πάλι είμαι στη μέση...
ICPS banner

[ Όροι Χρήσης Forum - ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΡΟΣΕΚΤΙΚΑ ] [ Προστασία ανηλίκων ]

Results 1 to 12 of 12
    Senior Member

πάλι είμαι στη μέση...

τελικά όσο δεν τα θέλω τα προβλήματα τόσο πάνω μου έρχονται. θα τα πω λίγο συνοπτικά για να καταλάβετε. είχα μια φίλη (ας πούμε φίλη δηλαδή) με την οποία τσακωθήκαμε κ δεν μιλάμε αυτή τη στιγμή. για την ακρίβεια σταματήσαμε να μιλάμε λίγο μετά αφότου χώρισα με τον σύντροφό μου. εκείνη βέβαια για να με εκδικηθεί ξεκίνησε να κάνει παρέα μαζί του από το πουθενά κ του αράδιασε ένα σορό ψέματα του τύπου ότι τον θέλω μόνο για τα λεφτά του, ότι τον απατούσα κ άλλα τέτοια. ευτυχώς δεν κατάφερε να μου κάνει μεγάλο κακό γιατί εκείνος αντί να την πιστέψει ήρθε κ με ρώτησε. με πόνεσε πολύ όλο αυτό που είχε γίνει. έκανα πολύ καιρό να το ξεπεράσω κ να συγχωρέσω αυτή την κοπέλα (δεν μου το ζήτησε κανείς απλά δεν ήθελα να ζω με το μίσος μέσα μου) αυτή τη στιγμή λοιπόν (8 μήνες μετά) εκείνη χώρισε κ μάλιστα το αγόρι της έμαθε ότι τον είχε κάνει τάρανδο (εγώ με το παιδί μιλούσα μόνο όσο ήταν με την "φίλη" που λέγαμε κ από τότε που σταμάτησα να μιλάω μαζί της σταμάτησα να μιλάω κ με εκείνον, καλά δεν είχαμε κ ποτέ καμιά ιδιαίτερη επαφή)τέλος πάντων εκεί που θέλω να καταλήξω είναι ότι το αγόρι της μου ζήτησε να με πάρει τηλέφωνο για να μου πει κάποια πράγματα κ μάλιστα με παρακάλεσε να τον ακούσω. ε κ του είπα να με πάρει κ μου είπε ότι είχε μάθει. εγώ τι να πω είχα πέσει από τα σύννεφα προσπάθησα να δικαιολογήσω την κατάσταση αφού όμως πρώτα του ξεκαθάρισα ότι δεν ήξερα τίποτα πάνω στο θέμα. το παιδί είναι φίλος του συντρόφου μου (με τον οποίο είχαμε χωρίσει για ένα διάστημα όπως σας είπα παραπάνω)εκείνος υποστήριξε πως με πήρε γιατί την ήξερα. ο σύντροφος μου μόλις το έμαθε έγινε έξαλλος κ μου είπε με πιο δικαίωμα με πήρε τηλέφωνο κ να του πω να μην μου πει τίποτα άλλο κ ότι θα τον πάρει εκείνος γιατί έχει να του πει πολλά. εγώ νιώθω πολύ άσχημα. από τη μια τον λυπάμαι τον κακομοίρη που έπεσε στα χέρια της αλλά από την άλλη δεν θέλω να χαλάσω τη σχέση μου. τι έχετε να πείτε? ευχαριστώ κ συγνώμη για το μεγάλο κείμενο...!!!!!

Senior Member
    Δηλαδη τι σου πε το παλικαρι στο τηλεφωνο, ο πρωην της παλιας φιλης σου εννοω???

Senior Member
    ότι είχε μάθει ότι έκανε εκείνη όσο ήταν μαζί.ουσιαστικά πήρε να μου πει τον πόνο του. τον λυπήθηκα πραγματικά. είναι κρίμα γιατί είναι καλό παιδί. αλλά δεν κατάλαβα που κολλάω εγώ εφόσον έχω να μιλήσω μαζί της εδώ κ 8 μήνες...!!!

Senior Member
    Εσυ εισαι φιλη με το παλικαρι? Μιλαγατε ολο αυτο το διαστημα?

Senior Member
    Εσυ τα βρηκες με το δικό σου..εκεινη αποκαλυφθηκε...τι το παιδεύεις

Senior Member
    Quote Originally Posted by kerasi View Post
    Εσυ εισαι φιλη με το παλικαρι? Μιλαγατε ολο αυτο το διαστημα?
    όχι εγώ δεν είχα καμία επαφή με το παλικάρι. ούτε έκανα παρέα μαζί του χωρίς να ήταν εκείνη μαζί του. ο σύντροφός μου κάνει παρέα μαζί του. όχι τρελή αλλά κάνουν...!!!!

