Results 16 to 30 of 58
-
17-04-2013, 08:27 #16
Συγκατοίκησες καθολου μαζι του? Περνούσατε καμποσες ώρες μαζι όπως γινεται σε μια κανονική σχέση?
Εμενα μου φαινεται οτι στα ματια του ήσουν μια καλή κίνηση του, ένα ωραίο φλερτ, κάποια που έβαλε στη λίστα με τις επιτυχίες του δίνοντας της απλα μια πιθανοτητα στο να προχωρησει μαζι της μετα. Αυτα που σου ελεγε περι οικογενειας κλπ αν τα εννοούσε και με την οικονομική ευχερεια που εχει ήδη θα συζουσε τωρα μαζι σου. Τα ωραια του λογια ηταν στο επίπεδο της καλής κινησης του, του φλερτ, χωρις κατα βαθος προθεση να επακολουθησει κατι σοβαρο. Αν τα εννοιωθε και η ψυχικη του συνδεση με σενα ηταν μεγαλη στα δυσκολα του θα ετρεχε κοντα σου και δε θα απομακρυνόταν, διοτι στα δυσκολα ο ανθρωπος θελει τον/την συντροφο του να ειναι συνεχεια στο πλευρο του. Ασε που τα περι κρισης και οικονομικών δυσκολιων που σου ειπε ήταν η καλή δικαιολογια που εψαχνε για να φυγει απο κοντα σου. Το να κλειστει και να απομονωθει καποιος στα δυσκολα με τους τροπους που περιγραφεις δε δινει την εντυπωση δυνατου χαρακτηρα. Ισως και καμια κριση να μην το αγγιξε αφου ο τομεας της ενεργειας παει καλα αυτη την εποχη. Ουτε καν εισαι βεβαιη αν ηταν παντρεμενος. Μαλλο θα ήταν, διοτι μια χωρισμενη (η γυναικα του) δε θα αφηνε δημοσια (φ/μπουκ) φωτος που να ναι οι δυο τους μαζι. Μου φαινεται πως με το που σας εβλεπαν μαζι φιλοι του κλπ γνωστοι περιπλεκονταν τα πραγματα, θα ειχε προβληματα στο σπιτι και αρα με τη γυναικα του την οποια προφανως δε θα θελε να χωρισει αν και γουσταρει να φλερταρει δεξια κι αριστερα. Κι αν δεν ισχυουν όλα αυτα τα σεναρια που βαζω στο κεφαλι μου το σιγουρο ειναι πως δεν ήταν βεβαιος για σενα, διοτι αν ηταν τωρα θα ήταν διπλα σου. Τα περι αμφιβολιών επίσης ηταν καλή δικαιολογία.
Δεν υπηρξε καμια αμοιβαιότητα στα αισθηματα ωστε να μιλαμε για σχεση, τα δικα σου επιαναν κορυφη ενω τα δικα του το πολύ μεχρι τη μεση που δεν ειναι το καταλληλο επιπεδο για να προχωρησει μαι γνωριμια. Μαλλο σου πουλούσε έρωτες, αν σ ειχε αγαπησει πραγματικα θα ειχε ηδη κανει κινησεις για κατι παραπανω πχ συγκατοικηση.
Μην κλεινεσαι στο σπιτι, κανε πραγματα που βοηθουν τη σκεψη σου να ξεφυγει. Πες πως ηταν μια ασχημη εμπειρια μεχρι να βρεθει ο καταλληλος. Και πάντα εχε στο νου πως ότι λάμπει δεν ειναι χρυσός.γιάννης
- 17-04-2013, 12:58 #17
Η διαφορά ηλικίας έχει να κάνει πιο πολύ με την διαφορά στις εμπειρίες παρά με τα ίδια τα χρόνια. Ο άνθρωπος αυτός έχει παντρευτεί και έχει ήδη κάνει ένα παιδί πέρα από τις σχέσεις που θα έχει κάνει τόσα χρόνια. Ακόμη και όλα να ήταν υπέροχα αυτη τη στιγμή, αυτές οι διαφορές επηρεάζουν μια σχέση. Καταλαβαίνω ότι όταν κάποιος άνθρωπος δεν είναι καλά θέλει να μένει μόνος, αλλά δεν βγαίνει νόημα γιατί ο μόνος άνθρωπος από τον οποίο έχει πραγματικά απομακρυνθεί είσαι εσύ (αφού λες ότι με τους φίλους και τους συγγενείς του έχει επαφή). Ακόμη κι αν σε θέλει αλλά δεν σε θεωρεί αρκετά ώριμη ώστε να του σταθείς σε αυτή τη φάση, εμένα αυτό θα μου έδειχνε ότι αυτή η σχέση δεν τσουλάει. Σκέψου σε μια αντίστοιχη δική σου φάση. Αν είχες ένα πολύ σοβαρό πρόβλημα με τη σχολή σου δεν θα τον ήθελες στη ζωή σου να σου συμπαρασταθεί; Αυτός από την άλλη προτιμά να σε πετάξει απ'έξω.
Το να έχεις να δεις κάποιον ένα μήνα είναι πολύ μεγάλο διάστημα. Πάλι δεν θα φαινόταν τόσο τραγικό αν όπως λες δεν ήταν και ότι έχετε να μιλήσετε τρεις βδομάδες στο τηλέφωνο. Το ότι αυτός ο άνθρωπος μπορεί τελικά να είναι πολύ δειλός και να μην θέλει να σου πει να το τελειώσετε αλλά να περιμένει να φύγεις εσύ το έχεις σκεφτεί; Δυστυχώς, το να είναι και να φέρεται κάποιος σαν άντρας δεν έρχεται πάντα με τα χρόνια. Και ήδη έχει δώσει δείγματα μη-αντρικιας συμπεριφοράς κατά τη γνώμη μου με τον κατινίστικο τρόπο που περιέγραψε τον προηγούμενο γάμο του. Δηλαδή ακόμη κι αν δεχτούμε ότι η πρώην του πήγε στην εταιρεία με στόχο να τον παντρευτεί κι αυτός κάτι βρήκε στο θαυμασμό που του έτρεφε κλπ κλπ. Δεν ξέρω για σένα, αλλά εμένα πολύ με απωθούν οι άντρες που το παίζουν κελεπούρια.
Λες ότι δεν μιλήσατε τρεις βδομάδες γιατί ήσουν άρρωστη. Ένας λόγος παραπάνω ωστόσο να έχετε μια επαφή αν ενδιαφέρεται πραγματικά για σένα. Έστω να πάρει να δει πως είσαι ξεχνώντας για λίγο τα δικά του. Άλλωστε μια εγωκεντρικότητα την έχει, όταν σου λέει ότι το να τον ρωτάς αν τρέχει κάτι με κάποια άλλη και αυτός είναι ο πραγματικός λόγος απομάκρυνσης ενώ αυτός περνάει τόσα δεν είναι αρκετά σημαντικό. Δεν δείχνει να ενδιαφέρεται και πολύ για το πώς αισθάνεσαι εσύ σε όλο αυτό. Δυστυχώς, έχοντας 15 χρόνια περισσότερη εμπειρία απο εσένα στη ζωή νομίζω ότι έχει τη δυνατότητα να σε πουλάει και να σε αγοράζει.
Σκέψου τι θα συμβούλευες εσύ μια φίλη σου αν ήταν σε όλο αυτό. Σκέψου ότι μια φίλη σου τα έχει με ένα παιδί έστω κάποια χρόνια πιο μικρό από τον σύντροφό σου ας πούμε στα 30 του. Και τον απολύουν. Και αυτός για ένα μήνα δεν βλέπει τη φίλη σου, δεν μιλάνε στο τηλέφωνο, της λέει ότι δεν είναι καλά και βλέπει μόνο τους φίλους του. Εσύ τι θα έλεγες σε αυτή τη φίλη σου; Τί θα τη συμβούλευες; Τι θα πίστευες ότι κρύβεται πίσω από όλο αυτό; Θα πίστευες ότι είναι ειλικρινής; Και τέλος, οι φίλες σου τι σου λένε για την κατάσταση; Σου έχουν δώσει κάποια συμβουλή;
17-04-2013, 17:10 #18
Ευχαριστω για την απαντηση σου!
Να σημειωσω οτι οι φωτογραφιες δεν απεικονιζαν παρα μερη του σπιτιου μονο, δεν υπηρχε καποιο προσωπο σε αυτες.
