Results 16 to 30 of 52
-
05-04-2013, 14:28 #16
Εννοειται κανοντας μια σχεση δεν κοιτας και ουτε σε ενδιαφερουν τα οικονομικα του αλλου,επισης καταλαβαινω πως ειναι να μην εχεις χρηματα,δουλεια κτλ..Αυτο που δεν καταλαβαινω ειναι πως καταδεχεται η σχεση σου να σου παιρνει τα λεφτα..!Αλλο σε μια δυσκολια σε βοηθαω και αλλο το σχοινι/κορδονι..
- 05-04-2013, 14:29 #17
Καταρχάς που το ξέρεις ότι είναι Αλβανός; Είπα εγώ ότι είναι Αλβανός; Κατα δεύτερον. Δεν υπάρχουνε δουλειές ψάχνω συνέχεια και μακάρι να βρω. Παντού ζητάνε προϋπηρεσία. Και δεύτερον και να βρω πάλι θα με ενοχλούνε γιατί το 'χουνε στο αίμα τους να με βλέπουνε κτήμα τους! Και κατα τρίτον δεν του χω δώσει πολλά λεφτά και όπως είπα είναι φτωχός και κατα τέταρτον τι σε νοιάζει εσένα και τους γονείς μου με ποιόν θα τα 'χω; Κτήμα σας είμαι; Έλεος δλδ.
05-04-2013, 14:32 #18
05-04-2013, 14:34 #19
Αφου λοιπον το προβλημα ειναι οτι δεν εχετε δουλεια και λεφτα, το πρωι τι κανει? Το κυνηγαει? Ψαχεται? Σπουδασε τιποτα? Ξερει καμμια τεχνη? ή περιμενει να πληρωνεις εσυ συνεχεια? αμα δεν εχετε λεφτα τι μελλον περιμενεις? Κανει προσπαθειες ή εχει επαναπαυτει? Εγω δεν ειμαι αντιθετος με το παλικαρι, ας μην εχει λεφτα. Να μην ειναι τεμπελης ομως και τον χαρτζιλικωνεις μια ζωη.
05-04-2013, 14:40 #20
Κοίταξε. Θέλει πολύ να βρει δουλειά αλλά δεν υπάρχουν δουλειές. Τι να κάνει και αυτός; Και εγώ ψάχνω αλλά τίποτα! Δεν κινείται φύλλο. Το θέμα δεν είναι αυτό, το θέμα είναι τι θα κάνω με τους "γονείς μου" που δεν τον θέλουν........Αυτό πως λύνεται μπορείτε να μου πείτε; Ότι και να κάνει το παιδί μια ζωή δεν θα τον συμπαθούν αν δεν βρεθεί λύση..........Και ο καλύτερος άνθρωπος να ήταν άμα δεν τον συμπαθούν αυτοί γιατί με θεωρούν κτήμα τους και νομίζουν πως με το να γίνουνε γονείς θα βγάλουνε το άχτι τους (και όχι μόνο οι δικοί μου οι γονείς όλοι) και θα έχουν εξουσία πάνω στο παιδί τους, να πάνε να πνιγούνε (το ίδιο θα έλεγα όποιον γονιό και να είχα και να μου έκανε τα ίδια). Αυτή η ταλαιπωρία δεν αντέχεται άλλο, καλύτερα να με σκότωναν αλλά τι σας λέω κι εσάς άψυχοι είστε.
05-04-2013, 14:56 #21
Γιατι το λες αυτο;;;
Ειναι σκληρο να το λες αυτο σε ατομα που δεν γνωριζεις και ειδικα οταν δεν ισχυει.....
Εγω πιστευω οτι λογω του ψυχολογικου που προανεφερες οι γονεις σου ειναι πεπεισμενοι οτι σε εχει δεμενη και σου "ρουφαει" το αιμα (οικονομικα) ενω εσυ αδυνατεις να προστατευσεις τον εαυτο σου.
Αληθεια τι ψυχολογικο θεμα εχεις;;;
05-04-2013, 15:05 #22
Κοίταξε δεν το 'πα για σένα, αλλά με πείραξαν πολύ αυτά που μου είπαν και αυτό μου βγήκε, όταν τους λέω το πρόβλημά μου και σχολιάζουνε το αγόρι που αγαπάω ή εμένα, λογικό είναι να τους πω έτσι. Δεν είναι μόνο οικονομικό το πρόβλημα, γιατί δεν με έχει ρουφήξει, πιστεύουν γενικά πως με κάνει ότι θέλει αλλα το παιδί είναι ερωτευμένο μαζί μου. Εδώ μου λέγανε ότι επειδή είναι ερωτευμένος θέλει μόνο το κρεββάτι, είναι λογικό αυτό; Του αρέσει και η παρέα μου επίσης, και με σκέφτεται, με συγχωρείτε πολύ, αλλά δεν είναι μόνο το κρεββάτι. Νιώθω ότι όλοι είναι εχθροί μου και κανείς δεν μπορεί να με καταλάβει, γι'αυτό το είπα αυτό. Δεν θέλω να αναφερθώ στο πρόβλημα που έχω, πάντως το ρυθμίζω καλά με χάπια δεν με επηρεάζει αυτό.
05-04-2013, 15:09 #23
Σε ρωτησα για το προβλημα σου για να δω αν ειναι κατι σοβαρο και αν αυτο μπορει να επηρεασει το ποσο καλα μπορεις να κρινεις τα πραγματα...
