δυσκολο προβλημα... - Page 2
ICPS banner

[ Όροι Χρήσης Forum - ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΡΟΣΕΚΤΙΚΑ ] [ Προστασία ανηλίκων ]

Page 2 of 3 FirstFirst 123 LastLast
Results 16 to 30 of 44
    Senior Member
    Κι εσείς ρε παιδιά που απαντάτε, είτε σοβαρά είτε για να κάνετε πλάκα, μην του δίνετε τροφή!
    Πότε θα την απαγάγουν εξωγήινοι αυτήν την κοπέλα, να ησυχάσουμε! (ή μήπως μας περιμένουν χειρότερα; )

Senior Member
    Quote Originally Posted by mnimonio View Post
    Σωσον Κυριε τον λαον σου και ευλογησον την κληρονομιαν σου...!
    Έτσι, κι ακόμα χειρότερα. :rolleyes:

Senior Member
    Quote Originally Posted by marian_m View Post
    Κι εσείς ρε παιδιά που απαντάτε, είτε σοβαρά είτε για να κάνετε πλάκα, μην του δίνετε τροφή!
    Πότε θα την απαγάγουν εξωγήινοι αυτήν την κοπέλα, να ησυχάσουμε! (ή μήπως μας περιμένουν χειρότερα; )
    μην βαζεις ιδεες εσυ και βρεθει κανενας εξωγηινος με πολλα δαχτυλα :p

Banned
    Quote Originally Posted by μυσπ View Post
    Καλησπερα σου κ παλι!Προφανως εννοεις αυτοτραυματιζεται η κοπελα σου κ οντως ειναι δυσκολο το προβλημα σας,επειδη μου ειπες οτι επαθε κατι τραυματικο οπως εγω που με βοηθανε το αγορι μου πνευματικος κ ειδικος πιστευω οτι κατα μεγαλο ποσοστο τουλαχιστον ευθυνεται αυτο που επαθε,Πιστευω δεν αγαπαει τον εαυτο της κ τον κατηγορει για ο,τι επαθε κ εκδηλωνεται ετσι ισως νιωθει τυψεις για ο,τι επαθε,Προσωπικη πειρα δεν εχω να σου κανω διαγνωση εγω αντιδραω ομοια με την κοπελα σου πολλες φορες ομως στο συγκεκριμενο θεμα δεν ταυτιζομαστε,Ισως επειδη δεν επισκεφτηκε ποτε ειδικο η πνευματικο την κανει να αντιδραει πολυ πιο ακραια απο εμενα,Η μονη περιπτωση που γνωριζω ειναι μιας φιλης της μητερας μου που ειναι εντονα αρρωστοφοβικη λεει οτι ποναει παντου κ επιτιθεται κ γρατζουναει τον συζυγο της δυστυχως ειναι μεγαλη γυναικα κ ποτε δεν ειχε ουσιαστικη βοηθεια απο ειδικο η κοπελα σου ομως ειναι μικρη κ μαλλον δεν ειναι αργα,Οπωσδηποτε το πρωτο βημα ειναι να παραδεχτει οτι εχει προβλημα ετσι κ δεν το κανει δεν γινεται κατι,Προσπαθησε να της μιλησεις πλαγιως φερνοντας της καποιο παραδειγμα που ακουσες οπως της γυναικας που σου λεω που δεν την αφορα αμεσα κ ισως με τα πολλα την πεισεις να δει πνευματικο η ειδικο,Επισης επειδη εγω δεν ειμαι ειδικη θα συνιστουσα να απευθυνθεις μονος σου σε καποιον ειδικο η ακομα καλυτερα πνευματικο κ να τον ρωτησεις πως πρεπει να της φερεσαι κ με ποιον τροπο θα την πεισεις να πατε μαζι
    βασικα ακολουθησα οσα μου ειπες και ειδα καπιο φως.. της ειπα να διαβασει αυτη τη σελιδα και ειδα οτι κατι εγινε...σε ευχαριστω παντος για τη βοηθεια

