ΤΕΛΟΣ ΜΙΑΣ ΣΧΕΣΗΣ Η ΟΧΙ - Page 2
ICPS banner

[ Όροι Χρήσης Forum - ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΡΟΣΕΚΤΙΚΑ ] [ Προστασία ανηλίκων ]

Page 2 of 3 FirstFirst 123 LastLast
Results 16 to 30 of 34
  1. #16
    Senior Member
    Join Date
    Sep 2012
    Posts
    5,782
    Τι να σε πω ρε κουκλα μου, αυτα τα φλου δε μ αρεσουν...Αν ειναι να κανεις ενα λογικο διαστημα υπομονη καντο, αλλα να ξερεις οτι μετα θα ειναι προς τα δω. Αλλιως το να περνανε τα χρονια και ο ενας να ναι δω και ο αλλος εκει, τι ζευγαρι ειναι αυτο? Εσενα σ εκοψε απ τη δουλεια μηπως στην πεσει κανενας μαντραχαλας αλλα και που ξερεις εσυ τι κανει αυτος εφοσον λειπει τοσο καιρο? Δε ξερω, πες του να σε πει καθαρα τι πλανο εχει. Ο αντρας πρεπει να χει συγκεκριμενο πλανο στη ζωη του. Τι καπετανιος ειναι? Δεν ξερει που παει το πλοιο? Τεσπα, τωρα τι να σου πω, εσυ μπορει να σαι κολημενη και να μη τα βλεπεις αυτα. Προσωπικα με τοσο φλου δε μπορω να κανω χωριο.

  2. #17
    Junior Member
    Join Date
    Apr 2013
    Posts
    17
    Μπορω να δω τη κατασταση αντικειμενικα πιστευω και ολα αυτα που ανεφερες και φυσικα τα εχω σκεφτει.Ουτε εμενα μου αρεσουν τα φλου γιαυτο σκεφτομαι την εκδοχη να τελειωσουμε γιατι ισως ειναι καλυτερα και για τους δυο..σκεφτομαι μηπως ειναι καλυτερα να του το πω οταν ξεμπαρκαρει για να μην κανει καμια χαζομαρα και τα παρατησει.Θα ειναι κοροιδια ομως?

  3. #18
    Senior Member
    Join Date
    Sep 2012
    Posts
    5,782
    Ποσο καιρο εχει τωρα που λειπει?

  4. #19
    Junior Member
    Join Date
    Apr 2013
    Posts
    17
    μια εβδομαδα μονο..

  5. #20
    Senior Member
    Join Date
    Sep 2012
    Posts
    5,782
    Και θα γυρισει ποτε?

  6. #21
    Junior Member
    Join Date
    Apr 2013
    Posts
    17
    Η μεσα Ιουλιου η τον Οκτωβρη..

  7. #22
    Senior Member
    Join Date
    Sep 2012
    Posts
    5,782
    Mαλιστα. Να σε ρωτησω κατι αλλο, ποσο καιρο τα χετε? Και ηλικιες στο περιπου? Σε ρωταω γιατι δεν καταλαβαινω το γιατι να πιασετε σπιτι απο τωρα, εφοσον λεφτα δεν υπαρχουν, ενω θα μπορουσες να μενεις στους γονεις σου και να βγαινετε ραντεβουδακια οταν ερχεται, οποτε να μη χαλατε και τοσα λεφτα. Εκτος αν τα χετε χρονια κ το πατε για σοβαρα.

  8. #23
    Junior Member
    Join Date
    Apr 2013
    Posts
    17
    Ειμαστε μαζι 5χρονια αλλα ολο αυτο αρχισε πριν 8χρονια που ακομα ηταν στην σχολη και ταξιδευε.Εγω ειμαι 25 και αυτος 30 αλλα ισως ξεχασα να γραψω οτι το σπιτι ειναι δικο του γιαυτο μενουμε εκει
    (εγω ειμαι απο αλλη πολη.)

  9. #24
    Senior Member
    Join Date
    Sep 2012
    Posts
    5,782
    Αρα δεν πληρωνετε ενοικιο, σωστα? Και δηλαδη ολα αυτα τα χρονια ταξιδευει? Γιατι καπου μπερδευτηκα, νομιζα οτι τωρα προσφατα ξεκινησε τη δουλεια αυτη.

