Εσωτερικο ''Τερας'' - Page 2
ICPS banner

[ Όροι Χρήσης Forum - ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΡΟΣΕΚΤΙΚΑ ] [ Προστασία ανηλίκων ]

Page 2 of 2 FirstFirst 12
Results 16 to 25 of 25
    Member
    Quote Originally Posted by Nocash View Post
    Ειλικρινα και χωρις ιχνος ειρωνιας...
    Αν μπορεις και βρεις κανα τσιγαρο να κανεις να δοκιμασεις,μπορει να σε βοηθησει....
    Σε αρκετούς πάντως έχει ακριβώς το αντίθετο αποτέλεσμα, να δημιουργήσει κρίσεις πανικού, άγχος κλπ

Member
    Τα ιδια,κακιστη ψυχολογια βαραω τσιτες πολλες απο χτες...Τωρα θα φυγω εχω παιχνιδι το μεσημερι,μπαλιτσα παω να ξεδωσω λιγο...Μονο για 90 λεπτα μετα παλι μπουρδελ@ θα ειμαι

Senior Member
    Quote Originally Posted by Nocash View Post
    Mινα πιστευεις οτι η κανναβη ειναι χειροτερη απο τα "ναρκωτικα" που σας γραφουνε στις συνταγες οι γιατροι;;;;

Πιστευεις οτι αυτα τα χαπακια που παιρνεις και σε κανουνε ζομπι σου καινε λιγοτερο το μυαλο απο ενα αθωο κυριολεκτικα τσιγαρο;;;

Περα απο τη πλακα αυτες οι κρισεις πανικου π λετε τι ακριβως ειναι;;;
    Πως νιωθεις;;
    το πρωί θα ξυπνήσω κατα τις 6 και θα αρχίσει ταχυπαλμία,μούδιασμα στο στήθος και σφίξιμο στο στομάχι. μέχρι το μεσημέρι νιώθω έντονο άγχος. βέβαια αυτά τα συμπτώματα δεν είναι τίποτα μπροστά σε κανονικές κρίσεις πανικού που έχω τραβήξει στο παρελθόν(ταχυπαλμία,μούδια σμα έντονο στα χέρια σε σημείο να στραβώνουν,έντονη τάση για εμετό,πανικός στις σκέψεις δεν μπορεις να σκεφτείς καθαρά και να χαλαρώσεις)

Member
    Οχι ρε φιλε δν ειναι αυτη η λυση...

Senior Member
    Quote Originally Posted by ΜΙΝΑ View Post
    το πρωί θα ξυπνήσω κατα τις 6 και θα αρχίσει ταχυπαλμία,μούδιασμα στο στήθος και σφίξιμο στο στομάχι. μέχρι το μεσημέρι νιώθω έντονο άγχος. βέβαια αυτά τα συμπτώματα δεν είναι τίποτα μπροστά σε κανονικές κρίσεις πανικού που έχω τραβήξει στο παρελθόν(ταχυπαλμία,μούδια σμα έντονο στα χέρια σε σημείο να στραβώνουν,έντονη τάση για εμετό,πανικός στις σκέψεις δεν μπορεις να σκεφτείς καθαρά και να χαλαρώσεις)
    Tωρα που μου το λες χειροτερα μπορει να γινεις αμα τη πιεις αχαχαχαχαχα

Δεν ξερω κιολλας καθενας την ακουει αλλιως...

Τεσπα...
    Και πως το πολεμας αυτο;

Senior Member
    Quote Originally Posted by Greg83 View Post
    Τα ιδια,κακιστη ψυχολογια βαραω τσιτες πολλες απο χτες...Τωρα θα φυγω εχω παιχνιδι το μεσημερι,μπαλιτσα παω να ξεδωσω λιγο...Μονο για 90 λεπτα μετα παλι μπουρδελ@ θα ειμαι
    κάτι σε πιέζει και τσιτώνεσαι. ψάξε στο οικογενειακό φιλικό περιβάλλον γενικά και βρες την αιτία. εγώ αυτό έκανα αλλά δεν είναι εύκολο να αντιμετοπίσω την αιτία. o nocash δεν το λέει με κακόβουλο τρόπο για το τσιγάρο. έχει διαβάσει και το ποστ μου και έχει καταλάβει. με το παιχνίδι ξεδίνεις άρα σταματάς να σκέφτεσαι οτι σε απασχολεί. κράτα το μυαλό σου απασχολημενο με κάτι. πιστεύεις οτι αν είχες κάτι κακό στην υγεία σου θα άντεχες να παίξεις?όχι βέβαια

Senior Member
    σκατά παντελώς. παίρνω κάτι βαθιές ανάσες και κάνω προσπάθεια να πείσω τον εαυτό μου οτι όλα είναι θέμα μυαλού.σήμερα σηκώθηκα και άρχισα να κάνω δουλειές στο σπίτι. βέβαια μετά απο κάτι τέτοιο νιώθω κουρασμενη πολύ αλλά όσο κάθομαι ξάπλα τόσο χειροτερευουν οι σκέψεις. και παλεύω να μιλάω για αυτά που με ενοχλούν. απο το απόγευμα όμως και μετά ολα ησυχάζουν.

Member
    Οχι εννοειται αλλα ξερεις πως ειναι τα κωλοψυχολογικα πολυ ασχημα...Ειμαι νευρικος γενικα απο παιδι κ πολυ αγχωδης τυπος...Σιγουρα με απασχολουν διαφορα θεματα οπως ολους μας...Το ξερω οτι δν το ειπε κακοβουλα αλλα ειμαι κατα αυτων των ιδεων...

Senior Member
    Quote Originally Posted by Greg83 View Post
    Οχι εννοειται αλλα ξερεις πως ειναι τα κωλοψυχολογικα πολυ ασχημα...Ειμαι νευρικος γενικα απο παιδι κ πολυ αγχωδης τυπος...Σιγουρα με απασχολουν διαφορα θεματα οπως ολους μας...Το ξερω οτι δν το ειπε κακοβουλα αλλα ειμαι κατα αυτων των ιδεων...
    εγώ απο τότε που πήγαινα δημοτικό με έσφιγγε το στομάχι μου. βέβαια και όλη μου η οικογενεια είναι μέσα στο άγχος και απο ότι φαινεται το κληρονόμησα. πιστεψε με το ξερω απο πρωτο χερι για τα ψυχολογικα.βοηθεια σε ψυχολογο εχεις ζητησει?? γιατι απο οτι βλεπω οι ψυχιατροι μονο φαρμακα.

Member
    Ναι πολλες φορες...Νομιζω πρεπει να βρεις κ τον καταλληλο γιατρο γτ εχει κατι φρουτα αστα να πανε για πολλες κλωτσιες μονο να στα παιρνουν θελουν...

Page 2 of 2 FirstFirst 12