Results 1 to 5 of 5
Thread: ΔΙΑΙΤΑ
-
21-02-2013, 15:00 #1
ΔΙΑΙΤΑ
^%$#^%#@% (ΟΧΙ ΔΕΝ ΕΒΡΙΣΑ ΕΓΩ ΤΟ ΕΚΑΝΑ ΕΤΣΙ ΓΙΑΤΙ ΕΧΩ ΝΕΥΡΑ!!!!) ΕΧΩ ΒΑΡΕΘΕΙ ΝΑ ΠΡΟΣΠΑΘΩ ΝΑ ΞΕΚΙΝΗΣΩ ΜΙΑ ΔΙΑΙΤΑ ΚΑΙ ΝΑ ΜΗΝ ΜΠΟΡΩ ΝΑ ΤΗΝ ΤΗΡΗΣΩ!!! ΔΕ ΜΠΟΡΕΙΤΕ ΝΑ ΦΑΝΤΑΣΤΕΙΤΕ ΠΟΣΟ ΕΘΙΣΤΙΚΟ ΕΧΕΙ ΚΑΤΑΝΤΗΣΕΙ ΤΟ ΟΛΟ ΘΕΜΑ, ΨΑΧΝΩ ΣΥΝΕΧΕΙΑ ΣΤΟ ΙΝΤΕΡΝΕΤ ΔΙΑΙΤΕΣ ΚΑΙ ΤΙΣ ΓΡΑΦΩ ΣΤΟ ΧΑΡΤΙ ΣΑΝ ΤΡΕΛΗ!!! ΣΑΣ ΠΑΡΑΚΑΛΩ ΜΠΟΡΕΙΤΕ ΝΑ ΜΟΥ ΔΩΣΕΤΕ ΜΙΑ ΣΥΜΒΟΥΛΗ?? Η ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ ΜΟΥ ΕΧΕΙ ΚΑΠΩΣ ΜΕΓΑΛΩΣΕΙ ΕΙΝΑΙ ΠΟΥ ΔΕΝ ΒΓΑΙΝΩ ΣΥΝΕΧΕΙΑ ΕΞΩ Η' ΑΠΟ ΤΑ ΓΛΥΚΑ? ΤΑ ΓΛΥΚΑ ΤΑ ΕΧΩ ΚΟΨΕΙ.
ΣΑΣ ΠΑΡΑΚΑΛΩ ΜΠΟΡΕΙΤΕ ΝΑ ΜΟΥ ΔΩΣΕΤΕ ΜΙΑ ΣΥΜΒΟΥΛΗ?
ΤΙ ΩΡΕΣ ΝΑ ΤΡΩΩ? ΚΑΙ ΠΩΣ ΝΑ ΕΝΑΛΑΣΣΩ ΤΑ ΓΕΥΜΑΤΑ Π.Χ. 2 ΦΟΡΕΣ ΚΡΕΑΣ..1 ΛΑΔΕΡΟ??
ΔΕΝ ΑΝΤΕΞΑ ΚΑΙ ΤΙΣ ΠΕΤΑΞΑ ΣΤΑ ΣΚΟΥΠΙΔΙΑ ΟΛΕΣ. ΜΙΑ ΒΟΗΘΕΙΑ ΓΙΑ ΝΑ ΤΑ ΧΑΣΩ :thumbup:
- 21-02-2013, 15:41 #2
Γειά σου, επειδή δεν ξέρω πόσα κιλά είσαι ούτε τί συνήθειες έχει θα σου πρότεινα να τρώς 2-3 λιγότερες μπουκιές φαγητό από ότι έτρωγες κανονικά, μεγαλύτερες σαλάτες, να μαγειρεύεις με λιγότερο ελαιόλαδο, να αποφεύγεις όσο μπορείς τα γλυκά, τα ψωμιά, και να περπατάς όσο περισσότερο μπορείς.
Ακόμα και μια βόλτα το τετράγωνο είναι καλύτερη από το τίποτε.
Δε χρειάζεται συγκεκριμένη δίαιτα στην αρχή, είναι μόνο να το πάρεις απόφαση και να αρχίσεις να αλλάζεις σιγά σιγά εσύ η ίδια τον εαυτό σου. Κανείς δε μπορεί να σε βοηθησει σε αυτό.
Κάτσε σκέψου πολύ, πως είσαι, τί θέλεις να αλλάξεις, τί σε κρατούσε πίσω, θέλει κουβέντα το πράγμα με το παρελθόν και τον εαυτό σου.
21-02-2013, 16:36 #3
σου εστειλα u2u
21-02-2013, 21:10 #4
lineal σου απαντησα ,ελπιζω να το πηρες το μηνυμα
Επισης sweetoctober σε ευχαριστω για τις συμβουλες σου θα προσπαθησω να κανω καποιες μικρες αλλαγες (οχι μεγαλες για να μην παρω και αλλα κιλα...) μηπως δω τιποτα αποτελεσματα. Το σχοινακι κοριτσια διαβασα πως κανει καλη δουλεια,ισχυει? το εχετε δοκιμασει?
21-02-2013, 23:47 #5
δε το πηρα το μνμ σου γιαννιτσα
το σχοινακι εννοεις αυτο που πηδαμε;σαν ασκηση εννοεις;
αν εννοεις αυτο δεν ξερω να σου απαντησω,αλλα σαν ασκηση σιγουρα θα κανει κατι,οτι κανουμε καλο ειναι
Με έδιωξαν από το σπίτι.
18-07-2025, 14:01 in Με καφέ και συμπάθεια....