περιτομη ¨(
ICPS banner

[ Όροι Χρήσης Forum - ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΡΟΣΕΚΤΙΚΑ ] [ Προστασία ανηλίκων ]

Results 1 to 6 of 6
    Junior Member

Unhappy περιτομη ¨(

Πεδες εχω ενα προβλημα μπορει καποιο να το εχουνε περασει εχω φιμωση,θελω να ρωτησο πως να πω στους γονεις μου οτι εχω φιμωση γτ δεν μπορω να τους πω -μαμα εχω ενα προβλημα το με το πεος μου XD ,κι αμα πρεπει να το πω γτ μου ειπαν πως στο σχολειο θα μας το πουν,ειμαι 14 χρονων αμα περιμενο λιγο κι δεν κανω περιτομη θα γινει τπτ?Κι πιος ειναι ο καλυτερος τροπος να το πω στους γονεις μου οτι εχω φιμωση?

Member
    Γεια σου φιλε Greece120..Αφου πιστευεις οτι εχεις φιμωση..πες το στον πατερα σου που θα το παρει ηρεμα και θα σε βοηθησει (η μητερα σου δεν νομιζω να χρειαζετε να το μαθει :Ρ ),πες του το προβλημα σου και ζητα του να πατε σε εναν ουρολογο.. επισης δεν ειναι αναγκαστικο να κανεις περιτομη..νομιζω υπαρχει και ενας αλλος τροπος με μια κρεμα ( δεν ειμαι σιγουρος)..αλλα και να μην κανεις κατι για την φιμωση..απλα οταν θα περνας προσωπικες στιγμες με την κοπελα σου,θα δυσκολευεσε και θα πονας..αλλα το θεμα ειναι εισαι σιγουρος οτι εχεις φιμωση?Σε ρωταω γιατι και εγω...νομιζα οτι εχω,πηγα σε γιατρο και τελικα δεν ειχα τιποτα..πριν πεις το οτιδηποτε θα σου προτινα να το ψαξεις λιγο περισσοτερο το θεμα

Senior Member
    αμα δεν κανεισ σε λιγο δε θα μπορεισ να κατουρησεισ γτ αυτο εχει την ταση να κλεινει οποτε πεστο μην ντρεπεσαι κ μετα θα εισαι cabrio!!!
    Φιλικά ο φτωχόΜπίνες της διπλανής πόρτας :)))

Junior Member
    Quote Originally Posted by Atyxos View Post
    Γεια σου φιλε Greece120..Αφου πιστευεις οτι εχεις φιμωση..πες το στον πατερα σου που θα το παρει ηρεμα και θα σε βοηθησει (η μητερα σου δεν νομιζω να χρειαζετε να το μαθει :Ρ ),πες του το προβλημα σου και ζητα του να πατε σε εναν ουρολογο.. επισης δεν ειναι αναγκαστικο να κανεις περιτομη..νομιζω υπαρχει και ενας αλλος τροπος με μια κρεμα ( δεν ειμαι σιγουρος)..αλλα και να μην κανεις κατι για την φιμωση..απλα οταν θα περνας προσωπικες στιγμες με την κοπελα σου,θα δυσκολευεσε και θα πονας..αλλα το θεμα ειναι εισαι σιγουρος οτι εχεις φιμωση?Σε ρωταω γιατι και εγω...νομιζα οτι εχω,πηγα σε γιατρο και τελικα δεν ειχα τιποτα..πριν πεις το οτιδηποτε θα σου προτινα να το ψαξεις λιγο περισσοτερο το θεμα

Νομιζω οτι ναι εχω,αλλα ακομη δεν εχω κανα προβλημα με το να κατουραω αλλα κι παλι φοβαμαι κι ντρεπομαι να το πω.Γιατι φοβαμαι λιγο ,ιδικα οταν σκεφτομαι οτι κατι θα μου κοψει

Quote Originally Posted by Greece120 View Post
    Νομιζω οτι ναι εχω,αλλα ακομη δεν εχω κανα προβλημα με το να κατουραω αλλα κι παλι φοβαμαι κι ντρεπομαι να το πω.Γιατι φοβαμαι λιγο ,ιδικα οταν σκεφτομαι οτι κατι θα μου κοψει
    Τελικα τι εκανες??

Senior Member
    του κοψανε το μαραφετι και πεθανε...Γκρις μην μασας,δεν ειναι τιποτα,το κανουν αρκετοι,ακομα και για θεμα υγιηνης,ενα τεταρτο υποθεση ειναι αν χρειαστει να κανεις περιτομη και δεν καταλαβαινεις τιποτα.υπαρχει ομως και πιθανοτητα να μην χρειαζεται και περιτομη.για κανε και μια ερωτηση εδω

http://www.andrology.com.gr/gbook/gbook.php