Results 1 to 15 of 16
-
15-04-2013, 16:20 #1
αποκοπη απο την πραγατικοτητα........
εχω να γραψω πολυ καιρο στο φορουμακι......ειμαι καλα αλλα ρε παιδια ειναι απελπιστικη η αισθηση αποκοπης απο την πραγματικοτητα εδω κ 3 χρονια.....πινω ladose k solian ......παρακαλω ας μου στειλει καποιος μια απαντηση περναει αυτος ο βραχνας??περιμενω με πολυ χαρα μνμ σας....να μοιραστει καποιος την εμπειρια του........<3
- 16-04-2013, 15:45 #2
ειναι πολυ σημαντικο για μενα η γνωμη σας .....σας φιλω
20-04-2013, 00:40 #3
Καλησπερα αγαπητο μελος,Περασα προσφατα καταθλιψη κ ακομα εχω πολλα πανω κατω στην διαθεση μου πρεπει να σου πω οτι απο οταν εκοψα το φαρμακο ειμαι απο ολες τις αποψεις καλυτερα,Επαιρνα παλια λαντοζε κ τωρα ντεπρεβιξ,Ολο αυτο με καταβαλλε πολυ σωματικα κ ενιωθα πολλα χρονια γερασμενη κ επισης ακομα ολο θελω να κοιμαμαι,Ομως επειδη ειναι στην ζωη μου το αγορι μου κ φιλες μου βρισκω νοημα κ νιωθω περισσοτερο καλα,Προσπαθησε να βρεις κ εσυ στην ζωη σου ανθρωπους που σε αγγιζουνε
21-04-2013, 00:11 #4
Αυτή η αποκοπή από την πραγματικότητα τ είναι;
Φιλικά ο φτωχόΜπίνες της διπλανής πόρτας :)))
21-04-2013, 01:57 #5
Μαλλον θελει να πει οτι νιωθει αποκομμενη απο ολο τον κοσμο
22-04-2013, 14:47 #6
ευχαριστω πολυ παιδια θελω να επικοινωνω με ανθρωπους για να ακουω εμπειριες ....αποκοπη εννοω ενα αισθημα αποπραγματοποιησης αλλα κραταει 3 χρονια......σαν αισθημα μεθης σαν να ζω σε ταινια....επηρεαζει μνημη .....τα παντα και γω παιρνω λαντοζ.....
23-04-2013, 08:27 #7
Σαν να εχεις φτιαξει, με άλλα λόγια, μέσα σου ενα φανταστικό κόσμο μέσα στον οποίο ζεις δημιουργόντας εκει ευχαριστες καταστασεις?
Συμφωνω με τη μυσπ, προσπαθησε να βρεις ανθρωπους που σε αγγίζουμε. Επειδη η φυγή από την πραγματικοτητα ειναι αποτελεσμα (εστω σε καποιο βαθμο) τετοιας έλλειψης. Αμα δεν του εχουμε φτιαχνουμε φανταστικους με τους οποιους επίσης στη σκεψη μας περναμε μαζι τους ωραια. Δεν ειναι μονο το να ακους ανθρωπους με ίδιες εμπειριες, ειναι και το να βρεις τους καταλληλους ανθρωπους που θα σε καταλαβαινουν. Τοτε ειναι που θα νιωθεις ανακουφιση και θα σου φτιαχνει η διαθεση.γιάννης
10-05-2013, 23:00 #8
ευχαριστω για την απαντηση ειμαι πολυ καλυτερα παιρνω και solianεχω πολλους ανθρωπους γυρω μου ειμαι τυχερουλα........αλλα με σκοτωνει αυτο το πραγμα και οντως απομακρυνθηκα για καποια χρονια απο τους ανθρωπους δεν ηθελα πολλα πολλα ειμαι πολυ μαζεμενα χαρουμενη αλλα θα περασει αυτο??ειναι αποτελεσμα πιεσης......που ασκησα η ιδια στον εαυτο μου...αχ και αυτο το κενο μνημης σχεδον δεν τηυμαμαι την ζωη μου το παρελθον μου
11-05-2013, 03:48 #9
Ποσων χρωνων εισαι, ποιο ειναι το ιστορικο σου, γιατι παιρνεις αυτα τα 2 φαρμακα? ειναι το ενα αντιψυχωσικο? εχεις περασει ψυχωση? αν ναι ποτε ηταν η τελευταια πριν 3 χρονια? ειναι τα μονα φαρμακα που εχεις δοκιμασει η εχεις παρει κι αλα? βραχνας τι ενοεις: "νυχτερινός εφιάλτης που, κατά τη λαϊκή παράδοση, οφείλεται σε μια δαιμονική οντότητα η οποία κάθεται πάνω στο στήθος του κοιμώμενου και δυσκολεύει την αναπνοή του" ?