Εχεις δικιο σε πολλα απο αυτα που λες... η γυναικα του μενει αλλου, σχετικα κοντα στη δικη μου περιοχη απο οσο ξερω και απο κοινους γνωστους [τυχαινει να εχουμε ορισμενους με τη συγκεκριμενη] και ο ιδιος παντοτε οπου πηγαιναμε και οπου κυκλοφορουσαμε δεν εδειχνε κανενα σημαδι ''κρυφτου'', αντιθετως εγω προτεινα να ειμαστε πιο διακριτικοι και πειραζοντας με μια μερα μου ειχε πει -ως χιουμορ, υπεθεσα- ''γιατι βρε; μηπως εισαι παντρεμενη και δεν μου το εχεις πει;''
Τι να πω...ξερετε ποσο δυσκολο ειναι να γνωριζεις εναν εντελως διαφορετικο ανθρωπο και μετα απο ενα προβλημα να φαινεται σαν εκεινος να εφυγε μακρια και να πηρε τη θεση του ενας ξενος...;
Οσον αφορα το θεμα συγκατοικησης ο ιδιος μου ειπε προτεινει 2 φορες το ενδεχομενο να σκεφτω το καλοκαιρι να ερθω να μεινω μαζι του, μιας και μενει μονος. Επισης, επειδη φευγω το φθινοπωρο για μεταπτυχιακο μου ειχε τονισει ΑΠΟ ΜΟΝΟΣ ΤΟΥ οτι θα αλλαξει ετσι το προγραμμα της δουλειας του ωστε τουλαχιστον τις μισες μερες καθε εβδ να τις περνουμε μαζι στην πολη που θα φυγω, διατεθειμενος χωρις κανενα κολλημα για σχεση εξ'αποστασεως.
Επισης συνηθιζαμε να περνουμε αρκετες ωρες μαζι, δεν ειχαμε συναντηθει ποτε βιαστικα και επισης παντοτε μου μιλουσε για τη δουλεια του, τους ανθρωπους γυρω του, γενικα μου ανοιχτηκε και το τονιζε οτι αυτο δεν το κανει ευκολα, ειδικα σε μια γυναικα.
ΠΟΝΑΕΙ ΠΑΡΑ ΠΟΛΥ ΟΛΟ ΑΥΤΟ... Προσπαθω να ξεχαστω, σαφως και θα προχωρησω τη ζωη μου...Αν οντως ο ιδιος επαιξε μαζι μου τοσο αισχρα...δεν θα πω κατι προσβλητικο, δεν ειμαι τετοιος ανθρωπος...θα πω ''ευχαριστω'' για οσες ομορφες στιγμες... και θα το βρει μπροστα του... οτι δινεις παιρνεις σε αυτη τη ζωη και παντα ο τροχος γυριζει... ακομη κι αν γυρισει... δεν ξερω αν θα εχω το ψυχικο σθενος να τον συγχωρησω ποτε που με εκανε να πληγωθω τοσο βαθια... συνηθως με τις σχεσεις μου ειμαι σε νορμαλ πλαισια συνεννοησης, υπαρχει αλληλοσεβασμος και αλληλοκατανοηση, γενικα ποτε δεν ειχα ζησει κατι ακραιο... αυτη η κατασταση με πληγωσε βαθια... να μη πω ΑΝΕΠΑΝΟΡΘΩΤΑ...
17-04-2013, 17:16 #19
Φοβαμαι γλυκια μου melissa....οτι την πατησα για τα καλα... στο μηνυμα σου διαβαζω αληθειες που μαλλον δεν μπορω ακομη να δω ξεκαθαρα και το κυριοτερο....να συνειδητοποιησω... το κακο ειναι οτι ο τροπος του... ειναι μαλλον αναντικαταστατος... ο τροπος που με προσεγγισε, που μιλουσαμε, που ζουσαμε μαζι καταστασεις...
ΒΑΣΙΚΑ... ΕΓΩ ΑΓΑΠΗΣΑ ΒΑΘΙΑ ΕΝΑΝ ΑΝΘΡΩΠΟ ΠΟΥ ΕΧΕΙ ΦΥΓΕΙ ΕΔΩ ΚΑΙ ΚΑΙΡΟ ΑΠΟ ΚΟΝΤΑ ΜΟΥ, ΜΑΖΙ ΚΑΙ ΤΟ ΧΑΜΟΓΕΛΟ ΤΟΥ ΠΟΥ ΜΟΥ ΕΔΙΝΕ ΔΥΝΑΜΗ...
