Κάθε μέρα σκέφτομαι το θάνατο - Page 2
ICPS banner

[ Όροι Χρήσης Forum - ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΡΟΣΕΚΤΙΚΑ ] [ Προστασία ανηλίκων ]

Page 2 of 2 FirstFirst 12
Results 16 to 21 of 21
  1. #16
    Senior Member
    Join Date
    Apr 2013
    Posts
    587
    Όταν έκανα το αίτημα εγγραφής νόμιζα ότι δεν εμφανίζονται αυτά τα στοιχεία. Ήμουν και τόσο συγχισμένη που το μόνο που ήθελα ήταν ν' ακούσω μια κουβέντα ώστε ν' ανακουφιστώ απο τα δυσάρεστα συναισθήματα. Μετά το είδα αλλά δεν ήξερα με ποιά διαδικασία γίνεται η αλλαγή. Πάντως το τελευταίο που μ' ενδιέφερε εκείνη τη στιγμή είναι αν θα φαίνεται το αληθινό μου όνομα ή όχι. Δεν ντρέπομαι γι' αυτό που μου συμβαίνει, δεν έχω κάνει κάποια αξιόποινη πράξη. Δεν έχω να φοβηθώ κάτι. Η κακοήθεια δυστυχώς υπάρχει για όλους αν θέλει κάποιος να τη γράψει θα τη γράψει και δε σε προστατεύεσαι απο την ανωνυμία. Δυστυχώς έχουμε δημιουργήσει μια κοινωνία που μας εκπαιδεύει στο να κρυβόμαστε πίσω απο το δάχτυλο μας γιατί δεν έχει σημασία αν είσαι ο χειρότερος κι ο πιο ελεεινός αρκεί η εικόνα που «πουλάς» να είναι η ενδεδειγμένη και σύμφωνα με τα κοινωνικά στερεότυπα κι όλο το υπόλοιπο ας είναι σάπιο. Γιατί τα πάντα σ' αυτή τη χώρα είναι ταμπού. Γιατί τα πάντα σ΄αυτή τη χώρα είναι ταμπού. Πράγματα που ούτε μπορούμε να φανταστούμε. Η ευαισθησία είναι αδυναμία, οι άντρες δεν κλαίνε, οι καρκινοπαθείς έχουν τον ξορκισμένο και μιλάμε γι' αυτούς ψυθιριστά, όποιος παθαίνει κρίσεις πανικού ή έχει κάποια φοβία είναι τρελός και πολλά πολλά άλλα. Δεν ντρεπομαι για κάτι. Παρόλα αυτά θα το αλλάξω το όνομα απλά δε γνωρίζω τη διαδικασία.

  2. #17
    Senior Member
    Join Date
    Apr 2013
    Posts
    587
    Σ' ευχαριστώ αλλά δε γνωρίζω τη διαδικασία.

  3. #18
    Senior Member
    Join Date
    Apr 2013
    Posts
    587
    Όχι!! Είναι ακριβώς όπως τα λές. Τα γεγονότα ήταν απλώς η αφορμή να βγούν πράγματα τα οποία υπήρχαν ως πεποιθήσεις και δεν είχαν δουλευτεί τόσα χρόνια. Απλά συνέβησαν πολλές καταστάσεις μαζί που ενεργοποίησαν πράγματα και πυροδότησαν μια κατάσταση που προυπήρχε. Είναι σαφές ότι υπάρχει αρχικά πρόβλημα στις σχέσεις με την οικογένεια και κατ' επέκταση με την προσωπική σχέση.

