντως μου δινει την εικονα οτι γκρινιαζει συχνα και για ασχετα πραγματα, σαν να της φταιει κατι ολη την ωρα. το οτι δεν εχει φιλες, και ίσως απ οτι αντιλαμβανομαι αλλα ενδιαφεροντα ισως την κανει πιο 'πικροχολη' καποιες φορες.
οταν κατηγορουμε συνεχεια τον αλλον πιστευω ισχυει αυτο που σου πα, εχουμε θεμα με τον εαυτο μας.
αν θυμαμαι καλα συγκατοικουσατε πριν φυγεις σωστα;
πώς ήταν η συμπεριφορά της τότε; και δεν εννοω τους πρωτους μηνες που ειναι και οι μηνες του ενθουσιασμου.
με την οικογενεια της τι σχεσεις εχει;
02-04-2013, 18:56 #37
Πολυ σωστα μεναμε μαζι οντως..... Τις περισοτερες φορες εγω παρακεινουσα τα νηματα ωστε να γινει κατι να ζησουμε..... γενικοτερα μια νοθροτητα. Βασικα δεν ξερω γιατι αλλα μου δημιουργηθηκε η εντυπωση για αυτη την κοπελα απο την αρχη πως ειναι ενα ΑΚΑΤΕΡΓΑΣΤΟ ΔΙΑΜΑΝΤΙ και προσπαθησα με τον τροπο μου ΙΣΩΣ (μαλλον) ΛΑΘΟΣ να τις περασω καποια μυνηματα αξιων που δεν τα καταφερα.... Οι σχεσεις με την μητερα της ειναι καλες (αν και εκεινη διατινεται οτι γιναν καλες γιατι δεν ασχολειται με την τρελλη την κορη της (που παρολα αυτα λογω του οτι ειναι παιδι της φυσιολογικα την αγαπαει πολυ)) με τον πατερα της δεν εχει σχεσεις ιδιαιτερες. Σε μια συζητηση που ειχα κανει εγω με τους δικους της μου ειπαν οτι δεν μπορουν ουτε να μιλησουν πλεον μαζι της ειναι σαν αγριμι (τα λογια τους ηταν αυτα)
02-04-2013, 19:08 #38
νομίζω πως έχει καλομάθει και περιμενει τα περισσσοτερα πραγματα απο σενα. εσυ να παρεις τις πρωτοβουλιες, εσυ να συντηρησεις το σπιτι, εσυ να σκεφτεις τι δεν παει καλα στη σχεση σας, εσύ που δεν καλύπτεις τις αναγκες της 'όπως πρέπει'. βασικα δε ξερω, δε θελω να κανω καποιο γενικο χαρακτηρισμο γιατι δεν εχω αρκετα δεδομενα και δε θελω να την αδικησω. αλλα νωθροτητα ( σα σταση ζωης, όπως το αντιλαμβανομαι, γιατι δουλευει) συν ταση για γκρινια και κριτικη δεν ειναι και ο καλυτερος συνδυασμος.. και πρεπει να σου πω πως 2 χρονια δεν ειναι μεγαλο διαστημα για σχεση. αν στα βγαζει τωρα αυτα που ειστε στις αρχες μετα απο 5 χρονια πώς θα ειναι;
πρέπει να τη στρώσεις :) χαχα αυτο ταιριαζει πιο πολυ με αντρικη συμβουλη αλλα δε ξερω τι αλλο να σου πω.
γυρνα με το καλο, δες πώς θα τα πατε, αν συνεχεισει η γκρινια εξηγησε της ηρεμα πως αν συνεχισει ετσι εσυ δε θ αντεξεις, πες της πως όλα αυτα φθειρουν και κουραζουν τη σχεση σας κ οτι πρεπει ν προσπαθησετε κ οι δυο για να παει μπροστα. εσυ θα κανεις απο τη μερια σου ό,τι μπορείς όμως πρέπει κ εκείνη να καταλαβει.
ξερω πως ειστε κ οι δυο σε ηλικια για γαμο αλλα βεβαιωθειτε οτι το θελετε για τους ιδιους λογους....
02-04-2013, 19:16 #39
Φαντασου οτι της στελνω ολη την ημερα γλυκα μυνηματα και λαμβανω απαντησεις μονολεκτικες και ψυχρες. Πραγματικα εχω φτασει στα ορια μου δεν ξερω τι να κανω πραγματικα!!!!
02-04-2013, 19:22 #40
ειστε ετσι μερες ή έγινε κάτι τώρα τελευταια που να δικαιολογει τις κοφτες απαντησεις;
02-04-2013, 19:24 #41
Τωρα σε τι φαση εισαστε δηλαδη? Γιατι δεν εχω καταλαβει. Μιλατε? Περιμενει να γυρισεις να μιλησετε? Σ εχει χωρισει και δε σου μιλαει? Τι ακριβως? Και να σε προτεινω και πρακτικα τι να κανεις.
02-04-2013, 19:47 #42
Υποτιθεται οτι ειμαστε μαζι αλλα δεν ξερει το τι θα γινει διλαδι αν θα ειμαστε μαζι η οχι !!!
02-04-2013, 20:08 #43
Μπορει π.χ. να μου στειλει ενα (ψεμα) γλυκο μυνημα το πρωι και μετα ολη την υπολοιπη ημερα ολα τα μυνηματα να ειναι μονολεκτικοτατα ενω εγω απο την αλλη γλυκητατος!!!
02-04-2013, 21:26 #44
Μαλιστα. Λοιπον η προταση μου ειναι να σταματησεις καθε επικοινωνια. Μη στελνεις τιποτα εσυ. Ουτε σμσ, ουτε στο φατσοπαπυρο, ουτε σκαιπ, τιποτα. Αν σου στελνει εκεινη απαντα κανονικα. Κοψε τα σ αγαπω και τα μελια. Το δευτερο ειναι να συμφωνησεις. Το προβλημα της ειναι η αποσταση και μετα το δεν ξερω τι θελω. Αυτα επιδεχοντε πολλαπλες αναγνωσεις αλλα ας τα δεχτουμε ετσι. Συμφωνα και στα 2 λοιπον και πες της οτι εχει δικιο και να παρει το χρονο της να ξεκαθαρισει. Στο ενδιαμεσο σιγη ιχθυος απο σενα.
02-04-2013, 21:35 #45
Kerasi: Σε ευχαριστω... πρωτα απο ολα με εκανες να χαμογελασω. Δευτερον αυτο ειχα σκοπο να κανω ακριβως αυτο..... Το θεμα ειναι να καταλαβει πραγματικα τι θελει. Εκεινη διατινεται οτι εγω της εχω πει πολλα ασχημα πραγματα για τον χαρακτηρα της (πραγματικα) και εγω της απανταω οτι οταν βλεπουμε το λαθος καποιες φορες ισως ειναι αχαρη η πραγματικοτητα. ισως το κυριο μου λαθος ειναι οτι κρινω....