δευτερα ξαδερφια!
ICPS banner

[ Όροι Χρήσης Forum - ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΡΟΣΕΚΤΙΚΑ ] [ Προστασία ανηλίκων ]

Results 1 to 14 of 14
    Junior Member

δευτερα ξαδερφια!

γεια σας.ειμαι ολοκαινουρια στο ομορφο σιτε σας!
    ειμαι 16 χρονων!
    λοιπον...καταρχην δεν ξερω αν ειναι η σωστη κατηγορια για να γραψω...και ουτε αν εχει ξανα αναφερθει τετοιο θεμα...!
    ας τα παρω ολα απο την αρχη.πριν 2 χρονια γνωρισα τον δευτερο μου ξαδερφο ιδια ηληκια με εμενα,βασικα οταν ειμασταν 7 χρονων παιζαμε αλλα ουτε που τον θυμαμαι...:p ! και ειχα να τον δω πολλα χρονια.ουσιαστικα γνωριστηκαμε πριν 2 χρονια.απο την πρωτη στιγμη τα βλεμματα μας παιζανε,και οχι ξαδερφικα εκεινη την ημερα.τελος παντων μετα με τον καιρο μιλαγαμε σε τηλ.,facebook καθημερινα με γλυκολογα και διαφορα τετοια!(ναι το ξερουμε οτι ειναι αμαρτια...αλλα:( ειδικα εγω νιωθω πολυ ασχημα)
    απο την πρωτη στιγμη τον ερωτευτηκα.2 χρονια ειμαι καψουρεμενη μαζι του!
    ενιωθα τοσο ομορφα που μιλαγαμε ετσι.βγαιναμε αρκετες φορες.αλλα δεν ειχαμε φιληθει.
    εκεινος ειναι ερωτευμενος με μια κοπελα και τραβιουνται 2,5 χρονια...ειναι ο πραγματικος του ερωτας ακομα και αν τωρα εχουν χωρισει...απλα ξερει οτι πλεον δεν εχει ελπιδες μαζι της και προχωραει μπροστα...
    τελος παντων...πριν 2 μηνες βγηκαμε με πλησιασε και...ενωθηκαν τα χειλακια μας...ηταν τοσο ομορφα...μια στιγμη που την περιμενα 2 ολοκληρα χρονια!απο αυτο και μετα συνεχιζε να μου μιλαει και να δειχνει ενδιαφερον...
    κανονιζαμε μετα να ξανα βγουμε γιατι μου ειπε οτι περασε πολυ ομορφα και τα σχετικα...αλλα τσουπ εμφανιστηκε η πρωην του απο το πουθενα μετανιωμενη να τα ξανα βρουνε! και τοτε με παρατησε...αρχιζε να με γραφει...αλλα μετα μου μιλαγε εντελως ξαδερφικα...εμειναν καμια βδομαδα αυτοι και μετα ο πρωην της κοπελιας την ξανα τουμπαρε και ξανα πηγε αυτη μαζι του για σχεση...και τον ξανα παρατησε τον ξαδερφο μου...τοτε ο ξαδερφος μου παλι πισω σε εμενα! και εγω το ανεχτηκα γιατι ειμαι ερωτευμενη μαζι του!τωρα το θεμα μου ειναι οτι...με παιζει κανονικοτατα.δεν μπορω να καταλαβω τι θελει να πετυχει.2 βδομαδες μου μιλαει με γλυκολογα "μωρο μου αγαπη μου ομορφια μου" και μια βδομαδα ξερω γω στο γραψιμο! και παει λεγοντας...και καθε φορα επανερχεται με την δικιολογια "μπα μπα τι γινεται μας γραφεις?"
    πφ...δεν αντεχω αλλο...! δεν μπορω να τον καταλαβω! τον θελω...ενας εφηβικος ερωτας ειναι θα περασει...αλλα ποτε?!
    φυσικα φταιω και εγω που τον αφηνω να παιζει μαζι μου...απλα εχει καταλαβει οτι ειμαι καψουριτσα...!
    πφφ...αυτα!:'(
    συγνωμη αν σας κουρασα.και ευχαριστω εκ των προτερων!:D

Senior Member
    έτσι είναι ο έρωτας κουκλίτσα με καραμπόλες σαν να παίζεις μπιλιάρδο ωραίο πράγμα να είσαι καψουριτσα αμα τον είχες δικό σου θα τον βάριόσουνα μη στεναχώριέσαι καλύτερα έτσι :-)
    Φιλικά ο φτωχόΜπίνες της διπλανής πόρτας :)))

Senior Member
    Α δηλαδή προσπεράσαμε το πρόβλημα που είσαι ερωτευμένη με τον ξάδερφό σου και τώρα ψάχνουμε να βρούμε πως θα καταφέρεις να τον κερδίσεις ; :p
    Υou don't know the power of the darkside...

Junior Member
    εμμ βασικα και τα 2 προβληματα ειναι.τι θα κανω? :p

Junior Member
    Quote Originally Posted by elis View Post
    έτσι είναι ο έρωτας κουκλίτσα με καραμπόλες σαν να παίζεις μπιλιάρδο ωραίο πράγμα να είσαι καψουριτσα αμα τον είχες δικό σου θα τον βάριόσουνα μη στεναχώριέσαι καλύτερα έτσι :-)
    μωρε λες? :p

Senior Member
    Είσαι τρελομπεμπέ εσύ, θα τη βρεις την άκρη.:)

Senior Member
    Οτι κι αν γινει το νου σας γιατι ειστε πιτσιρικια και αν σας παρουνε πρεφα θα σας "κουρεψουνε" γουλι....

Banned
    Quote Originally Posted by Άγνωστος View Post
    Α δηλαδή προσπεράσαμε το πρόβλημα που είσαι ερωτευμένη με τον ξάδερφό σου και τώρα ψάχνουμε να βρούμε πως θα καταφέρεις να τον κερδίσεις ; :p
    χεχεχε...Αυτό θα έλεγα κι εγώ πριν διαβάσω το σχόλιο σου...!!!Trelobebe τι να σου απαντήσω τώρα?Θα περάσει,είσαι μικρούλα και βλεπεις τα πράγματα διαφορετικά...!!!Βρες κανένα άλλο αγοράκι κι άσε τον ξάδερφο με τiς πρωην... :)

Senior Member
    Σεξ εχετε κανει?

Senior Member
    Quote Originally Posted by kerasi View Post
    Σεξ εχετε κανει?
    Γιωργο KΕΡΟΛΙΔΗ ΞΕΚΟΛΛΑ....

Senior Member
    Ενδιαφερουσα παραλλαγη ονοματος ......

Quote Originally Posted by betelgeuse View Post
    Ενδιαφερουσα παραλλαγη ονοματος ......
    Χαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχα! Ναι!
    Η ΕΥΤΥΧΙΑ ΘΑ ΕΙΝΑΙ Η ΕΚΔΙΚΗΣΗ ΜΑΣ

Λοιπόν τρελομπεμπέ.
    Συμφωνώ απόλυτα με αυτό που είπε ο elis. Αν τον είχες σίγουρο και δεδομένο ίσως να τον βαριόσουν. Είναι καλύτερα έτσι.
    Εσύ απλά να του δείχνεις πόσο τον θέλεις. Σίγουρα θα το εκτιμήσει και θα πάψει να ασχολείται με την άλλη κοπέλα. Πες του, απλά, με ήρεμο και ευγενικό τρόπο, ότι θέλεις να είστε μαζί. Επομένως, μέχρι εδώ, όλα καλά.
    Πάμε τώρα στο δύσκολο μέρος της υπόθεσης.
    Είστε συγγενείς.
    Αν το δούμε αντικειμενικά το θέμα, δεν υπάρχει τίποτε το μεμπτό ή επικίνδυνο ή απαγορευμένο ή ανήθικο σε μία ερωτική σχέση μεταξύ δεύτερων εξαδέλφων.
    Όμως, παρ' όλα αυτά, η κοινωνία στην οποία ζούμε δεν επιτρέπει τέτοιου είδους σχέσεις. Επομένως, χρειάζεται ιδιαίτερη προσοχή για να μην σας πάρουν χαμπάρι οι γονείς σας, οι συγγενείς σας ή οποιοσδήποτε άλλος. Αν καταλάβουν ότι έχετε σχέση μεταξύ σας, μην ελπίζετε ότι θα δείξουν κατανόηση και ότι θα σεβαστούν τις επιλογές σας. Είστε ακόμα ανήλικοι. Όταν κλείσετε τα δεκαοκτώ, θα είστε πλέον ενήλικες και τότε δεν θα έχει το δικαίωμα κανείς να σας πεί τίποτα. Μέχρι τότε όμως, προσοχή. Προστατέψτε τους εαυτούς σας και την σχέση σας.
    Έχετε κάθε δικαίωμα να είστε μαζί. Είστε ερωτευμένοι άνθρωποι και πρέπει να το χαρείτε και να ζήσετε την ζωή σας.
    Άν τα αισθήματα που υπάρχουν μεταξύ σας είναι πραγματικά, και όχι ένας απλός ενθουσιασμός, τότε δεν θα σας χωρίσει τίποτα.
    Στην θάλασσα και στον έρωτα βουτάμε με το κεφάλι.
    Απλά να θυμάστε ότι είστε δεκαέξι χρονών.
    Η ΕΥΤΥΧΙΑ ΘΑ ΕΙΝΑΙ Η ΕΚΔΙΚΗΣΗ ΜΑΣ

Senior Member
    Στη ξαδέρφη και τη θεία το καυλί μπαίνει ευθεία.