Results 16 to 30 of 114
Thread: Χώρησα...
-
02-07-2007, 20:35 #16
wondering,
καταρχην νομιζα οτι ησουν αγορακι, συμβαινουν αυτα αλλα μικρο το κακο.
(αντεστρεψε τα φυλα καταλληλως :) )
Δυστυχως θα πρεπει να παραδεχθεις οτι ησουν με ανθρωπο που δεν την παλευε και πολυ την δουλεια.
Δεν ειναι κακο βεβαια, σιγουρα ομως απο τα συμβαντα ειναι προφανες οτι δεν ειναι αυτο που σου ταιριαζει.
Εισαι πολυ βιαστικη για να αναμιχθεις απο τωρα σε κοινες ζωες, μην πιεζεις τοσο πολυ την ζωη σου ασκοπα. Εχεις μπροστα μια ζωη ολοκληρη για να της αλλαξεις τα φωτα αργοτερα.
Θα σου μιλησω πλεον πιο σκληρα και ελπιζω κατι να σου πει.
Σταματα τα αυτομαστιγωμα, δεν ωφελει σε τιποτα, ουτε εκεινος γυριζει πισω.
Κοιτα την ζωη σου απο εδω και μπρος και ποτε μην γυρνας πισω.
Μην σπαταλας το μυαλο και το κορμι σου σε ανωφελες καταστασεις.
Κακως δεν θα κανεις τιποτα το καλοκαιρι, αλλα φανταζομαι οτι και αυτο εντασεται στα μετρα καταστολης που εχεις
επιβαλλει στον εαυτο σου. (αν δεν εχεις αλλο προβλημα).
Καποτε ειχα μπλεξει με μια κοπελλα, που μολις ειχε χωρισει με τον δικο της....
Τα εφτιαξε μαζι μου, περασαμε καλα και μολις ορθοποδησε με σουταρε.
Ειχα πονεσει και εγω πολυ και καποια στιγμη τις ειπα οτι για αυτην ημουν ενα σκαλοπατι και μονο για αυτην...
Μου απαντησε οτι ολοι ειμαστε καποια στιγμη ενα σκαλοπατι για αλλους.
Σου προτεινω να κανεις το ιδιο ακριβως, ενας δυσκολος χωρισμος ξεπερνιεται με μια νεα σχεση, εστω και προσωρινη.
Θυμησου οτι τιποτα δεν ειναι μονιμο, και οτι ολα ειναι αερας....
Τουτεστιν ζησε το σημερα οσο πιο εντονα μπορεις γιατι αυριο θα εχεις μετανιωσει για αυτα που εκανες χθες.
- 02-07-2007, 20:47 #17
\"ολοι ειμαστε καποια στιγμη ενα σκαλοπατι για αλλους\" αυτο πονεσε...
Δυστυχως... δεν ειχε ωριμασει αρκετα... και δεν το βλέπω να γίνεται...
χμμ επισης ειμαι πολυ κλειστο ατομο..αυτος ειναι ο λογος που δεν πολυβγαινω... δύσκολο.
Το ξερω οτι το αυτομαστιγωμα δεν οφελει, το ξερω, πρεπει να το σπαματισω, εχει φαει κολλημα ο εγκεφαλος ομως.
Περιεργο πραγμα το μυαλο... πολυ περιεργο τρωει κατι κολληματα.. νοιωθω μεσα μου οτι θα μου βγει καποιο μεγαλο ξεσπασμα..οτι ακομα δεν εχω καταλαβει τι εχει συμβει.. και θα ειναι ασχημο φοβαμαι...
02-07-2007, 20:57 #18
κοιτα.... κανεις δεν μπορει να σε πεισει να κανεις κατι που δεν θες....
Μπορεις να συνεχισεις εσαει να κλαις πανω απο το χυμενο γαλα....
ειτε για μια ωρα ακομα, ειτε και για ενα αιωνα.
Εχεις δικαιο για το μυαλο οτι κολλαει, ωστοσο αυτη που θα δωσει το τελικο σπρωξιμο εισαι εσυ και κανεις αλλος.
Θα σου προτεινα κατι αλλο, κλεισε το πισακι σου, χτενισου κοιταξου στο καθρεπτη και δες τον εαυτο σου με λεπτομερεια, στο καπακι βγες για καμια ωρα....
Οταν επιστρεψεις ξαναδες τον εαυτο σου στο καθρεπτη και παρατηρησε τον παλι με λεπτομερεια.
Πες μας τι διαφορες ειδες.
Οσο για τα σκαλοπατια....
να ξερες ποσο πικραθηκα τοτε....
Ωστοσο η κοππελα αυτη ειναι σημερα απο τις καλυτερες μου φιλες.
Ξερεις γιατι???
αργοτερα, οταν ξανβρεθηκαμε και το συζηταγαμε μου ειπε,
βρε κρινακι μου αφου δεν μου εβγαινε μαζι σου, τι ηθελες να υποκρινομουν???
Η αφοπλιστικη ειλικρινεια με τσακισε και πλεον την αγαπω ακομα πιο πολυ.
Κουραγιο βρε και συντομα θα δεις οτι αργοτερα και εσυ θα θυμασαι αυτες τις ημερες και θα χαμογελας...
03-07-2007, 03:24 #19
Τώρα που λείπω χώρισες;
:cool:
03-07-2007, 12:14 #20
καλή μου μπες στο τσατ λίγο να τα πούμε
03-07-2007, 13:28 #21
Oταν ημουν στη ηλικια σου η συγκατοικος μου επαθε το ιδιο ακριβως με σενα. Ο φιλος της ειπε πως παει για τσιγαρα και εξαφανιστηκε! δεν γυρισε ποτε. Μετα απο καιρο μαθαμε οτι τα εφτιαξε με αλλη. Η φιλη μου επαθε μελαγχολια. Ηταν ξαπλωμενη, ολη την ημερα, με κλειστα τα φωτα και τα πατζουρια, δεν ετρωγε τιποτα και γενικα δεν ηθελε τιποτα. Δεν ηξερα τι να κανω. Ειχα εναν ζωντανο νεκρο μεσα στο σπιτι. Οτι προσπαθειες και να εκανα ηταν ακαρπες. Δεν ηθελε τιποτα. Μονο να την αφηνουμε μονη. Επαιξα τοτε και το τελευταιο μου χαρτι. Πηρα μια αλλη κοινη μας φιλη τηλεφωνο που ειναι \"εξω καρδια\". Οτι πρεπει γι\' αυτες τις περιπτωσεις. Ηρθε στο σπιτι μας και εκανε την φιλη μου μερα με την ημερα να νιωθει καλυτερα.
Μετα απο τοσα χρονια, η φιλη μου εχει πια παντρευτει καποιον αλλον και εχει 2 παιδια, θυμομαστε αυτην την περιπετεια της και σκαμε στα γελια. Ο χρονος καλη μου φιλη θα τα λυσει ολα. Ειμαι σιγουρη πως κι εσυ μετα απο χρονια θα γελας με αυτη την συμπεριφορα σου. Θελω να σου πω πως δεν εισαι και η μονη που το παθαινει αυτο. Η ζωη συνεχιζεται, παρ\'την στα χερια σου και μην αφηνεις κανεναν να σου την οδηγει. Ολα γινονται για καποιον σκοπο. Κι αυτο σου συνεβει για να σε κανει πιο δυνατη. Καθε εμπειρια στη ζωη μας αν και ασχημη γινεται για καλο μας. Εισαι πολυ μικρη ακομα. Θα ζησεις πολλες εμπειριες ακομα. Μην το βαζεις κατω στην πρωτη αναποδια. Στα πολυ δυσκολα τοτε τι θα κανεις?
03-07-2007, 13:59 #22
Ολα γινονται για καποιον σκοπο...και εγω αυτο λεω, για καποιο σκοπο τον γνωρισα..για καποιο σκοπο με γνωρισε, μακαρι να πηρε κατι απο εμενα, μακαρι... την καταλαβαινω στο τι περνουσε... το ερωτημα ειναι τον ξεχασε ποτε πραγματικα? αυτο φοβαμαι οτι θα μεινω για παντα με τη σκεψη του. Ωρες ωρες θελω να τα σπασω ολα.
Εμπειριες ε... να σου πω..δεν με νοιαζουν.... για αυτο δεθηκα μαζι του.
Στα πολυ δυσκολα... μπορει να ειμαι 2 λαλουν και 3 χορευουν αν γλιτωσω το τωρινο!
03-07-2007, 16:52 #23
Oτι και να πεις Wondering εχεις δικιο...
ποναει ο χωρισμος πανα8εμα τον...ποναει...
θα σου πω ομως οτι και γω χωρισα πριν 7 μηνες.....και τωρα??ειμαι καλυτερα..θα την ειχα ξεχασει αλλα αναγκαστηκα τη βλεπω στη δουλεια....ακομα βεβαια που τη βλεπω νιωθω ενα σφιξιμο.....το παλευω ομως και προχωραω ετσι απο πεισμα και για το γαμωτο....
κανε υπομονη κλαψε ωσπου να στερεψουν τα δακρυα σου....δωσε τη μαχη σου και να σαι σιγουρη οτι θα βγεις νικητης!!!
κουραφεξαλα θα πεις....οτι πεις και γω τα ιδια ελεγα....ακριβωως..τι λετε ρεεεεεεεε τους ελεγα....ναμαι ομως δυνατος ,πικραμενος μεν,αλλα
ατσαλι!ΣΑΣ ΓΡΑΦΩ ΡΕ ΚΑΙ ΠΑΩ ΓΙΑ ΑΛΛΑ!!!!ετσι να λες ...υπομονη κανε μονο ΜΕΓΑΛΗ ΛΕΞΗ!!! ΥΠΟΜΟΝΗ μαθε να ζεις με τον πονο.....να σαι σιγουρη οτι θα ανταμηφθεις για αυτο......
03-07-2007, 17:21 #24
Eκείνος δεν ποναει καθόλου...? τίποτα? θελω να αρχισω να ουρλιαζω, δεν μπορω να πιστεψω οτι αυτος που ελεγε γεννηθηκες για εμενα εισαι δικια μου να το θυμασαι... ΑΥΤΟΣ τωρα εφυγε... ΑΥΤΟΣ οχι γιατι δεν αγαπιομαστε..μου λεει δεν εχει σχεση η αγαπη.. επειδη μπηκαν τριτοι... ΔΕΝ ΤΟ ΠΙΣΤΕΥΩ
03-07-2007, 18:10 #25
Originally posted by arxigos?
μαθε να ζεις με τον πονο.....να σαι σιγουρη οτι θα ανταμηφθεις για αυτο......
ο αρχηγος μιλησε ορθως!
04-07-2007, 04:09 #26
Για να δούμε θα γελάσεις λίγο έστω?
Χώρισες? Ε και καλά έκανες δε λές? Δηλαδή πως αλλιώς θα μπορούσες να ξεκινήσεις εκέινη τη δίαιτα που έλεγες ότι θες για το καλοκαίρι?
Και ούτε τραγούδια δεν ακούς γιατί στον θυμίζουν? Λοιπόν ήρθε η ώρα να ανακαλύψεις το heavy metal.
Στεναχωριέσαι επειδή ο άντρας που αγαπούσες έβαλε τρίτους στην σχέση (κάτι τέτοιο έχω αντιληθφεί από τα γραφόμενά σου) πριν καν γίνει μόνιμη σχέση (είτε αυτό είναι δικαιολογία είτε πραγματικότητα) και την έκανε με ελαφριά πηδηματάκια?
Αντί να χαίρεσαι που την έκανε νωρίς νωρίς?
Κολλάς και μονο με τις σκέψεις? Για πάνε σε καμιά παραλία και κάνε \"αλλες\" σκέψεις.
Δεν ξέρεις τι να κάνεις και θα σκάσεις? Τρεξιματάκι και πάλι τρεξιματάκι. Το βραδινό δεν χρειάζεται να κουβαλάς και νερό. Το μεσημεριανό δεν ενίκνυται με θερμοκρασίες άνω των 30 βαθμών.
Κοιτάς στο δρόμο και βλέπεις το αμάξι του? Δε κοιτάς τους οδηγούς καλίτερα και άσε τα αμάξια λέω εγώ. \"Κι αν σου κάτσει?\" κανά τυχερό?
Ακούς ράδιο και έχει το όνομά του? Μα καλά Παπαδόπουλος λέγονταν?
ΥΓ Φυσικά μπορείς να αγνοήσεις όλα τα παραπάνω αλλά ένα γέλιο πάντα κάνει καλό. Μπορείς να αντρέξεις και εδώ.
http://www.e-psychology.gr/forum/viewthread.php?tid=732#pid30959
Εχει πολλά καλά. Δε μπορεί θα γελάσεις λίγο.
04-07-2007, 14:42 #27
:) Η αληθεια ειναι οτι με εκανες να γελασω...
η διαιτα ξεκινησε, απλα φοβαμαι μην το ριξω στο αντιστροφο επειδη νοιωθω ΚΕΝΟ.
heavy metal...gothic..love..metal...αυτα ακουγαμε και μαζι..τετοια ακουω... οποτε....
Σκέφτομαι οτι αν προχωρουσαν τα πραγματα μπορει μια μερα να ηταν πολυ χειροτερα αφου αφησε να γινουν ετσι.. δεν προστατευσε τίποτα!
τους οδηγους λες να κοιταω ε.. χεχε... ελα που ειμαι ΧΑΖΗ και δεν κοιταv, ολοι μου φαινονται ΤΙΠΟΤΑ εκτος απο εκεινους που του μοιαζουν.
οχι δεν λεγόταν Παπαδόπουλος...αλλα φοριεται πολυ το επιθετο αυτο...!
04-07-2007, 15:07 #28
Exω την εντυπωση οτι δεν ακους τιποτα και κανεναν.
04-07-2007, 15:24 #29
ε... ειμαι λιγακι... πεισματαρα εκ φυσεως... τα ακουω ολα... σας χιλιοευχαριστω, ειλικρινα εισαστε απιστευτοι ανθρωποι, αν δεν ειχα και εσας να μου τα λετε ... θα ημουν πολυ χειροτερα.
04-07-2007, 16:01 #30
Originally posted by gramle
Exω την εντυπωση οτι δεν ακους τιποτα και κανεναν.
Ουοντεριν, καποιες (η αφελεια κι ι αμιτακ;) εχουν αναφερθει στην \"ηδονη του πατου\". προσεξε το, αν θες.
Αποστολή χειρόγραφου γραμματος
21-07-2025, 18:22 in Σχέσεις και Επικοινωνία