ζωη μια λεξη με απεραντες σημασιες
ICPS banner

[ Όροι Χρήσης Forum - ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΡΟΣΕΚΤΙΚΑ ] [ Προστασία ανηλίκων ]

Page 1 of 2 12 LastLast
Results 1 to 15 of 16
    Junior Member

ζωη μια λεξη με απεραντες σημασιες

zwh=mia dyskolh leksh gia na thn profereis swsta alla kai na thn katanohseis.
    ti shmainei arage zwh?einai ena kai erwthma kai ayto oi pio polloi nomizoyn oti exoun vrei th shmainei zwh alla ayth h leksh mporei na exei 3 grammata mono alla se shmasia ftanei mexri to aphro.Einai toso dyskolo na katanohseis ayth th leksh oso dyskolo einai na katanohseis kai ton eayto s.
    Arage ayth h leksh ti 8a mporouse na kryvei?Gia emena 8a ekryve merikes lekseis opws 1=aorato fasma,2=anekshghto,3=aprovlepth alla kyriws mia leksh pou gia ligous mporoun na th katalavoyn 4=kyriarxia-ideleasths-realismos.
    Arage mexri pou 8a mporouse na ftasei ayth h leksh?mexri ton geitona h 8a mporouse kai mexri to aphro?Isws argotera emeis oi an8rwpoi pou eimaste to kleidh gia thn an8rwpothta kai isws gia to mellon opou emeis 8a to ka8orisoume me tis prakseis pou kanoume na katalavoume kapote thn alh8hnh shmasia ths zwhs kai oxi thn shmasia zhlou,ths apaths,tou egw eimai,tou egw kyvernaw alla thn alh9eia gia th zwh opou mesa ths fantazomai 8a kryvontai spoudaies lekseis opou oi an8rwpoi ka8e mia apo aytes ths lekshs to poly na tis exoyn peis 3 fores sthn zwhs toys kai pou kses isws kai ka8olou kai den nomizw oti ypervalw.
    Ayth h leksh [zwh] me trelainei xeromai otan thn akouw giati me sproxnei sto na ma8ainw,na anakalyptw,to na katalavainw,sthn periergeia alla kyriws sto na gnwrisw ton eayto m mesa apo thn anakalypsei-alh8hn zwh.
    Mporei kai na mhn ma8oume pote th shmainei zwh dhl na mhn kryvetai eksw.
    Egw pisteyw me ayta pou vlepw gyrw m,katanow me tis 5 ais8hseis m oti gia ton ka8ena h zwh den mporei na exei thn idia shmasia giati o ka8enas alles katastaseis sthn zwh t alla pisteyw oti sto na katalaveis th shmainei pragmatikh zwh kryvetai kapou mesa s,kapou mesa pou den tolmas na anakalypseis,kapou pou fovasai aplws xreiazetai na psakseis oxi mono mesa s alla kai gyrw s parathrwntas toys an8rwpous nai emas lew opou emeis eimaste h diaf8ora alla kapou 8a vrisketai kai kapou kalo 8elw na to pisteyw.

Senior Member
    Ζωή μια λέξη που μου την μαθαίνει αυτός...

Senior Member
    Ζωη.. αυτο που έλεγε οτι ήμουν για αυτον...και που ΣΙΓΟΥΡΑ ηταν για εμένα...τώρα..?

Senior Member
    Ειναι καταντια να κρεμεται η ζωη σου απο εναν ανθρωπο. Πρεπει να μαθεις να κρατας μια πισινη και να μην \"ξεβρακωνεσαι\" και τα δινεις ολα σε καποιον επειδη καποτε σου ειπε οτι εισαι τα παντα γι\' αυτον. Κρατα και κατι για τον εαυτο σου. Η ζωη σου επιφυλασει πολλες εκπληξεις. Εισαι ακομα στην πρωτη. Μην παραδινεις τα οπλα ετσι.

Senior Member
    Ξέρεις τι ειναι μια ζωη να αναρωτιεσαι... γιατι ζω... και εκεινος να σου πει..γεννηθηκες για εμενα!!

Senior Member
    Το ξερω. Και εμενα μου το εχουν πει. Δεν εισαι η πρωτη. Πιστεψε με. Μου αρεσαν αυτα τα λογια, παρα πολυ. Αλλα παντα κρατουσα \"μικρο καλαθι\". Μετα ελεγα κι εγω πως ειναι δυνατον ολα αυτα τα ωραια λογια να ηταν μια τεραστια φουσκα.Ηταν ομως.Οπως ηταν και τα λογια του δικου σου. Γιατι εγω δεν μπορω να πιστεψω πως τα εννοει ακομα αλλα σε χωριζει για τριτους! αυτα ειναι κουραφεξαλα να του πεις. Απλα ο τυπος βρηκε μια ωραια δικαιολογια και βολευτηκε.Κοιτα να βολευτεις κι εσυ γιατι δεν σε βλεπω καλα

Senior Member
    Πάντα οταν ακουγα αυτα τα χαζολογακια τα γλυκα ελεγα μπα... δεν τα πιστευω... αλλα ελα που τα πιστεψα τελικα!

Senior Member
    Κι όμως απο τα λόγια του καθενός μαθαίνεις. Όταν πχ λέει κάποιος γεννήθηκες για μένα σημαίνει πως είναι πολύ εγωκεντρικός. Όταν κάποιος λέει δεν μπορώ να ζήσω χωρις εσένα σημαίνει ανασφάλεια.

