Απειλές αυτοκτονίας από μέλη του φόρουμ - Page 4
ICPS banner

[ Όροι Χρήσης Forum - ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΡΟΣΕΚΤΙΚΑ ] [ Προστασία ανηλίκων ]

Page 4 of 8 FirstFirst ... 23456 ... LastLast
Results 46 to 60 of 119
    Senior Member
    Quote Originally Posted by mnimonio View Post
    Δεν διαφωνω καπου..Ειναι πολυ λεπτο το θεμα της αυτοκτονιας νομιζω κανεις μας δεν μπορει να χειριστει μια τετοια κατασταση και ποσο μαλλον απο ενα φορουμ..Αναρωτιεμαι ακομα γιατι θυμωσαν καποια μελη με το θεμα σου.
    Προφανως εμποτισμενοι με προσωπικες εμπαθειες και αντιπαθειες και προκαταληψεις και δεν ξερω γω τι αλλο.. Αλλα πχ ρε πουλακι μου, κρυψε το νικ κ δες το κειμενο!! Πραγματικα ομως!! χαχαχαχ τι να πω πια??!! Διαφωνω σε ολα και με ολα, αλλα δεν εχω να αντιπροτεινω λυση στηριζοντας την με επιχειρηματα! Ε οχι!!
    " I stopped fighting my inner demons... we are on the same side now..."

Senior Member
    Quote Originally Posted by Lacrymosa View Post
    Βασικα να πω κατι αν κ μπορει να πεφτω εξω..
    Απο που κ ως που ξερετε οτι η διωξη σε τετοιες περιπτωσεις εφαρμοζει εγκλεισμο στο ατομο π προτιθεται να αυτοκτονησει??
    Κ επισης μην τρομοκρατουμαστε οταν ακουμε "διωξη ηλεκτρονικου εγκληματος", διοτι εχει πολλες μορφες και πρακτικες για την καθε περιπτωση, δεν εφαρμοζεται σε ολους το ιδιο..
    Πχ αλλα μετρα θα λαβει η διωξη σε περιπτωση ηλεκτρονικης διακινησης πορνογραφικου υλικου, αλλη σε τρομοκρατικη επιθεση, αλλη σε απατη μεσω τραπεζων, αλλη σε απειλη αφαιρεσης ζωης, αλλη σε αναφορα σε αυτοκτονια κτλ..
    Εγω προσωπικα πρωτη φορα ακουω (διαβαζω μαλλον) οτι σε τετοιες περιπτωσεις η διωξη τους κλεινει μεσα..
    Τι ειναι η διωξη να αποφασιζει αυτεπαγγελτα?? Καμια διωξη δν σε κλεινει μεσα.. Αλλο η εισαγγελικη την οποια κανουν πολλοι συγγενεις ασθενων για να νοσηλευτει ο πασχων, κ αλλο αυτο.. Η εισαγγελικη εντολη λεει εξεταση απο ψυχιατρο.. κ μετα αποφασιζει αυτος κατα την κριση του αν πρεπει να νοσηλευτεις...
    Ας πουμε οτι καποιος προειδοποιει ηλεκτρονικα οτι θα αυτοκτονησει, επεμβαινει η διωξη τον εντοπιζει, τον στελνει στο γιατρο, κ ο γιατρος τον στελνει στο ψυχιατρειο.. η διωξη σε εκλεισε? ε μην τρελαθουμε!
    Επισης για να τελειωνει αυτη η παραφιλολογια δεν εχω ακουσει ποτε εγκλεισμο επειτα απο προειδοποιηση αυτοκτονιας.. ξερω περιπτωση παιδιου π το ανακοινωσε μεσω fb κ επενεβη η διωξη, του φεραν στο σπιτι ψυχολογο μιλησε μαζι του, ενημερωσαν κ τους γονεις κ το θεμα εληξε εκει! συνηθως ετσι γινεται, αλλα μηπως δν επρεπε να το πω για να μν παρουν καποιοι αερα? δεν ξερω, απ την αλλη επειδη καποιοι μπορει να τρομοκρατουνται ακουγοντας "διωξη".. τεσπα αυτα..
    Θα σου απαντήσω εγώ που το ξέρω από πρώτο χέρι γιατί κι εμένα μου έχουν στείλει στο σπίτι τη δίωξη ηλεκτρονικού εγκλήματος δήθεν από ενδιαφέρον (εδώ μόνο να γελάσω μπορώ γιατί το συγκεκριμένο άτομο δεν ενδιαφέρεται καθόλου και το έκανε μόνο για να μου προκαλέσει πρόβλημα) μετά από κάτι που είχα γράψει δημόσια αλλά δεν ανέφερε καν τη λέξη "αυτοκτονία" και δεν απευθυνόταν προς μέλη φόρουμ, ήταν απλά μια σκέψη μου...κι η κυρία μου έστειλε την αστυνομία στις 4 το πρωί και μας αναστάτωσε όλους...
    Άκου λοιπόν πως έγινε: αρχικά είπαν στους γονείς μου ότι είχαν εισαγγελική εντολή για να με πάρουν μαζί τους ώστε να νοσηλευτώ κι όταν οι γονείς μου αντέδρασαν, ο ψυχολόγος που ήταν μαζί ζήτησε να μου μιλήσει όπως κι έγινε...ζήτησα να μας αφήσουν μόνους για να μιλήσουμε ώστε να μπορώ να μιλήσω ελεύθερα...εκείνος μου είπε ότι έγινε μια καταγγελία κι ότι ήρθε απλά για να δει αν είμαι καλά...τότε ηρέμησα...πριν μιλήσουμε κι όσο ήταν οι αστυνομικοί έξω είχα αγχωθεί κι ας μην ήμουν σίγουρη ότι πρόκειται για μένα (δεν είναι και λίγο να σου χτυπάει η αστυνομία το κουδούνι κι ειδικά στις 4 το πρωί). Αρχικά του είπα ότι είμαι καλά, όμως πάνω στη συζήτηση σε κάποια φάση λύγισα και αποκάλυψα ότι ήμουν ήδη τραυματισμένη (όμως αυτό είχε συμβεί μέρες πριν απλά σκόπευα να το επαναλάβω) και τότε εκείνος μου είπε ότι αυτό ήταν πρόβλημα...εγώ του ζήτησα να μην με πάει μέσα γιατί θα ήταν χειρότερα για μένα, ανέφερα κι ότι είχα νοσηλευτεί ήδη με τη θέληση μου αλλά ότι ήταν τόσο χάλια που υπέγραψα να φύγω παρά τη συμβουλή των γιατρών και δόξα τω Θεώ ο άνθρωπος ήταν λογικός και κατάλαβε ότι όντως θα μου έκανε κακό ο εγκλεισμός κι απλά μετά απ' αυτό το σημείο που συμφώνησε να μείνω σπίτι μου, μιλήσαμε λίγο ακόμη ώστε να μου προσφέρει υποστήριξη...
    Συνοψίζοντας, εγώ λοιπόν τρομοκρατήθηκα. Γι' αυτό ξαναλέω ας είμαστε λίγο μετρημένοι στα λόγια μας όσον αφορά την εμπλοκή της αστυνομίας γιατί στο τέλος μπορεί να κάνουμε περισσότερο κακό παρά καλό...τώρα αν αυτή είναι η πρόθεση μερικών (γενικά μιλάω), οκ, πάω πάσο.
    Στέκεσαι εδώ, δυο μέτρα μακριά μου όμως για μένα αυτά τα δυο μέτρα είναι ένα αδύνατο ταξίδι...

Senior Member
    Κυκνε λυπαμαι πολυ και αν ειναι αληθεια ετσι οπως τα λες πραγματικα ειναι κριμα.. Αλλα γιατι ηρθε η αστυνομια στις 4 τα ξημερωματα? Εντυπωση μου κανει! Μαλλον δεν τα ξερω εγω σωστα τοτε, γιατι εγω ξερω για περιπτωση παιδιου που εγραψε μεσω του φεισμπουκ οτι θα αυτοκτονησει και ηταν απο ερωτικη απογοητευση και οπως εγραψα πηγαν σπιτι ατομα της διωξης μαζι με ψυχολογο, του μιλησαν, ενημερωθηκαν και οι γονεις, μετα αν το παιδι συνεχισε συνεδριες δεν ξερω... φυσικα καθε περιπτωση ειναι διαφορετικη, και οπως και στις παννεληνιες παιζει ρολο ο εξεταστης για το βαθμο π θα σου βαλει, ετσι κι εδω, ειναι να ειναι συννενοησιμος ο αλλος, μπορει εσενα να ετυχε να ρθουν οι πιο "αναποδοι" να το πω, δν ξερω.. τεσπα επειδη δεν ξερω κ πολλα επι του θεματος απλα την αποψη μου λεω, το σταματαω εδω το θεμα με τη διωξη γτ ενδεχεται και να λεω μπαρουφες.. απλα κλεινοντας να πω οτι καλο ειναι να προσεχουμε οταν γραφουμε οτι θα αυτοκτονησουμε, διοτι εμεις μπορει να το γραφουμε ειτε σε μεγαλη απογνωση, ειτε σαν κραυγη απελπισιας, ειτε σαν κακογουστο αστειο, ειτε οτιδηποτε αλλο, αλλα μπορει καποιος να το λαβει πολυ πιο σοβαρα και να μπουμε σε διαδικασιες που δεν θα θελαμε.. επισης η γραμμη 1018 ειναι πολυ καλη, και καλο ειναι να ειναι η πρωτη γραμμη αντιμετωπισης.. δλδ οσοι εχουν τασεις να παιρνουν εκει τηλεφωνο... αυτα.. και peace guys! φευγω τωρα γιατι πραγματικα πειναω ταλεμε

