Results 16 to 20 of 20
Thread: Νοσοφοβία
-
14-04-2013, 10:32 #16
Δεν έχω κανένα άλλο πρόβλημα πέραν από αυτό που σου περιγράφω, πέραν από αυτά που έχουμε όλοι μας δλδ, όπως ανεργίες - οικονομίες κλπ. Είμαι φοιτητής ακόμα, το ότι νιώθω αυτά τα συμπτώματα δεν είναι δικαιολογία στο ότι δεν καταφέρνω κάτι. Σε αυτό που λες ότι αν συνεχίσει αυτό και δεν έχω τπτ και λέω ακόμα πως έχω κάτι, έχεις δίκιο μετά από λίγο όλοι θα με λένε τεμπέλη και ότι ψάχνω δικαιολογίες αλλά αν πεισθώ ότι δεν έχω τίποτα - μετά από λίγο πιστεύω θα γυρίσουν όλα όπως ήταν πριν, αλλά δεν είναι εύκολο όταν π.χ. νιώθεις το πόδι σου να δονείται να λες δεν έχω τίποτα - είμαι καλά και είναι όλα στο μυαλό.
- 14-04-2013, 14:24 #17
elis μην το παιρνεις στραβα αυτο που σου πα ρε! ολοι φιλοι ειμαστε εδω μεσα. το θεμα ειναι να μπορουμε να βοηθαμε ο ενας τον αλλον με πραγματικες λυσεις. εσενα προσωπικα δεν σε ξερω τι εχεις περασει. και εγω αυτο που βιωνω ειναι μια κολαση ειναι η αληθεια.πανε τωρα 9 μηνες απο τις κρισεις πανικου. προς θεου δεν σου την ειπα. απλως να ειμαστε λεω πιο συγκεκριμενοι σε αυτο που σχολιαζουμε. εγω την νοσοφοβια που λεει ο φιλος τον καταλαβαινω 100%. και γω τα ιδια νομιζω μερικες φορες και με πιανει πανικος στα καλα καθουμενα. δεν εχω καποια φοβια με μικροβια και τετοια. εμενα elis μου γραψανε για τους πανικους entact και κατι αλλα ενας αλλος γιατρος αλλα ειπα θελω να το παλεψω μονος μου. το θεμα ειναι οτι οταν εισαι μπερδεμενος δεν εχεις το καθαρο μυαλο να παρεις τις σωστες αποφασεις για τον εαυτο σου! εμενα τα προβληματα αρχισαν στην εργασια μου. και προσπαθω να απαλλαγω απ τους φοβους μου χωρις φαρμακα. αλλοι ειναι υπερ αλλοι ειναι κατα των φαρμακων.ισως πρεπει να βρουμε μονοι ας την δυναμη τι να πω. απλα σου το ειπα ετσι ωστε να μην εισαι σκληρος στα σχολια σου προς τους αλλους που γραφουν εδω μεσα. τα λεμε φιλικα παντα. καλα να περνας. καλη δυναμη και καλο κουραγιο
08-10-2017, 22:37 #18
Γειά σάς παιδιά είμαι καινούργιος στο site και συγχαρητήρια για όλο αυτό που κάνετε. Θέλω να σάς πω και εγώ το Γολγοθά πού περνάω με λένε νίκο είμαι 26 ετών όλα ξεκίνησαν από μία λάθος διάγνωση καρδιολογου. Από τότε μού έρχονται διάφορες ιδέες στο μυαλό καθόμουνα στο κρεβάτι και δεν μπορούσα να αναπνεύσω από το άγχος λέω πρόβλημα στους πνεύμονες πάω για εξετάσεις καθαρά. Μετά δεν μπορούσα να καταπιώ από το άγχος άντε σε γαστρεντολογο τίποτα μετά πάω σε νευρολογο γιατί μού είχε καρφωθεί η ιδέα ότι έχω ανεύρυσμα. Μαγνητική τίποτα. Και να σάς πω ότι την χειρότερη ζημιά μού την έκανε το ίντερνετ. Με τρέλενε συνέχεια μετά το αποφάσισα πήγα σε ψυχίατρο και μού είπε ότι πιέστικα γι'αυτό τα έπαθα όλα αυτά τώρα είμαι καλύτερα και λέω πώς τα έκανα αυτά και ντρέπομαι. Εσείς τί λέτε για όλα αυτά τί έπαθα. Ευχαριστώ για την υπομονή σάς
08-10-2017, 23:07 #19
Γειά σάς παιδιά είμαι καινούργιος στο site και συγχαρητήρια για όλο αυτό που κάνετε. Θέλω να σάς πω και εγώ το Γολγοθά πού περνάω με λένε νίκο είμαι 26 ετών όλα ξεκίνησαν από μία λάθος διάγνωση καρδιολογου. Από τότε μού έρχονται διάφορες ιδέες στο μυαλό καθόμουνα στο κρεβάτι και δεν μπορούσα να αναπνεύσω από το άγχος λέω πρόβλημα στους πνεύμονες πάω για εξετάσεις καθαρά. Μετά δεν μπορούσα να καταπιώ από το άγχος άντε σε γαστρεντολογο τίποτα μετά πάω σε νευρολογο γιατί μού είχε καρφωθεί η ιδέα ότι έχω ανεύρυσμα. Μαγνητική τίποτα. Και να σάς πω ότι την χειρότερη ζημιά μού την έκανε το ίντερνετ. Με τρέλενε συνέχεια μετά το αποφάσισα πήγα σε ψυχίατρο και μού είπε ότι πιέστικα γι'αυτό τα έπαθα όλα αυτά τώρα είμαι καλύτερα και λέω πώς τα έκανα αυτά και ντρέπομαι. Εσείς τί λέτε για όλα αυτά τί έπαθα. Ευχαριστώ για την υπομονή σάς
09-10-2017, 19:51 #20
Γεια σου φίλε Νίκο.
Κλασσική περίπτωση. Πριν δυο χρόνια είχα μάθει τις νοσοκόμες στα επείγοντα με τα μικρά τους. Καρδιογραφήματα, υπερηχοι καρδιάς, αίματα, ακτινογραφίες, μαγνητικές εγκεφάλου, υπερηχοι άνω και κάτω κοιλίας, γιατί και εγώ φοβόμουν (και φοβαμαι ακόμη κατα καιρούς) ότι έχω ανεύρυσμα. Ότι γουστάρεις. Όλα καθαρά. Αυτή την περίοδο πάλι είμαι λίγο στα κάγκελα αλλά το παλευω με ψυχανάλυση.
Για μένα καλό θα ήταν να ψάξεις να βρεις το trigger. Τί σου προκάλεσε αυτή την αρρωστοφοβία. Εγώ το βρήκα. Ένα τραγικό σκηνικό που έτυχε να γίνει μπροστά στα μάτια μου. Συνεχισε να αναζητάς βοήθεια, και όσο μπορείς μακριά από φάρμακα.
Να είσαι καλά.