xanax - Page 2
ICPS banner

[ Όροι Χρήσης Forum - ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΡΟΣΕΚΤΙΚΑ ] [ Προστασία ανηλίκων ]

Page 2 of 2 FirstFirst 12
Results 16 to 17 of 17

Thread: xanax

Senior Member
    Quote Originally Posted by ΜΙΝΑ View Post
    ΟΣΟ ΔΙΑΒΑΖΕΙΣ ΤΟΣΟ ΘΑ ΑΓΧΩΝΕΣΑΙ. στο λεω με καθε συμπαθεια και αγαπη γιατι καταλαβαινω πως νιωθεις. δεν θα πεθανεις κοριτσακι μου. μην παιρνεις και μην κοβεις φαρμακα μονη σου αυτο ειναι το κακο που κανεις. το καταλαβαινω οτι εχεις φρικαρει και οταν μας πιανει το αγχος το τελευταιο που μπορουμε να κανουμε ειναι να σκεφτουμε λογικα. οσο για τα χαναχ τωρα,εχω κανει χρηση στο παρελθον για καποια χρονια. τα κουβαλουσα στην τσαντα μου μπας και τυχαινε πανικος. ειχε τυχει πριν να βγω εξω να παιρνω χαναχ προληπτικα για να μην με πιασει αγχος. ε οταν βρηκα τις αιτιες του αγχους και τις πολεμησα το χαναχ κοπηκε μαχαιρι. δεν ειχα παρενεργειες. τωρα βεβαια αν καποιος ανθρωπος παιρνει για χρονια μεγαλες δοσεις λογικο πιστευω ειναι να υπαρξουν στον οργανισμο του καποιες παρενεργειες αμα τα κοψει αποτομα. ενημερωνε τον γιατρο σου και στην τελικη παρε και δευτερη γνωμη. και προσοχη στους γιατρους(επεσα σε κομπογιανιτη πριν μερες και τα ειδα κολλυομενα)
    +1000000000000000000000000000000
    Φιλικά ο φτωχόΜπίνες της διπλανής πόρτας :)))

Senior Member
    επανέρχομαι για 2η φορά να πω τα νέα μου.πήγα στον ψυχίατρο προχτές και μου είπε να ανεβάσω τη δόση του αναφρανιλ προοδευτικά ως τα 25 mg. και για κανα μήνα το πολύ να παίρνω xanax 4 φορές την ημέρα απο μισό των 0.25 μέχρι λίγο να καταλαγιάσει το άγχος και μετά σταδιακά κόψιμο γιατί δημιουργεί εξάρτηση.Ως χρόνια χρήστης του αναφρανιλ κάποια στιγμή έπαιρνα και 50 mg στην αρχή αρχή της θεραπείας δεν θα έπρεπε να φοβάμαι καθόλου γιατί 5 χρόνια τι στο καλό αν ήταν κάποια παρενέργεια θα μου χε βγει.Αντιθέτως λοιπόν με αυτή τη λογική εξήγηση/πρόταση που μόλις είπα εγώ σκέφτομαι το άλλο απίθανο κατά το γιατρό μου σκέλος.Δηλαδή κάτι σύνδρομα σεροτονίνης,κάτι κακοηθες νευροληπτικά σύνδρομα,κάτι μανίες που κάθομαι κ διαβάζω σαν παρενέργειες σπάνιες βέβαια.Η λογική των πιθανοτήτων να πάθω κάτι απο αυτά είναι 0.01% ας πούμε.Το πρόβλημα είναι οτι εγώ σκέφτομαι αυτή τη σχεδόν μηδαμινή πιθανότητα με αποτέλεσμα να φοβάμαι να ακολουθήσω την αγωγή μη τυχόν και γίνει αυτο το 0.01% ... Τρέλα μιλάμε!!!

Page 2 of 2 FirstFirst 12