Senior Member
    Κυκνε λυπαμαι πολυ και αν ειναι αληθεια ετσι οπως τα λες πραγματικα ειναι κριμα.. Αλλα γιατι ηρθε η αστυνομια στις 4 τα ξημερωματα? Εντυπωση μου κανει! Μαλλον δεν τα ξερω εγω σωστα τοτε, γιατι εγω ξερω για περιπτωση παιδιου που εγραψε μεσω του φεισμπουκ οτι θα αυτοκτονησει και ηταν απο ερωτικη απογοητευση και οπως εγραψα πηγαν σπιτι ατομα της διωξης μαζι με ψυχολογο, του μιλησαν, ενημερωθηκαν και οι γονεις, μετα αν το παιδι συνεχισε συνεδριες δεν ξερω... φυσικα καθε περιπτωση ειναι διαφορετικη, και οπως και στις παννεληνιες παιζει ρολο ο εξεταστης για το βαθμο π θα σου βαλει, ετσι κι εδω, ειναι να ειναι συννενοησιμος ο αλλος, μπορει εσενα να ετυχε να ρθουν οι πιο "αναποδοι" να το πω, δν ξερω.. τεσπα επειδη δεν ξερω κ πολλα επι του θεματος απλα την αποψη μου λεω, το σταματαω εδω το θεμα με τη διωξη γτ ενδεχεται και να λεω μπαρουφες.. απλα κλεινοντας να πω οτι καλο ειναι να προσεχουμε οταν γραφουμε οτι θα αυτοκτονησουμε, διοτι εμεις μπορει να το γραφουμε ειτε σε μεγαλη απογνωση, ειτε σαν κραυγη απελπισιας, ειτε σαν κακογουστο αστειο, ειτε οτιδηποτε αλλο, αλλα μπορει καποιος να το λαβει πολυ πιο σοβαρα και να μπουμε σε διαδικασιες που δεν θα θελαμε.. επισης η γραμμη 1018 ειναι πολυ καλη, και καλο ειναι να ειναι η πρωτη γραμμη αντιμετωπισης.. δλδ οσοι εχουν τασεις να παιρνουν εκει τηλεφωνο... αυτα.. και peace guys! φευγω τωρα γιατι πραγματικα πειναω ταλεμε
    Γιατί η κυρία έκανε καταγγελία ότι υπάρχει περίπτωση να αυτοκτονήσω βασιζόμενη σ' αυτό το μήνυμα κι υποθέτω πως η δίωξη είναι υποχρεωμένη να ελέγχει κάθε καταγγελία...ναι, εντάξει, μπορούμε να το σταματήσουμε άλλωστε νομίζω πως το εξαντλήσαμε το θέμα...απλά το ανέφερα γιατί πιστεύω πως ένα ζωντανό παράδειγμα είναι καλύτερο από γενικές συζητήσεις...
    Τα λέμε!
    Στέκεσαι εδώ, δυο μέτρα μακριά μου όμως για μένα αυτά τα δυο μέτρα είναι ένα αδύνατο ταξίδι...

Senior Member
    Συμφωνω, καλα εκανες και το ανεφερες! Τα λεμε!

Συμφωνώ κ 'γω. Ακόμα και πλάκα να κάνουν σίγουρα χρίζουν ψυχολογικής βοήθειας. Οπότε ούτε θα στιγματιστούν ούτε κάτι άλλο. Ισα-ισα που θα βοηθηθούν. Αν δεν είναι σε θέση να δεχτούν βοήθεια τότε σίγουρα δεν πρόκειται να γίνουν καλύτεροι άνθρωποι. Θα χειροτερέψουν δηλαδή απο μόνοι τους και οχι απο το στίγμα..........