Στη κοπέλα μου λέω γλυκόλογα, απλά πράγματα χωρίς υπερβολές. Και δέν τα λέω για να την εντυπωσιάσω γιατι δεν έχω να αποδείξω σε καμία οτι είμαι κάποιος μεγάλος εραστής. Και βέβαια την έχουμε πατήσει όλοι αλλα δεν πρέπει να μισούμε και όλους τους άλλους εξαιτίας ενός.

Μερικές φορές όμως.....βρέχει εκεί που είναι ήδη βρεγμένα, ας κρατάμε λοιπόν και καμια ομπρέλα.

Junior Member
    Originally posted by gramle
    Ειναι καταντια να κρεμεται η ζωη σου απο εναν ανθρωπο. Πρεπει να μαθεις να κρατας μια πισινη και να μην \"ξεβρακωνεσαι\" και τα δινεις ολα σε καποιον επειδη καποτε σου ειπε οτι εισαι τα παντα γι\' αυτον. Κρατα και κατι για τον εαυτο σου. Η ζωη σου επιφυλασει πολλες εκπληξεις. Εισαι ακομα στην πρωτη. Μην παραδινεις τα οπλα ετσι.
    διαφωνω..δεν ειναι καταντια...ειναι φυσικο να νιωθεις ετσι υστερα απο εναν χωρισμο!!και δεν ειμαι της αποψης κρατα πισινη,αν και την εχω πατησει ξερεις γιατι???γιατι αν με βλεπουν στο δρομο δεν 8α χαμηλωσω εγω τα ματια αλλα ο/η απεναντι..
    καλα εκανες wonder kαι εδωσες ψυχουλα.....ετσι ενιωσες ετσι επραξες...μην νιω8εις ενοχες και μην κατηγορεις τον εαυτο σου...Αυτος!!!ειναι ο μα@@@@κας της υποπ8εσης!!σαν καποιους τσαρλατανους που εχουν χρυσαφι στα χερια τους και το πετανε σαν καρβουνο στο δρομο....ελα ομως που το χρυσαφι ειναι αυθαρτο σαν την ψυχουλα σου??παντα 8α λαμπει ..και μην το 8αμπωνεις με μαυρες σκεψεις....τα εχω περασει σου ορκιζομαι ..ολα. και τα απεραντα γιατι και τα νευρα και τον πονο....ακομα ποναω...κανακεψε τον εαυτο σου...γυαλισε το χρυσαφι που εχεις μεσα σου και θα δεις που καποιος γνωστης και σωστος 8α το εκτιμησει δεοντως!!μην τα παρατας και ΥΠΟΜΟΝΗ>!!

Senior Member
    Συγνωμη αλλα εγω το βλεπω καταντια να κρεμεσαι απο καποιον και οταν αυτος την \"κανει\" εσυ να πεσεις να πεθανεις. Συμφωνω οτι ειναι καλο να δινεις, να αγαπας αλλα μεχρι ενα σημειο και αυτο γιατι οι ανθρωποι δεν λειτουργουν ολοι με τον ιδιο τροπο. Μπορει εσυ να τα δινεις ολα και να νομιζεις οτι και ο αλλος σου τα δινει. Και μια μερα τα παιρνει ολα πισω γιατι ετσι τον βολευει. Και με σενα τι γινεται τοτε? Και εγω εχω πληγωθει απο κατι τετοιο. Οι περισσοτεροι φανταζομαι την εχουν πατησει. Κοιταω ομως πλεον μπροστα. Ο καθενας κανει τις επιλογες του. Πρεπει να ειμαστε ρεαλιστες στον κοσμο που ζουμε. Δεν πρεπει να ειμαστε το θυμα που περιμενει καρτερικα τον θυτη του να γυρισει. Ε, αυτο για μενα ειναι καταντια και μεγαλη μαλιστα.

Senior Member
    pos leei to tragoudi the world is not enough?
    life is not enough

Senior Member
    Originally posted by gramle
    Πρεπει να ειμαστε ρεαλιστες στον κοσμο που ζουμε. Δεν πρεπει να ειμαστε το θυμα που περιμενει καρτερικα τον θυτη του να γυρισει. Ε, αυτο για μενα ειναι καταντια και μεγαλη μαλιστα.
    δεν ειπα να γυρισει...εκανε την επιλογη του εγω απλα προσπαθω να το ξεπερασω, εγραψα τι νοιωθω για να τα βλεπω εγω η ιδια... να μην γυρισει με προδωσε και μονο εγω ξερω ποσο...έχει ο καιρος...

Senior Member
    ΖΩΗ!!!

Είναι ένα μήνυμα από τον εξωγήινο κόσμο;Ένα κρυπτογραφημένο μήνυμα που πρέπει να αποκωδικοποιήσω;
    Ζ έχει τον αριθμό 6,Ω έχει τον αριθμό 24,Η έχει τον αριθμό 7 άρα έχουμε τα στοιχεία 6,24,7 σε άρθροισμα βγάζουν τον αριθμό 37....τα οποία αν τα προσθέσω βγάζω το άθροισμα 10 που αντιστοιχεί στο γράμμα Κ......
    Εδώ αυτά τα στοιχεία σε ανάλυση μας δίνουν πολλές πληροφορίες για το πολυδιάστατο νόημα της ζωής...

ΖΩΗ Ζ=Ζευς Ω=Ώρα Η=Ήλιος και το Κ=Κρόνος!!!

Senior Member
    Kassi ελπίζω να μην τα εννοείς αυτα που λές...

Senior Member
    Γιατί όχι;;;Απλά δίνω μια νέα οπτική στο θέμα ΖΩΗ......

Page 1 of 2 12 LastLast