Senior Member
    Quote Originally Posted by elli1 View Post
    Εσυ τα βρηκες με το δικό σου..εκεινη αποκαλυφθηκε...τι το παιδεύεις
    δεν το παιδεύω. μόνος του μου έστειλε μήνυμα...!!!!δεν μπορώ να καταλάβω γιατί..!!!

Senior Member
    Εγώ πάλι δν κατάλαβα γιατί εκνευρίστηκε τόσο ο σύντροφός σου. Σιγά τ αυγά, σε πήρε τηλ ένας άκυρος να γκρινιάξει για την πρώην φίλη του επειδή ξέρει πως είστε τσακωμένες και ήθελε να τη θάψει. Big deal.

Senior Member
    Quote Originally Posted by imagine View Post
    Εγώ πάλι δν κατάλαβα γιατί εκνευρίστηκε τόσο ο σύντροφός σου. Σιγά τ αυγά, σε πήρε τηλ ένας άκυρος να γκρινιάξει για την πρώην φίλη του επειδή ξέρει πως είστε τσακωμένες και ήθελε να τη θάψει. Big deal.
    κι εγω ακριβως αυτο δεν καταλαβα.
    επισης δεν καταλαβα για ποιο λογο ο φιλος σου δεν σου ειπε απο μονος του οτι η "φιλη" σου σε συκοφαντουσε σε αυτον ωστε να προστατευτεις κι επρεπε να το μαθεις απο τον πρωην της.
    ο πρωην ειναι απλο γιατι στο ειπε. φρικαρε με τα κερατα εις βαρος του που ανακαλυψε και ηθελε να σου πει τις κακοηθειες που εκανε και εις βαρος σου ωστε να ξερεις κι εσυ με ποια εχεις να κανεις.
    οσο για τον λογο που το εκανε αυτη, ειναι οτι δεν υπηρξε ποτε φιλη σου κι οτι προσπαθησε να πεισει τον φιλο σου οτι εισαι σαν τα μουτρα της μπας και σας χωρισει (προφανως δεν ειχε αλλα προσοντα και η συκοφαντια της φανηκε μια λυση λογω κακομοιριας).απλο...

Senior Member
    Mινα , στα εχω ξαναπει , αυτη η σχεση ειναι καταστροφικη για σενα.
    Χωρισε οσο ειναι νωρις , αν παραμεινεις μαζι του θα ζεις μια ζωη μεσα στην καταπιεση.

Senior Member
    Αφου δε μιλαγατε και ξερει οτι με τη γκομενα του εχεις μαλωσει, τον βρισκω πολυ ακυρο που σε καλεσε. Κοιτα και συ να σαι πιο προσεκτικη και να μη δινεις δικαιωματα. Επρεπε πιο συντομα να τον κλεισεις. Τι να σου κανω εγω πες? Παρε τον δικο μου να του πεις τι θελεις. Αφου ουτως ή αλλως εχεις μαλωσει με τη φιλη σου, τι σε νοιαζει τα γκομενικα της? Ασε που μπορει να σε κρυφογουσταρει ο τυπος. Αλλη φορα να προσεχεις παραπανω. Επρεπε να του πεις νταξει, λυπαμαι που χωρισατε θα το ξεπερασεις και να τον κλεισεις. Τι να του κανεις εσυ? Να τον παρηγορεις στα τηλεφωνα? Να που βρηκες το μπελα σου...

Senior Member
    να διευκρινίσω κάτι. πρώτον από τον σύντροφο μου έμαθα όλα αυτά που έλεγε αυτή, όταν τα έλεγε. από το παιδί έμαθα απλά τι του έκανε. δεν μιλήσαμε πολύ γιατί δεν είχα κάτι να του πω αν κ εγώ όλα αυτά τα ήξερα ήδη, τα είχα μάθει πρόσφατα από τον σύντροφο μου επειδή όταν χωρίσαμε έκανε παρέα μαζί της. τέλος πάντων εγώ είπα στο παιδί αυτό που μου είπε ο σύντροφος μου κ τελείωσα με αυτό. του είπα κιόλας ότι δεν θέλω να ανακατευτώ κ όλα οκ. αυτό που με παραξένεψε είναι το γιατί πήρε εμένα, ενώ ξέρει ότι δεν μιλάμε πια...!!!!