Senior Member
    Ναυταθλητικός Όμιλος Ποδηλατών Βάρκιζας "Ο Βουκεφάλας
    1) Καταρχην δεν καταλαβαινω που κολλανε τα περι "φασισμου" και "επιχειρηση σκουπα" και "μπατσοι γουρουνια δολοφονοι" και "προπαναγδα" με το θεμα της απειλης αυτοκτονιας.. Προφανως μπερδεψες τα θρεντ, δεν συζηταμε εδω για πολιτικη, αλλα για τελειως αλλο θεμα.. Ολα τα πραγματα ξερεις καλη μου εχουν πολλες οψεις, το να υποστηριξει κανεις οτι σ αυτες τις περιπτωσεις καλο ειναι να επεμβαινει η διωξη δεν τον κανει ουτε φασιστα ουτε "υποκριτη" και αλλες παπαριες σαν αυτες που ειπωθηκαν παραπανω! Προσπαθησε λοιπον σε παρακαλω να βγαλεις τις παρωπιδες και τις εμπαθειες που ισως να εχεις εναντιον προσωπων και οργανισμων, γιατι δεν σε βοηθανε καθολου πιστεψε με, και καταφερνεις το αντιθετο απ το να φανεις "δημοκρατικη".. Επισης για να φοβαται καποιος παει να πει εχει τη φωλια του λερωμενη.. Και συνηθως αυτα που κατηγορει στους αλλους ειναι αυτα που ο ιδιος κανει κ θελει να απαλαγγει φορτωνοντας τα αλλου..

2) Που κολλαει το οτι καποιος ανεφερε ενα ονοματεπωνυμο αλλου μελους (το οποιο εγω προσωπικα δεν ειδα), η το bullying και καλα που λες.. Πραγματικα δεν συζηταμε ουτε για πολιτικη ουτε για βια, εγκληματικοτητα και μπλα μπλα μπλα.. Οταν ειμαστε σε ενα φορουμ με τοσες πολλες διαφορετικες προσωπικοτητες και οπτικες λογικο ειναι να υπαρξουν και εντασεις και διαφωνιες κτλ.. Αυτο σημαινει οτι πρεπει να κολλαμε εκει? Και να διυλιζουμε τον κωνωπα και να σταζουμε χολη και εμπαθεια? Το να τα βρουμε και να παμε παρακατω δλδ δεν παιζει, ετσι? Διοτι αν το κανουμε αυτο παει να πει οτι υποκυπτουμε στου αλλου τη σκοπιμοτητα και την υποκρισια,ε? Μαλιστα!

3) Επειδη ειδα αναφορα και σε καλα "fake threads" εχω να σου πω το εξης, με καθε καλη διαθεση.. Μαθε να κοιτας τι γραφεται και οχι ποιος το γραφει... Το αμα δεν συμπαθουμε καποιον δεν σημαινει οτι πρεπει να τον ακυρωνουμε ως ατομο, η το εαν εχει κανει καποιος πραγματα καταπτυστα (για τα δικα μας δεδομενα παντα), δεν σημαινει οτι πρεπει να τυφλωνομαστε απο οργη και να ειμαστε προκατειλλημενοι απεναντι στα παντα.. Διαβαζε τις γραμμες σε παρακαλω, οχι τον ανθρωπο.. Και για να σου λυθει η απορια, ασχετο με το θεμα αλλα παλι δεν θα πειστεις και το ξερω, γιατι αν εχουμε παρωπιδες βλεπουμε παντου εχθρους και αντιπαλους, εγω προτεινα στον χρηστη Κλειδι να ανοιξει ενα τετοιο θεμα, και οταν μου ειπε οτι δεν ξερει πως να ανοιγει θρεντ και δεν μπαινει συχνα, προθυμοποιηθηκα να ανοιξω αυτο το θρεντ. Τιποτα αλλο. Το αν σου φαινεται υποκριτικο το οτι εξεφρασα την αποψη μου και δεν πειθεσαι, λυπαμαι, αλλα προβλημα σου. Δεν μπορω να κανω κατι επ αυτου.

