about life - Page 2
ICPS banner

[ Όροι Χρήσης Forum - ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΡΟΣΕΚΤΙΚΑ ] [ Προστασία ανηλίκων ]

Page 2 of 2 FirstFirst 12
Results 16 to 30 of 30

Thread: about life

Senior Member
    ποιο κλειδι;το Κλειδι ,την παραλια της Αιγινας λεμε,λιγο πριν την Περδικα,που στριβουμε αριστερα απο το βενζιναδικο u know...οντως πολυ καλη παραλια!

Senior Member
    Ααααααααααααααααααααααααα αααααααααααααα!

Senior Member
    ...ε ναι ειχε ....κυμαινομενη διαθεση η εκει παραλια το Σ/K , φτερο στον ανεμο ενα πραγμα!

Senior Member
    Αλιεν,
    θα μας αφήσεις πολύ να βράσουμε στο ζουμί μας ή θα μας εξηγήσεις βρε ψυχή αυτό το \"κλειδί\"?

Εμένα το μυαλό μου έχει κολλήσει σε μπουλονόκλειδα κλπ κλειδιά συνεργείου (γερμανικό, αλλεν, γαλικό)

Senior Member
    Originally posted by ex_hus
    Αλιεν,
    θα μας αφήσεις πολύ να βράσουμε στο ζουμί μας ή θα μας εξηγήσεις βρε ψυχή αυτό το \"κλειδί\"?

Εμένα το μυαλό μου έχει κολλήσει σε μπουλονόκλειδα κλπ κλειδιά συνεργείου (γερμανικό, αλλεν, γαλικό)
    Έλα\'μ ντε....Εσύ μπουλονόκλειδα-χαχα τέλεια λέξη-εγώ έπιασα κάτι πιο ρομαντικό...Κάτι σε κλειδί του παραδείσου,κλειδί της καρδιάς...Εν τέλει το κλειδί της εξώπορτας....Εγώ πάντως την νιώθω την κωδικοποίηση...Στο κλειδί βέβαια κολλάω....Είναι που λένε έχω βρει το κουμπί του κάτι αντίστοιχο με το έχω βρει το κλειδί του....Αλλά το κλειδί του Alien δεν το έχω βρει....Βοήθα ρε Alien.....Ρίξε φως στο σκοτάδι....

Junior Member
    καλησπερα kassi_21
    Οταν ενοω κλειδη ενοω ερωτημα,φως που 8α με κανει να παω να ψαξω πιο μεσα,με πιο απλα λογια ενα σημα οπου ειναι ενα φως προς εξερευνηση ωστε να ανοιξω οσες πορτες μπορω στη ζωη.
    :o

Senior Member
    Δηλ. Alien εννοείς κάτι σε λέξη-κλειδί ή ερώτημα-κλειδί έτσι;;;

Junior Member
    lassi_21 ναι αυτο ενοω,το κλειδη που 8α μαθουμε εμεις καποιες αληθειες πχ το να βρουμε πιοι στ\'αληθεια ειμαστε κατι τετοιο περιπου.
    Ευχαριστω

Senior Member
    Α,ρε Alien....Όχι και Λάσυ.....Συνέχισε να σκέφτεσαι πρωτότυπα..Μου αρέσεις...

Senior Member
    ...εχεις Λασσυ kassi?

Senior Member
    Τι Κάσυ τι Λάσυ...Το παζαρεύουμε...
    Λάσο θα έπρεπε να έχω να με μαζεύουνε...Είχα κάτι ζωάκια κατά καιρούς αλλά ε,χμμ.......Σκέφτομαι να πάρω σκύλο αλλά Λάσυ.....Θα μου την φάνε οι πρωταγωνιστικοί ρόλοι.Θέλω κάτι πιο low profile...

Senior Member
    ....παρε κατι σε...Ιντεφιξ!τι ρατσα ειναι αυτο αραγε;

Senior Member
    Το θεωρείς πιο low profile δηλαδή αυτό;Να ρωτήσουμε τον Οβελίξ για την ράτσα αν κ νομίζω πως συνθέτει την δική του ράτσα.Την ράτσα Ιντεφίξ.....
    Πού είσαι Alien?Τι γίνονται οι εξωγήινοι;Άκουγα στις ειδήσεις για αυτούς πρόσφατα κ λέω να που κάτι ήξερε ο Alien....

Senior Member
    Originally posted by Alkmeon
    ποιο κλειδι;το Κλειδι ,την παραλια της Αιγινας λεμε,λιγο πριν την Περδικα,που στριβουμε αριστερα απο το βενζιναδικο u know...οντως πολυ καλη παραλια!
    Μας έπιασε όλους το καλοκαίρι μου φαίνεται και οι φωτιές επεκτάθηκαν όχι μόνο στα δάση αλλά και στις καρδίες μας,στα \"λιμάνια\" μας,ακόμα και στην παραλία!Γουστάρω!;)

Senior Member
    ....φωτιες στην παραλια ε;λες να καει η Ψαρρου;καταστροφη!

Page 2 of 2 FirstFirst 12