Results 1 to 11 of 11
Thread: ΕΡΩΤΗΣΗ...
-
23-04-2013, 15:58 #1
ΕΡΩΤΗΣΗ...
παιδια να ρωτησω κατι?το akineton δημιουργει κατακρατηση?γιατι μεσα σε 12 μερες πρηστηκε το προσωπο του φιλου μου κ το σωμα, αλλα οχι πολυ, ειναι αντιστοιχο του risperdal που κανει κατακρατηση!ο γιατρος ειπε να κανει εξετασεις για να δουμε τα νεφρα...ολα πανε κατα διαολου...ατιμο 2013 :(
- 23-04-2013, 16:38 #2
πρωτον να ευχεσαι να πρηστει κ 'το καλο' κ δευτερον ο φιλοσ ειναι πολυ χαιβανι που δεν εχει καταλαβει οτι τ δινεισ φαρμακα
Φιλικά ο φτωχόΜπίνες της διπλανής πόρτας :)))
23-04-2013, 17:03 #3
Kαταρχην παιρνει ρισπερνταλ? η οχι?.
Να ηταν μονο αυτη η παρενεργεια καλα θα ηταν, μην σε ανησυχει αυτο και πολυ, μια λυση ειναι ελλατωσει το αλατι στο φαγητο!.
23-04-2013, 17:05 #4
"το καλο" ειναι ασχετο με το θεμα μας!! τι να σου πω κ εγω... ο γιατρος λεει οτι βρισκεται σε αρνηση!!πιστευω οτι εχει καταλαβει κ δεν το παραδεχεται..γιαυτο λεει για αρνηση ο γιατρος..
23-04-2013, 17:10 #5
23-04-2013, 17:22 #6
Το ακινετον καλα εκανε και το πηρε για αποφυγει τα εξωπυραμιδικα, μουδιασματα,κραμπες και γενικα διαφορα στραβωματα.
Εμενα μου κανει εντυπωση που παιρνει αυτο το κοκταιηλ, τρια αντιψυχωτικα μαζι, βασικα δεν ξερω πως αντιδρουν και τα τρια μαζι, συνηθως οι ψυχιατροι χορηγουν ενα σε αυξομειωμενη δοση αναλογα και με την ανταποκριση του ασθενους.
Δεν ξερω καλα θα ειναι να το συζητησεις με το γιατρο του, την ''συνταγη''.
23-04-2013, 17:46 #7
παιρνει 3 απο οτι ρωτησα το γιατρο γιατι το risperdal και το zyprexa που το παιρνει απο τελος Ιανουαριου τον ηρεμησαν αλλα τιποτα αλλο..ακομα δν δεχεται να παει ατο γιατρο του..κ ειναι ακομα επιθετικος λεκτικα..γενικα εχει μια στροφη στη συμπεριφορα του 180 μοιρες!συμπτωματα που δεν εχει στο πρωτο επεισοδιο που περασε πριν 4 χρονια!κ αν δεν υποτροπιαζε (γιατι εκανε τη βλακεια να κοψει απο μονος του το καλοκαιρι το zyprexa που επαιρνε καθε βραδυ) τωρα το πασχα θα τα εκοβε τελειως!μαλλον γιαυτο του εδωσε και το aloperidin!
23-04-2013, 18:25 #8
Kαλα αυτο το 5 χρονια και μετα κοβεις τα χαπια, τεινει να γινει καραμελα, το μεγαλυτερο ποσοστο των περιπτωσεων υποτροπιαζει.
Η βλακεια μας ειναι οτι εκει που νιωθουμε λιγο καλα και παιρνουμε τα πανω μας, αμεσως περναει απο το μυαλο μας να τα κοψουμε με αποτελεσμα να την πληρωνουμε εις διπλουν!.
Καλα αυτο δεν ισχυει σε ολους, η καθε περιπτωση ειναι διαφορετικη, γι αυτο και βλεπεις διαφορα σεναρια ανταποκρισης ασθενων στην ασθενεια!.
Αυτο που θελω να πω, ειναι οτι φιλος σου, ειναι αρκετα τυχερος που σ εχει.Εδω ισχυει αυτο που λεμε και στα ευκολα αλλα και στα δυσκολα μαζι.
Σου ευχομαι δυναμη και κουραγιο να αντεπεξελθεις, ειναι δυσκολη η φαση σιγουρα, αλλα αυτη ''η περιπετεια'' θα εχει αισιο τελος!.
Υ.γ. Ρε συ τι θα πει δεν θελει να δει τον γιατρο?..κουλαντρησε τον ασκησε του πιεση, εστω και με το ζορι, πρεπει να παει, θα τον εφυσηχασει σιγουρα!..
23-04-2013, 18:53 #9
Ετσι την πατησε γιατι θεωρησε οτι δεν χρειαζεται ουτε αυτο το ενα τη μερα...κ δεν το ειπε σε και κανεναν κ μεσα στο στρες της δουλειας νομιζε οτι ολοι θελουν να του κανουν κακο, οτι τον κοιτανε καπως..κ αλλα κλασικα εικονογραφημενα...
Προσπαθησα να του πω για το γιατρο κ εγω κ ο αδερφος του κ η μαμα του αλλα τιποτα..μας στελνει εμας στο γιατρο!τελευταια φορα πηγε στα μεσα Δεκεμβρη..απο τοτε παω εγω στη θεση του στο γιατρο..κ τι να κανει κ ο γιατρος ακουει περιγραφες...
Ειναι πολυ αντιδραστικος αλλα δεν μιλαει σε κανεναν για το γιατι και το πως!θεωρει οτι ειναι μια χαρα,ειναι σε τετοια αρνηση του τι εχει που δεν αναγνωριζει ουτε το οτι εχει παρει βαρος!
Φιλε Σακη ξερω οτι κ εκεινος το ιδιο θα εκανε αν ημουν στη θεση του...μακαρι να εχει αισιο τελος αυτη η περιπετεια γιατι βλεπω οτι υποφερει αλλα εκεινος χαμπαρι!!
Το δυσκολο ειναι να ξερεις τον αλλο μια ζωη κυριολεκτικα κ ξαφνηκα να σου λεει "γιατι κι εμεις ποσο καιρο ειμαστε μαζι 1 χρονο?!"
Και να συνεχιζει ναι στην αρνηση του.....
24-04-2013, 00:34 #10
Το να μη σασ γουσταρει το σκεφτηκεσ???????????
Φιλικά ο φτωχόΜπίνες της διπλανής πόρτας :)))
24-04-2013, 02:30 #11
elis οχι δεν το σκεφτηκα...ευτυχως που μου το λες τωρα!!λες να ειμαστε 27 χρονων κ να ειμαστε μαζι 11 χρονια για πλακα?!?
γιατι οσα λεει τα λεει στη φαση που περναει..αλλα κ ετσι οπως τα λες να ειναι,δεν υπαρχει περιπτωση να τον παρατησω αφου υπαρχει προβλημα!θα ειναι σαν να λεω οτι ξερεις κατι ωραια περασαμε οσο ησουν καλα αλλα τωρα που εχεις θεμα εγω την κανω και ολα καλα!
δεν το εκανα ουτε την πρωτη φορα που το επαθε ουτε και τωρα θα το κανω!