4) Και το βασικοτερο και ουσιαστικοτερο : Οκ, να μην ενημερωνουμε τη διωξη, να μην καλουμε γραμμες βοηθειας, να μην πηγαινουμε σε ειδικους, αλλα ΤΙ? πες ευθεως, προτεινε, να γινει το και το. Διοτι ξες ειναι πολυ ευκολο να διαφωνουμε και να βρισκουμε απο ενα αντεπειχιρημα για τις καλες προθεσεις του αλλου, αλλα πρεπει να ειμαστε σε θεση να προτεινουμε την δικη μας αποψη και να την στηριζουμε με επιχειρηματα, εξηγωντας επαρκως γιατι ειναι καλυτερη απο καποια αλλη αποψη (ΠΡΟΣΕΞΕ : λεω απο καποια αλλη, οχι απο καποιου αλλου.. if u get me..) Προτεινε λοιπον, την διαφορετικη εκδοχη σου τι πρεπει να γινεται σ αυτες τις περιπτωσεις, και στηριξε το με επιχειρηματα.. Μπορει να εχεις κατα νου κατι π δεν ειχαμε σκεφτει, ποιος ξερει.. Μπορεις να το κανεις?? Καν το!! Αλλα σε παρακαλω τις εμπαθειες και τα οφτοπικ, αστα εκτος, και βαλε λιγο καλη διαθεση, αν εχεις, οσο εχεις

Αυτα! Παω να φαω
    Δεν μπέρδεψα βέβαια τα thread όπως γράφεις.
    Κατά τις δικές σου αντιλήψεις,
    ίσως πολιτική είναι μόνο το να μπλαμπλάρει κάποιος
    πολιτικολογώντας για κόμματα,
    αλλά πολιτικότατη πράξη είναι και το να επικαλείσαι να επέμβει η αστυνομία
    και δείχνει πολύ καλά τις πεποιθήσεις και τις τακτικές ενός ατόμου.
    Και βέβαια δεν ήμουνα η μόνη που θεωρώ ρουφιανιά
    το να καταδώσεις άτομο στη δίωξη,
    και μάλιστα άτομα που γράφουν στο forum
    και που μιλάς έστω και διαδικτυακά μαζί τους,
    αλλά και άλλοι σου έγραψαν παρόμοια εδώ (copy paste):
    Πρώτο
    "Ρε συ λακρύ πολύ τους υποστηρίζεις τους μπάτσουσ
    έχουν κ κακή πλευρά μη λες μόνο την καλή"
    Δεύτερο
    "βλέπω με μεγάλη μου λύπη πως η μόνη λύση που τείνουμε να βρίσκουμε είναι η δίωξη,
    οι μοντερειτορς, οι ειδικοί.."
    Τρίτο:
    "Θα σου απαντήσω εγώ που το ξέρω από πρώτο χέρι
    γιατί κι εμένα μου έχουν στείλει στο σπίτι τη δίωξη ηλεκτρονικού εγκλήματος
    δήθεν από ενδιαφέρον
    (εδώ μόνο να γελάσω μπορώ
    γιατί το συγκεκριμένο άτομο δεν ενδιαφέρεται καθόλου
    και το έκανε μόνο για να μου προκαλέσει πρόβλημα) ...
    κι η κυρία μου έστειλε την αστυνομία στις 4 το πρωί και μας αναστάτωσε όλους..."

Το κήρυγμα που μου κάνεις:
    "Μαθε να κοιτας τι γραφεται και οχι ποιος το γραφει..
    Το αμα δεν συμπαθουμε καποιον δεν σημαινει οτι πρεπει να τον ακυρωνουμε ως ατομο,..."

μπάζει από παντού
    αφού ούτε σε ξέρω, ούτε προσωπική άποψη έχω για σένα
    κι όταν γράφω, γράφω εντελώς παρορμητικά.
    Προφανώς σε όσους διαφωνούν με τις τακτικές που προτείνεις εσύ
    το σοβαρό σου αντεπιχείρημα είναι ότι στάζουν χολή και εμπάθεια.
    Οι εμπάθειες και οι χολές που γράφεις είναι προϊόντα του εγκεφάλου σου.
    Όσο για το ότι έγραψα ότι γράφονται παπαριές και βιάστηκες να μου το ανταποδώσεις
    - με το καλοπροαίρετο πνεύμα που γράφεις συνήθως -
    γράφοντας
    "και αλλες παπαριες σαν αυτες που ειπωθηκαν παραπανω!"
    μην το παίρνεις προσωπικά!
    Όταν γράφει κάποιος ότι στο forum διαβάζει παπαριές
    δεν το λέει ντε και καλά για σένα!

Τώρα όσο για μηνύματα με περιεχόμενο bullying που λέω
    και post που αναφέρουν ότι μέλος έχει αναρτήσει φωτογραφία και ονοματεπώνυμο μέλους,
    (που ευτυχώς διαγράφτηκε άμεσα από τη διαχείριση)
    όποιον πραγματικά τον ενοχλεί η διαρροή προσωπικών δεδομένων
    τα παρατηρεί και τα επισημαίνει.
    Όποιον δεν τον ενδιαφέρουν κάνει τον Κινέζο
    και σφυρίζει κλέφτικα!
    Και επειδή πολύ ασχολήθηκα
    πάω να πιω το φρουτοχυμό μου και να βγω βολτίτσα.

