Results 1 to 15 of 63
-
04-04-2013, 19:31 #1
Νιώθω τοσο ένοχη απέναντη του .....
Καλησπέρα , θέλω να σας εξωμολογηθω τα όσα εχω ζήσει τα τελευταία τρία χρόνια γνωρίζοντας έναν άνθρωπο σε κάποιο χώρο που ίσως δεν θα έπρεπε.
Θέλω με την βοήθεια σας να σας πω όλα αυτα που έχουν συμβεί , αλλα θα σας κρύψω συγκεκριμένα πράγματα και καταστάσεις γιατι δεν θέλω να διασυρθω εγω και ο άνθρωπος που εχω γνωρίσει.
Ξεκινώντας θέλω να σας ζητήσω να είστε αληθινοί και ρεαλιστικοί στις θέσεις σας και αυτο γιατι ειναι εύκολο να σχολιάζουμε να λέμε αλλα πρέπει να φανταστούμε και την θέση του αλλού , την πραγματικότητα δηλαδή που πολλές φορες δεν μπορούμε να αλλάξουμε.
Θεώρηστε οτι εγω δεν ειμαι περήφανη για αυτο που ειμαι, αλλα δεν μπορω να το αλλάξω απο την μια στιγμη στην άλλη, δεν ειμαι κακός ανθρωπος αλλα οι καταστάσεις με μπερδεύουν με κάνουν να μην ξερω τι θέλω.
Πριν τρία χρόνια η ζωη έφερε μπροστά μου έναν ανθρωπο που ξεχωρισα απο την πρώτη στιγμη για το ήθος του την απλότητα του την καλοσύνη του.
Λιγο καιρό μετα , έλεγα μεσα μου πως αυτός ο ανθρωπος θέλω να γίνει ο άντρας μου και σιγά σιγά αν και ηταν βράχος απέναντη μου γιατι ετσι έπρεπε , άρχισε να ανοίγει την καρδια του και να μου δείχνει οτι εγω ειμαι μεσα σε αυτή.
Του είπα πως τον εχω ερωτευτεί σχεδόν βρίζοντας τον και του είπα πως εγω δεν του άξιζω δεν μπορω να τον κανω ευτυχισμένο , πως τον αγαπω αλλα δεν κανω εγω για αυτόν.
Ο ανθρωπος αυτός ομως δεν έφυγε , αν και ήξερε τι ήμουν ποια ήμουν, έμεινε εκεί δίπλα μου μέχρι τωρα , του εχω κατάστρεψει την ζωη , αυτός ομως ειναι εκει καθε στιγμη , τον ποναω σχεδόν καθε μερα με καθε τροπο , αυτός εκει δίπλα μου.
Υπήρξε μια στιγμη που του ζητούσα την βοηθεια του , ο κίνδυνος ηταν δίπλα μου , έφερε τον κοσμο ανάποδα και με βοήθησε χωρις να σκέφτεται πως καταστρέφει την ζωη του τις σχέσεις του με τους δικούς του ανθρώπους.
Εχει κανει για μένα πράγματα που κανεις δεν ξέρει , ούτε οι δικοί μου και εγω τον ταπεινωνω ξανα και ξανα.
Ξερω ποσο λάθος ειμαι , τρελενομαι πιέζομαι φοβάμαι και αυτός τα πληρώνει όλα .
Ειναι τόσα πολλα αυτα που έχουν συμβεί και θα συμβούν , αυτός ειναι εκει και θα ειναι το ξερω , οτι και να του κανω.
Οταν σαν γυναικα με όλα τα προβλήματα που εχω ξεσπαω πάνω του αυτός τα δέχεται, δεν αντίμηλαει , το στομα του μονο γλυκές κουβέντες.
Τον εχω βάλει μεσα στην κόλαση που ζω που κανεις μα κανεις δεν θα με ακολουθούσε και αυτός δεν φοβήθηκε ούτε μια φορά , εκει δίπλα μου να με στηρίζει και ας ξέρει πως οι ανάσα του τελειώνει.
Ξερω πως στην ζωη δεν βρίσκεις εύκολα τέτοιο ανθρωπο , να τον χτυπάς και αυτός να σε αγκαλιάζει , να τον πονας και αυτός να μην φεύγει.
Του εχω πει πως ο θεός τον έστειλε για να με σώσει , τον εχω πει Αγγελο και ειναι , αλλα εγω ειμαι ενα τέρας και το ξερω και δεν του άξιζω.
Ειναι μεγάλη η ιστορία μου και θα προσπαθήσω να σας την πω ,γιατι δεν ξερω , δεν εχω κανέναν να μιλήσω , οι δικοί μου οι φίλοι μου δεν ξέρουν , αν μάθουν δεν θα με αναγνωρίζουν δεν θα με θέλουν πια .Last edited by Angela1; 04-04-2013 at 20:45.
- 04-04-2013, 19:44 #2
καλησπέρα.
καταλαβαίνω πως νιώθεις άσχημα και δε θελεις να μπεις σε πολλες προσωπικες λεπτομερειες, θα μπορούσες όμως να εξηγήσεις λίγο περισσότερο την ιστορία σου;
Η πιο βασική ερώτηση χωρίς να ξέρω τίποτα είναι: απο τη στιγμη που τον αγαπας και νιωθεις ασχημα και αναγνωριζεις οτι φερεσαι ασχημα γιατι το κανεις; ποιοι ειναι οι λογοι που σε ωθουν σε αυτο και ποιοι ειναι οι λογοι που σ εμποδιζουν να το αλλαξεις;
04-04-2013, 19:59 #3
Η ζωη μου ειναι τοσο δύσκολη , ο χαρακτήρας μου ειναι ασχημος , σαν γυναικα ειμαι απότομη , μου φταίνε όλα και την πληρώνει αυτός γιατι ξερω πως εχει κατανόηση και ξέρει τι περνάω και θα το δεχτεί.
Προσπαθώ να το αλλάξω , όλα γύρω μου ειναι δύσκολα , φοβάμαι , κυνδυνευω κάποιες στιγμές και δεν μπορω να ξέφυγω.
Αυτός δεν ήξερε τίποτε στην αρχή , τον έφερα εγω μπροστά σε καταστάσεις που δεν γνώριζε, ειναι Άγιος ανθρωπος σε σχεση με μένα ,
Του εχω πει να βρει άλλη γυναικα που να του αξίζει , αλλα δεν το κανει , με αγαπάει , ξέρει οτι χωρις αυτόν θα χαθω.
Ειλικρινά σας λέω , οποία γυναικα τον γνώριζε θα τον αγαπούσε , ήμουν τυχερή που τον γνώρισα μεσα στην ατυχία μου.
Αλλα του κατέστρεψα την ζωη , του το εχω πει .
04-04-2013, 20:02 #4
04-04-2013, 20:08 #5
Τα λάθη του παρελθόντος και η λαθος σχεση μου με κάποιον αλλο άνθρωπο πριν χρονια ειναι αυτο που με κανει φοβάμαι.
Δεν εχει καμία σχεση με χρήση ουσιών και τλπ. , μην παει το μυαλό σας εκει.
Αλλα με μια λέξη , ναι ειμαι μπλεγμενη κατα κάποιο τροπο.
04-04-2013, 20:50 #6
φοβάσαι μήπως τα λάθη του παρελθόντος επαναληφθούν και σε αυτή τη σχέση (δλδ μήπως αυτός ή εσύ κάνετε κάτι κακό στον άλλον) ή κάποιος από το παρελθόν σου δε σε αφήνει σε ησυχία;
σορρυ για τις συνεχόμενες ερωτήσεις αλλά προσπαθώ να καταλάβω. δε θέλω να σου πω κάτι αόριστο χωρίς να έχω καταλάβει την κατάσταση.
πάντως αν ισχύει το πρώτο διορθώνεται. με πολλή προσπάθεια μεν αλλά διορθώνεται.
ο φόβος κρατάει δέσμιο πολλούς ανθρώπους, σε παραλύει δε σε αφήνει να δεις καθαρά. σε δηλητηριάζει μέρα με τη μέρα και σε μετατρέπει σε κάτι άσχημο. όμως μπορείς να τον αντιμετωπίσεις.
περιμένω τις απαντήσεις σου και ό,τι άλλο θελεις εσυ να πεις :)
04-04-2013, 21:17 #7
Οι ερωτήσεις σας με βοηθάνε να σας βγάλω απο μεσα μου αυτα που κρύβω.
Το παρελθόν ειναι το πρόβλημα , αυτός με κρατάει για κατι που εχει συμβει στο παρελθόν και το συντηρεί ακόμη και σήμερα.
Ειναι ενα λάθος που έκανα τότε και το πληρώνω σημερα , αλλα δεν μπορούσα να κανω διαφορετικά.
Αλλα και ο κακός μου χαρακτήρας προστίθεται πάνω σε αυτο το λάθος και ετσι όλα ειναι άσχημα.
Εχει συμβεί το βράδυ πριν κοιμηθώ να μην μπορω μακρια του και την άλλη μερα που ξυπνάω να μου φταίνε όλα και τα πληρώνει αυτός, χωρις να φταίει σε τίποτε.
Δυστυχώς για αυτόν ειναι αργά , διάλεξε να με αγαπήσει και τωρα δεν εχει γυρισμο το ταξίδι που έκανε για μένα, οι δικοί του του φέρονται με τον χειρότερο τροπο , γιατι ? γιατι με αγάπησε , γιατι στάθηκε στο πλευρό μου.
Φοβάμαι μήπως ετσι που του συμπεριφέρομαι κανει κακό στον εαυτό του , γιατι πονάει πολυ, το ξερω , γιατι η επιλογή του τον έκανε εχθρό στους δικούς του ανθρώπους , γιατι με αγάπησε.
Θυμάμαι μια φορα που του είπα να έρθει κρυφά σπίτι μου το πρωί , πριν ξημερώσει, ηταν άρρωστος με πυρετό 37,6 . Ξύπνησε στις 4 να έρθει να με δει , τον ήθελα να μου κανει έρωτα , λογικά αυτός δεν ηταν όπως παντα , τον πέταξα με τις κλωτσιες απο το σπίτι.
Του έστειλα μήνυμα πως θα πάω με άλλον να περάσω καλα να τον ξεχάσω. Την άλλη μερα σκέφτηκα ποσο λάθος ήμουνα και αυτός δεν απαντούσε στο κινητό γιατι του είχε συμβει ενα μικρό ατύχημα στο δρόμο στο λάστιχο του αυτοκινήτου του και το άφησε μακρια απο το σπίτι του.
Και αυτο δεν ειναι τίποτε μπροστά σε αυτα που εξακολουθούσα να του κανω , ξανα και ξανα , μισουσα τον εαυτό μου και την πλήρωνε αυτός, έκανα λάθη και τα φόρτωνα σε αυτόν.
Του εχω κανει την ζωη κόλαση , πιο πολυ απο αυτή που εγω ζω.
Ξερω , μου το είπε ο ίδιος πως εχω κάποια διαταραχή στην προσωπικότητα μου , το ξερω , του εχω πει πως τρελενομαι μου φταίνε όλα και δεν ξερω τι λέω , αλλα αυτός τι φταίει ?
04-04-2013, 21:29 #8
Του εχω καταστρέψει την ζωη , αυτός το μονο που ζητάει ειναι η αγαπη μου , αυτή που του έδειξα στην αρχή , ακόμη τον αγαπω , δεν θα σταματήσω να τον αγαπω. Ξερω πως ειναι εκει να με περιμένει μεσα στη βροχη ,να με συγχωρεί και ας του κανω την ζωη δύσκολη.
Ειναι στιγμές που θέλω να γυρίσω το χρόνο πίσω να μην με είχε γνωρίσει.
Δύσκολο να καταλάβετε αυτα που έχουν συμβει , που εγω ειμαι υπεύθυνη.
Πήρα στο λαιμό μου έναν ανθρωπο και οτι και να κανω δεν μπορω να τον κανω να με μισησει.
Τον διώχνω τρεις μέρες και οι ενοχές οι φόβοι με πλημμυρίζουν , βλεπω πως τον εχω σκοτώσει με όσα του κανω, πως τον εχω αφήσει μονο του και αυτός δεν άντεξε και χάθηκε στο σκοτάδι.
04-04-2013, 22:06 #9
θέλεις όμως όντως να τον κάνεις να σε μισήσει; ξέρω πως νιώθεις άσχημα για όλα αυτά που του κάνεις και γι αυτό κάποιες στιγμές θες να τον κρατήσεις μακριά σου για να τον προστατέψεις, είναι όμως αυτό που πραγματικά θες; αν έφευγε θα ένιωθες καλύτερα;
εκείνος ξέρει γι αυτο το πράγμα με το οποίο σε κρατάει ο άλλος απο το παρελθον;
αν δεν υπηρχε αυτος ο 'εκβιασμος' πιστευεις πως τα πραγματα θα ήταν καλύτερα ή θα συνέχιζες να είσαι έτσι;
04-04-2013, 22:19 #10
λυπον... εγω εχω απλα την εντυποση οτι σου φερθηκε πολυς κοσμος αδικα εσυ το καταπιες και απλα εβγαλες τα αποθημενα σου πανω του σωστα?
04-04-2013, 22:21 #11
Δεν του άξιζω, εχω προσπαθήσει να τον κανω να με μισησει, δεν το κατάφερνω, δεν θέλω να φύγει μακρια μου , την πρωτοχρονιά είχαμε μαλωσει , του είχα μιλήσει πολυ άσχημα , μετα απο μερικές μέρες τον είδα στο όνειρο μου να ειναι ντυμένος με λευκά ρούχα , είπα πως αυτο ηταν , τον σκότωσα με την συμπεριφορά μου , τον έψαχνα να δώ αν ειναι καλα έβαλα και γνωστούς να τον πάρουν τηλεφωνο.
Ηρθε και με βρήκε με αγκάλιασε σαν να μην είχα πει όλα αυτα που τον πλήγωσαν, μου είπε πως δεν άντεχε ολο αυτο και ηταν τοσο απελπισμένος.Του είπα πως το μάθημα που μου έδωσε μου άξιζε και πως θα βάλω μυαλό , κράτησε τρεις μήνες και ξανα εγω να ξεσπαω πάνω του με καθε τροπο.
Ξέρει τα παντα , το άσχημο ειναι πως τον εμπλεξα πιο πολυ οταν του ζήτησα βοήθεια. Το έκανε με βοήθησε εγω τον απαρνηθηκα μετα που μου άπλωσε το χέρι του και με βοήθησε , κανεις δεν θα το έκανε , κανεις. Θα με άφηνε μονη μου.
Ο εκβιασμός με εχει κανει πιο σκληρή πιο απότομη πιο βίαιη , ακόμη και να είχα τα νεύρα μου δεν θα ηταν τοσο χάλια τα πράγματα.
Αυτός δεν φταίει σε τίποτα , οτι κανει το κανει χωρις να κανει λάθος ,ειναι πολυ προσεκτικός σε όλα , αλλα ειναι τοσο καλός που ξεχνάει τον εαυτο του για να με βοηθήσει.
Εγω φταίω που τα έκανα όλα λάθος και τον πήρα μαζι μου. Τι να κανω τωρα που ειναι αργά , για αυτόν για τους δυο μας.
04-04-2013, 22:27 #12
Ολος ο κόσμος μου εχει φερθει ετσι , άδικα. Αυτός ο ανθρωπος ειναι κατι που δεν πίστευα να βρω μπροστά μου, ειναι το ακριβώς αντίθετο απο αυτα που έζησα. Ναι ξεσπαω πάνω του , ψάχνω να βρω κατι να μαλωσω μαζι του. Ισως δεν πιστεύω πως υπαρχει δίπλα μου αυτός ο ανθρωπος. Αν γνώριζαν οι δικοι μου όλα αυτα θα με κρεμάγαν ανάποδα και τον ανθρωπο αυτο θα τον είχαν στην αγκαλια τους.
04-04-2013, 22:40 #13
04-04-2013, 22:47 #14
04-04-2013, 22:51 #15
Αγγελα πως σχετιζεται ο προηγουμενος που ειχες με το σημερα? Και θα ρθουμε και στον τωρινο.