Senior Member
    Στο συγκεκριμενο μπλογκ αν ψαξεις θα βρεις αρκετα αρθρα για τις ψυχικες ασθενειες και γιατι ειναι προτιμωτερος ο πνευματικος απο τον ειδικο
    Αλήθεια, από πότε είναι προτιμότερος ο πνευματικός από τον ειδικό; Τι παραπληροφόρηση είναι αυτή; Και πώς θεραπεύουν τις ψυχώσεις, με εξορκισμό μήπως;

Banned
    Κοιτα επειδη η περιπτωση ειναι δυσκολη δεν οφελει να της πεις ευθεως οτι δεν ειναι καλα αλλωστε ουτε εγω ειπα στο αγορι μου που ειναι επιθετικος ευθεως κακοποιηθηκα!Καθομασταν κ βλεπαμε μια ταινια 10η εντολη επεισοδειο Σπασμενη κουκλα οπου ειναι μια κοπελα που ζουνε αυτη κ ο συζυγος της σε ενα βεζιναδικο κ μετα απο χρονια αυτη σκοτωνει αυτον που την βιασε οταν ηταν μικρη κ οταν το μαθαινει ο συζυγος της την καταλαβαινει,Οταν ειδαμε αυτο το επεισοδειο ρωτησα πλαγιως το αγορι μου τι θα εκανε αν καποιος με κακοποιουσε κ μετα αυτος ειπε οτι θα τον κατασκοτωνε,Καταλαβαινεις οτι θελει πολυ προετοιμασια για να του μιλησω,Προτεινω να δεις το επεισοδειο στο γιουτιουμπ επειδη δειχνει κ περιεργες συμπεριφορες της κοπελας,Ποτε μην μιλας ευθεως οταν η κατασταση δεν το επιτρεπει παντα πλαγιως για να πετυχεις κατι,Κλεισε ενα ραντεβου να δεις μονος σου πνευματικο κ ειδικο θα ελεγα κ τους 2 να πειτε πως θα κινηθειτε
    πραγματικα εκπλησομαι... εξαιρετικη η ιδεα σου της αρεσουν πολυ οι ταινιες και θα της αρεσε να δουμε ταινιες και να συζητισουμε μεσα απο αυτες μαλον αυτο πρεπει να κανω δε το ειχα σκεφτει καν τελικα το παν ειναι να καταλαβενει καπιος τι του λες για να μπωρει να σε βοηθησει...

Senior Member
    Seriously?

Banned
    Quote Originally Posted by marian_m View Post
    Αλήθεια, από πότε είναι προτιμότερος ο πνευματικός από τον ειδικό; Τι παραπληροφόρηση είναι αυτή; Και πώς θεραπεύουν τις ψυχώσεις, με εξορκισμό μήπως;
    Ρωτα και την Εμιλυ Ροουζ...!

Αναρωτιεμαι ποιος ειναι το τρολ της υποθεσης εδω..Ο Αλεχαντρο ο εξαδαχτυλος ή οι υπολοιποι που απαντανε σοβαρα?

Senior Member
    Καλησπερα κ παλι!Εγω κ το αγορι μου λατρευουμε τα αστυνομικα ειναι το επεισοδειο που σου ειπα 10η εντολη σπασμενη κουκλα κ ειναι κ αλλα στην 10η εντολη κοκκινο κυκλο κ 3οσ νομος στα οποια παρουασιζονται γυναικες κακοποιημενες κ πως αντιδρουν προτεινω να τα δειτε μαζι κ να κουβεντιασετε

Banned
    Καλησπερα κ παλι!Εγω κ το αγορι μου λατρευουμε τα αστυνομικα ειναι το επεισοδειο που σου ειπα 10η εντολη σπασμενη κουκλα κ ειναι κ αλλα στην 10η εντολη κοκκινο κυκλο κ 3οσ νομος στα οποια παρουασιζονται γυναικες κακοποιημενες κ πως αντιδρουν προτεινω να τα δειτε μαζι κ να κουβεντιασετε
    λυπον το ειδα και δε το πιστευα της εδιξα αυτη τη σελιδα με το blog που μου υπεδιξες και παραδοθηκε... και αρχισε να κελαιδαει:o