Senior Member
    1) Νομιζω πως εχω το δικαιωμα να υποστηριζω ο,τι θελω και να ενστερνιζομαι οποια τακτικη γουσταρω και θεωρω σωστη χωρις να παρω την εγκριση ουτε τη δικη σου ουτε κανενος.. Εγω αν βλεπω επιμονα αυτοκτονικα ποστς θα ενημερωνω τους αρμοδιους, εσυ και ο οποιοσδηποτε μην το κανεις αν δεν συμφωνεις.. δεν υποχρεωσα κανεναν, οκ??

2) Παλι τα οφτοπικ για πολιτικη, για διαρροη ονοματεπωνυμων κτλ.. και ρωταω το απλο και μην απαντησεις, ΤΙ σχεση εχουν αυτα με το βασικο θεμα? Απο την Πολη ερχομαι και στην κορφη γαρυφαλλο.. Ανοιξε ενα νεο θρεντ και θεσε εκει τους προβληματισμος σου, μην τα χωνουμε ολα στο ιδιο τσουβαλι.. σε πειραξε η λεξη "παπαριες" ενω ολα τα προηγουμενα που εγραφες ηταν αναφορες σε fake threads ΧΩΡΙΣ ομως να μπορεις να στηριξεις την αποψη σου με επιχειρηματα, και να αποδειξεις κατι τετοιο.. επειτα το αν γραφει καποιος καλοπροαιρετα η οχι φαινεται και μονο απ το γεγονος οτι απομονωνει τεχνηεντως φρασεις αλλων μελων με σκοπο αραγε τι? και παντα μπλεκεται σε θρεντς καυγαδων ριχοντας βελη προς πασα κατευθυνση χωρις να εχει κατι να αντιπροτεινει και να το στηριξει..

3) Πολυ βασικο!! Ακομα δεν μου απαντησες!! Γιατι ολο απο δω και απο κει το πας... Κατα τα δικα σου δεδομενα, ΤΙ πρεπει να γινεται στις περιπτωσεις που καποιος επαναλαμβανει οτι προτιθεται να αυτοκτονησει?? Μπορεις να προτεινεις πρεπει να γινεται ΤΟ και ΤΟ, και να το στηριξεις? προφανως δεν εχεις κατι να πεις, γι αυτο και το πας αλλου και λες αλλα ντ' αλλων, επειδη δεν συμφωνεις νομιζοντας οτι το να γραφεις με εριστικο τροπο και να διαφωνεις στα παντα σε καθιστα οτι πας κοντρα στο κατεστημενο (ναι..)

4) Πολυ ασχοληθηκες λοιπον, καλη ορεξη και καλη βολτα... και καλη καρδια (αν και δεν το βλεπω)

Σε περιπτωση που θες να μπεις στον κοπο να μου απαντησεις, απαντα μονο το 3.. ΤΙ πρεπει να γινεται.. τα αλλα ξερω και εγω να διαφωνω και να κανω κυρηγμα και να ειμαι καυστικη και καλα (προσοχη μονο στο καλσον)

Αυτα!!

Banned
    αφου σταματησε ο θωμας θα συνεχισω εγω το μετρημα. 11 και σημερα!!
    παρακαλω καλεστε τους μπατσους να ερθουν να με σωσουν, σαπιζωντας με στο ξυλο οπως κανουν στις πορειες, μηπως και πεθανω απ'τα χτυπηματα γιατι βαριεμαι να το κανω μονος μου.

γραφτηκε μια ανακριβεια νομιζω στη πρωτη σελιδα. δεν εχω δει ποτε τη διαχειριση να πεταει το μπαλακι σε χρηστες. συνηθως κλειδωνει και διαγραφει τα θεματα που ανακοινωνουν αυτοκτονια, ακριβως γιατι δε θελει να εχει κανεις ευθυνη αμα καλεσει καποιος τη διωξη. αν τωρα σε προσωπικα μηνυματα ειπωθηκε κατι αλλο, δε μπορω να το ξερω.

γενικα καλο θα ηταν να μη τρωει πορτα αυτος που γραφει οτι θα αυτοκτονισει, τουλαχιστον χωρις να συζητησει πρωτα τους λογους που θελει να πεθανει, γιατι αυτο μονο χειροτερα τον κανει. και τελικα απ'την απογοητευση του μπορει να οδηγηθει μια ωρα γρηγοροτερα εκει, και το φορουμ αντι ψυχολογικης υποστηριξης οπως λεει οτι ειναι, να γινει ψυχολογικης καταρρευσης.

δε ξερω αν εγινε κατανοητο, απλα προτεινω να αντιμετωπιζεται η καθε περιπτωση διαφορετικα, οχι με το που γραφτει η λεξη αυτοκτονια να κλειδωνει αμεσως το θεμα.

Senior Member
    κενο σιγά μη ξαναγράψω για μέτρηση
    να μου στείλει κανας μαλακας από εδώ
    τους κωλομπατσους σπίτι μου

θα μετραω χωρίς να το γράφω
    τα μέλη θα καταλάβουν τι έγινε
    όταν χαθώ μόνιμα από εδώ

Banned
    γιατι δεν ανοιγεις απλα ενα θεματακι να γραψεις αναλυτικα οτι σε απασχολει, μπας και παρεις καμια καλη απαντηση και βοηθηθεις, και αφησεις το μετρημα ?

Banned
    Quote Originally Posted by thomas98 View Post
    κενο σιγά μη ξαναγράψω για μέτρηση
    να μου στείλει κανας μαλακας από εδώ
    τους κωλομπατσους σπίτι μου

θα μετραω χωρίς να το γράφω
    τα μέλη θα καταλάβουν τι έγινε
    όταν χαθώ μόνιμα από εδώ
    Καταλαβαινεις ποσο χειριστικος εισαι?Και που??Σε ενα φορουμ ρε Θωμα να πουμε..Ημαρτον..!Σε ποιους θες να προκαλεσεις ενοχες?Σε ενα φορουμ?Και καθονται μερικοι και σου απαντανε σοβαρα και ΔΗΘΕΝ ευαισθητα?Το πηγαμε τωρα στους κωλομπατσους!!Ειδικοι ερχονται και αποτρεπουν οταν και αν προλαβουν..Τωρα αμα παιζεις εννοειται και δεν θες κωλομπατσους εξω απο την πορτα σου!

Senior Member
    Quote Originally Posted by Lou! View Post
    συμφωνώ απολύτως! και εγώ έχω κάνει απόπειρες, και ξέρω πώς νιώθει ο αυτοκτονικός άνθρωπος. και είναι πολύ λυπηρό να γράφονται πράγματα εδώ μέσα, όπως ότι κάποιοι απειλούν ότι θα κάνουν απόπειρα επειδή είναι ανώριμα 5 χρονα και θέλουν να τραβήξουν την προσοχή!

συμφωνώ με την ιδέα κλήσης της δίωξης ή του 1018, διότι εκεί λογικά θα είναι ειδικοί επαγγελματίες, οι οποίοι θα ξέρουν πώς να προσεγγίσουν ένα αυτοκτονικό άτομο, χωρίς να του πυροδοτήσουν περαιτέρω την αυτοκτονικότητα!
    Lou , και ομως υπαρχουν μελη που κανουν πλακα με τετοια θεματα , και δυστυχως δεν ειναι ευκολο να ξεχωρισεις παντα ποιο ποστ ειναι fake.
    Και εχεις δικιο , οτι σε περιπτωση που καποιος οντως θελει να αυτοκτονησει ισως μια απαντηση να εχει ακριβως το αντιθετο αποτελεσμα , δηλαδη να τον σπρωξει πιο κοντα στη αυτοκτονια , για αυτο και συνηθως αποφευγω να απανταω σε τετοια θεματα.

Joann μιας και αναφερθηκες σε εμενα ( και ειλικρινα δεν καταλαβα τον λογο ) , πες μου αν θες , τι παραπανω θα μπορουσα να κανω? Eκανα αναφορα , και εψαχνα να βρω ποιος μοντερειτορ μπορει να ειναι ξυπνιος εκεινη την ωρα στελνοντας πμ , περα απο την αναφορα , ωστε να σιγουρευτω οτι θα τα διαγραψουν . Σαν μελος τι αλλο μπορουσα να κανω? Δεν μπορω να αποτρεψω καποιον απο το να βγαλει στην φορα τα προσωπικα στοιχεια αλλου μελους. Αυτο ειναι στο χερι της διαχειρισης .

Mpliki για την κοπελα που λες , αν κοιταξεις το προφιλ της φαινεται οτι ηταν ονλαιν χτες το βραδυ .

Senior Member
    Ναυταθλητικός Όμιλος Ποδηλατών Βάρκιζας "Ο Βουκεφάλας
    Quote Originally Posted by betelgeuse View Post
    Joann μιας και αναφερθηκες σε εμενα ( και ειλικρινα δεν καταλαβα τον λογο ) , πες μου αν θες , τι παραπανω θα μπορουσα να κανω? Eκανα αναφορα , και εψαχνα να βρω ποιος μοντερειτορ μπορει να ειναι ξυπνιος εκεινη την ωρα στελνοντας πμ , περα απο την αναφορα , ωστε να σιγουρευτω οτι θα τα διαγραψουν . Σαν μελος τι αλλο μπορουσα να κανω? Δεν μπορω να αποτρεψω καποιον απο το να βγαλει στην φορα τα προσωπικα στοιχεια αλλου μελους. Αυτο ειναι στο χερι της διαχειρισης .
    betelgeuse, παρεξήγησες.
    Από το post σου είδα απλά τυχαία
    ότι μέλος ανάρτησε φωτογραφία και ονοματεπώνυμο άλλου μέλους
    και φρίκαρα - όχι βέβαια με σένα
    που καλά έκανες και που έκανες αναφορά
    και που το είπες,
    κι εγώ το ίδιο θα 'κανα -
    αλλά μ' αυτόν που το έκανε και την απάθεια που το δέχτηκαν
    τ' άλλα μέλη.
    Για μένα αυτά πρέπει να λέγονται δημόσια
    για να ξέρουμε τι μας γίνεται.
    Και είναι σημαντικό όλοι όσοι γράφουν στο internet
    να ξέρουν πώς να προφυλάσσουν τον εαυτό τους
    και τα προσωπικά τους δεδομένα
    και τι νομικά μέτρα μπορούν να πάρουν
    απέναντι σε όποιον τους εκθέτει, τους διαπομπεύει
    ή τους γράφει κακόβουλα μηνύματα bullying.
    Το ίδιο φρίκαρα κι όταν είδα να γράφουν να ρουφιανεύουμε στην αστυνομία
    μέλη του forum που γράφουν αυτοκτονικά posts.
    Δεν αλλάζει η απέχθειά μου για τη ρουφιανιά
    με τίποτα και γι αυτό άρχισα να ωρύομαι.
    Τα παιδιά που αναρτούν αυτοκτονικά posts εδώ και πολύ καιρό
    τα ξέρουμε και δόξα το θεό μια χαρά είναι
    και μακάρι να είναι πάντα καλά
    γιατί και μια χαρά παιδιά είναι.
    Και πιστεύω αν κάποιος έχει ενδιαφέρον
    για μέλη που αναγγέλουν ότι θ' αυτοκτονήσουν,
    μπορεί να τους πει μια καλή κουβέντα
    κι αν είναι ειλικρινές το ενδιαφέρον
    ο άλλος το καταλαβαίνει και το αποδέχεται.
    Το να του λες ότι θα του στείλεις τη δίωξη στο σπίτι του
    απλά τον φοβίζει και τον κάνει να κλειστεί στο καβούκι του ακόμα περισσότερο.
    Ο μόνος λόγος που δικαιολογεί το να καλέσει κάποιος τη δίωξη
    είναι απλά για να πετάξει την ευθύνη από πάνω του
    όταν όντως υπάρχει θέμα ευθύνης.
    Αλλά αν κάποιος δεν έχει τέτοιους λόγους να τον τσιτώνουν,
    από κει και πέρα είναι θέμα εμμονής
    και η επιστήμη σηκώνει τα χέρια ψηλά...
    Αυτά.

Senior Member
    Ωχουυυυυυυ ρε καλη μου μας εχεις ζαλισει απο χτες με ντεπον ειμαι για παρτη σου... ελεος δεν το κοβεις καλυτερα λεω εγω βαριεμαι να κατσω να διαβασω το σεντονι κιολας... δεν σε εχω δει να προσφερεις και ουσιαστικη βοηθεια εδω μεσα.. μονο να το παιζεις "προστατης" των και καλα αδυνατων και αδικημενων και επειτα σε πειραξε η αστυνομια.. εχει κι αλλα θρεντς... η αλλη κοπελιτσα εχει βουλιμια, ο αλλος εχει αρνητικα συμπτωματα, κι ολο υποδειξεις και ηθικολογια...γραψε κ εκει, ολο εδω εισαι.... νυσταξααααααααα.....

Page 4 of 8 FirstFirst ... 23456 ... LastLast