ατυπη Ψυχωση
ICPS banner

[ Όροι Χρήσης Forum - ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΡΟΣΕΚΤΙΚΑ ] [ Προστασία ανηλίκων ]

Results 1 to 13 of 13
    Senior Member

ατυπη Ψυχωση

τη διαγνωση ατυπη ψυχωση εγραψε σε γνωματευση που χρειαζομαι για να παω να περασω επιτροπη ο γιατρος μου...τι σημαινει αυτο?..μεχρι τωρα ηξερα οτι ειχα απλα ψυχωση...ποια ειναι η διαφορα της απο τη απλη ψυχωση? ξερει κανεις?

Senior Member
    έχεις συμπτώματα δεν έχεις ψύχωση από όσο ξέρω
    Φιλικά ο φτωχόΜπίνες της διπλανής πόρτας :)))

Senior Member
    δεν υπαρχει κληρονομηκοτητα κ συνειπαρχουν στοιχεια απο διαφορετικους τυπους σχιζοφρενειας.
    Περασες απο επιτροπη για να παρεις το επιδομα?ειναι μεγαλη η διαδικασια ?εκτος απο την γνωματευση του γιατρου θελει κι αλλα χαρτια η επιτροπη?τι ειναι κ που αυτη η επιτροπη?το επιδομα ειναι 320ευρ το μηνα/?θα με βοηθουσε πολυ αν απαντησεις!
    Η αγνοια δεν μπορει να πεισει τη γνωση,οσο κι αν επαναλαμβανει την αμαθεια της.

Senior Member
    το πρωτο που χρειαζεται ειναι γνωματευση κ με αυτο κλεινεις ραντεβου για επιτροπη στο ΙΚΑ...τωρα για αλλα χαρτια κ ποσο ειναι τα λεφτα κτλπ δεν εχω μαθει κατερινακι.....
    Quote Originally Posted by elis View Post
    έχεις συμπτώματα δεν έχεις ψύχωση από όσο ξέρω
    τι θες να πεις φιλε ελις?

Senior Member
    Soulfly η ψυχωση εχει διαφορους τυπους (π.χ παρανοϊκος τυπος ) , νομιζω 5 . Αν δεν πληρoις τα κριτηρια για καποιον απο αυτους τους τυπους , αλλα εχεις συμπτωματα ψυχωσης , τοτε η διαγνωση ειναι ατυπη ψυχωση .

Senior Member
    πχ αν ασ πούμε η ψύχωση έχει δέκα συμπτώματα εσυ έχεις τα τρία δεν τα χεις όλα

ναι παιδια πιστευω αυτο που λετε οτι δλδ ατυπη ειναι η ψ υχοση που δεν εμπιπτει σε καμια κατηγορια αλλα πιστευω οτι ειναι και κατι αλλο:αν δεν εχεις καποια παραληρητικη ιδεα ονομαζεται ατυπη η ψυχωση.

Senior Member
    Quote Originally Posted by ΔΗΜΗΤΡΗΣ17817 View Post
    ναι παιδια πιστευω αυτο που λετε οτι δλδ ατυπη ειναι η ψ υχοση που δεν εμπιπτει σε καμια κατηγορια αλλα πιστευω οτι ειναι και κατι αλλο:αν δεν εχεις καποια παραληρητικη ιδεα ονομαζεται ατυπη η ψυχωση.
    το να νομιζεις πως ακους τις σκεψεις των αλλων κ τις ελεγχεις κιολας δεν ειναι παραληρητικη ιδεα? τεσπα μετα απο συνενοηση με το γιατρο μου εξηγησε πως ειχα σε ολα τα επισοσοδεια τη συναισθηση πως κατι δεν παει καλα με το πακετο των σκεψεων αυτων..πιστευω πως εβγαλε λαθος συμπερασματα βασικα, ηταν εποχες που ειχα χαθει στη κοσμαρα μου στη κυριολεξια..καποιες αλλες φορες βεβαια κατανοουσα πως κατι δε πηγαινε καλα με τον εγκεφαλο...α κ φιλε ελις..ειχα πληθωρα συμπτωματων πιστεψε με δεν ηταν μονο 3...13 ισως....νταξει οπτικες δεν ειχα ποτε..δλδ ετσι πιστευω

Senior Member
    κοίτα τα σοβαρά συμπτώματα είναι παρανοϊκός ιδέασμοσ παρακολούθηση παραισθήσεις οπτικές ακούστηκεσ εσυ δεν τα χεις αυτα οπότε γι αυτό κ η άτυπη τώρα αν πέρασες δύσκολα κλπ πήγαινε δες κ κανέναν άλλον πιο σοβαρά από σένα να καταλάβεις ότι είσαι λάιτ κατάσταση αντικειμενικά γι αυτό κ άτυπη το άτυπη είναι ότι σε χτύπησε ελαφριά

Senior Member
    Quote Originally Posted by elis View Post
    κοίτα τα σοβαρά συμπτώματα είναι παρανοϊκός ιδέασμοσ παρακολούθηση παραισθήσεις οπτικές ακούστηκεσ εσυ δεν τα χεις αυτα οπότε γι αυτό κ η άτυπη τώρα αν πέρασες δύσκολα κλπ πήγαινε δες κ κανέναν άλλον πιο σοβαρά από σένα να καταλάβεις ότι είσαι λάιτ κατάσταση αντικειμενικά γι αυτό κ άτυπη το άτυπη είναι ότι σε χτύπησε ελαφριά
    ακουστικες παραισθησεις ειχα..οπτικες δεν ειχα....δεν αμφιβαλλω πως καποιοι μπορει ναναι χειροτερα απο μενα αλλα μονο λαιτ δεν ηταν η κατασταση μου πιστεψε με .....τεσπα δεν θα κατσουμε να τη μετρησουμε κιολας τη ψυχωση μου. ηταν ενας εφιαλτης για μενα κ αυτο μονο "λαιτ" δεν το νιωσα....τελος θεματος ελπιζω

Μήπως το ονόμασαν έτσι για να μην σου δώσουν κάποιο επίδομα; Και θέλουν πρώτα να περάσεις και από την άλλη επιτροπή για σου βγάλουν γνωμάτευση;
    Είμαστε ένα τίποτα, μέχρι να το συνειδητοποιήσουμε και να προχωρήσουμε στην ζωή, αυτοί είμαστε.

Senior Member
    ok μπορείς να κάνεις και ενσταση ,και να πάρεις γνωμάτευση και απο δεύτερο γιατρο.
    Μετραει ιδιαίτερα αν έχεις νοσηλευτεί κ αν πάρεις γνωμάτευση απο "κρατικο" γιατρό .
    και κυρίως αυτό που εξετάζουνε είναι το κατα πόσο είσαι λειτουργικός κι αν μπορείς να εργαστείς η όχι .

Senior Member
    θα μπορουσα ισως καπου να εργαστω σαν βοηθητικος η μνημη μου κ η συγκεντρωση μου ομως ειναι χαλια οποτε κ η αποδοση μου στη δουλεια....χωρια τα κλονοτριλ που με ζαλιζουνε κ δεν μπορω τα ποδια μου να παρω...δυσκολα....