ΑΥΤΟΣ Ο ''ΝΕΟΣ'' ΕΔΩ ΠΟΥ ΑΔΙΑΦΟΡΕΙ ΓΙΑ ΤΟ ΑΝ ΖΩ Η ΟΧΙ...ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΚΑΜΙΑ ΘΕΣΗ ΜΕΣΑ ΜΟΥ...
ΠΟΣΟ ΠΟΝΑΕΙ ΟΛΟ ΑΥΤΟ....
17-04-2013, 18:36 #20
jenms, καλησπερα
πως γνωρισες αυτον τον τυπο? ποσο καιρο ειχατε επικοινωνια και ποσες συνολικα συναντησεις ειχατε απο κοντα?
κατι στον τροπο που σε αδειαζει με συνοπτικες διαδικασιες μεσω ιντερνετ μιλωντας σου για πιεσεις , ενοχλημενος, δεν μου αρεσει καθολου.
σαφως και οι συμπεριφορες που μας περιγραφεις δεν δειχνουν ουτε αμοιβαιοτητα στα δυνατα αισθηματα που ενοιωσες εσυ, ουτε καν νιαξιμο του για τα αισθηματα αυτα.
εφοσον ειχε τον χρονο να σου λεει τετοιες κρυαδες μεσω νετ , θα ειχε και τον χρονο να παρει τηλεφωνο η να βρεθειτε.
θα συμφωνησω με οσους σου ειπαν οτι τα περι προβληματων ειναι δικαιολογιες και μονο, ειτε ισχυει ειτε οχι η οικονομικη καταστροφη του.
αν συμφωνεις με τα παραπανω, η καταληξεις καπου εκει κοντα, αυτος θα ειναι και ο τροπος σου για να ξεπερασεις την ιστορια και τον πονο που σου προκαλεσε. κατι που δεν ηταν αμοιβαιο, ειτε αυτος σε δουλεψε στην ψυχρα , ειτε απλα αλλαξε γνωμη για την γνωριμια σας, τι νοημα εχει να συνεχιζεται?
αγνοησε τον, μην ξαναζητησεις καμια εξηγηση. εξακολουθεις να τροφοδοτεις την ματαιοδοξια του οσο ασχολεισαι
17-04-2013, 19:51 #21
γεια .μπορει εσυ να σουν διακριτικη αλλα ο αλλος για καποιον λογο δε το σεβαστηκε.... φαινεται οτι αυτα που ελεγε δε τα εννοουσε ειδικα αφου εχει τους αλλους διπλα κ εσενα σε απομακρυνε . πως να περασει ο χρονος αφου μονο καπου 5 βδομαδες ειστε χωρια :) .αν κ ο ερωτας με ερωτα περναει αφου δε νιωθεις ετοιμη μη κανεις τιποτε . αλλα καλο θα ταν να ειχες κατι ωστε να μη σκεφτεσαι το θεμα ενα χομπυ βολτα με φιλες κτλ .....
17-04-2013, 21:35 #22
Γεια σου, σε ευχαριστω για την απαντηση! Το θεμα ειναι πλεον...πως θα καταλαβει αυτος ο ανθρωπος οτι δεν ειχε κανενα δικαιωμα να παιξει μαζι μου... απο τη στιγμη που υπηρξα 100% αληθινη απεναντι του... σκεφτηκα να αδιφορησω οικτρα σε οτι κι αν κανει... να μην προβω καν σε κινηση να τον σβησω απο το προφιλ μου, να κανω απλα οτι δεν υπαρχει... και να ασχοληθω με πραγματα που θα με κανουν να φυγω και να ξεχαστω... με ενθαρρυνει η σκεψη του μεταπτυχιακου σε 4-5 μηνες, που θα ξεκινησω και θα αλλαξω πολη και γενικα περιβαλλον... βεβαια το κενο ειναι τεραστιο συναισθηματικα...
18-04-2013, 00:09 #23
Εσυ προσωπικα που αποδιδεις τη συμπεριφορα του?
18-04-2013, 01:39 #24
Jen είναι πολύ καλό που θα αλλάξεις περιβάλλον σχετικά σύντομα. Να είσαι βέβαιη ότι το συναισθηματικό κενό θα γεμίσει μια χαρά με τον χρόνο και με νέους ανθρώπους δίπλα σου.
Στο μεταξύ, θα έλεγα να διευκολύνεις τον εαυτό σου διαγράφοντας τον από παντού. Εστίασε δηλαδή όχι στο τι θα του δείξεις ('αδιαφορώ') αλλά στο πώς εσύ θα νιώσεις καλύτερα. Βέβαια δεν είναι κι υποχρεωτικό να τον διαγράψεις... εσύ ξέρεις, κάνε όπως νιώθεις.
Επίσης σκέψου ότι αν ο άνθρωπος αυτός ήταν ψεύτικος, αν κορόιδευε τον εαυτό του ή εσένα, αν ήθελε διαφορετικά πράγματα και δεν στα έλεγε, αν δεν ένιωθε όσα ένιωσες εσύ, απλά δεν ταιριάζετε και είναι φυσικό να μην συνεννοείστε. Τι σχέση έχουν όλα αυτά με όσα εσύ περιγάφεις? Καμία: γιατί αν είσαι καθαρός άνθρωπος, με αυθεντικά συναισθήματα, γνήσιες προθέσεις, αν υπήρξες όπως λες 100% αληθινή... τότε καλή μου δεν μοιάζατε κι εκείνος το κατάλαβε. Ίσως αποχώρησε λοιπόν προτού το καταλάβεις κι εσύ και πέσει στα μάτια σου.
Όσο για τις 'πολλές επιλογές' που ανέφερες ότι είχε, άρα 'γιατί εσένα'... σκέψου ότι μπορεί να μην είναι και τόσες πολλές ή να μην του είναι τόσο ελκυστικές. Αναμφίβολα του άρεσες. Αλλά είστε σε διαφορετικό μήκος κύματος. Άστον να πάει στο καλό και μην ανησυχείς, από εμπειρία σου λέω, ότι όλα τα 'γιατί' που κουβαλάμε, κάποια στιγμή στην πορεία της ζωής μας, βρίσκουν πάντα απάντηση... :)
18-04-2013, 08:31 #25
Time heals wounds... ο τρόπος είναι αυτος που περιγράφεις.
Οι άλλοι παίζουνε μαζί μας κι αυτο το ανακαλύπτουμε στο τελος αμα την εχουμε πατησει για τα καλα όταν δεν διαθετουμε την εμπειρία.
Το συναισθηματικο κενο θα το καλύψεις αμα βρεθει ο καταλληλος και σ αυτο θα σε βοηθησει η εμπερια που απεκτησες τωρα, ότι λάμπει δεν ειναι χρυσος και να σαι πάντα επιφυλακτική στα ωραία λόγια και στο πως σου παρουσιάζεται ο καθένας.γιάννης
18-04-2013, 08:54 #26
+1000 ..........Και +10000000000000000000 για τα το τσεκαρισμένο......!!!Πιστεύω πως ένας άντρας σε αυτή την ηλικία,με ένα γάμο,ένα παιδί,πετυχημένος όπως λές,που μπορούσε να είχε οποια θελει και τα σχετικά,ΠΑΝΤΑ ΟΠΩς ΛΕΣ ΕΣΥ,ποτέ δε θα έκανε κάτι τέτοιο.Πρώτον δε θα μιλούσε πολύ απλά θα τα έλεγε αναφορικά,ΕΙΔΙΚΑ ΣΕ ΤΟΣΟ ΜΙΚΡΟ ΧΡΟΝΙΚΟ ΔΙΑΣΤΗΜΑ, και δεύτερον θα είχε μια διπλωματία και ένα μυστήριο...!!!Από μένα έπεσες απλά στον ενθουσιασμό.Μη βιάζεσαι να μεγαλώσεις γιατί εγώ προσωπικά διαφωνώ με τα 15 χρόνια άσχετα που το έχετε σαν δικαιολογία ότι δεν είναι μεγάλη διαφορά.Είναι μεγάλη διαφορά,ειδικά τώρα αναλόγικά με την ηλικία σου.Τι πάει να πει ο έρωτας χρονια δεν κοιτά και τέτοια?Πρώτα από όλα υπάρχει διαφορά λόγω καταστάσεων που έχει ζήσει ο καθένας και λόγω εμπειριών...!!!Αυτός έκανε οικογένεια,έχει παιδί (να του ζήσει) το έζησε αυτό το θεατράκι στη ζωή του.Τώρα θέλει μια ''καλή'' αλητεία και είναι και λογικό,ειδικά όταν λες ότι μετράει τόσο πολύ....
18-04-2013, 09:01 #27
18-04-2013, 09:11 #28
Οι σχέσεις με μεγάλη διαφορα ηλικιας συνηθως δεν αντεχουν στο χρονο εκτος κι αν προκειται για τον εκαταμμυριουχο ή τον πρίγκηπα (κι ακόμα σ αυτη την περιπτωση δεν ειναι απόλυτο).
Αυτος αν παντρευτηκε μικρος, μπηκε στις υποχρεωσεις μικρος και ετσι δεν εκανε τη ζωη του, δεν εκανε την καλη αλητεια που κανουν οι νεοι κι ωραιοι, κι αυτο το ειχε ως απωθημενο. Τωρα που οι συνθηκες της προσωπικης του ζωης του το επετρεψαν (ητοι η, κατα τροπο που δεν διεκρινιζεται εδω, αποδεσμευση απο το συζυγικο βιο με χωρισμο ειτε και χωρις χωρισμο) κανει αυτο που του ελειπε, που εχασε πιο παλια λογω οικογενειακης ζωης και η Τζετ ήταν απλα αυτη ή μια απο αυτες που βρεθηκαν στο ξεκινημα του αυτό. Ενα ξεκινημα απλα για την περιπετεια και όχι για το κατι σοβαρο.γιάννης
18-04-2013, 09:19 #29
Μπορείς να το εξηγήσεις λίγο αυτό?Αρα συμφωνείς ότι τα 15 χρόνια είναι πολλά ή λαθος κατάλαβα?Ioanni πιστεύω ότι όλα πράγματα πρέπει να τα ζεις στην ώρα τους και να μην έχεις απωθημένα.Δεν θα ζήσουμε όλοι τα ίδια πράγματα κι ο καθένας κάνει τις επιλογές του.Στην ουσία δηλαδή με ένα παράδειγμα,είναι η οπτική γωνία που το βλέπει κανεις γι αυτο είπα για επιλογές.Πχ ο συγκεκριμένος παντρεύτηκε μικρός (οχι και τοοοσο βέβαια,εχω φιλο που παντρευτηκε στα 20) αλλά τώρα έχει παιδί.Εγω μπορεί να μην έχω στα 40 μου...Κατάλαβες?Γι αυτο λέω και ξαναλέω για επιλογές.Ο καθένας κάνει ότι νομίζει καλύτερο..Αλλά πάλι η διαφωνία μου δεν είναι εδώ,αλλά στο τρόπο που έκανε την κοπέλα να ενθουσιαστεί και να ''κολλήσει''
18-04-2013, 09:22 #30
Βηματάκια μικρά
1. Απομακρύνσου, μην τον ζαλίζεις , είσαι στο τσακ να σου γίνει εμμονή.
2. Απενεργοποίησε για λίγο τον λογαριασμό σου στο φατσοβιβλίο. Μην παρακολουθείς τις κινήσεις του. Διάλεξε μια κολλητή σου και δεσμεύσου απέναντί της για να έχεις αντιστάσεις και να μην μπαίνεις να τον τσεκάρεις.
3. Μίλα με τη μητέρα σου για όλο αυτό.
4. Οταν θα σου τηλεφωνήσει κάποια στιγμή προσπάθησε να καταλάβεις εάν είναι από ενδιαφέρον ή σου κάνει ερωτική πρόταση που θα διαρκέσει λίγο. Καταλαβαίνεις τι εννοώ.
5. Ζητάς πολλές συγνώμες. Γιατί;
6. Το βασικότερο, διαφύλαξε την αξιοπρέπειά σου όσο μπορείς. Θα το εκτιμήσει.
Αυτά…