Results 46 to 58 of 58
-
04-05-2013, 02:05 #46
- 04-05-2013, 02:08 #47
Δηλαδή αν είναι άσχημη αλλάζει κάτι; Δικαιολογείται κάποια να δέχεται άσχημες συμπεριφορές επειδή δεν είναι καλλονή; Δεν καταλαβαίνω το point σου.
04-05-2013, 02:10 #48
Oxι, δεν ειναι αυτο το ποιντ μου. Απλα δε μπορω να εξηγησω πως επελεξε το μαλακοπιτουρα το γερομπισμπικη που την τρεχει κιολας.
04-05-2013, 04:33 #49
Πριν αυτοκτονησω εχω βαλει ενα στοχο...
Εναν υγειη στοχο οπως λεει και η λακρυ...
Να βρω το κερασι και να το κανω αχρηστο..........
04-05-2013, 21:25 #50
Kαλησπερα σας και παλι, θα μπω κατευθειαν στο θεμα.
Τοσο η ιδια, οσο και ο συγκεκριμενος διαθετουμε -αντικειμενικα- εμφανιση αρκετα ανω του μετριου, υποψιν δεν περιαυτολογω σε καμια περιπτωση. Επισης το πως κολλησα με τον συγκεκριμενο ειναι απλως επειδη ερωτευτηκα, λαθος ανθρωπο μεν, αλλα ΕΡΩΤΕΥΤΗΚΑ. ο ερωτας δεν δεν εχει κανενα μετρο, οριο η εμφανιση. Απλα συμβαινει και ειναι καθαρα θεμα χημειας, στην περιπτωση μου κυριως εγκεφαλικης. Δοξα το Θεο απο αυτογνωσια καλα παμε στα περισσοτερα θεματα.
Kerasi, προκειται καθαρα για το τον τροπο τον οποιο με ''αγγιξε'' εσωτερικα αυτος ο ανθρωπος. Θυμιζω οτι ημουν παντοτε πολυ επιφυλακτικη και δεν ειχα αντιμετωπισει ποτε ιδιαιτερα προβληματα σε σχεσεις γενικοτερα. Και η επιλογη μου απεναντι του συνεβη επειτα απο εντονη ''πολιορκια'' και επιμονη, αφου οπως ειχα αναφερει ειχε δεχθει απανωτα ακυρα απο μερους μου. Ουσιαστικα του εδωσα μια τελευταια ευκαιρια προτου αποκλεισω οποιοδηποτε σεναριο περι συναψης κατι παραπανω του φιλικου μαζι του και ετυχε να ειναι περιπτωση που με αγγιξε, ασχετα αν αποδειχθηκε λαθος η μη.
Ειχα απο την αρχη παντα συνειδηση οτι το πιο πιθανο ειναι αυτη η ιστορια να μη βγει και σε τοσο ροδινο αποτελεσμα, ακομη και στις πιο υπεροχες στιγμες. Επιβεβαιωθηκε το ενστικτο μου τελικα, παιρνοντας και ενα σημαντικο μαθημα ζωης.
Ο λογος που συνεχιζω να γραφω εξελιξη της ιστοριας ειναι το οτι με ενθαρρυνουν τα περισσοτερα ατομα να εμμεινω στην αποφαση μου περι απομακρυνσης του απο τη ζωη μου, εχει τα καλα του το φορουμ και επαιξε κι αυτο ενα ρολο το τελευταιο διαστημα.
Να υπενθυμισω επισης οτι τα ελαχιστα μου φιλικα ατομα που εμπιστευομαι βρισκονται εκτος της πολης που κατοικω δυστυχως και μονο σε τηλεπικοινωνιακα μεσα περιοριζονται οι συζητησεις και οι συμβουλες τους. Προτιμω λοιπον να μοιραστω τις σκεψεις μου σε ενα φορουμ, παρα με 10 γνωστες μου οι οποιες θα χαρουν οσο κανεις να ακουσουν οτι υπεφερα [ μιας και ο ανταγωνισμος που αντιμετωπιζω συνεχως απο ατομα του ιδιου φυλου ειναι μεγαλος, βασει δεδομενων και βιωματων που αντικριζω συνεχως απο γυναικες τριγυρω μου --> αποδεικνυεται και η απαντηση στην ερωτηση που μου εκανε ο/η χρηστης kerasi πιστευω...]
Ευχαριστω για τον χρονο σας και τις απαντησεις σας, να εχετε καλη Ανασταση με αγαπημενους σας ανθρωπους και υγεια πανω απο ολα :)
04-05-2013, 21:30 #51
Χαιρομαι που μπορεις να δεις πισω απ τις λεξεις και τις δικαιολογιες και παρουσιαζεις μια αυτοσυγκροτηση. Ευχομαι να την εφαρμοσεις κιολας σιγα σιγα στην πραξη, γιατι πολλα ατομα παραμενουν στο παραμυθι ακομα των προφασεων.
04-05-2013, 21:58 #52
''Ξυπναω'' απο τη δινη του ενθουσιασμενου ερωτα, σιγα σιγα.. ξενερωνω απο τη συμπεριφορα του και απογοητευομαι με την εννοια του αρχιζει να απομυθοποιειται ο ιδιος στα ματια μου. εξαλλου ο καιρος που περναει χωρια του πλεον αρχιζει να ανταγωνιζεται σιγα σιγα το διαστημα της ''σχεσης'' αυτης... γενικοτερα δεν εχω ανοιχτει για αυτο το θεμα παρα σε ελαχιστοτατα ατομα, και ειδικα σε οτι αφορα οικογενεια, δεν τολμαω, θα τους προκαλεσει μεγαλη πικρα ενα τετοιο γεγονος και δεν θα το ηθελα ουτε κατα διαννοια.
Τελικα συνειδητοποιω και κατι ακομη: οτι οταν ερωτευεσαι, δινεσαι, και ξεχνιεσαι, σημασια δεν εχει καν ποσο χρονων εισαι η ποσο σοβαρη προσωπικοτητα διαθετεις: μπορει ενας ερωτας να σε μηδενισει, να σε φτασει σε παιδικο ακομη σταδιο και να τα χασεις, να παραδοθεις ανευ ορων. Μεγαλη προσοχη το μαθημα μου λοιπον, και ΩΤΟΑΣΠΙΔΕΣ στα πολλα κερασια... ;) (δεν το λεω για εσενα kerasi, προς Θεου! Απο την παροιμια πιανομαι! :D )
Στην τελικη... ο ιδιος εχασε, τοσο εμενα, οσο και την υποληψη του. Και ΣΙΓΟΥΡΑ θα το καταλαβει η το εχει ηδη καταλαβει οτι τα εκανε μανταρα...
Θα κουνησω απλως απαξιωτικα το κεφαλι μου αν τυχει να τον ξαναδω ποτε μπροστα μου, ουτε καν θα ασχοληθω, οπως επαψα να κανω εδω και τον τελευταιο μηνα και θα συνεχισω τη ζωη μου στα νεα της δεδομενα, πιο δυνατη, πιο αξιοπρεπης και με περισσοτερη αυτοεκτιμηση, και ακομη πιο γεματη ελπιδα οτι οι πραγματικοι ανθρωποι καπου υπαρχουν σιγουρα, περιμενοντας να τους αγαπησουμε και να μας το ανταποδωσουν ειλικρινα, πραγματικα απο καρδιας. :-)Last edited by JenMs; 05-05-2013 at 11:19.
19-05-2013, 00:51 #53
Γεια σου Τζεν. Πως εισαι? Πως πας? Και εχεις κανενα νεο απ την υποθεση?
19-05-2013, 12:45 #54
χαχαχαχα ελα ρε νοκας τωρα αυτο δν ειναι ΥΓΙΗΣ ΣΤΟΧΟΣ :p
οσο για τον κεραση π ρωταει γιατι πολλες επιλεγουν τον γερασμενο τον μαλακομπισμπικη οπως λεει (δν την ηξερα τη λεξη γερομπισμπικης, να κ ενα καλο του φορουμ, αποκτας λεξιλογικο πλουτο! :p) περα απο το 10% να συντρεχει οντως ενας ερωτας μεγαλος, στο 90% επειδη προφανως ο ''γερομπισμπικης" εχει και το χοντρο το...... πορτοφολι καλε μου :p" I stopped fighting my inner demons... we are on the same side now..."
19-05-2013, 14:18 #55
Λακρυ μιλας εκ πειρας ή το χεις διαβασει???
19-05-2013, 14:23 #56
Εκ πειρας οχι! κ ευχομαι να μην φτασω ποτε σε τετοιο σημειο, διοτι το θεωρω ευτελες!
