Νιώθω τοσο ένοχη απέναντη του ..... - Page 2
ICPS banner

[ Όροι Χρήσης Forum - ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΡΟΣΕΚΤΙΚΑ ] [ Προστασία ανηλίκων ]

Page 2 of 5 FirstFirst 1234 ... LastLast
Results 16 to 30 of 63
    Quote Originally Posted by αλεξανδρος_77 View Post
    δηλαδη θες να πεις οτι εισαι τοσο υπερανο υποψιας που αν ηξεραν ολοι την αληθεια θα παθεναν κολπο ε? μηπως υπαρχει καπια φιλη φιλος σου που της το παιζεις καλη πχ και ανεχεσε τα παντα απο αυτη της παιρνεις δωρα κλπ?
    Ναι υπαρχει κάποιος , αναγκαστικά το κανω , δεν γίνεται διαφορετικά , οι απειλές ....

Banned
    ε αρα μαζευεις θυμο απο αλλους και οργη φορτωνεις και μετα ξεσπας στον αλλο για αυτο...

Quote Originally Posted by kerasi View Post
    Αγγελα πως σχετιζεται ο προηγουμενος που ειχες με το σημερα? Και θα ρθουμε και στον τωρινο.
    Ηταν ενα λάθος μου , ήμουν σε δύσκολη στιγμη μικρή και την πατησα , έκανα κατι που δεν μπορω να το αλλάξω και αυτός είχε σχεση και με κρατάει με αυτο , συγνώμη αλλα δεν μπορω να σας πω περισσότερα , ειναι πολυ δύσκολο.
    Ο τωρινος δεν ήξερε δεν έφταιγε , εγω σιγα σιγά του τα είπα .
    Εγω φταίω αλλα ειναι αργά τωρα πολυ αργα.

ε αρα μαζευεις θυμο απο αλλους και οργη φορτωνεις και μετα ξεσπας στον αλλο για αυτο...
    Ξερω πως ειναι συγουρος , πως θα ειναι δίπλα μου και το κανω αυτο, σαν σάκο του μποξ ξεσπαω πάνω του .

Εγω έκανα το λάθος μου και πρέπει να το πληρώσω , αυτός τι φταίει να πληρώνει ?
    Μου εχει πει πως δεν ειναι μικρο παιδί , οτι έκανε το γνώριζε καλα και τις συνέπειες του αλλα και πάλι , εγω τον εχω καταστρέψει γιατι με πίστεψε και τον πρόδωσα

Banned
    Quote Originally Posted by Angela1 View Post
    Ναι υπαρχει κάποιος , αναγκαστικά το κανω , δεν γίνεται διαφορετικά , οι απειλές ....
    καπου παει το μυαλο μου....

Senior Member
    Ας πουμε εχει ενα τροπο να σε εκβιαζει? πχ γυρισατε καμμια τσοντα βιντεακι?

Τον εχω δίπλα μου και τον πληγωνω τον διώχνω , μετα κλαίω και ζητάω απο το Θεό να έρθει πίσω , δεν του λέω απο τον εγωισμό μου να έρθει πίσω, κάθομαι και κλαίω. Δεν του λέω πια συγνώμη . Ειμαι τοσο κακιά τοσο λάθος .

Ας πουμε εχει ενα τροπο να σε εκβιαζει? πχ γυρισατε καμμια τσοντα βιντεακι?
    Ειναι κατι που δεν μπορω να σας πω παιδιά συγνώμη.
    Δεν μπορω να το αποκαλύψω , απλα ειναι κατι που δεν μπορω να πάρω πίσω .

καπου παει το μυαλο μου....
    Οπου και να παει κράτησε το μεσα σου και να ειναι αυτο δεν μπορω να σου πω ναι ή όχι.
    Εξάλλου δεν εχει σημασία μπροστα σε αυτο που εχει συμβει , που εμπλεξα τον άλλον χωρις να φταίει.

Senior Member
    Νομιζω μπερδευεσαι χωρις λογο. Ο νυν δεν εχει προβλημα, εσυ το βλεπεις ετσι. Αφου ο ιδιος δεν προβληματιζεται, δεν παραπονιεται. Εσενα τι σε κοφτει και δυναμιτιζεις την κατασταση? Δε τον κρατας με το ζορι. Τι ειναι αυτο που δε μπορεις να παρεις πισω? Εχεις παιδι? Ησουνα κολ γκερλ? Εκανες καποια παρανομια? Πες στο περιπου μηπως βρεθει μια χρυση τομη. Τι κακο εκανες?

Banned
    Τον εχω δίπλα μου και τον πληγωνω τον διώχνω , μετα κλαίω και ζητάω απο το Θεό να έρθει πίσω , δεν του λέω απο τον εγωισμό μου να έρθει πίσω, κάθομαι και κλαίω. Δεν του λέω πια συγνώμη . Ειμαι τοσο κακιά τοσο λάθος .
    ναι αλλα να σου πω κατι υποπτευομαι οτι ο λογος που δε λες τι ακριβως συμβενει μαλον ειναι για να μη προκλιθει πανικος για να το αλλαξεις δε ξερω αλλα υποθετω λογο εμπειριας μπωρει να κανω και λαθος δεν ειμαι και τοσο σιγουρος οτι θες πραγματικα να ξεφυγεις απο αυτο....

Νομιζω μπερδευεσαι χωρις λογο. Ο νυν δεν εχει προβλημα, εσυ το βλεπεις ετσι. Αφου ο ιδιος δεν προβληματιζεται, δεν παραπονιεται. Εσενα τι σε κοφτει και δυναμιτιζεις την κατασταση? Δε τον κρατας με το ζορι. Τι ειναι αυτο που δε μπορεις να παρεις πισω? Εχεις παιδι? Ησουνα κολ γκερλ? Εκανες καποια παρανομια? Πες στο περιπου μηπως βρεθει μια χρυση τομη. Τι κακο εκανες?
    Οχι δεν μπερδεύομαι , ο τωρινος και προβληματίζεται και στενοχώριεται σαν ανθρωπος , απλα ειναι αργά να πει άντε γεια σου.
    Μου λέει πως πρέπει να προσπαθήσω αλλα εγω δεν μπορω εύκολα να το κανω .
    Έχεις βρει αυτο το λάθος που έκανα , δεν θέλω να το πω.

ναι αλλα να σου πω κατι υποπτευομαι οτι ο λογος που δε λες τι ακριβως συμβενει μαλον ειναι για να μη προκλιθει πανικος για να το αλλαξεις δε ξερω αλλα υποθετω λογο εμπειριας μπωρει να κανω και λαθος δεν ειμαι και τοσο σιγουρος οτι θες πραγματικα να ξεφυγεις απο αυτο....
    Πως να θες κατι οταν δεν μπορείς , μπορει να έχεις και δίκιο

Banned
    Οχι δεν μπερδεύομαι , ο τωρινος και προβληματίζεται και στενοχώριεται σαν ανθρωπος , απλα ειναι αργά να πει άντε γεια σου.
    Μου λέει πως πρέπει να προσπαθήσω αλλα εγω δεν μπορω εύκολα να το κανω .
    Έχεις βρει αυτο το λάθος που έκανα , δεν θέλω να το πω.
    δεν ηταν και τοσο δυσκολο να το βρει...

Page 2 of 5 FirstFirst 1234 ... LastLast