Results 31 to 45 of 58
-
18-04-2013, 14:12 #31
Σιγά μην σκάσεις κιόλας JenMs! Είναι αυτό ακριβώς που λες. Ο άντρας που αγάπησες δεν υπάρχει πια. Επομένως, γιατί να στεναχωριέσαι για αυτόν που τον αντικατέστησε που φέρεται τόσο άσχημα; Ξέρω ότι είναι δύσκολο και δεν το παίζω έξυπνη ότι με ένα κλικ όλα ξεχνιούνται, αλλά να παίρνεις κουράγιο από τις τελευταίες εξελίξεις και να σκέφτεσαι ότι έτσι που έγινε η κατάσταση τι να το κάνεις να είστε μαζί; Να έχεις πίστη και εμπιστοσύνη στον εαυτό σου και στην κρίση σου. Αφού από την πρώτη στιγμή η κατάσταση σου χτύπησε καμπανάκι, όντως κάτι συμβαίνει άσχετα που αυτός πάει να σε βγάλει τρελή για τους δικούς του λόγους. Η ζωή είναι πολύ μικρή για να στεναχωριόμαστε κι εσύ την έχεις όλη μπροστά σου! Και με το μεταπτυχιακό θα γνωρίσεις καινούργια άτομα και θα περάσεις μια από τις καλύτερες περιόδους σου!
- 18-04-2013, 16:10 #32
jen κ ποιος σου λεει οτι δεν καταλαβε πως το φερσιμο του δν ειναι σωστο ?ας φερεται λες κ φταις εσυ ....
απλα δεν θελει να παραδεχτει ουτε στον εαυτο του οτι τα κανε θαλλασα . συμφωνω απολυτως με οσα προτεινεις .
κ αν τυχει κ επικοινωνησει κοψτον δειξτου οτι δεν εισαι καμια χαζη -που δεν εισαι -:D
18-04-2013, 19:39 #33
julias, ούτε τότε δεν μπορούμε να ξέρουμε τι έχει ο καθένας στο μυαλό του. Πες ότι κάποιος σου δηλώνει τρελά ερωτευμένος... πού ξέρεις ότι όντως έτσι νιώθει μέσα του? Άλλος πάλι μπορεί να σου πει -όπως καλή ώρα ο φίλος της jen - ότι έχει τρελά τρεξίματα με τη δουλειά του και δεν έχει μυαλό για τίποτα άλλο. Πού ξέρεις ότι ισχύει? Δηλαδή, οι δηλώσεις 'του ιδίου' είναι μεν σημαντικές, αλλά και πάλι μπορεί να μην απαντήσουν σε πάμπολλά 'γιατί', ούτε είναι απαραίτητα ειλικρινείς.
Οπότε, η 'απάντηση' στην οποία αναφέρομαι, είναι οποιαδήποτε απάντηση δοθεί (είτε από άλλους, είτε από τον εαυτό μας, είτε από τα γεγονότα), που εμάς μέσα μας θα μας κάνει. Που εμείς θα τη νιώσουμε επαρκή και θα νιώσουμε γαλήνη μέσα μας. Δεν αντιλέγω, ένα ενδεχόμενο είναι να πάψει να μας ενδιαφέρει το 'γιατί' που είχαμε κάποτε. Ένα άλλο ενδεχόμενο είναι να το βάλουμε στην άκρη και να προχωρήσουμε μπροστά. Και κάποια στιγμή να 'σκοντάψουμε' στην απάντηση :p
19-04-2013, 00:00 #34
Καλησπερα σε ολες/ους σας και να ειστε καλα για τις απαντησεις σας!!!
Μερα με τη μερα, αισθανομαι πια, στο 2ο μηνα απουσιας του, οτι μεσα μου κατι αρχιζει να σπαει... ειναι φορες που συγκρατουμαι, ειναι φορες που ξεσπαω ξαφνικα και με πιανουν κλαματα ακομη και περπατωντας στο δρομο μες στο κοσμο... οχι δεν θα τον αφησω να μου γινει εμμονη... σαφως και υπαρχουν πολυ πιο υπευθυνοι ανθρωποι απο τον συγκεκριμενο... τελικα ισχυε αυτο που ελεγα παντα απο μεσα μου και το διαβεβαιωσα μεχρι της εμπειριας αυτης...ΟΙ ΑΝΘΡΩΠΟΙ ΜΕ ΠΟΛΛΑ ΛΕΦΤΑ, ΜΟΝΟ ΑΝΘΡΩΠΙΝΑ ΔΕΝ ΦΕΡΟΝΤΑΙ...
ισως αυτο να τον εθιξε πιο πολυ απο ολα τελικα... οτι εψαξα να βρω τον ΑΝΘΡΩΠΟ μεσα του και οχι τα υλικα που τον χαρακτηριζουνε τριγυρω...
Ετσι μου ερχεται να του στειλω ταχυδρομικως καθε ευρω που χαλασε για μενα. Για να μην λεει οτι τον ξοδεψαμε...
ΟΛΟΙ ΣΥΜΦΩΝΟΥΝ με οσους το εχω συζητησει οτι μου φερθηκε απαραδεκτα και αρχιζω να συμφωνω κι εγω και να βγαινω απο την τυφλα του ερωτα.
Ξερετε μωρε παιδια ποιο ειναι το τραγελαφικο; Εγω ημουν παντα αυτη που συμβουλευε φιλους γνωστους να εχουν τα ματια 14... και να που εγω την πατησα χοντρα! :P
Κανονισα με φιλους ταξιδι στο εξωτερικο για τον Μαιο... Αυριο δηλωνω συμμετοχη σε θερινο πανεπιστημιο στην Γαλλια και απο Σεπτεμβρη Θεσσ/νικη...
Καπου αρχιζω να βλεπω σιγα σιγα φως στον οριζοντα... Ξεθωριασανε τα ματια μου να κλαιω αυτες τις τελ. 2 εβδομαδες, εχω παραμελησει τελειως τον εαυτο μου και ΘΥΜΩΝΩ που του εδωσα τοση αξια...
Δεν εχω σκοπο να πω ''ολοι ειναι γουρουνια'', ισα ισα...ετσι θα μαθω κι εγω να μη ξαναμπλεξω με ''ο,τι λαμπει'' αν δεν το περασω πρωτα απο 40 κυματα...
Καπου στο προφιλ μου στο fb ειχαμε μια ανοιχτη συνομιλια με φιλους και μου ευχηθηκαν περαστικα [επειδη συν τοις αλλοις επαθα διαστρεμμα και δεν μπορω να περπατησω!!! ΓΚΑΝΤΕΜΙΑ ΦΟΥΛ!!!)
Ο συγκεκριμενος ''κυριος'' [κερια και λιβανια, αλλα εστω] μολις ειχε κοινοποιησει κατι, και ειδε σιγουρα τη συζητηση οπου αναφερθηκε οτι εχω παθει ατυχημα.
ΤΙΠΟΤΑ!
Συνεχισε να δημοσιευει αμεριμνος τα πολιτικα του ιδεωδη...
Δεν το διαγραφω το προφιλ μου... ισα ισα... ΞΕΡΩ ΟΤΙ Ο ΤΡΟΧΟΣ ΘΑ ΓΥΡΙΣΕΙ... ΑΡΓΑ Η ΓΡΗΓΟΡΑ...
ΘΕΛΩ ΝΑ ΕΙΜΑΙ ΕΚΕΙ ΝΑ ΠΩ ΤΟ ΠΙΟ ΒΑΘΥ ''ΟΧΙ'' ΤΗΣ ΖΩΗΣ ΜΟΥ... ;-)
19-04-2013, 00:20 #35
ΣΥΜΒΟΥΛΗ ΜΙΑ Κ ΓΡΑΨΤΗΝ ΚΑΠΟΥ ΜΕ ΜΕΓΑΛΑ ΦΩΤΕΙΝΑ ΝΕΟΝ ΓΡΑΜΜΑΤΑ ΟΤΑΝ ΕΙΝΑΙ ΠΟΛΥ ΚΑΛΟ ΓΙΑ ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΑΛΗΘΙΝΟ ΜΑΝΤΕΨΕ.....ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΑΛΗΘΙΝΟ!!!!!!!!ΦΙΛΙΚΑ
Φιλικά ο φτωχόΜπίνες της διπλανής πόρτας :)))
19-04-2013, 01:00 #36
Ηθοποιος εισαι?
19-04-2013, 01:35 #37
Εγώ;;;;;:-...
19-04-2013, 08:18 #38
Η γνώμη μου είναι, επειδή θα ακολουθήσουν πολλές μέρες θυμού, εγωισμού και απογοήτευσης , όταν θα βρεθείς μόνη, μια ¨κακιά¨ στιγμή να αποφύγεις να στείλεις μήνυμα. Ως γυναίκα σου μιλάω. Οποιοδήποτε μήνυμα …συνήθως αυτό που ακολουθεί είναι μήνυμα θλίψης κι αγανάκτησης. Γι αυτό και σου έγραψα παραπάνω να απενεργοποιήσεις για λίγο καιρό το λογαριασμό σου στο φατσοβιβλίο. Ακόμα χειρότερα τώρα με το διάστρεμμα που θα είσαι σπίτι. Σκάλισε τα βιβλία σου με την ποίηση που σου αρέσει , κλάψε , γράψε διάβασε. Μίλα με τις κολλητές σου. Αλλά προς θεού μην καταδεχτείς να μπεις στη διαδικασία του θύματος. Ας του μείνει η απορία για το πώς είσαι κι αισθάνεσαι. Είναι σκληρό να εισπράττεις καθημερινά την αδιαφορία του, όπως κι αν προέκυψε αυτή (ίσως να είχε την ανδρεία και την ευθιξία να παραδεχτεί ότι πρέπει να σε αποδεσμεύσει , ίσως). Καλύτερα όταν θα περάσει ο χρόνος να σου έχουν μείνει τα όμορφα που ζήσατε. Εάν δει τι Γολγοθά περνάς μπορεί να γίνεις γραφική στα μάτια του, καλύτερα να μην έχει ιδέα, να απορεί τουλάχιστον, και ποιος ξέρει ίσως κάποτε σταθείς απέναντί του και δεις, ακόμα πιο δυνατή, την μικροψυχία του κι απλά να χαμογελάσεις και να τον λυπηθείς. (σου στέλνω μεγάλο χαμόγελο)
19-04-2013, 23:07 #39
Πρακτικα σου προτεινω να μην επικοινωνησεις με τον τυπο. Κατσε να περασει ενα διαστημα να καταλαγιασουν τα πραγματα. Στο φβ, σκαιπ κλπ να μπαινεις οπως εμπαινες, απλα μη του στελνεις και μη του μιλας πρωτη.
04-05-2013, 00:07 #40
Kαλησπέρα και καλό Πάσχα σε όλους εύχομαι.
Εχει περάσει πλέον μήνας που δεν επικοινώνησα ξανά μαζί του και το μόνο που έκανε ήταν να μου πατήσει 3-4 like στο προφιλ μου στο facebook. μπαινει καθημερινα από οτι δειχνει με τις δημοσιευσεις του. δεν ασχολουμαι καθολου, ΚΑΘΟΛΟΥ ομως... προσπαθησα να ξεφυγω με μικρες εκδρομες και να ασχοληθω ξανα με το χομπι μου τη φωτογραφια, εκανα αιτηση και για ενα καλοκαιρινο πανεπιστημιο στην Ιταλια και σχεδον με εχουν δεχτει... γενικα προσπαθησα καπως να κανω πραγματα που θα μου κανουν καλο, εχω απομακρυνθει απο ολα τα ατομα που με εκαναν να απαισιοδοξω και ειμαι στις κλειστες μου σχετικα αυτο το διαστημα. Το αστειο ειναι οτι οι προτασεις για σχεση, ραντεβου κλπ ερχονται συνεχως και πρωτη φορα δεν με αγγιζει ουτε καν η ιδεα... νιωθω τοσο μπλοκαρισμενη που φοβαμαι μηπως με εχει στιγματισει ολο αυτο ρε παιδια...