Δν το χω διαβασει, αλλα γνωριζω περιπτωσεις κοριτσιων στην ηλικια μου, οι οποιες τα χουν με 40αρηδες και 50αρηδες.. κ γνωριζω πχ οτι ο 50αρης ειναι ιδιοκτητης μαγαζιων η καφετεριων η ο,τι αλλο.. λες τοσο να τον ερωτευτηκε η αλλη κ να ειναι μαζι του? γνωριζω περιπτωσεις κ ο 50αρης νιωθει ωραια να βγαινει το βραδυ με την νεαρη ξανθια υπαρξη διπλα του, αλλα κ η νεαρη ξανθια υπαρξη του βαζει με διακριτικο τροπο χερι στο...... πορτοφολι! ε μα δλδ! :p" I stopped fighting my inner demons... we are on the same side now..."
03-06-2013, 01:49 #57
Kαλησπερα και καλο καλοκαιρι σε ολους να ευχηθω
Καταρχην να ξεκινησω με το σχολιο του μελους lacrymosa, σαφως και υπαρχουν οι περιπτωσεις που αναφερεις, αλλα πιστεψε με, εχω αρκετη αξιοπρεπεια ωστε ουτε να χρειαστω ποτε τα λεφτα κανενος, εφοσον βγαζω ηδη δικα μου και με μεγαλη μου χαρα και τιμη. Δεν ειχα και δεν εχω αναγκη την οικονομικη στηριξη κανενος, και μαλιστα πραγματικα τον ερωτευτηκα αυτο τον ανθρωπο, γιατι ο πνευματισμος του ηταν πολυ κοντα στο δικο μου. Ψιλα γραμματα θα πουνε ορισμενοι, αλλα ελα που υπαρχουν ακομη γυναικες που διεγειρονται πνευματικα και οχι απο θεμα εμφανισης/οικονομικου. Εγω τουλαχιστον ετσι λειτουργουσα απο παιδι.
Kerasi, ευχαριστω για την ερωτηση και το ενδιαφερον. Τον συγκεκριμενο τον εσβησα απο παντου, απο προφιλ, απο κινητο, απο σκεψη...ερχεται που και που σε καμια αναμνηση...αλλα ομολογω οτι καταφερα να βαλω πολυ βαθια την ολη ιστορια και να προχωρησω μπροστα. Επισης αλλαξα αριθμο τηλεφωνου. Και κατι θετικο, βρηκα δουλεια στο ενδιαμεσο διαστημα και με δεχτηκανε και για ενα θερινο πανεπιστημιο ψυχολογιας, που λατρευω, εξ αποστασεως απο πανεπιστημιο του Κονεκτικατ στην Αμερικη. Γενικα εχω πεσει με τα μουτρα σε δουλεια/σπουδες και κλειδωσα τα υπολοιπα στο συρταρι. Απομακρυνα και ορισμενες φιλες-φιδια απο διπλα μου που δεν μου συμπαρασταθηκαν καθλου, και μπορει να ειναι πιο μονη αυτο το διαστημα, αλλα ειμαι ΔΥΝΑΤΗ και πετυχα σημαντικους στοχους. Εκανα το προσωπικο μου ''μπαμ'' και τον εσβησα απο παντου. Δεν ξερω αν με αναζητησε και δεν θελω να ξερω. Εληξε για μενα και πηρα το μαθημα μου. Το παλευω και τελικα μερα με τη μερα ολο και πιο ανεξαρτητη αισθανομαι. Μενει ενα κενο, αλλα σιγουρα θα το αναπληρωσει ο καταλληλος οταν βρεθει. Προς το παρον προτεραιοτητα τα επαγγελματικα, η δουλεια ηταν τελειως ανελπιστη και με χαροποιησε πολυ! Αυτα τα νεα μου... να παει στο καλο και θα με θυμηθει σιγουρα...απλα εχω φυγει... χιλιομετρα μπροστα!!!
03-06-2013, 04:56 #58
Αργοτερα που θα σκεπτεσαι πιο νηφαλια γτ ακομη ειναι νωπο το θεμα, θα δεις οτι εξ αρχης η σχεση αυτη ειχε ημερομηνια ληξης. Προσπαθησε να κατευθυνεις τις προθεσεις σου στα καταλληλα ατομα και οχι αδιακριτως ωστε να μην το παιρνεις μετα οτι σε προδωσε ενω τα δωσες ολα κ φερθηκες καλα. Ουτως ή αλλως καθε σχεση και χωρισμος ειναι ενα σχολειο. Απο καθε σχεση μαθαινεις. Αν το αξιοποιεις στο μελλον ειναι αλλονου παπα ευαγγελιο. Δεν πας στο original κονεκτικατ? Τι θες στη χωρα της φαιδρας πορτοκαλεας???