Άπνοια
ICPS banner

[ Όροι Χρήσης Forum - ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΡΟΣΕΚΤΙΚΑ ] [ Προστασία ανηλίκων ]

Page 1 of 2 12 LastLast
Results 1 to 15 of 22

Thread: Άπνοια

Senior Member

Άπνοια

χωρίς δουλειά ή ενδιαφέροντα βαριέσαι που ζείς.Αλλά τι να κάνεις βρεθήκαμε σε αυτό τον τόπο και θα το παλέψουμε για ακόμη μια φορά.Όποιος βαριέται πολύ ώρες ώρες ας ποστάρει.:-)

Banned
    καλα για δουλεια το καταλαβαινω. τι σε εμποδιζει ομως να εχεις ενδιαφεροντα ? και χωρις λεφτα ακομα.
    βαριεμαι τωρα και ποσταρω εδω. αλλα και που το κανω δεν αλλαζει κατι.

Senior Member
    Quote Originally Posted by KENO View Post
    καλα για δουλεια το καταλαβαινω. τι σε εμποδιζει ομως να εχεις ενδιαφεροντα ? και χωρις λεφτα ακομα.
    βαριεμαι τωρα και ποσταρω εδω. αλλα και που το κανω δεν αλλαζει κατι.
    σίγουρα πάντα βρίσκεις να κάνεις πράγματα.Απλά με πιάνει ώρες ώρες και απλά έκανα αυτό το θέμα.:-).Σήμερα κυλάει πιο όμορφα η μέρα.Το εύχομαι σε όλους.:-)

Senior Member
    BARIEMAI.....

Senior Member
    ξανα εδώ αυγατίζοντας το τίποτα.:-)

Senior Member
    μοναξιά.Αυτό είναι που με πειράζει τελικά.Δεν είναι τόσο ότι δεν έχω δουλειά όσο ότι πχ σήμερα το βράδυ δεν έχω να κάνω κάτι και αυτό με τρελένει.

Banned
    Quote Originally Posted by mariafil View Post
    μοναξιά.Αυτό είναι που με πειράζει τελικά.Δεν είναι τόσο ότι δεν έχω δουλειά όσο ότι πχ σήμερα το βράδυ δεν έχω να κάνω κάτι και αυτό με τρελένει.
    Πηγαινε για περπάτημα...

Banned
    Quote Originally Posted by Ntoubroutza View Post
    Πηγαινε για περπάτημα...
    η απλα αλλαξε φορουμ(πχ γνωριμιες)

Banned
    σορρυ που ξαναποσταρω εδω, δεν εβρισκα καταληλοτερο θεμα. αλλα βαριεμαι τωρα και δεν εχω υπνο. κι ερχεται κι ενα βαρετο σαββατοκυριακο. και μαλλον πρεπει να ψαξω σε κανα τουριστικο γραφειο για να βρω παρεα και να παω ταξιδι. ο κοσμος ειναι αποχαυνωμενος και κλεισμενος σπιτι του, χωρις τη παραμικρη ορεξη για το οτιδηποτε.

Senior Member
    Quote Originally Posted by KENO View Post
    σορρυ που ξαναποσταρω εδω, δεν εβρισκα καταληλοτερο θεμα. αλλα βαριεμαι τωρα και δεν εχω υπνο. κι ερχεται κι ενα βαρετο σαββατοκυριακο. και μαλλον πρεπει να ψαξω σε κανα τουριστικο γραφειο για να βρω παρεα και να παω ταξιδι. ο κοσμος ειναι αποχαυνωμενος και κλεισμενος σπιτι του, χωρις τη παραμικρη ορεξη για το οτιδηποτε.
    καλά το έκανες.Ίσως είναι ένα διαχρονικό θέμα, που θα πάει θα βρούμε την όρεξη μας.

Banned
    Quote Originally Posted by vagpap View Post
    η απλα αλλαξε φορουμ(πχ γνωριμιες)
    αν ξερεις κανα καλο προτεινε μου κι εμενα γιατι βαριεμαι.

καλά το έκανες.Ίσως είναι ένα διαχρονικό θέμα, που θα πάει θα βρούμε την όρεξη μας.
    πολλες φορες δεν ειναι θεμα δικιας μου ορεξης παντως, οσο του υπολοιπου κοσμου που ειναι αρνητικος, κι ετσι μενω μονος στο σπιτι. ειδικα ανοιξιατικα/καλοκαιριατικα που εχει καλο καιρο, θα ηθελα να εχω παρεα να ειμαι ολη μερα αλλου.
    Last edited by deleted-member30-03; 20-04-2013 at 23:29.

Senior Member
    +111111111111

Banned
    σε καταλαβενω απολυτος και εγω αυτο ειναι το μονο πραγμα που δεν αντεχω με τιποτα

hmm σε νιώθω... και γω αυτο φοβαμαι, τη μοναξιά, οσο περνάν οι μερες και δεν εχω κατι να κανω αρχιζω και φρικέρνω... Αν και υπαρχουν φιλοι που θα μπορουσα να παρω τηλ, και παλι ομως ξενερωνω.
    υπαρχει αντιξενερωτίλ φαρμακο να παρω?

Senior Member
    Quote Originally Posted by ΣωτηρηςΚ View Post
    hmm σε νιώθω... και γω αυτο φοβαμαι, τη μοναξιά, οσο περνάν οι μερες και δεν εχω κατι να κανω αρχιζω και φρικέρνω... Αν και υπαρχουν φιλοι που θα μπορουσα να παρω τηλ, και παλι ομως ξενερωνω.
    υπαρχει αντιξενερωτίλ φαρμακο να παρω?
    βαριέσαι να βγείς με τους συγκεκριμένους?

Page 1 of 2 12 LastLast