Results 1 to 12 of 12
-
17-04-2013, 01:23 #1
αποριες για abilify κ υποψιες υποτροπης
μετα απο συννενοηση μετο γιατρο μου αποφασισαμε αλλαγη απο σολιαν σε abilify στη αρχη επαιρνα κ απο τα 2 κ γενικα ενιωθα λιγο περιεργα αλλα τπτ ιδιετερο...τις τελευταιες μερες παιρνω 10μγ το προβλημα ειναι το εξης..το συγκεκριμενο φαρμακο με εχει βοηθησει πολυ στα αρνητικα συμπτωματα( εχω γινει πιο κοινωνικος, ομιλιτικος δεν νιωθω πια ανηδονια) αλλα απο την αλλη νιωθω συχνα τσιτωμενος κ εχω νευρα κ ψιλοιδεες..σημερα ειδικα πηγα γα καφε μιας κ το συνηθιζω πλεον ( δεν κλεινομαι σπιτι οπως παλιοτερα)
κ νομιζα πως καποιοι με σχολιαζουνε ..πως μου βαλανε κατι στο χυμο μου....κ γενικα εβγαλα μια μινι παρανοια.....μηπως δεν μου τεριαζει το φαρμακο αυτο στα θετικα κ φαω καμμια υποτροπη? μηπως απλα ειναι μικρη η δοση που παιρνω κ γι αυτο τρωω φρικες? αποψε δοκιμασα να παρω 15μγ κ να δω πως θα ειμαι....αλλα ασχετως του αυριανου αποτελεσματος θα θελα να τη γνωμη κ την εμπειρια οσων παιρνουν η εχουνε δοκιμασει για καποιο διαστημα abilify....περιμενω τα σχολια σας
- 17-04-2013, 13:03 #2
γεια σου σουλφλαι!
εγω ειχα αλλαξει περσυ την αγωγη μου απο αλοπεριντιν και ινβεγκα σε αλοπεριντιν και αμπιλιφαι!
μου εφερε απιστευτη διεγερση και παρανοια και τελικα κατεληξα στο ψυχιατρειο!
δε θελω να σε τρομαξω τα παιδια εδω λενε πως ειναι καλο φαρμακο αλλα εμενα δε μου ταιριαξε!
ειναι και καπως μικρη η δοση που παιρνεις τα 10μγ ειναι λιγα για ψυχωση..
πες το στο γιατρο σου και περιμενουμε νεα σου!
17-04-2013, 14:50 #3
σου προτεινε ο γιατρος σου την αλλαγη σε αμπιλιφαι η εσυ επεμενες?
Ο δικος μου γιατρος παρολο που επιμενω να αλλαξω τα 400μγ σολιαν(δεν παιρνω τιποτα αλλο απο χημεια) σε αμπιλιφαι μου, λεει οτι ειναι 95% σιγουρος οτι δεν θα μου ταιριαξει κ οτι αν θελω τοσο πολυ να το αλλαξω θα το δεχτει αν παω στην κλινικη ενα μηνα!!!!!
Απορω πως ειναι τοσο σιγουρος απο τη στιγμη που δεν εχει διαγνωστικη απεικονιση του εγκεφαλου μου η της ψυχης μου.Μη φανταστεις οτι με ξερει δεν κανω ψυχοθεραπεια πως ομως ειναι τοσο σιγουρος ,δεν μπορω να το καταλαβω, τοσα παιδια το παιρνουν κ ειναι καλα, οχι μονο διπολικοι αλλα κ ψυχωτικοιΗ αγνοια δεν μπορει να πεισει τη γνωση,οσο κι αν επαναλαμβανει την αμαθεια της.
17-04-2013, 16:01 #4
χτες πηρα 15μγ κ το πρωι ξυπνησα νορμαλ εκανα τις δουλειες μου ομορφα κ ωραια..κ γενικα πιστεψα πως η δοση ηταν το προβλημα...απο τις 12-1 κ μετα αρχισε η ψιλοδιεγερση τωρα πηρα ενα κλονοτριλ κ ειμαι καλυτερα...δεν θα επεμενα σε αυτο το φαρμακο εαν δεν μου προσφερε νορμαλ υπνο, νορμαλ ποσοτητα φαγητου κ κυριως μειωση των αρνητικων συμπτωματων θα το κοβα αμεσως..πλεον μπορω να πω 2 κουβεντες σε μια παρεα να βγω εξω με ορεξη κτλπ..εκανα κ νεους φιλους ποιος να το περιμενε...το θεμα μου λοιπον ειναι πως απαλλαχτηκα απο τα αρνητικα αλλα νιωθω στη κοψη του ξυραφιου με τα θετικα..ευτυχως φωνες δεν ακουσα ουτε ειχα πολλες φορες ιδεες παρανοικες μεχρι τωρα νιωθω πως εχω καποιο ελεγχο..επειδη ομως η πειρα μου εχει δειξει πως η ψυχωση ειναι υπουλη...εχω αγχος κ φοβο για υποτροπη...το ραντεβου μου με το γιατρο ειναι τη τριτη....θελω να νιωσω καλα ρε παιδια να βρω μια κοπελα, να βγαινω εξω..μονο που σκεφτομαι την απομωνωση κ τη μασα του σολιαν λεω παιξτα ολα για ολα...δεν αντεχω αλλο την απομωνωση κ την απραξια..ευχηθητε μου καλη τυχη παιδια
17-04-2013, 16:47 #5
ΚΑΛΗ ΤΥΧΗ!
γραφε πως τα πηγαινεις με το αμπιλι.Ποσο καιρο ησουν κ με τα δυο φαρμακα-σολιαν ,αμπιλιφαι?Η αγνοια δεν μπορει να πεισει τη γνωση,οσο κι αν επαναλαμβανει την αμαθεια της.
17-04-2013, 17:12 #6
17-04-2013, 20:33 #7
ακομα παιρνω 100μγ σολιαν το πρωι...η αλλαγη ειναι πολυ προσφατη, 15 μερες......αυριο ομως θα ειναι η τελευταια φορα που θα παρω σολιαν...μετα μονο αμπι
17-04-2013, 22:59 #8
18-04-2013, 14:48 #9
παιδες σημερα νιωθω πιο καλα ιδιετερα στη δουλεια στο περιβολι ημουν πολυ ηρεμος...ελπιζω να συνεχισει ετσι...το ραντεβου τη τριτη αντε να δουμε τι θα πει κ ο γιατρος
18-04-2013, 17:39 #10
καλη τυχη και απο εμενα σουλφλαι! :)
18-04-2013, 20:58 #11
ευχαριστω σηψη...... το τελος της μερας ηταν χειροτερο απο την αρχη για σημερα, αναγκαστηκα να παρω παλι κλονοτριλ λογω της διεγερσης απο το μεσημερι κ μετα, το αμπι παντως μου βγαζει ορεξη να κανω δουλειες πραμα που μου αρεσει...:)
23-04-2013, 17:27 #12
egw exw dipoliki me psyxwsika kanw diladi psyxwsika kyriws otan eimai poly high stin mania i poly low stin katathlipsi. apla ena sxolio thelw na kanw gia to abilify to opoio einai sto farmakeio mou ena xrono kai kati. stin arxi eixa auti tin anysixia pou lete alla meta perase. kai episis pisteuw oti to abilify me to seroquel san syndiasmos einai poly kalos gia emena giati tin anisixia tou abi tin katapolema i ypnilia tou seroquel ki etsi ginetai ena wraio combo. parola auta dn nomizw to abilify na einai kai toso isxiro farmako (panta gia emena milaw) eimai maxed out kai pali kanw ypomaniaka me mikri paranoia, tote anevazw to seroquel.
You don't need to be jewish or gay to make it in Hollywood , just bipolar! :cool: