μια κοπελα που ισως με γουσταρε τελικα.. - Page 4
ICPS banner

[ Όροι Χρήσης Forum - ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΡΟΣΕΚΤΙΚΑ ] [ Προστασία ανηλίκων ]

Page 4 of 4 FirstFirst ... 234
Results 46 to 57 of 57
    Senior Member
    Μαλλον ειναι ενα φαντασμα στο μυαλο σου κ δεν συνιστω να την σκεφτεσαι αιωνιως επειδη ταλαιπωρηεισαι απο ενα σωρο αναπαντητα ερωτηματα αλλα ολοι μας εχουμε ολο κ καπου τετοιες σκεψεις απο ανθρωπους που μας αρεσανε παλια,Πρεπει να εισαι ο ευατος σου με την δικη σου προσωπικοτητα κ συμπεριφορα μην μιμεισαι τον οπιονδηποτε,Κοιταζε το παρον αλλωστε τωρα εχεις ενα σοβαρο προβλημα να απασχοληθεις με την κοπελα σου κιολας!

Banned
    Quote Originally Posted by μυσπ View Post
    Μαλλον ειναι ενα φαντασμα στο μυαλο σου κ δεν συνιστω να την σκεφτεσαι αιωνιως επειδη ταλαιπωρηεισαι απο ενα σωρο αναπαντητα ερωτηματα αλλα ολοι μας εχουμε ολο κ καπου τετοιες σκεψεις απο ανθρωπους που μας αρεσανε παλια,Πρεπει να εισαι ο ευατος σου με την δικη σου προσωπικοτητα κ συμπεριφορα μην μιμεισαι τον οπιονδηποτε,Κοιταζε το παρον αλλωστε τωρα εχεις ενα σοβαρο προβλημα να απασχοληθεις με την κοπελα σου κιολας!
    δυστιχως δε γινετε.. μπωρει να ακουγετε καπως σοκαριστικο αυτο που θα πω αλλα τα παντα τα πατησα πανω σε αυτη αν μου ελεγες πιος ειμαι εγω δε θα μπωρουσα να με προσδιορισω. σε θεματα επικοινωνιας ειμαι το απολυτο κενο...ακομα και τα προβληματα που ειχα με τη κοπελα μου τα πατησα πανω στη διπλωματια που με διδαξε αυτη...δε προσπαθω να τη μιμιθω μου βγαινει απο μονο του εντελως ενεργω αυθορμητα εντελως σα να ειναι το μυαλο μου προγραματισμενο να ενεργισει ετσι χωρις εγω να το σπροχνω προς τα εκει... δε το κανω επιτηδες μου βγαινει μονο του χωρις να το επιδιωκω.εσυ στη θεση μου τι θα εκανες?

Banned
    Quote Originally Posted by αλεξανδρος_77 View Post
    μου θυμισες ενα αγαπημενο μου τραγουδι λεει
    αν δε χωρας σε μια αδεια πατριδα
    αν δε χωρας σε μια ελπιδα τυφλη
    αν δε χωρας σε μια ονειροπαγιδα
    αν δε χωρας σε μια αγκαλια φυλακη
    τοτε τι κριμα τι κριμα τι κριμα παντου περισευεις και παντου ξεψυχας
    τοτε τιο κριμα τι κριμα τι κριμα δε χωρας πουθενα πουθενα πουθενα
    Μην ακους πολυ Τρυπες,γιατι μετα ερχεσαι και γραφεις εδω και στο τελος θα τρυπηθουμε εμεις!

Senior Member
    Μαλλον ειναι θετικο που μιμηθηκες ορισμενα πραγματα κ μπορεις τωρα κ βοηθας την κοπελα σου,Πραγματικα ετσι οπως μιλας ειμαι πεπεισμενη οτι δεν εκτιμας καθολου τον εαυτο σου πιστευω οτι δεν εισαι το απολυτο κενο κ οσον αφορα την επικοινωνια εγω μια χαρα καταλαβαινω τι λες κ ποια ειναι τα προβληματα σας μαζι με την κοπελα σου,Πρεπει να εκτιμησεις περισσοτερο τον εαυτο σου κ εφοσον προσφερεις τετοια βοηθεια για την κοπελα σου πρεπει να νιωθεις καλυτερα με τον εαυτο σου,Δεν λεω να γινεις εγωιστης επειδη ουτε αυτο ειναι καλο αλλα ουτε πρεπει να νιωθεις τοσο μειονεκτικα με τον εαυτο σου,Επαναλαμβανομαι αλλα πρεπει να σου πω οτι στην θεση σου θα εκανα αυτο που κανω κ τωρα δηλαδη επισκεφτηκα πνευματικο κ πηγαινω κ σε ειδικο,Πρεπει να πατε μαζι με την κοπελα σου!

Banned
    Μαλλον ειναι θετικο που μιμηθηκες ορισμενα πραγματα κ μπορεις τωρα κ βοηθας την κοπελα σου,Πραγματικα ετσι οπως μιλας ειμαι πεπεισμενη οτι δεν εκτιμας καθολου τον εαυτο σου πιστευω οτι δεν εισαι το απολυτο κενο κ οσον αφορα την επικοινωνια εγω μια χαρα καταλαβαινω τι λες κ ποια ειναι τα προβληματα σας μαζι με την κοπελα σου,Πρεπει να εκτιμησεις περισσοτερο τον εαυτο σου κ εφοσον προσφερεις τετοια βοηθεια για την κοπελα σου πρεπει να νιωθεις καλυτερα με τον εαυτο σου,Δεν λεω να γινεις εγωιστης επειδη ουτε αυτο ειναι καλο αλλα ουτε πρεπει να νιωθεις τοσο μειονεκτικα με τον εαυτο σου,Επαναλαμβανομαι αλλα πρεπει να σου πω οτι στην θεση σου θα εκανα αυτο που κανω κ τωρα δηλαδη επισκεφτηκα πνευματικο κ πηγαινω κ σε ειδικο,Πρεπει να πατε μαζι με την κοπελα σου!
    βασικα τα δυσκολα αρχιζουν και περνανε.. μετα τη σοβαρη κριση που περασαμε οταν προχωρισε σε σεξ με μια φιλη της ταρακουνηθηκε η σχεση μας για τα καλα οστοσο αντεξαμε και σε αυτο... αρχισαμε και συνερχομαστε και οι δυο και αρχιζουμε και βρισκουμε παλι το παλιο καλο μας εαυτο. η αληθεια ειναι ναι οτι δεν εκτιμαω τον εαυτο μου αλλα φροντιζω αυτο να μη με βλαπτει και να μην οδηγουμαι σε αυτοκαταστροφες εχω φοβερο αυτοελεγχο και ξερω να διαχωριζω τι με βλαπτει και τι μου κανει καλο.αν δε χωρισαμε τωρα μετα απο αυτο το χοντρο ταρακουνιμα μαλον αυτο σημαινει οτι δε θα χωρισουμε ποτε...

Senior Member
    Μακαρι παντα καλα μαζι!Κ επισης το γεγονος οτι εγινε μια φορα αυτο το περιστατικο δεν σημαινει οτι η κοπελα σου ειναι λεσβια κ δεν πρεπει να την ακολουθει αυτη η ταμπελα,Επειδη κακοποιηθηκε προφανως ενιωσε μεγαλη τρομαρα για τους αντρες εστω κ ασυνειδητα κ εγινε ο,τι εγινε,Οπωσδηποτε πιστευω οτι ετσι αυτοτιμωρηθηκε επειδη καταβαθος πιθανον νιωθει υπευθυνη για την κακοποιηση που υπεστη πραγμα που ειναι λαθος,Επειδη πηγαινω σε ειδικο κ μιλησαμε για αυτο το θεμα μου ειπε οτι τα θυματα κακοποιησης πολλες φορες νιωθουνε οτι αυτα φταινε για την κατασταση κ γιαυτο κλεινονται κ αυτο που τονισε η ειδικος ειναι οτι αυτο το κανουνε για να μην παραδεχτουνε στον ιδιο τους τον εαυτο οτι υπαρχει περιπτωση να ξαναζησουνε μελλοντικα κακοποιηση παλι,Παραδειγμα μια κοπελα που ντυνεται μοντερνα πεφτει θυμα βιασμου κ μετα για να νιωσει ασφαλης ντυνεται συντηριτικα κ λεει οτι το ντυσιμο της προκαλεσε τον βιαστη της,Κ ομως δεν ευθυνεται το ντυσιμο αλλα η κακια στιγμη!Κ για να μην σκεφτεται οτι μπορει να το ξαναπαθει ντυνεται συντηριτικα για ταχα αυτοπροστασια!Μετα απο αυτο βρισκεις δικαιολογιες για να κλεινεσαι

Banned
    Μακαρι παντα καλα μαζι!Κ επισης το γεγονος οτι εγινε μια φορα αυτο το περιστατικο δεν σημαινει οτι η κοπελα σου ειναι λεσβια κ δεν πρεπει να την ακολουθει αυτη η ταμπελα,Επειδη κακοποιηθηκε προφανως ενιωσε μεγαλη τρομαρα για τους αντρες εστω κ ασυνειδητα κ εγινε ο,τι εγινε,Οπωσδηποτε πιστευω οτι ετσι αυτοτιμωρηθηκε επειδη καταβαθος πιθανον νιωθει υπευθυνη για την κακοποιηση που υπεστη πραγμα που ειναι λαθος,Επειδη πηγαινω σε ειδικο κ μιλησαμε για αυτο το θεμα μου ειπε οτι τα θυματα κακοποιησης πολλες φορες νιωθουνε οτι αυτα φταινε για την κατασταση κ γιαυτο κλεινονται κ αυτο που τονισε η ειδικος ειναι οτι αυτο το κανουνε για να μην παραδεχτουνε στον ιδιο τους τον εαυτο οτι υπαρχει περιπτωση να ξαναζησουνε μελλοντικα κακοποιηση παλι,Παραδειγμα μια κοπελα που ντυνεται μοντερνα πεφτει θυμα βιασμου κ μετα για να νιωσει ασφαλης ντυνεται συντηριτικα κ λεει οτι το ντυσιμο της προκαλεσε τον βιαστη της,Κ ομως δεν ευθυνεται το ντυσιμο αλλα η κακια στιγμη!Κ για να μην σκεφτεται οτι μπορει να το ξαναπαθει ντυνεται συντηριτικα για ταχα αυτοπροστασια!Μετα απο αυτο βρισκεις δικαιολογιες για να κλεινεσαι
    ναι αυτο ειναι καπια στιγμη εκανα το λαθος να τη πω λεσβια παλια ενα διαστημα που τσακοθηκαμε και τα εκανα θαλασσα.. μετα της ζητησα συγνωμη και εληξε το επεισοδιο και ακολουθοντας καπιες συμβουλες της ειπα οτι δε θα το ξανακανω ποτε...

Senior Member
    Πρεπει να καταλαβεις οτι η αλλη την εκμεταλλευτηκε κ ειναι προτιμοτερο εαν δεν το πει αυτη να μην ξαναμιλησετε για το θεμα αυτο

Banned
    Πρεπει να καταλαβεις οτι η αλλη την εκμεταλλευτηκε κ ειναι προτιμοτερο εαν δεν το πει αυτη να μην ξαναμιλησετε για το θεμα αυτο
    βασικα το θεμα ειναι πολυ περιπλοκο γιατι ειμαι βεβαιος οτι με βλεπει σα γυναικα επιδη ειμαι σχετικα αδυνατος εχω ομορφα ματια και λεπτα χερια με φαντασιονεται σαν γυναικα αν λυπον αυτη στη φαντασια της με βλεπει ως γυναικα που δε πιστευω οτι ειναι κακο αυτο γιατι εχουμε στρειτ σχεση αν προσπαθει να μου το κρυψει μετα θα πιστευει οτι δε την αγαπω γιατι θα νομιζει οτι δε θα ξερω πια ειναι στα αληθεια..

Senior Member
    Καλα το θεμα ειναι να νιωσει καλυτερα κ να καταφερει να σου πει ολα οσα την βασανιζουνε κ εσυ να την ακουσεις με κατανοηση

Banned
    Καλα το θεμα ειναι να νιωσει καλυτερα κ να καταφερει να σου πει ολα οσα την βασανιζουνε κ εσυ να την ακουσεις με κατανοηση
    ναι σιγουρα

τώρα είσαι σε σχέση? ξεκινησες το θεμα με την κοπελα τοτε στο μπαρ, στα τελευταια σου όμως μηνυματα προς άλλα δινεις περιγραφες μιας σχεσης προφανως σημερα. γινε πιο σαφης...
    γιάννης

Page 4 of 4 FirstFirst ... 234