11-05-2013, 10:34 #10
Με το γιατρο σου μιλας? Ακολουθεις ψυχοθεραπεια? Η παιρνεις μονο τα φαρμακα? 3 χρονια δηλαδη δν εχει βελτιωθει κατι?
Καλη συνεχεια!!" I stopped fighting my inner demons... we are on the same side now..."
17-05-2013, 14:20 #11
κανω ψυχοθεραπεια......και μιλαω με το γιατρο μου αλλη μια περιπτωση εχει συναντησει σαν εμενα περασα ατυπη ψυχωση ΄λογο της αποπραγατοποιησης....δηλαδη συμπτωματα ελαφυας ψυχωσης οχι παραισθησεις.......τα τελευταια χρονια σαν να μην καταλαβαινω τι κανω γιατι το κανω κενο και λογω πολλων μετακινησεων δεν αγκυροβολησα πουθενα και ετσι αισθανομαι μετεωρη πανε 3 χρονια που δεν μπορω να αισθανθω κατι ενα συναισθημα....ειμαι μακραν καλυτερα με τα φαρμακα θα καλυτερευσω με το περασμα των μηνων κι αλλο η η διαρκεια των φαρμακων ειναι τοση δα μικρουλα βοηθεια
??
17-05-2013, 14:22 #12
ειναι τα μονα φαρμακα που εχω παρει ειμαι 24 το ιστορικο μου ειναι μια χαρα τα τελευταια χρονια τα κανα ολα κουλουβαχατα μου ηρθαν ολα λιγο αποτομα θανατοι χωρισμοι μετακινησεις..........χαος
17-05-2013, 16:37 #13
Πιστευω αυτο που λες οτι ''συνεβησαν θανατοι χωρισμοι μετακινησεις'' σε επηρεασε ως προς την τωρινη σου κατασταση.. μιλας για αυτα τα πραγματα π συνεβησαν στη ζωη σου με τον γιατρο σου?
" I stopped fighting my inner demons... we are on the same side now..."
17-05-2013, 17:45 #14
γεια σου καπαμαρου...το χω και γω αυτο εδω και αρκετα χρονια,ειναι αποτελεσμα πιεσης οπως ειπες,στρες που λεμε..εχω ξεκινησει λαντοζ εδω και καποιους μηνες και ειμαι ενα κλικ καλυτερα αλλα ακομα εχω αυτο το αισθημα "μεθης" η ταινιας που λες πολυ ευστοχα.ξεχναω πολυ ευκολα και δεν νιωθω σιγουρια για τον εαυτο μου.το σολιαν τι ειναι?
12-06-2013, 21:49 #15
το σολιαν ειναι αντιψυχωσικο.......πανε πολλα χρονια και δεν περναει ο γιατρος μου εμπειρος γιατρος αλλα εχει δει μονο μια περιπτωση σαν εμενα ξανα τοσο καιρο ετσι...περασα πολυ αγχος και τωρα δεν νιωθω τιποτα..........σας ευχαριστω παιδια...piece of mind και γω το ιδιο εσενα ο γιατρος σου τι σου λεει???
Φαρμακα και ζαλαδα
16-07-2025, 00:03 in Ψυχώσεις & Σχιζοφρένεια