ΟΛΑ ΚΑΛΑ, ΘΑ ΖΗΣΟΥΜΕΕ !
ICPS banner

[ Όροι Χρήσης Forum - ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΡΟΣΕΚΤΙΚΑ ] [ Προστασία ανηλίκων ]

Results 1 to 10 of 10

ΟΛΑ ΚΑΛΑ, ΘΑ ΖΗΣΟΥΜΕΕ !

Καλημέρα αστέρια του φορου , ελπίζω να εισατε όλα καλά .
    Έχω να δηλώσω κάτι και να το μοιραστώ μαζί σας !!
    ΕΠΙΤΕΛΟΥΣ πηρα την αποφαση να κοψω μαχαιρι τον θανατο ,
    να σταματησω να πινω 3 λιτρα κρασια και γενικά να κανω παντελος αποχη απο το αλκοολ ,
    τωρα που γραφω βεβαια καπως μου λείπει αλλα ΟΧΙ , κομμένες οι μ***ιες , δεν ειμαι η lindsay lohan ουτε η amy winehouse η συνχωρεμένη,
    σκεύτομαι την ζωή , ΒΑΡΕΘΗΚΑ να μεθάω και να χανω των εαυτο μοου όπως να γίνομαι ΚΛΟΟΝ και να γελάνε όλοι ,
    να βριζω καταστασεις στο fb , να περνω τηλεφωνα σε αγαπημενα μου ατομα και να εκτοξευω καταρες .
    Βαρεθηκα να με λυπούνται όλοι , και να μου λενε οτι φτανω τον πατερα μου τον αλκοολικό . Βαρεθηκα να βλεπω την μανα μου να κλαίει για εμένα κρυφά ...:(

ΒΑΡΕΘΗΚΑ ΝΑ ΜΕΝΩ ΣΤΑΣΗΜΕΙ!!!
    Ε ΟΧΙ ΘΑ ΤΟΥΣ ΑΠΟΔΕΙΞΩ ΟΛΟΥΣ ΛΑΘΟΣ , ΘΑ ΤΟΥΣ ΒΓΑΛΩ ΤΟ ΜΑΤΙ!! Ξεκινώ δίαιτα , ο καιρος αλλάζει,
    με διαθεση στα ύψη ! ALCOHOL IS FREE, BUT NOT FOR ME !!!!!!!
    Σήμερα ξύπνησα με όνειρα , αισιοδοξία , αυτοπεποίθηση ... ΓΙΑΤΙ ΑΣΤΕΡΙΑ ΞΕΡΕΤΕ ΚΑΤΙ ??? ΕΙΝΑΙ ΚΡΙΜΑ ΝΑ ΧΑΡΑΜΟΙΖΟΜΑΣΤΕ ΣΑΝ ΑΝΘΩΠΟΙ ,
    πρωτη του απριλη λοιπον και περα απο το γεγονος οτι σιγα σιγα μπαινει η ανοιξη ....σε ολα αυτα που νοιωθαμε οτι θα τελειωσουν αλλα γευομασταν την γλυκα τους οσο διαρκουσε...στην ζωη που αξιζει να την ζεις γιατι οσο και να σε ματωνει με τα αγκαθια της μυριζει σαν τριανταφυλλο....σε αυτους που καταλαβαινουν τι γραφω τωρα και μου κλεινουν το ματι ! ;) ..καλο ξημερωμα γλυκοφιλα..........διολου δεν σκεφτομαι το μελλον....η μαλλον λίγο, αλλα τελείως αισιόδοξα.

Senior Member
    στο χερι σου ειναι αλιμονο σε μασ που μασ γαμανε για το καλο μασ ελπιζω να τα καταφερεισ
    Φιλικά ο φτωχόΜπίνες της διπλανής πόρτας :)))

Πέρα για πέρα αληθινό και αισιόδοξο το μηνυμα σου!Ας κάνουμε όλοι μια νέα αρχή από σήμερα λοιπόν γιατί όπως πολύ σωστά ειπες είναι κρίμα να χαραμιζόμαστε!
    Εύχομαι η σημερινή σου απόφαση να είναι η αρχή για μια νέα ζωή.Αν το πιστέψεις σίγουρα μπορείς να το πραγματοποιήσεις!Άλλαξέ το αφού είναι στο χέρι σου..για την οικογένειά σου,τους φίλους σου μα πάνω από όλα για σένα! :)
    Πρέπει να συμβιβαστείς με την ιδέα ότι κάποιες μέρες είσαι το περιστέρι και κάποιες μέρες το άγαλμα.

Banned
    Ετσι μπραβο , αισιοδοξα μηνυματα να βλεπω να περνω και εγω δυναμη ..... Αντε παμε δυνατα αααααααααα

Senior Member
    Μπράβο σου !!!!!!!!!!! Αν θέλεις να κάνεις την ζωή σου καλύτερη είναι σίγουρο πως θα τα καταφέρεις! Η θέληση σου θα σου δείξει το δρόμο!!!!!!!!!!
    Ας ξεκλειδώσουμε την σκέψη μας.... http://www.tokleidi.com/

Senior Member
    Mπραβο ρε γκαρυ χαιρομαι.....θα ριξω και μια βουτια στη θαλασσα για παρτη σου..χαχαχαχα..!!!!

Senior Member
    Μπραβο ρε συ γαρυφαλια! Χαιρομαι που το συνειδητοποιησες επιτελους! Συνεχισε ετσι και μην του κανεις τη χαρη να σε παρει απο κατω! Εισαι πιο δυνατη εσυ απο αυτο! :)
    " I stopped fighting my inner demons... we are on the same side now..."

Senior Member
    Συγχαρητήρια και να ξέρεις πολλοί τα καταφέρανε.

Senior Member
    πως τα πας γαρυφαλλια?

Banned
    Καλή αρχή λοιπόν....!!!Δεν ξέρω αν ήταν λόγο της 1 του μήνα,αλλά ελπίζω να το εννοείς....Φυσικά και δεν συμφωνώ με το ''ΦΑΚΛΑΝΑ'' ε...Δε μας φταίνε οι άλλοι Γαρυφαλιά το αν εμείς είμαστε στάσιμοι κι αυτοι προχωράνε.Ο καθένας κοιτάει τη ζωή του και κάνει το καλυτερο για τον ευατό του.Οπότε κάνουμε κάτι για να το αποδείξουμε στον ευατό μας κι οχι στους άλλους.....Καλή αρχή και πάλι.....