και δεν θελω, ειλικρινα δεν το αξιζει. μερα με τη μερα συνειδητοποιω οτι τα λογια που ειπα και οσα ενιωσα θα τα αισθανθω ισως και πιο βαθια και πιο εντονα για καποιον που θα το αξιζει στο μελλον. σιγα σιγα ξεπερναω την κατασταση, το οφειλω σε εμενα κυριως...
αλλα οταν σε πιανουν εκεινες οι σκεψεις..
και το τραγικο ε...
η πρωην συνεχιζει να ανεβαζει φωτογραφιες απο το σπιτι του, με το παιδι, οπου τις προαλλες φορουσε στεφανι Πρωτομαγιας... ΚΑΙ ΑΥΤΗ Η ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ ΠΑΛΙΑ ΗΤΑΝ;
ΟΧΙ ΚΥΡΙΟΣ...
ΔΕΝ ΤΟ ΧΑΦΤΟΥΜΕ ΤΟ ΨΕΜΜΑ ΠΑΛΙ ΠΛΕΟΝ!!!
Οι συμβουλες σας με εκαναν να ξυπνησω αρκετα και να δω πιο ρεαλιστικα τα πραγματα, σας υπερ-ευχαριστω...
Τι μου προτεινετε να κανω στο εξης; να τον διαγραψω απο το προφιλ μου, να τον μπλοκαρω η να μην ασχοληθω καθολου;
Ευχαριστω και καλη Ανασταση παιδια να εχετε :)
04-05-2013, 01:46 #41
Ιταλια να πας, ειναι υπεροχα.
04-05-2013, 01:51 #42
Διεγραψε τον μωρέ κάθεσαι κ πεδεύσαι κ βλέπεις τις φωτό με τις πρώην απτό να πάει στο διαλό
04-05-2013, 01:58 #43
τζεν να σε ρωτησω κατι ειλικρινα, μηπως δε βλεπεσαι στην εμφανιση?
04-05-2013, 02:01 #44
Χαίρομαι πολύ με τα νέα σου ότι πλέον νιώθεις πιο δυνατή και σίγουρη για τον εαυτό σου κάνοντας πράγματα για να προχωρήσεις. Η Ιταλία συμφωνώ κι εγώ ότι είναι πολύ ωραία, έχω ζήσει για ένα διάστημα εκεί και ήταν υπέροχα. Θα περάσεις τέλεια αν πας. Οι Ιταλοί απίστευτοι πέφτουλες, δε θα σε αφήσουν σε χλωρό κλαρί και δεν θα έχεις χρόνο να θυμάσαι τα παλιά!
Τώρα όσο για το facebook είναι μια απόφαση που πρώτη και καλύτερη εσύ ξέρεις τι είναι το σωστό. Ο καθένας θα σου δώσει συμβουλή κρίνοντας από το τι θα έκανε ο ίδιος. Αλλά ακόμα και στο ίδιο άτομο η αντίδραση διαφέρει ανάλογα με το ποιον έχει απέναντί του και πως αισθάνεται για αυτόν. Αν νιώθεις ότι σου γίνεται εμμονή και παρακολουθείς πολύ συχνά τι κάνει στο fb ή ότι σε χαλάει και αυτό το like που κάνει μια στις τόσες μέρες ίσως να ήταν καλύτερα να τον διαγράψεις για να μην μπαίνεις στον πειρασμό ή να μη χαλιέσαι. Το μπλοκάρισμα θα μπορούσε να λειτουργήσει αν φοβάσαι ότι αυτός θα κάνει κίνηση κι εσύ δεν θα μπορέσεις να κρατηθείς σε απόσταση. Από την άλλη κάποιος άλλος θα σου έλεγε ότι και να τον διαγράψεις αξία θα του δώσεις. Ψάξε μέσα σου για το πως νιώθεις πραγματικά για την κατάσταση νομίζω είναι το καλύτερο που έχεις να κάνεις.
04-05-2013, 02:03 #45