Ερωτικός και σεξουαλικός θάνατος μακροχρόνιας σχέσης; - Page 3
ICPS banner

[ Όροι Χρήσης Forum - ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΡΟΣΕΚΤΙΚΑ ] [ Προστασία ανηλίκων ]

Page 3 of 11 FirstFirst 12345 ... LastLast
Results 31 to 45 of 151
    Banned
    Συγνωμη Γεωργιε Πολυδευκη .... κανε οτι εσυ νομιζεις σωστο για εσενα... Νοcash μην ασχολησε αλλο αδερφε...

Μαριαννα χιλια συγνωμη κοπελα μου εαν αλλαξαμε λιγο την ροη του ποστ σου..
    Ευχομαι να βρεις την ακρη σου πραγματικα και δωσε λιγο χρονο στην σχεση σου

Quote Originally Posted by Nocash View Post
    Ε οχι και ΝΟΣΑΧ
    Ακου ΣΑΧ.............
    Πως λέγεται;;; Στα γερμανικά περίπου έτσι όπως είπα διαβάζεται η λέξη.. Για την ακρίβεια: Νοσχασχ. Αλλά μάλλον διέκρινα τώρα τι γράφεις, όχι κάσσα, στα ελληνικά ε;;; Ή όχι;;;

Ρε Γιωργο σοβαρα τωρα...
    Δεν διαφωνησα με το τι ειπες αλλα με το πως τα ειπες...
    Δε διαφωνησα οτι πρεπει να την ικανοποιεισει με το τροπο π ειπες αλλα με τις γλοιωδεις λεπτομερειες π εβαλες...
    30 χρονων ειναι μπορει να το καταλαβει και με πιο απλα και διακριτικα λογια....

Απο εμενα τερμα φιλε γιατι με κουρασες πολυυυ
    :p Εγώ παραιτήθηκα πιο πριν από εσένα, αλλά δεν ήθελα να σας το δείξω... :p Τώρα συμμαζεύομαι κι εγώ... :)

Senior Member
    Quote Originally Posted by Marianna30 View Post
    Έχει προσπαθήσει σε μερικές περιπτώσεις να με ικανοποιήσει με αυτούς τους άλλους τρόπους, και θα το εκτιμούσα αφάνταστα, και ασφαλώς θα το μετρούσα ως ουσιαστική προσπάθεια και αγάπη, ακόμα και θα το απολάμβανα, αλλά είχα την (πολύ) έντονη αίσθηση ότι το κάνει από "υποχρέωση" και ήταν εξαιρετικά άσχημο συναίσθημα για μένα. Φαντάζομαι και γι αυτόν. Αυτά τα πράγματα είναι (και οφείλουν να είναι πιστεύω) αμοιβαία, και, έστω σε κάποιο βαθμό, να προκύπτουν αβίαστα και με φυσικότητα. Εάν νιώθω ότι δεν το θέλει, καλύτερα να μην το κάνει καθόλου. Το συζήτησα και αυτό μαζί του και μου είπε ότι είχε την αίσθηση ότι δεν μου άρεσε, γι αυτό το σταμάτησε. Ένας φαύλος κύκλος και δυσκολεύομαι να βγάλω άκρη.

Επίσης άλλη λεπτομέρεια: μια φορά πριν μιας εκ των (αποτυχημένων) προσπαθειών μας, κατάλαβα ότι ακριβώς πριν έβλεπε πορνό για να ερεθιστεί. Όπως αντιλαμβάνεστε αυτό μου έριξε πολύ την ψυχολογία.

Αυτό που με μπερδεύει απίστευτα είναι ότι λέει (και αποδεικνύει και με τις πράξεις του) ότι με αγαπάει, ότι είμαι όμορφη, ότι θέλει να είμαι ευτυχισμένη και ότι θέλει να είμαστε μαζί. Μάλιστα λέει δεν μπορεί να φανταστεί το μέλλον χωρίς εμένα. Είναι πολλά τα αντικρουόμενα μηνύματα που λαμβάνω. Όμως όλα αυτά με επιβαρύνουν πολύ ψυχολογικά, με αγχώνουν και καταλαμβάνουν πολύ μεγάλο μέρος της σκέψης μου, καθημερινά πλέον.
    Νομίζω ότι είναι ξεκάθαρο ότι το σεξουαλικό τελείωσε κι έχει μείνει το συναισθηματικό δέσιμο. Σου λέει ότι σε αγαπάει αλλά δεν σε ποθεί σαν γυναίκα. Δεν υπάρχει τίποτα αντικρουόμενο. Το θέμα είναι αν εσένα σου φτάνει αυτό για να συνεχίσεις μια σχέση, στην οποία επιπλέον υπάρχει απόσταση.

Senior Member
    Μαριαννα μπορει οντως να σε αγαπαει αλλα μπορει η φλογα να εχει σβησει για εσενα και να εχει καποια αλλη να ικανοποιειται εκει περα....
    Διαφορετικα σου ξαναλεω αν εχει προβλημα στυσης υπαρχει ΠΡΟΒΛΗΜΑ.....
    Γιατι δεν δοκιμαζετε να χρησιμοποιεισετε καποιο χαπακι μηπως βοηθηθει;;;
    .......................

Γιωργο αυτος ο ιστοτοπος ειναι ενα φορουμ υποστηριξης...

Οχι να βγαζουμε βιτσια και να κανουμε ποστ που κυριολεκτικα δεν βγαζουνε ΚΑΝΕΝΑ νοημα.....

Θυμαμαι καποια ποστ σου φιλε μου απο τοτε π ειχα γραφτει στο φορουμ και δεν εχουνε καμια σχεση με τα τωρινα...
    ...
    .. στα παλια του ποστ μιλούσε κυρίως για αγίους, εκκλησίες και τροπάρια και μάλιστα με γλαφυρό, ωραίο και τεκμηριωμένο τρόπο. Βεβαια για το ίδιο βίτσιο με το οποίο εκφράστηκε στη Μαριάννα ξαναεκφράστηκε παλια κι απόρησα τότε πως συνδυαζεται το ενα με το άλλο.

Δεν ξερουμε όμως πως αντικριζει η Μαριάννα αυτο που της έγραψε απρόκλητα και ίσια ο Γιώργος.
    γιάννης

Senior Member
    Και Γιωργο Πολιδη με ολο το σεβασμο ρε φιλε αλλα πρεπει νομιζω να εισαι λιγο πιο διακριτικος γιατι το κοβω να τρως μπαν ξανα... :/
    Μπήκε η άνοιξη και απ' ότι φαίνεται κάποιοι σέρνουν...

Senior Member
    Quote Originally Posted by ioannis2 View Post
    .. στα παλια του ποστ μιλούσε κυρίως για αγίους, εκκλησίες και τροπάρια και μάλιστα με γλαφυρό, ωραίο και τεκμηριωμένο τρόπο. Βεβαια για το ίδιο βίτσιο με το οποίο εκφράστηκε στη Μαριάννα ξαναεκφράστηκε παλια κι απόρησα τότε πως συνδυαζεται το ενα με το άλλο.

Δεν ξερουμε όμως πως αντικριζει η Μαριάννα αυτο που της έγραψε απρόκλητα και ίσια ο Γιώργος.
    Γιαννη φιλε μου...
    Τελευταιο ακυρο ποστ στο θεματακι της κοπελας...

Αλλα θελω να το πω...
    Αυτοι που ειναι κοντα στην εκκλησια και το παιζουνε αθωοι και εκκλησιασμενοι εχουνε τα πιο βρωμικα και πονηρα μυαλα..............

Κι αυτο το λεω για ατομα π ΓΝΩΡΙΖΩ ΠΡΟΣΩΠΙΚΑ...

.......................
    Όχι δεν το έχουμε συζητήσει αυτό με τη χρήση χαπιών, δεν θα ήθελα να του το προτείνω εγώ όμως για να είμαι ειλικρινής. Αφορά προτίστως την υγεία του, δεν γνωρίζω τί παρενέργειες και εξαρτήσεις μπορεί να παρέλκουν αυτά τα φάρμακα.

Ελάτε βρε παιδιά σταματήστε τις σεμνοτυφίες. Τι ποιό φυσιολογικό, απλό και ανθρώπινο από την αιδοιλειχία. Εντάξει έπρεπε και μπορούσα αλλοιώς. Ας το πάρει το ποτάμι.

Senior Member
    Βρε συ Μαριαννα για να κατσει ανθρωπος 2 εβδομαδες (οπως εσυ λες) χωρις να ικανοποιηθει με τον ενα ή τον αλλο τροπο σημαινει οτι κοντευε να σκασει...

Οποτε η σου λεει ψεματα ή υπαρχει σοβαρο προβλημα στυτικης δυσλειτουργιας.......

Quote Originally Posted by marian_m View Post
    Νομίζω ότι είναι ξεκάθαρο ότι το σεξουαλικό τελείωσε κι έχει μείνει το συναισθηματικό δέσιμο. Σου λέει ότι σε αγαπάει αλλά δεν σε ποθεί σαν γυναίκα. Δεν υπάρχει τίποτα αντικρουόμενο. Το θέμα είναι αν εσένα σου φτάνει αυτό για να συνεχίσεις μια σχέση, στην οποία επιπλέον υπάρχει απόσταση.
    Σε ευχαριστώ πολύ για την απάντηση. Και γω σε αυτό τείνω να καταλήξω. Βλέπεις η απόσταση δημιουργεί εμπόδια όχι μόνο στην εκδήλωση και τη συνειδητοποίηση των προβλημάτων, αλλά και στη σύντομη παραγωγή τέτοιων συμπερασμάτων. Αυτός υποστηρίζει ότι το ερωτικό/σεξουαλικό μπορεί να επανέλθει. Εγώ δεν είμαι τόσο αισιόδοξη.

Γιαννη φιλε μου...
    Τελευταιο ακυρο ποστ στο θεματακι της κοπελας...

Αλλα θελω να το πω...
    Αυτοι που ειναι κοντα στην εκκλησια και το παιζουνε αθωοι και εκκλησιασμενοι εχουνε τα πιο βρωμικα και πονηρα μυαλα..............

Κι αυτο το λεω για ατομα π ΓΝΩΡΙΖΩ ΠΡΟΣΩΠΙΚΑ...
    Μακρυγιάννης Απομνημονεύματα: Κατακαημένη Ρούμελη τι σού 'μελε να πάθεις!!!

Banned
    Quote Originally Posted by Marianna30 View Post
    Όχι δεν το έχουμε συζητήσει αυτό με τη χρήση χαπιών, δεν θα ήθελα να του το προτείνω εγώ όμως για να είμαι ειλικρινής. Αφορά προτίστως την υγεία του, δεν γνωρίζω τί παρενέργειες και εξαρτήσεις μπορεί να παρέλκουν αυτά τα φάρμακα.
    Εαν πραγματικα το θεμα ειναι στην στυση , μπορειτε να δοκιμασετε κατι πιο φυτικο και οχι χημικο ... Καποιο διεγερτικο ισως?

Quote Originally Posted by ioannis2 View Post

Προσπαθώ να είμαι ευγενική και θα ήθελα να επικεντρωθώ στο ερώτημά μου :)

Page 3 of 11 FirstFirst 12345 ... LastLast