Κανω σεμιναριο Life-coaching
ICPS banner

[ Όροι Χρήσης Forum - ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΡΟΣΕΚΤΙΚΑ ] [ Προστασία ανηλίκων ]

Results 1 to 15 of 15
    Senior Member

Κανω σεμιναριο Life-coaching

Παιδια την περασμενη Τριτη ειχα παει σε μια παρουσιαση Life-coaching με προτροπη ενος φιλου μου οποιοπαθητικου γιατρου που το ειχε κανει ο ιδιος.Μετα την παρουσιαση αποφασισα να γραφτω κ σημερα εκανα την πρωτη μερα.Εχω ακομα 2 μερες,Σαββατο-Κυριακη κ μια Τριτη απογευμα.Οποτε θα σας ενημερωσω σχετικα απο πρωτο χερι.:starhit:

Senior Member
    τι είναι το life coaching??

Senior Member
    Ενα εκπληκτικο σεμιναριο που λεγεται προπονηση ζωης -βιωματικη προπονηση που επειδη το παρακολουθησα για 3 μερες θεωρω οτι ειναι οντως ΕΚΠΛΗΚΤΙΚΟ κ βοηθαει ΑΦΑΝΤΑΣΤΑ στα δικα μας θεματα βαρους,αυτοπεποιθησης,αυτο περιορισμους κ.λ.π.Αυτη την Τριτη στις 20.15 γινεται η παρουσιαση αυτου του σεμιναριου.Αν θελεις,ελα να τη δεις ειναι δωρεαν φυσικα.Ειναι 2 λεπτα απο την σταση μετρο Μεταξουργειου.Αν θες την ακριβη διευθυνση στειλε μου u2u γιατι εγω δεν μπορω να στειλω μονο να απαντησω χαχα κ θα σου δωσω οδηγιες η οτι αλλο θες αν θες.Φιλακια κ μην εισαι λυπημενη αλλαξε ρε συ nick,γινε χαρουμενη!!!!!!!!:love::bouncy:

Senior Member
    μπραβο λεσσ, ειναι τελειο που δειχνεις τοσο ενθουσιασμενη!!!!!
    κοιτα να κρατησεις το συναισθημα κ αν ειναι να το χασεις,κανε σε τακτα χρονικα διαστηματα προπονηση ζωης, μεχρι να εμπεδωσεις καποια πραγματα!!!

Senior Member
    Originally posted by lessing
    Φιλακια κ μην εισαι λυπημενη αλλαξε ρε συ nick,γινε χαρουμενη!!!!!!!!:love::bouncy:
    :thumbup: :thumbup: :thumbup: :starhit:

Senior Member
    Θα σου διαβασω μια φραση απο το ενημερωτικο που εχω για να παρεις μια ιδεα:Κατα τη διαρκεια της Βιογραφικης Προπονησης σπαμε τα δεσμα ακομα κ των πιο ισχυρων συμβατικων τροπων σκεψης.
    Αν θες να εχεις μια πιο ολοκληρωμενη εικονα πηγαινε στην ιστοσελιδα:www.proponisizois.com
    Ηλεκτρονικη διευθυνση:[email protected]

Senior Member
    Τωρα που το σκεφτομαι μακαρι να το καναμε ολοι ρε παιδια αυτο το σεμιναριο θα ηταν πολυ καλυτερα τα πραγματα.Και οταν λεω ολοι,εννοω ολη η Ελλαδα π.χ.Σοβαρα.:love:

Senior Member
    κ εγω θελω!!!
    ζηλευω!!!!

Senior Member
    Ελα να το κανεις το επομενο 3ημερο ειναι 30,31 Μαρτιου κ 1 Απριλιου.Θα σε φιλοξενησω σπιτι μου για να εισαι κοντα.Η εμπειρια ειναι απεριγραπτη.Δεν μου αρεσουν τα μεγαλα λογια αλλα τολμω να πω οτι θα σου αλλαξει τη ζωη!

Senior Member
    δυστυχώς εγώ είμαι πολύ μακριά... :(((

Senior Member
    Ποσο μακρυα;Στην Ελλαδα εισαι; Αν ναι,ελα για 3 μερες ΠαρασκευοΣαββατοΚυριακο.

Senior Member
    μπα....μακάρι να ήταν τόσο εύκολο..:(

Senior Member
    Εγω ενδιαφερομαι να'ρθω παντως. Αρκει να μπορω να'μαι θησειο μεχρι τις 22.00 το αργοτερο για να παρω το λεωφορειο σπιτι. Ποση ωρα κραταει;

Senior Member
    κ εγω ενδιαφερομαι να ρθω..... αλλα no money.....λαλααααααααααααααααα αα

Junior Member

Life Coaching Ελλάδα

Καλησπέρα σε όλους,

Πρόσφατα παρακολούθησα 3 δωρεάν σεμινάρια για διαχείριση άγχους, αύξηση αυτοπεποίθησης και συναισθηματικής ευεξίας.

Τα διοργάνωσε η Πάμελα Καραβά απο το Coaching Evolution School σε συνεργασία με το Flow Magazine.

Ξεχωριστή εμπειρία και πολύ κατατοπιστική. Σε κάνει να συνηδητοποιείς τα δυνατά και αδύνατα σου σημεία μέσω ερωτήσεων και ασκήσεων που οδηγούν σε λύσεις μέσω εσωτερικού διαλόγου. Οδηγός της αναζήτησης είναι ο coach.

Γίνονται γενικά αρκετά δωρεάν σεμινάρια για όποιον ενδιαφέρεται.

Ψάξτε στο Facebook το προφίλ της life coach "Pamela Caravas" για να ενημερώνεστε σχετικά.

:)