  10. #25
    Junior Member
    Join Date
    Apr 2013
    Posts
    17
    Στην σχολη ταξιδευε επειδη ειναι υποχρεωτικο.Απο οταν ειμαστε μαζι πρωτη φορα ταξιδεψε τον περασμενο ιουλιο και τωρα ειναι η δευτερη φορα που φευγει αλλα απο την αρχη της σχεσης μου ειχε πει πως δεν προκειται να ακολουθησει στο επαγγελμα αυτο.Εαν το ηξερα απο την αρχη δεν θα ειχα κανει την κινηση να αλλαξω πολη και να συγκατοικησουμε ,μπορει να μην ειμασταν καν μαζι.
    sorry αν σε μπερδεψα:)

  11. #26
    Senior Member
    Join Date
    Sep 2012
    Posts
    5,782
    Ok, την τελευταια φορα σε τι συμφωνησατε ας πουμε? Λες οτι θα γυρισει Ιουλιο ή Οκτωβριο. Παρε τη χειροτερη να γυρισει Οκτωβρη. Μετα τι λεει το προγραμμα? (Καλοκαιρακι να περασεις μοναχουλα ε? τι να σε πω, εγω σου δινω συγχαρητηρια...και αλλαξες κ πολη...).

  12. #27
    Junior Member
    Join Date
    Apr 2013
    Posts
    17
    Εγω βασικα δεν ηθελα να φυγει αλλα δεν του το ειπα γιατι θεωρω πως θα ηταν τελειως ανωριμο..απο την αλλη ομως ακομα και τωρα θα ηθελα να μην ειχε φυγει.Μετα το προγραμμα θα λεει 4μηνες εξω και μετα παλι καραβι!Αυτο το υποθετω εγω γιατι ο ιδιος δεν το δεχεται αυτο το ενδεχομενο η μαλλον δεν θελει να μου το επιβεβαιωσει.Εσυ θα μπορουσες να ζησεις ετσι?

  13. #28
    Senior Member
    Join Date
    Sep 2012
    Posts
    5,782
    Προσωπικα οχι, γιατι πιστευω οτι μια σχεση πρεπει να χει καθημερινη συστηματικη επικοινωνια και πληρη ερωτικη ζωη. Επικοινωνια εννοω απο κοντα, οχι μπουρου μπουρου στα τηλεφωνα και στο σκαιπ. Και ερωτικη ζωη εννοω τακτικη, οχι μια φορα στο 6μηνο.
    Το θεμα ειναι οτι δεν εξαρταται απο σενα. Δεν ειναι προσωπικο. Εννοω οτι με οποια κοπελα και να νταραβεριστει, αφου δε μπορει να μεινει στο ιδιο μερος για πολυ, θα χει προβλημα στη ζωη του. Δηλαδη πρεπει να το συνειδητοποιησει οτι δε γινεται να χει μια γκομενα σιγουραντζα να τον περιμενει σαν την πηνελοπη, με μελλοντικο πλανο στο φλου κιολας. Οποια κοπελα κ να ταν στη θεση σου. Θα μου πεις δεν υπαρχουνε δουλειες. Ενταξει, ο καθενας με τις επιλογες του. Εγω για παραδειγμα οταν επελεγα δουλεια σκεφτηκα το θεμα των μεταθεσεων και τι θα κανω αμα βρω μια γκομενα που τη θελω και επελεξα μια δουλεια που δεν αλλαζεις μερος, εκτος αν θες ο ιδιος. Καθε επιλογη εχει ενα κοστος. Πρεπει δηλ να συνειδητοποιησει οτι πρεπει να κανει κατι πρακτικα και συγκεκριμενα, αν θελει να διατηρησει μια σχεση. Δεν εχει να κανει με το προσωπο σου. Θελουμε συγκεκριμενα πραματα. Αυτος γτ σε πιεσε να σταματησεις τη δουλεια? Ε καπου πρεπει κι αυτος να πιεστει. Ή να κανονισει πως θα κινηθει το προγραμμα του που απ οτι το κοβω θα ναι φευγατος ως ναυτικος, ή να βρει αλλη δουλεια. Εστω σερβιτορος, μερεμετια, αγροτης, τι να πω. Εδω εισαι εισαι τοσο μικρη και παλι ειχες και σπουδες και δουλεια. Σ αυτο σου βγαζω το καπελο. Και πολυ συγκροτημενη σε βρισκω, λιγο σπανιο για την ηλικια σου γτ αλλη στη θεση σου θα μπορουσε να πει, οκ αφου τα πληρωνουν τα πεθερικα, ας κατσω στο σπιτακι να ξυνω τα νυχια μου και να εχεις κ κανενα γκομενο χωρις να μαθει κανεις τιποτα να σε καλαφατιζει. Νομιζω πρεπει να γινει μια συζητηση καλη για το πως βλεπει το μελλον του με οποια κοπελα κ να ειναι και αν δεις οτι σ αφηνει συνεχεια στο φλου, δυστυχως πρεπει να αναζητησεις αλλου την ευτυχια και να μην αφηνεις να περνανε τοσα χρονια τζαμπα.

  14. #29
    Junior Member
    Join Date
    Apr 2013
    Posts
    17
    Συμφωνω σε ολα μαζι σου.Εισαι μεσα στο μυαλο μου!Δεν μπορουσα να συζητησω το θεμα αυτο με εναν ανθρωπο ο οποιος θα το εβλεπε πληρως αντικειμενικα και ακουγα συνεχεια αποψεις υπερ του ταξιδιου,των χρηματων και τα λοιπα.Ομως δεν εβλεπα και ουτε βλεπω τιποτα θετικο για εμενα στην περιπτωση αυτη και του το εχω πει..αλλα δυστυχως θελει τα πολλα!Θα μπορουσα να ημουν χαρουμενη γιατι σε 6 μηνες θα ειχα οσα μου ελειπαν τοσο καιρο αλλα δεν με ενδιαφερει καν.. το θεμα ειναι απλα πως θα το τελειωσω για να γινει οσο πιο ομαλα γινεται και για τους δυο αλλα δεν μπορω να βρω τον τροπο!

  15. #30
    Senior Member
    Join Date
    Sep 2012
    Posts
    5,782
    Πρακτικα θα σου λεγα νη μη τον καλεις τοσο συχνα, να αφηνεις να σε παιρνει αυτος οποτε μπορει και οταν μιλατε να του κανεις παραπονα οτι θα θελες να ταν εκει, ποτε θα ρθει, τι θα γινει και τετοια. Να τον ζορισεις λιγο δηλαδη και οταν γυρισει καντε μια συζητηση. Δεν ειναι ευκολο να φυγεις γτ ειναι πολλα τα χρονια και εχεις επενδυσει σοβαρα, αλλα δε βλεπω να διαγραφεται μια ελπιδοφορα προοπτικη. Οσο για το οτι θελει τα πολλα, τι να πω, δε νομιζω οτι πλουτιζεις απ αυτη τη δουλεια. Απ οτι ξερω και εκει εχουν κοψει τις αμοιβες, δεν ειναι οπως παλια που παιρνανε πολλα λεφτα. Αλλα και πολλα να παιρνεις, αμα περνας τη ζωη σου στη θαλασσα ποτε θα τα χαρεις? Και πανω απ ολα ποτε θα χαρεις τη ζωη με τη συντροφο σου? Νομιζω επρεπε να ψαξει να βρει πιο νωρις μια χρυση τομη και να ναι εδω. Δε μπορει η οποια κοπελα να επενδυσει σοβαρα για μελλον σε μια τετοια κατασταση.

Page 2 of 3 FirstFirst 123 LastLast

Similar Threads

  1. άδοξο τέλος της σχέσης μου
    By manios77 in forum Ψυχαναγκασμοί - Ιδεοψυχαναγκαστική Διαταραχή
    Replies: 25
    Last Post: 26-06-2013, 07:06
  2. Το τέλος μιας σχέσης που λέγαμε πως θα κρατήσει για πάντα...
    By alexm in forum Σεξουαλικότητα, παρεκκλίσεις, σεξουαλική ταυτότητα
    Replies: 20
    Last Post: 12-04-2013, 23:41
  3. ο μεγαλυτερος εχθρος μιας σχεσης η ρουτινα... πολεμηστε τον!
    By αλεξανδρος_77 in forum Σεξουαλικότητα, παρεκκλίσεις, σεξουαλική ταυτότητα
    Replies: 8
    Last Post: 11-04-2013, 21:06
  4. το τελος μιας σχεσης κ οι επιπτωσεις πανω μου.
    By Παναγιώτης11 in forum Σεξουαλικότητα, παρεκκλίσεις, σεξουαλική ταυτότητα
    Replies: 39
    Last Post: 29-03-2013, 13:58
  5. Το τέλος μιας σχέσης...
    By Φωτεινη! in forum Σεξουαλικότητα, παρεκκλίσεις, σεξουαλική ταυτότητα
    Replies: 58
    Last Post: 22-07-2012, 23:23

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •