Results 1 to 8 of 8
Thread: Τους τελευταίους μήνες
-
09-04-2013, 07:00 #1
Τους τελευταίους μήνες
νιώθω τις βραδινές ώρες όταν είμαι ξάπλα στο κρεβάτι πριν κοιμηθώ ένα κόμπο στο λαιμό σαν να μην μπορώ να καταπιώ και έχω βάλει ένα ποτήρι νερό στο κρεβάτι δίπλα και συνέχεια πίνω καμιά γουλιά όταν δεν μπορώ να καταπιώ μου έχει γίνει φοβία τα βράδια νόμιζω ότι δεν θα μπορέσω τα καταπιώ το σάλιο μου και δεν θα μπορέσω να πάρω ανάσα. Αυτό δεν το είχα στα 7 8 χρόνια που είχα κρίσεις πανικού με κατάθλιψη και το παθαίνω μερικούς μήνες τελευταία, αναρωτιόμουν μην έφταιγε ο θυροειδής αλλά πήγα και τον εξέτασα και μου είπε ότι πάω καλά απλά μου είπε εάν έπεφτα μερικά κιλά ακόμα για την ακρίβεια τότε ήμουν 125 τώρα 112 και είπε ότι θα έπρεπε να μείωνε την δοσολογία στο χάπι... Εκτός από αυτό έχω όρεξη γενικά για βόλτες για παρεούλες , τα μόνα πράματα που με απασχολούν είναι αυτός ο βήχας που έχω 10 μέρες και το μπούκωμα που είχα αναφέρει σε προηγούμενο θέμα, και ο κόμπος που έχω στο λαιμό, εντύπωση μου είναι ότι έχω άγχος.
Α! και κάτι ακόμα το τελευταίο χρόνο 2 βράδια σηκώθηκα από τον ύπνο μου με κάτι σαν τρέμουλο έτρεμε το σώμα μου και δεν μπορούσα να το ελέγξω αλλά έπαιρνα ένα ζανάξ βέβαια από μισό που έπαιρνα άλλες φορές την ημέρα αυτές τις 2 τις συγκεκριμένες έπαιρνα εναμισι για να με ηρεμήσει και φυσικά με έριχνε για ύπνο βαθύ μετα.
Γενικά αυτές είναι οι ανησυχίες μου... περιμένω τα σχόλια σας.
- 09-04-2013, 08:49 #2
Γιατι δεν το παλευεις με τη σκεψη σου? Εκλογίκευσε το πρόβλημα, βρες την υπερβολή σ αυτα που σκεφτεσαι, καταλαβε ότι αυτα που σκέφτεσαι δεν ανταποκρίνονται στην πραγματικοτητα. Αμα σαν εσωτερικος παρατηρητης του εαυτου σου ανακαλύψεις τη διαστρέβλωση στη σκέψη σου τοτε θα εχεις κανει ενα σημαντικο βημα στο να λύσεις το πρόβλημα. Τι εκανες μεχρι τωρα στο να εκπαιδευσεις τη σκεψη σου στο να αντιμετωπιζει τα προβληματα σου?
γιάννης
09-04-2013, 15:41 #3
πήγες τελικα σε γιατρό να σου πει για τον βήχα?? παλιότερα λόγω άγχους σε πληροφορω ειχα φορτωθει μεχρι και ρινιτιδα. συμφωνω 100% με τον ιοαννη. τα ιδια προσπαθω να κανω και εγω. απο το αγχος εχει τον κομπο στον λαιμο και νιωθεις οτι δεν εχεις σαλιο. εχεις βρει τι σε αγχωνει αυτες τις ημερες? υποψιν οτι η ανοιξη ειναι οτι χειροτερο για τα ψυχολογικα.
09-04-2013, 18:49 #4
ευχαριστώ παιδιά για την απάντηση σας. Τελικά δεν πήγα στο γιατρό, εξάλλου είμαι καλύτερα, ίσως να ταν κάποια γρίπη η κάποιο είδος αλλεργίας, αυτές τις ημέρες με αγχώνει το ταξίδι που θα πάω στο εξωτερικό , είναι το π΄ρρώτο μου ταξίδι κιόλας. Πρέπει να κλείσω θα τα πούμε αργά το βράδυ.
09-04-2013, 21:18 #5
εγω παλια με το που μπουκωνα απο άγχος βούλωνε και η μυτη!! οσο για το ταξίδι κοιτα να το ευχαριστηθεις. το πιστευεις οτι το μονο μερος που νιωθω ασφαλεια ειναι μεσα σε αεροπλανο??? αν κοιμομουν σημερα εκει ειμαι σιγουρη οτι αυριο το αγχος θα ειχε φυγει.εισαι ψηλα και ολα τα προβληματα τα εχεις αφησει κατω. τιποτα δεν σε φτανει στον ουρανο.
10-04-2013, 01:46 #6
Ειμαι εξω σε ενα ταχυφαγειο και νιωθω παλι αυτη την ενοχληση που ειναι σαν να να γινεται ενα κομπος στο λαιμο μου και δημιουργειται ενα φλεμα που ρουφαω την μυτη μου, θελω συνεχεια να εχω ενα ποτηρι νερο και δεν ξερω σε τι γιατρο πρεπει να παω, οιι παθολογοι που με ειδαν ειπαν οτι δεν ειχα κατι , και λεω να παω σσε ορυλλα η αλλεργιολογο γενικα ειμαι σε μια πληρη συγχυση γιατι φοβαμαι οτι θα ταλαιππωρησω τα παιδια ειδικα στο βραδινο υπνο. Επισης ξεχασα να πω οτι παιρνω οτριβιν 7 με 8 μερες και δεν ηξερα οτι ειναι κορτιζονουχο και εβαζα κανονικα αλατι και ζαχαρη , λετε να προκαλει αυτο την ανωμαλια η ναναι ολα στο μυαλο μου αλλα αυτο φλεμα οταν το ρουφαω μου ερχεται να πνιγω και εκει τρομαζω, δεν ξερω πραγματικα τι να κανω.
10-04-2013, 14:46 #7
φιλαρακι το φλεμα το εχω συνεχεια οταν συναχονομαι.ειναι κατι φυσιολογικο.εκκρισεις απο την μυτη.ουτε θα πνιγεις ουτε θα σου κατσουν στον λαιμο. στο λεω εγγυημενα. πηγαινε σε αλλεργιολογο. οσο για το οτριβιν και αλλου τετοιου τυπου κορτιζονουχα στον δικο μου οργανισμο δημιουργουν ένταση μετα απο λιγες μερες χρησης.οποτε θα σου προτεινα ενα φυτικο στυλ με θαλλασινο νερο.κυκλοφορουν πολλα τετοια.αποσυμφορουν την μυτη και δεν εχουν χημικα. οσο για το φλεμα πιστεψε με και να θες να πνιγεις αυτο δεν προκειται να σε πνιξει. το εχω παθει απειρες φορες σε κρυωμα.απλα σε τρομαζει η αισθηση του.
11-04-2013, 04:31 #8
Γεια και πάλι, σήμερα πήγα στο ωρυλα και μου είπε ότι έχω αλλεργική ρινίτιδα μου έδωσε ένα αντισταμινικο και ενα σπρευ, πήρα το σπρέι εχθές και σήμερα θα μου φέρει και το αντισταμινικό νομίζω ότι άρχισα να νιώθω καλύτερα.