  4. #19
    Senior Member
    Join Date
    Mar 2011
    Location
    between heaven and hell
    Posts
    7,796
    Νομιζω για αλλαγη ονοματος η οτιδηποτε αλλο αφορα τεχνικο θεμα του φορουμ (οπως πχ αν εχεις προβλημα με τον κωδικο σου κτλ) στελνεις e-mail στο [email protected] αν εκανα λαθος διορθωστε με γιατι απεξω το εγραψα, ειχα στειλει παλια π ειχα ενα θεμα κ νομιζω ειναι αυτο, ελπιζω να μην αλλαξε. καταλαβαινω οτι μεσ στη συγχυση το τελευταιο π θα σε ενοιαζε ηταν αυτο, αλλα τωρα π ηρεμησες καπως κ περασε χρονος, εγω θα σ ελεγα να το αλλαξεις κ να βαλεις κατι ουδετερο πχ οπως ειναι το δικο μ η αλλονων. δικιο εχεις π λες οτι εχουμε φτασει στο σημειο να κρυβομαστε πισω απο το δαχτυλο μας κ πολλα τα καναμε ταμπου, αλλα δν το βλεπουν ολοι ετσι. να ξερεις παντα οτι οταν παιρνεις μια οποιαδηποτε αποφαση η μιση ευθυνη ειναι δικη σου για να μην πω η περισσοτερη. το αν δεν σε ενδιαφερει αμα καποιος ειναι κακοπροαιρετος ειναι αλλο θεμα. αλλα βλεπω εχεις επιγνωση οποτε ειναι δικο σου θεμα απο δω κ περα τι θα κανεις.

    τωρα οσον αφορα το θεμα για το οποιο εγραψες αρχικα, εμενα μ βγαζει οτι εισαι ενα ατομο με πολλες ευαισθησιες, πληγωμενο π δν μπορει να ξεπερασει ευκολα μια απωλεια η ενα τραυματικο γεγονος, με αποτελεσμα να ταλαιπωρειται στο παρον διαστημα απο ασχημες σκεψεις, καταθλιψη κ πολλα αλλα.. εχεις θεμα δλδ ως προς τη διαχειριση του πονου, της απωλειας κτλ.. δν το αμφισβητω, διοτι εχω χασει κ εγω ατομα κ ζωα κ ξερω πως ειναι.. μια καλη λυση θα ηταν να παρεις ξανα ζωακι.. μπορει αρχικα να μην νιωθεις οπως το πρωτο το οποιο σιγουρα ηταν αναντικαταστατο, αλλα σκεψου οτι φροντιζοντας το νεο ζωακι θα ειναι σαν να φροντιζεις το παλιο κ σιγα σιγα θα το αγαπησεις εξισου για να μν πω κ περισσοτερο.. αυτα κ ολα καλα να σου πανε.. κ σκεψου το αυτο με το ζωακι στο εγραψε κ καποιος αλλος νομιζω
    " I stopped fighting my inner demons... we are on the same side now..."

  5. #20
    Senior Member
    Join Date
    Apr 2013
    Posts
    587
    Να 'σαι καλά σ' ευχαριστώ. Έχω κάνει κάποιες ενέργειες δεν έγινε κάτι. Θα το δοκιμάσω κι αυτό.

  6. #21
    Senior Member
    Join Date
    Apr 2013
    Posts
    587
    Σ' ευχαριστώ πάρα πολύ όντως η βοήθεια σου ήταν πολύτιμη και έγινε η αλλάγη. Να 'σαι καλά.

Page 2 of 2 FirstFirst 12

Similar Threads

  1. Καθε μερα και χειροτερα..
    By vito_13 in forum Κατάθλιψη - Δυσθυμία
    Replies: 1
    Last Post: 23-10-2019, 21:45
  2. πονοκεφαλος καθε μερα ολη μερα εδω και 5 μερες
    By elirene in forum Stress, Αγχος, Φόβος, Γενικευμένη Αγχώδης Διαταραχή
    Replies: 5
    Last Post: 22-06-2013, 20:41
  3. Κάθε μέρα αγώνας;
    By panicgirl in forum Κατάθλιψη - Δυσθυμία
    Replies: 6
    Last Post: 15-11-2012, 16:45
  4. Κάθε μέρα η ίδια μέρα
    By gianniss in forum Ψυχώσεις & Σχιζοφρένεια
    Replies: 8
    Last Post: 25-01-2011, 18:27
  5. καθε μέρα κλαιω
    By Σαρα in forum Κατάθλιψη - Δυσθυμία
    Replies: 2
    Last Post: 07-02-2010, 00:52

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •