Η ΑΚΡΑΙΑ ΣΥΜΠΕΡΙΦΟΡΑ ΔΙΚΑΙΟΛΟΓΕΙΤΑΙ? - Page 3
ICPS banner

[ Όροι Χρήσης Forum - ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΡΟΣΕΚΤΙΚΑ ] [ Προστασία ανηλίκων ]

Page 3 of 6 FirstFirst 12345 ... LastLast
Results 31 to 45 of 79
    Senior Member
    Quote Originally Posted by Frini View Post
    Διαβάζω ιστορίες νέων κοριτσιών εδώ και ειλικρινά τρελλαίνομαι. Σε κάποιες περιπτώσεις δεν έχουν θέση οι γλυκανάλατες μεσοβέζικες προτροπές τύπου "μήπως να έβλεπες, μήπως να έκανες και αυτό...?"
    Είσαι 21 χρονών κορίτσι, παντρεμένη όχι από πραγματική επιλογή, εγκλωβισμένη σ' ενα γάμο μ' ενα σύζυγο που δεν σου κάνει και υφιστασαι καταστάσεις βίας, ΟΧΙ η ακραία συμπεριφορά η οποία επαναλαμβάνεται δεν δικαιολογείται. Και δεν υπάρχει λόγος για επιχειρήματα , σε ποιες περιπτώσεις δικαιολογείται και σε ποιές όχι, τουλάχιστον στην περίπτωση σου. Και το κερασάκι στην τούρτα ν' αναρωτιέσαι αν ο ερχομός ενός παιδιού βελτιώσει την κατάσταση.
    Οκ καταλαβαίνω ότι είσαι απίστευτα ενοχική και φοβισμένη. Όμως κορίτσι μου προσπάθησε ν' απαλλαγείς από τις ενοχές και τους φόβους σου γιατί θα σε πνίξουν. Και είναι κρίμα. Είσαι ακόμα ενα μικρό κορίτσι που δεν έχει ζήσει τίποτα. Ξέρεις που να φοβηθείς? Σκέψου την ζωή σου σε 20 χρονια από τώρα αν συνεχίσεις την ίδια κατάσταση.
    Και εδώ σαν μητέρα παιδιού στην ηλικία σου θ' αναρωτηθώ : Έφυγες λες από ένα σπίτι όπου είχες όλη την αγάπη και την στήριξη των γονιών σου. Που είναι οι γονείς σου αυτή τη στιγμή?Τι κάνουν που σε βλέπουν να υποφέρεις ?
    Ειλικρινά αν ήξερα ή υποψιαζόμουν ότι κάποιος φέρεται άσχημα στο παιδί μου θα τον είχε πάρει και θα τον είχε σηκώσει. Και εδώ δεν έχει να κάνει με το να είσαι διακριτικός στη ζωή του παιδιου σου (το οποίο και υπερασπίζομαι στα γεμάτα) αλλά οφείλεις να επέμβεις όταν το παιδί σου σε τόσο μικρή ηλικία ακόμα βρίσκεται σε τέτοια ευάλωτη θέση και μάλιστα όταν έχεις συντελέσει σ' αυτήν.
    Οι περισσότεροι εδώ γνωρίζουν ότι συνήθως δεν μιλαω απόλυτα, όμως σε κάποιες περιπτώσεις επιβαλλεται.
    Frini mou τα ξερει ολα η μητερα μου και με στηριζει παρα πολυ!!Ειναι σχεδον καθε μερα κοντα μου και δεν με αφηνει μονη μου!!!!!!!Αν δεν ειχα αυτην θα ειχα αυτοκτονησει τωρα, μου δινει πολυ δυναμη.....Αλλα τωρα υπαρχει και άλλο προβλημα που επρεπε να το αναφερω και αυτό..Υπεφερα παρα πολυ, εφτασα και σε σημειο να βλαψω τον ίδιο μου τον εαυτο, και αυτος δεν με λυπηθηκε ουτε μια στιγμη, ουτε με στηριξε!!Ηθελα τοσο πολυ να μιλησω, αλλα καταπιεζα τα συναισθηματα μου, γιατι μου ειχε μεταδωσει ο αντρας μου οτι γινεται εδω μεσα δεν θα ξερουβ τιποτα οι γονεις σου, και επειδη φοβομουν δεν της ελεγα τιποτα!!Εβλεπε ομως οτι στα ματια μου υπηρχε μια μεγαλη θλιψη και απογοητευση!!Εκεινη την ημερα που εφτασα σε σημειο να βλαψω τον εαυτο μου, η μητερα μου με πηρε τηλ γιατι καταλαβε οτι κατι δεν παει καλα..Και της τα ειπα ολα....Η μητερα μου εξοργιστηκε παρα πολυ και μιλησε μαζι
    του, οτι αν ξαναβλαψεις την κορη μου θα την παρω πισω.....Και κατα καποιον τροπο τσακωθηκαν, ο αντρας μου της μιλησε πολυ ασχημα , την εξευτελισε, δεν σεβαστηκε τιποτα και βγηκε και απο πανω... Και τωρα μου λεει εδω μεσα δεν ξαναπαταει η μανα σου, και τωρα την διωχνει..Του εξηγησα και του ειπα σκεψου γιατι οδηγηθηκαμε σε αυτην την κατασταση?Εφοσον δεν με στηριζεις, ουτε με προστατευεις θα πηγαινω αλλου να τα βρισκω, γιατι αν πραγματικα με στηριζες και ήσουν διπλα μου δεν θα χρειαζοταν να παω στην μητερα μου και να της πω ολα αυτα που συμβαινουν!!
    Last edited by ΝΙΚΙ; 03-04-2013 at 23:38.

Senior Member
    Quote Originally Posted by ioannis2 View Post
    Σου δειχνε τα νευρα του και πριν το γαμο ή μήπως σου παρίστανε τον καλύτερο χαρακτήρα?
    Δλδ όταν ξεκινησε να σου εκδηλώνει τα νευρα του ήταν μόνο βρισιες και τωρα ειναι εκτοξευση αντικειμενων προς εσενα με όλη του τη δυναμη? κι αυριο σωματική βία?
    Με τη συμπεριφορα του που περιγραφεις σου δωσε μια ένδειξη πως τα νευρα που του προκαλουνται αμα κατι παει στραβο θα τα βγαζει πάνω σου. Αυτο το καπου στο οποιο ξεσπανε τα νευρα στην περιπτωση σας θα εισαι εσυ.
    Σου λεω δοκιμασε σύντομα οσο ειναι καιρος να τον αλλάξεις, παρε συμβουλες κι απο το φορουμ αλλα πρωτα από ειδικούς κι αν στη συνεχεια δε δεις καποιο σημαντικο αποτελεσμα τοτε θα πρεπει να παρεις τις αποφασεις σου, ήτοι ειτε θα τον ανεχεσαι μια ζωη και θα υπομένεις ειτε θα δωσεις τελος στη σχεση.
    Ιωαννη τα νευρα του τα ειχα δει και πριν το γαμο, και βρισιες αλλα πρωτη φορα μου πεταξε αντικειμενα πανω μου.....Ειχα δει την ασχημη συμπεριφοτα του καποιες φορες αλλα τα δικαιολογουσα ολα και συνεχεια ελεγα πως εγω φταιω για ολα και τον εξοργίζω!!Αλλα τωρα που ξυπνησα, βλεπβ ποσο λαθος εκανα!!!!

Senior Member
    Νίκη είσαι 21 χρονών και πήγες και παντρεύτηκες έναν που σε βρίζει; γιατί; και αναρωτιέσαι κι όλας μήπως φταις εσύ;
    λες στη μάνα σου ότι ο άντρας σου σε βρίζει και αυτή τί σου λέει; μπράβο που τον παντρεύτηκες, κάνε και υπομονή; θα περάσει;
    είμαι περίεργη τι σόι στήριξη σου προσφέρει πραγματικά. αν δεν την είχες θα είχες αυτοκτονήσει, λες. δηλ εννοείς ότι περνάς ΤΟΣΟ χάλια μέσα στο γάμο σου; εντάξει, γιατί παντρεύεσαι αν είναι να αυτοκτονήσεις από την οδύνη του γάμου;

επίσης γιατί βιάζεσαι να κάνεις παιδί, αν είσαι μόνο 21; σίγουρα ένα παιδί είναι μια έξτρα βαβούρα. και μετά μπορείς να χωρίσεις, αν τα πράγματα πάνε πολύ χάλια, αλλά δεν υπάρχει λόγος για μεγάλες ταλάιπωρίες αν το βλέπεις από νωρίς.
    κατά πάσα πιθανότητα θα σε ξαναβρίσει και θα σου ξαναπετάξει αντικείμενα. διότι αυτός έτσι έχει μάθει να διαχειρίζεται το θυμό οτυ. φυσικα και θα ξαναθυμώσει πάρα πολύ στη ζωή του και θα τα ξανακάνει, εκτός και αν κάνει ψυχοθεραπεία, αν πάει σε κάποια ομάδα διαχείρισης θυμού, και προσπαθήσει να μάθει από την αρχή να διαχειρίζεται διαφορετικά το θυμό του!!

αλλά αυτό που με έκανε και γέλασα [πικρά] ήταν ένα σχόλιο που κάποιος είπε ότι τώρα πια οι γυναίκες ξυπνάνε και δεν δέχονται τη βία των αντρών!
    μιλάμε για μεγάλο ξύπνημα! συγγνώμη βρε κορίτσι μου αλλά που τη βρήκες αυτή τη νοοτροπία του 1821;

Senior Member
    Quote Originally Posted by Lou! View Post
    Νίκη είσαι 21 χρονών και πήγες και παντρεύτηκες έναν που σε βρίζει; γιατί; και αναρωτιέσαι κι όλας μήπως φταις εσύ;
    λες στη μάνα σου ότι ο άντρας σου σε βρίζει και αυτή τί σου λέει; μπράβο που τον παντρεύτηκες, κάνε και υπομονή; θα περάσει;
    είμαι περίεργη τι σόι στήριξη σου προσφέρει πραγματικά. αν δεν την είχες θα είχες αυτοκτονήσει, λες. δηλ εννοείς ότι περνάς ΤΟΣΟ χάλια μέσα στο γάμο σου; εντάξει, γιατί παντρεύεσαι αν είναι να αυτοκτονήσεις από την οδύνη του γάμου;

επίσης γιατί βιάζεσαι να κάνεις παιδί, αν είσαι μόνο 21; σίγουρα ένα παιδί είναι μια έξτρα βαβούρα. και μετά μπορείς να χωρίσεις, αν τα πράγματα πάνε πολύ χάλια, αλλά δεν υπάρχει λόγος για μεγάλες ταλάιπωρίες αν το βλέπεις από νωρίς.
    κατά πάσα πιθανότητα θα σε ξαναβρίσει και θα σου ξαναπετάξει αντικείμενα. διότι αυτός έτσι έχει μάθει να διαχειρίζεται το θυμό οτυ. φυσικα και θα ξαναθυμώσει πάρα πολύ στη ζωή του και θα τα ξανακάνει, εκτός και αν κάνει ψυχοθεραπεία, αν πάει σε κάποια ομάδα διαχείρισης θυμού, και προσπαθήσει να μάθει από την αρχή να διαχειρίζεται διαφορετικά το θυμό του!!

αλλά αυτό που με έκανε και γέλασα [πικρά] ήταν ένα σχόλιο που κάποιος είπε ότι τώρα πια οι γυναίκες ξυπνάνε και δεν δέχονται τη βία των αντρών!
    μιλάμε για μεγάλο ξύπνημα! συγγνώμη βρε κορίτσι μου αλλά που τη βρήκες αυτή τη νοοτροπία του 1821;
    Λου διαβασε το μηνυμα μου που μολις δημοσιευσα για την Φρυνη!!Με στηριζει, μου λεει συνεχεια να χωρισω και εγω θα ειμαι διπλα σου, αλλα εγω φοβαμαι να φυγω!!!!!

Senior Member
    αααααααα! οκ! σόρι, παρανόησα! :)

εντάξει, καλά σου λέει η μαμά σου!

Senior Member
    Quote Originally Posted by Lou! View Post
    αααααααα! οκ! σόρι, παρανόησα! :)

εντάξει, καλά σου λέει η μαμά σου!
    Διαβασε και αυτο: Frini mou τα ξερει ολα η μητερα μου και με στηριζει παρα πολυ!!Ειναι σχεδον καθε μερα κοντα μου και δεν με αφηνει μονη μου!!!!!!!Αν δεν ειχα αυτην θα ειχα αυτοκτονησει τωρα, μου δινει πολυ δυναμη.....Αλλα τωρα υπαρχει και άλλο προβλημα που επρεπε να το αναφερω και αυτό..Υπεφερα παρα πολυ, εφτασα και σε σημειο να βλαψω τον ίδιο μου τον εαυτο, και αυτος δεν με λυπηθηκε ουτε μια στιγμη, ουτε με στηριξε!!Ηθελα τοσο πολυ να μιλησω, αλλα καταπιεζα τα συναισθηματα μου, γιατι μου ειχε μεταδωσει ο αντρας μου οτι γινεται εδω μεσα δεν θα ξερουβ τιποτα οι γονεις σου, και επειδη φοβομουν δεν της ελεγα τιποτα!!Εβλεπε ομως οτι στα ματια μου υπηρχε μια μεγαλη θλιψη και απογοητευση!!Εκεινη την ημερα που εφτασα σε σημειο να βλαψω τον εαυτο μου, η μητερα μου με πηρε τηλ γιατι καταλαβε οτι κατι δεν παει καλα..Και της τα ειπα ολα....Η μητερα μου εξοργιστηκε παρα πολυ και μιλησε μαζι
    του, οτι αν ξαναβλαψεις την κορη μου θα την παρω πισω.....Και κατα καποιον τροπο τσακωθηκαν, ο αντρας μου της μιλησε πολυ ασχημα , την εξευτελισε, δεν σεβαστηκε τιποτα και βγηκε και απο πανω... Και τωρα μου λεει εδω μεσα δεν ξαναπαταει η μανα σου, και τωρα την διωχνει..Του εξηγησα και του ειπα σκεψου γιατι οδηγηθηκαμε σε αυτην την κατασταση?Εφοσον δεν με στηριζεις, ουτε με προστατευεις θα πηγαινω αλλου να τα βρισκω, γιατι αν πραγματικα με στηριζες και ήσουν διπλα μου δεν θα χρειαζοταν να παω στην μητερα μου και να της πω ολα αυτα που συμβαινουν!!

Senior Member
    Το "SOS" τηλέφωνο, που είναι μία ανοιχτή γραμμή επικοινωνίας για κακοποιημένες γυναίκες, χωρίς χρέωση αλλά και χωρίς να αφήνει τα ''ίχνη'' του στο λογαριασμό του τηλεφώνου. Η γραμμή SOS 15900 απευθύνεται σε γυναίκες θύματα βίας. Είναι πανελλαδικής εμβέλειας, 24ωρης λειτουργίας 365 μέρες το χρόνο, με αστική χρέωση.
    Τη γραμμή στελεχώνουν ψυχολόγοι και κοινωνικοί/ές επιστήμονες που παρέχουν άμεση βοήθεια σε έκτακτα και επείγοντα περιστατικά βίας.

Δοκίμασε να μιλήσεις με έναν ειδικό ... θα σε βοηθήσει!
    Ας ξεκλειδώσουμε την σκέψη μας.... http://www.tokleidi.com/

Νίκι, το συμπερασμα μου διαβαζοντας όλα σου τα μηνυματα, να πας πίσω στη μάνα σου και μάλιστα σύντομα κι όταν θα πας θα ξεκινησεις με τη βοηθεια της τις διαδικασίες να τον χωρίσεις. Οι ανθρωποι που φοβουνται να κανουν το βημα ψαχνουν για ενα πολύ καλό στηριγμα για να κανουν το βημα. Εσυ εισαι τυχερη επειδη εχεις το καλύτερο.
    γιάννης

Senior Member
    Παιδια Καλησπέρα!!Πηγα τελικα σε οικογενειακο συμβουλο , το ειχα πολυ αναγκη!!Ο αντρας μου το εμαθε, γιατι εψαξε το κινητο μου, προσπαθησε να με προσεγγισει για να μου παρει λογια!Τελικα του ειπα την αληθεια, και μου(φανηκε) οτι με καταλαβε!!Του ειπα να παμε μαζι, θα μας βοηθησει, εδειχνε θετικος στην αρχη αλλα αυτο ήταν προς στιγμής. Την επομενη μερα μου ειπε οτι δεν θα ξαναπας βγαζοντας παλι μια επιθετικη συμπεριφορα, αλλα εγω του εξηγησα οτι το εχω αναγκη και θα παω!!Τον ρωτησα ποιος ειναι ο λογος που δεν θες να πας; Δινοντας αυτην την φτωχη απαντηση:"Αυτη θα μου τι θα κανω στην ζωη μου;" και οτι "Εγω δεν ειμαι τρελος για να παω σε ψυχολογο". Προσπαθησα να του εξηγησω οτι σε ψυχολογο δεν πανε οσοι αντιμετωπιζουν ψυχολογικα προβληματα αλλοι ειναι συμβουλάτορες η οποιοι βοηθανε στην βελτιωση των ανθρωπινών σχεσεων, οπως συζυγικες σχεσεις κτλ.Για αυτον το γαμο απο οτι βλεπω παλευω μονη μου για να τον βελτιωσω αυτος ειναι αμετοχος!!!!
    Τις προάλλες μου ελεγε οτι δεν θα σε απογοητεύσω και δεν θα σου ξαναφερθω βιαια!!Εχτες παλι που το συζητησαμε μου ελεγε οτι ενταξει μωρε μπορει να νευριασω παλι εκεινη την στιγμη και να μην ξερω τι κανω αλλα απο εδω και περα δεν θα ξερουν τιποτα οι γονεις σου ακομα και αν ειναι κακο!!Γιατι οπως μου ειπε οτι εγω φταιω που τσακωθηκε με την μητερα μου, αν δεν ελεγες τιποτα δεν θα γινοταν απο αυτα!!!Εμενε ολο αυτο μου δημιουργει ενοχες!!Εμενε εκεινη την στιγμη ηθελα ενα στηριγμα αλλα δν το καταλαβαινει!!
    Αυτος ο ανθρωπος με μπερεδευει ολο και περισσοτερο!!!!Δεν εχει μια σταθερη αποψη!!

Senior Member
    Νικι καλά έκανες και πήγες σε οικογενειακό σύμβουλο , τουλαχιστον να έχεις μια καθοδήγηση σ' ότι κάνεις. Ο άντρας σου δύσκολα θ' ακολουθήσει με την νοοτροπία που έχει. Σου είπα και παραπάνω μην φορτώνεις τον εαυτό σου με ενοχές. Η συμπεριφορά του είναι κακοποιητική και πολύ δύσκολα θ' αλλάξει. Για αυτήν δεν ευθύνεσαι εσύ αλλά ο χαρακτήρας, το περιβαλλον που μεγάλωσε, οι ανασφάλειες του. Είναι δικό του θέμα όμως ν' ασχοληθεί με τον εαυτό του και να προσπαθήσει να βρει γιατί αντιδράει με τέτοιους τρόπους, όπως δικό σου θέμα είναι να προστατέψεις τον εαυτό σου . Φυσικά και θ' απευθυνθείς στους γονείς σου και θα έλεγα καλύτερα στον πατέρα σου, αν η συμπεριφορά του ξαναγίνει βίαιη.
    Να μετατρέψεις το "ετσι συνέβη" σε "ετσι το θέλησα" αυτό και μόνο ονομάζω λύτρωση ΝΙΤΣΕ

Senior Member
    Quote Originally Posted by Frini View Post
    Νικι καλά έκανες και πήγες σε οικογενειακό σύμβουλο , τουλαχιστον να έχεις μια καθοδήγηση σ' ότι κάνεις. Ο άντρας σου δύσκολα θ' ακολουθήσει με την νοοτροπία που έχει. Σου είπα και παραπάνω μην φορτώνεις τον εαυτό σου με ενοχές. Η συμπεριφορά του είναι κακοποιητική και πολύ δύσκολα θ' αλλάξει. Για αυτήν δεν ευθύνεσαι εσύ αλλά ο χαρακτήρας, το περιβαλλον που μεγάλωσε, οι ανασφάλειες του. Είναι δικό του θέμα όμως ν' ασχοληθεί με τον εαυτό του και να προσπαθήσει να βρει γιατί αντιδράει με τέτοιους τρόπους, όπως δικό σου θέμα είναι να προστατέψεις τον εαυτό σου . Φυσικά και θ' απευθυνθείς στους γονείς σου και θα έλεγα καλύτερα στον πατέρα σου, αν η συμπεριφορά του ξαναγίνει βίαιη.
    Η ψυχολογος μου ειπε οτι δυστυχως Νικη μου ειναι δυσκολο να αλλαξει ενας ανθρωπος εαν δεν το θελησει ο ιδιος, μην περιμενεις οτι θα τον αλλαξεις εσυ!!Πρεπει μονος του να καταλαβει!!!Φρυνη μου καλυτερα στην μητερα μου, γιατι πατερας μου με τις παλιες ιδεες που εχει δεν μπορουμε να συννενοηθουμε!!Η σωστη γυναικα για αυτο ειναι η ανεκτικη!!!Τεσπα....
    Αυτος ο γαμος αντιμετπωζει πολλα προβληματα, δεν ειναι μονο η βιαιη συμπεριφορα απεναντι μου, τσακωνεται με τους γονεις, βγαζει μια απαραδεκτη συμπεριφορα προς αυτους, θελει να με απομακρυνει απο την μητερα μου με τον τροπο του, δεν με υπολογιζει σε τιποτα αλλα μονο που τον νοιαζει ειναι ο πληγωμενος του εγωισμος!!!!Εμενα ολα αυτα με αρρωσταινουν!!!!Δεν μπορω αλλο..........

Senior Member
    Όπωσδήποτε να απομακρυνθείς απο αυτόν τον άνθρωπο. Και τι σημαινει να μην ξαναπεις τιποτα στους γονεις σου ακομη κι αν ειναι κακό ; έχει σκοπό να σου κάνει και χειρότερα; Δεν υπαρχει λόγος να σε μπερδεύει,αυτός ο άνθρωπος θα σε πάει πίσω και δεν υπάρχει περίπτωση να αλλάξει αντίθετα με αυτά που γράφεις πηγαινει συνεχώς προς το χειρότερο. Και είναι κριμα να χαραμίσεις τη ζωή σου με αυτόν τον άνθρωπο. Άμα ανεχτεις την συμπεριφορά του τωρα που ειναι αρχή στην πορεία θα σου κάνει χειρότερα . Να απομακρυνθεις οσο το δυνατον πιο γρηγορα,οι αποψεις του ειναι οπισθοδρομικες και δεν εχει δειξει κανενα σημαδι οτι θελει να βελτιωθει,στο ειπε κ απο μονος του. Στο τελος θα σε αναγκασει να μην μιλας και με τους γονεις σου για να σε εχει υποχειριο του ,να σε χτυπαει ,να σου επιβαλλει πραγματα χωρις να τον "ενοχλουν". Όλοι έτσι αρχίζουν.

Senior Member
    Όταν ένας γάμος αντιμετωπίζει τόσο σοβαρά προβλήματα στην αρχή του, δεν μπορείς δυστυχώς να περιμένεις ότι θ' αλλάξει προς το καλύτερο. Για αυτό όσο είναι νωρίς ακόμα, προσπάθησε να σταθείς στα πόδια σου και ν' απεγκλωβιστείς από μια κατάσταση που σε βασανίζει τόσο.
    Και προσπάθησε να μην επηρεαζεσαι από απόψεις "η σωστή γυναίκα είναι η ανεκτική". Προστάτεψε, φρόντισε τον εαυτό σου, είσαι πολυ μικρή για να ζεις μεσα σε τέτοιες αρρωστημένες καταστάσεις.Είναι δικαίωμα και υποχρέωση σου να είσαι καλά.
    Να μετατρέψεις το "ετσι συνέβη" σε "ετσι το θέλησα" αυτό και μόνο ονομάζω λύτρωση ΝΙΤΣΕ

Senior Member
    Quote Originally Posted by blackswan27 View Post
    Όπωσδήποτε να απομακρυνθείς απο αυτόν τον άνθρωπο. Και τι σημαινει να μην ξαναπεις τιποτα στους γονεις σου ακομη κι αν ειναι κακό ; έχει σκοπό να σου κάνει και χειρότερα; Δεν υπαρχει λόγος να σε μπερδεύει,αυτός ο άνθρωπος θα σε πάει πίσω και δεν υπάρχει περίπτωση να αλλάξει αντίθετα με αυτά που γράφεις πηγαινει συνεχώς προς το χειρότερο. Και είναι κριμα να χαραμίσεις τη ζωή σου με αυτόν τον άνθρωπο. Άμα ανεχτεις την συμπεριφορά του τωρα που ειναι αρχή στην πορεία θα σου κάνει χειρότερα . Να απομακρυνθεις οσο το δυνατον πιο γρηγορα,οι αποψεις του ειναι οπισθοδρομικες και δεν εχει δειξει κανενα σημαδι οτι θελει να βελτιωθει,στο ειπε κ απο μονος του. Στο τελος θα σε αναγκασει να μην μιλας και με τους γονεις σου για να σε εχει υποχειριο του ,να σε χτυπαει ,να σου επιβαλλει πραγματα χωρις να τον "ενοχλουν". Όλοι έτσι αρχίζουν.
    blackswan27 Mε τρομάζεις τόσο πολύ!!!!Η ψυχολογος μου θα με βοηθησει πιστευω να σταθω στα ποδια και να βρω την δυναμη να φυγω τωρα που ειναι νωρις!!!Γιατι ειμαι σιγουρη οτι σε αυτον τον γαμο θα ειμαι δυστυχισμενη!!Η διαισθηση μου το λεει καθαρα και εχω πολυ καλη διαισθηση

Senior Member
    δεν ήθελα ιδιαιτερα να σε τρομαξω,απλως να συνειδητοποιησεις τη σοβαροτητα της καταστασης. Έχω φιλη που της συμβαινει κατι παρομοιο με σενα,οχι παντρεμενη βεβαια και ενω της συμπεριφερεται απαισια και την υποτιμαει συνεχως,τη βριζει κτλ δε λεει με τιποτα να ξεκολλησει. Και ειναι τοσο κριμα. Το χειροτερο ειναι πως σε αυτες τις περιπτωσεις οσο περναει ο καιρος και κυριως οταν το ατομο ειναι πολυ δειλο και αδυναμο ότι ο άλλος σε κανει να νιωσεις τοσο χαλια, να χασεις τοσο πολυ την αυτοπεποιθηση και την αυτοεκτιμηση σου που να πιστευεις πως δεν σου αξιζει τιποτα καλύτερο απο αυτή τη συμπεριφορα και πως όλα αυτα τα κάνει γιατί σε αγαπάει (!?). Προφύλαξε τον εαυτο σου και μην φτασεις σε αυτο το σημειο. Κάνε αυτο που λεει η διαισθηση σου και ότι ειναι καλύτερο για σένα,αφου εισαι και συ σιγουρη πως θα εισαι δυστυχισμενη. :)

Page 3 of 6 FirstFirst 12345 ... LastLast