Καλο θα ηταν να μας το πεις...
05-04-2013, 15:12 #24
Δεν θέλω να το πω γιατί δεν επηρεάζει καθόλου τα πράγματα!! Μπορώ και το ρυθμίζω μια χαρά με χάπια, με ακούτε καθόλου παράλογη; Αν υπάρχει έστω και ίχνος παραλογισμού σε αυτά που λέω, είναι επειδή είμαι ερωτευμένη (αλλά και ο άλλος είναι) και όχι επειδή δεν είμαι καλά. Δεν είναι κρίμα να χαθεί μια αγάπη επειδή το θέλουν οι γονείς; Γι'αυτό σας λέω άψυχους. Γιατί δεν καταλαβαίνετε. Εγώ βάζω το συναίσθημα πάνω από τη λογική πάντα, για μένα ο έρωτας είναι το παν, έτσι είναι Ο ΧΑΡΑΚΤΗΡΑΣ μου και όχι η αρρώστιά μου η όποια αρρώστια. Απλά έτσι λειτουργώ γιατί είμαι συναισθηματικός τύπος. Όποιος δεν καταλαβαίνει ή λέει ψέμματα ή είναι άψυχος. Και δεν είμαι καθόλου παράλογη σε αυτά που λέω.
05-04-2013, 15:16 #25
Εγω νομιζω οτι δεν ειναι τελικα μονο η δουλεια το προβλημα. Δηλαδη παιζει και να ειχε καλη δουλεια παλι να σου πηγαινανε κοντρα. Μπορεις να το συνεχισεις χωρις να το ξερουνε. Βγαλτους τρελους και κοιτα να τους φας οτι μπορεις να περνας.
05-04-2013, 15:19 #26
Mαξιλαρακι μου...
Βλεπεις οι γονεις λογω ηλικιας εχουν μια αλλη παιδεια,χαμηλοτερο επιπεδο μορφωσης και συνηθως ειναι αρκετα εως πολυ κλειστομυαλοι...(Αυτα στην πλειοψηφια των ατομων απο 20 ετων και πανω..)
Αυτο σημαινει οτι οι γονεις εφοσον το παιδι τους εχει καποιο ψυχολογικο προβλημα ακομα και μια απλη καταθλιψη το καθιστα ανικανο να προστατευσει τον εαυτο του και να παρει αποφασεις...
Αποτελει μεγαλο ταμπου το να επισκεφτεις εναν ψυχιατρο για παραδειγμα γιατι στον ψυχιατρο πανε οι τρελοι με τον ασπροζουρλομανδυα,οι επικινδυνοι που χρειαζονται κατασταλτικα φαρμακα...
Καταλαβαινεις νομιζω τι εννοω..
Και πιθανον οι γονεις να ειναι αυτης της κατηγοριας που σου ειπα...
Αυτο δε σημαινει ομως σε καμια περιπτωση οτι ειναι αψυχοι η οτι δε σε αγαπανε...
Για εμενα το καλυτερο π εχεις να κανεις ειναι να ΗΡΕΜΙΣΕΙΣ.... Και να κατσεις να συζητησεις με τους γονεις σου γιατι μου φαινεται οτι εισαι πολυ επιθετικο ατομο και πως με το παραμικρο τους επιτιθεσαι (αν εχω αδικο διορθωσε με) :-)
05-04-2013, 15:21 #27
05-04-2013, 15:22 #28
05-04-2013, 15:24 #29
Το ιδιο λεμε πιλοου. Δεν ειναι τελικα το οικονομικο, ειναι οτι με οποιον και να τα χες θα σε δυσκολευανε. Να αλλαξουνε οι γονεις σου χαρακτηρα σ αυτη την ηλικια κομματακι δυσκολο. Κατσε μεσα λοιπον και ταυτοχρονα ψαχτειτε και οι 2 σε οτιδηποτε δουλειες, προκειμενου καποια στιγμη να εισαστε μαζι ελευθερα. Τωρα και να κλεφτειτε τι θα τρωτε?
05-04-2013, 15:24 #30
Νοουκας, συμφωνώ σε αυτά που λες για τους γονείς ότι είναι κλειστόμυαλοι, αυτό είναι και το πρόβλημά μου! Έχω προσπαθήσει άπειρες φορές να τους πάρω με το καλό, με το κακό, αλλά τίποτα. Έχει θέματα αυτό το παιδί, αλλά είναι ο καλύτερος που μου έχει τύχει μέχρι τώρα, γιατί ΜΕ ΑΓΑΠΑΕΙ. Αυτό δεν είναι και το πιο σημαντικό; Δηλαδή όλοι τι ψάχνουμε αγάπη δεν ψάχνουμε; Τι πιο όμορφο σε αυτή τη γη που σε κάνει ευτυχισμένο; Ντάξει δεν με αγαπάει ακριβώς ερωτευμένος είναι, αλλά η αγάπη έρχεται με τον καιρό σωστά; Δεν νομίζω ότι λέω κάτι παράλογο. Και το να με βλέπεις έτσι μες στην πίκρα και στην δυστυχία είναι γιατί δεν έχω πάρει ΑΓΑΠΗ, από κανέναν, λογικό δεν είναι να αντιδράω έτσι και να είμαι επιθετική; Αν μου κάνουν τη ζωή μου κόλαση; Εγώ δεν πειράζω κανέναν!