μια κοπελα που ισως με γουσταρε τελικα.. - Page 3
ICPS banner

[ Όροι Χρήσης Forum - ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΡΟΣΕΚΤΙΚΑ ] [ Προστασία ανηλίκων ]

Page 3 of 4 FirstFirst 1234 LastLast
Results 31 to 45 of 57
    Banned
    Quote Originally Posted by KENO View Post
    αστο φιλε δε σωζεται το θεμα. παω να δω καμια ταινια καλυτερα. τουλαχιστον εκει εχουν ολοκληρωμενα σεναρια. laters.
    σε ενα αλλο θεμα ελεγες μεγαλωσες με λιγους ανθρωπους και ηρθες στη πολη και επαθες πολιτισμικο σοκ.α ετσι εξηγιτε γιατι δε καταλαβενω τιποτα εγω το αντιθετο μεγαλωσα στη πολη με παρα πολους ανθρωπους που εψαξα μεσα σε μια ντουζινα κοσμο τους καταληλους και μολις πηγα επαρχια αν δεν ειχα φιλους κοντα θα με ειχε πιασει υστερια μοναξιας... αφου ειχα παει για ενα διαστημα σε ενα τετοιο σημειο στη κ... που δεν ειχε καθολου ανθρωπους και ηταν ενα παλιο χωριο με κατι ασχετους παρεα και ειμουν ετοιμος να παθω εγκεφαλικο αν εμενα παραπανω μερες.. μου ειχε τυχει και σε μια αλλη περιπτωση αυτο σε μια κοπελα πολυ παλια που ειχε μεγαλωσει στο .. ενα χωριο τερμα πανω και μιλαμε δε τη καταλαβενα καθολου..εγω παντος δε καταφερα να συνενοηθω ποτε μαζι της σα να μιλαγε αλλη γλωσσα εντελως
    Last edited by αλεξανδρος_77; 18-04-2013 at 19:22.

Banned
    Quote Originally Posted by αλεξανδρος_77 View Post
    σε ενα αλλο θεμα ελεγες μεγαλωσες με λιγους ανθρωπους και ηρθες στη πολη και επαθες πολιτισμικο σοκ.α ετσι εξηγιτε γιατι δε καταλαβενω τιποτα εγω το αντιθετο μεγαλωσα στη πολη με παρα πολους ανθρωπους που εψαξα μεσα σε μια ντουζινα κοσμο τους καταληλους και μολις πηγα επαρχια αν δεν ειχα φιλους κοντα θα με ειχε πιασει υστερια μοναξιας...
    Aλεξ πόσο είσαι?

Senior Member
    29

Το 77 γεννηθις...

Banned
    Quote Originally Posted by Nocash View Post
    29

Το 77 γεννηθις...
    29 Μαλιστα...Εγώ που είμαι το 86 πως ειμαι 27 όμως?

Senior Member
    ΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑ

ΟΤ ΞΕΣ ΞΕΡΩ ΧΑΧΑΧΑΧΑ

Banned
    Quote Originally Posted by Nocash View Post
    ΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑ

ΟΤ ΞΕΣ ΞΕΡΩ ΧΑΧΑΧΑΧΑ
    αχχαχααχαχαχ...

Banned
    σε ενα αλλο θεμα ελεγες μεγαλωσες με λιγους ανθρωπους και ηρθες στη πολη και επαθες πολιτισμικο σοκ.α ετσι εξηγιτε γιατι δε καταλαβενω τιποτα εγω το αντιθετο μεγαλωσα στη πολη με παρα πολους ανθρωπους που εψαξα μεσα σε μια ντουζινα κοσμο τους καταληλους και μολις πηγα επαρχια αν δεν ειχα φιλους κοντα θα με ειχε πιασει υστερια μοναξιας... αφου ειχα παει για ενα διαστημα σε ενα τετοιο σημειο στη κ... που δεν ειχε καθολου ανθρωπους και ηταν ενα παλιο χωριο με κατι ασχετους παρεα και ειμουν ετοιμος να παθω εγκεφαλικο αν εμενα παραπανω μερες
    epic epicness το πολιτισμικο μου σοκ :D. Αθηνα γεννηθηκα και μενω μια ζωη δυστυχως φιλε. μπορει οχι στην ιδια γειτονια γιατι εχω αλλαξει καμποσες απο μικρος, αλλες με περισσοτερο κοσμο κι αλλες με λιγοτερο, αλλα παντα εδω. απο εκει και περα δε γουσταρω οντως πολλα παρε δωσε, θελω κοντα μονο οσα ατομα επιλεγω εγω. αν θες να μου τη πεις επειδη ειμαι επιλεκτικος, go ahead και κανε με να γελασω. το θεμα εσυ το ανοιξες για τις υποτιθεμενες κοπελες που σε γουσταρουν ή τη μια και μοναδικη υπαρκτη που πασχει απο MPD και πρεπει να νοσηλευτει. τι πραγματικα ισχυει μονο εσυ το ξερεις, εγω δε μπορω να βγαλω ακρη, γι'αυτο κι αποχωρησα.

Banned
    epic epicness το πολιτισμικο μου σοκ :D. Αθηνα γεννηθηκα και μενω μια ζωη δυστυχως φιλε. μπορει οχι στην ιδια γειτονια γιατι εχω αλλαξει καμποσες απο μικρος, αλλες με περισσοτερο κοσμο κι αλλες με λιγοτερο, αλλα παντα εδω. απο εκει και περα δε γουσταρω οντως πολλα παρε δωσε, θελω κοντα μονο οσα ατομα επιλεγω εγω. αν θες να μου τη πεις επειδη ειμαι επιλεκτικος, go ahead και κανε με να γελασω. το θεμα εσυ το ανοιξες για τις υποτιθεμενες κοπελες που σε γουσταρουν ή τη μια και μοναδικη υπαρκτη που πασχει απο MPD και πρεπει να νοσηλευτει. τι πραγματικα ισχυει μονο εσυ το ξερεις, εγω δε μπορω να βγαλω ακρη, γι'αυτο κι αποχωρησα.
    καταρχην αυτα τα κινεζικα MPD SRT MDD κλπκλπ εγω δε τα καταλαβενω καν εκτος αυτου δε ξερω και αγγλικα καλα κι ολας αρα μονο εσυ ξερεις τι λες εγω σιγουρα οχι !!!!!!!!!!!!!!!

Banned
    καταρχην αυτα τα κινεζικα MPD κλπκλπ εγω δε τα καταλαβενω καν εκτος αυτου δε ξερω και αγγλικα καλα κι ολας αρα μονο εσυ ξερεις τι λες εγω σιγουρα οχι !!!!!!!!!!!!!!!
    MPD = multiple personality disorder = διαταραχη πολλαπλης προσωπικοτητας.

εαν υπαρχει οντως κοπελα (που ουτε κι εγω το πιστευω), τοτε σιγουρα πασχει απ'αυτο. δε βλεπω αλλη λογικη εξηγηση με οσα εγραψες στα θεματα σου.

αυτα και χαιρετω γιατι εχω κι αλλες δουλειες να κανω απ'το να εξηγω τα αυτονοητα σε νουμπακια και τρολλακια κλπ.

Banned
    MPD = multiple personality disorder = διαταραχη πολλαπλης προσωπικοτητας. εαν υπαρχει οντως κοπελα, τοτε σιγουρα πασχει απ'αυτο. δε βλεπω λογικη εξηγηση με οσα εγραψες στα θεματα σου.

αυτα και χαιρετω γιατι εχω κι αλλες δουλειες να κανω απ'το να εξηγω τα αυτονοητα σε τρολλακια κλπ.
    α sorry εγω βασικα ιατρικους ορους δε καταλαβενω εγω μιλω την απλη γλωσσα και με αυτη συνενοουμαι.τωρα αν εσυ θελεις να συνενοηθεις με κωδικους MPD DD7 CXC δεν εχεις παρα να το κανεις αλλα σιγουρα χωρις εμενα.αλλα μια και εχεις αλλη δουλεια εγω θα σου ελεγα να πιασεις δουλεια ως ειδικος στις κρυπτογραφισεις ειμαι σιγουρος οτι θα τα κρυπτογραφισεις ολα τοσο καλα που δε θα βρει κανενας τι ελεγες ουτε με το μαντειο των δελφων

Senior Member
    Quote Originally Posted by ioannis2 View Post
    μπορει να σε εξελαβε για "ακίνδυνο" (λες οτι ειχες απειρια σε τετοια) γι αυτο εκανε την κινηση, απο συμπάθεια δλδ και σε φιλικο επίπεδο. εκτος κι αν οντως σε γουσταρε σου κανε σημα με τον τροπο αυτο και εσυ, λόγω πάλι της απειριας, δεν αντεδρασες.
    ερωτικο απωθημενο, αυτο που λεμε οι καλες ευκαιριες που εχασα και τωρα τις αναπολώ.
    ΄λάικ+1000000000
    Φιλικά ο φτωχόΜπίνες της διπλανής πόρτας :)))

Senior Member
    αυτο που εδω κ καιρο οταν γραφω γραφω το τελευταιο μυνημα να το κοιταξετε
    Φιλικά ο φτωχόΜπίνες της διπλανής πόρτας :)))

Banned
    το σκεφτηκα καλυτερα βασικα και κατεληξα στο συμπερασμα οτι ο ρομβος συμβολιζε τους 4 τοιχους που εκλεισε οτι αισθανοταν για μενα σαν αυτο που ελεγε μια φυλακη που μεσα κλεινω οτι ενιωσα για σενα

Senior Member
    το σκεφτηκα καλυτερα βασικα και κατεληξα στο συμπερασμα οτι ο ρομβος συμβολιζε τους 4 τοιχους που εκλεισε οτι αισθανοταν για μενα σαν αυτο που ελεγε μια φυλακη που μεσα κλεινω οτι ενιωσα για σενα

Τι κριμα . . .

Banned
    Quote Originally Posted by betelgeuse View Post
    Τι κριμα . . .
    μου θυμισες ενα αγαπημενο μου τραγουδι λεει
    αν δε χωρας σε μια αδεια πατριδα
    αν δε χωρας σε μια ελπιδα τυφλη
    αν δε χωρας σε μια ονειροπαγιδα
    αν δε χωρας σε μια αγκαλια φυλακη
    τοτε τι κριμα τι κριμα τι κριμα παντου περισευεις και παντου ξεψυχας
    τοτε τιο κριμα τι κριμα τι κριμα δε χωρας πουθενα πουθενα πουθενα

Page 3 of 4 FirstFirst 1234 LastLast