Senior Member
    Καλα το κανατε κ πραγματικα χαιρομαι παρα πολυ που η κοπελα ενιωσε καλα!Ετσι κ μπειτε στην ιστοσελιδα με την 10η εντολη 3ο νομο κ κοκκινο κυκλο μπορειτε να δειτε τις περιληψεις με ολα τα επεισοδεια της σειρας κ θα δεις εσυ σε ποια ειναι γυναικες που εχουν κακοποιηθει πως ενιωσαν πως αντεδρασαν κ πως ανακουφιστηκαν απο αυτο που επαθαν κ να τα δειτε αυτα τα επεοσοδεια μαζι,Εννοειται κ το μπλογκ της εκλησσιας ειναι τρομερα ουσιαστικο επειδη αναλυει την πηγη της καταθλιψης,Κ επειδη εχω προσωπικη πειρα απο πνευματικο γνωριζω πως ετσι κ πεσεις σε καλο πνευματικο ανακουφιζεσαι τρομερα,Καλο ειναι να το συνδιασετε μαζι με ειδικο,Κ για εμενα ολα αυτα μαζι με το αγορι μου ειναι ο,τι καλυτερο

Banned
    Καλα το κανατε κ πραγματικα χαιρομαι παρα πολυ που η κοπελα ενιωσε καλα!Ετσι κ μπειτε στην ιστοσελιδα με την 10η εντολη 3ο νομο κ κοκκινο κυκλο μπορειτε να δειτε τις περιληψεις με ολα τα επεισοδεια της σειρας κ θα δεις εσυ σε ποια ειναι γυναικες που εχουν κακοποιηθει πως ενιωσαν πως αντεδρασαν κ πως ανακουφιστηκαν απο αυτο που επαθαν κ να τα δειτε αυτα τα επεοσοδεια μαζι,Εννοειται κ το μπλογκ της εκλησσιας ειναι τρομερα ουσιαστικο επειδη αναλυει την πηγη της καταθλιψης,Κ επειδη εχω προσωπικη πειρα απο πνευματικο γνωριζω πως ετσι κ πεσεις σε καλο πνευματικο ανακουφιζεσαι τρομερα,Καλο ειναι να το συνδιασετε μαζι με ειδικο,Κ για εμενα ολα αυτα μαζι με το αγορι μου ειναι ο,τι καλυτερο
    τα διαβαζε και αυτη αυτα και της εδιξες το καταληλο αρθρο και την αποστομωσες

Senior Member
    Μακαρι να πειστει να πατε πνευματικο κ ειδικο μαζι!Οταν κρινεις καλο επισης ειναι θετικο να διαβασει κ την δικη μου περιπτωση κ ποσο αγωνα εκανα εως τωρα κ ποσο προετοιμαζομαι για να ειμαι αργοτερα εις θεσην να μιλησω στο αγορι μου κ στους δικους μου

Banned
    Μακαρι να πειστει να πατε πνευματικο κ ειδικο μαζι!Οταν κρινεις καλο επισης ειναι θετικο να διαβασει κ την δικη μου περιπτωση κ ποσο αγωνα εκανα εως τωρα κ ποσο προετοιμαζομαι για να ειμαι αργοτερα εις θεσην να μιλησω στο αγορι μου κ στους δικους μου
    αν πεσει στα χερια σου αλλη σελιδα σχετικη πες το μου θα σε ακουσει... τα λογια σου εχουν μεγαλυτερη δυναμη σε αυτο το θεμα απο τα δικα μου

Senior Member
    Κ οπωσδηποτε θα σου πω πρεπει να θυμηθω μηπως ειδα περισσοτερο κατι

Page 2 of 3 FirstFirst 123 LastLast