Results 1 to 3 of 3
-
23-04-2013, 00:01 #1
ενας ειρηνικος ανθρωπος οπου δυστυχως περιτριγυριζομαι απο βια!τι να κανω??
Η ιστορια μου ισως ειναι γνωστη σε καποιους απο εσας, ειμαι ενας προιν χρηστης -οπως λεει ομως ο γιατρος "ενας εν δυναμη χρηστης" οπου βρησκομαι σε καλο δρομο,τουλαχιστον μεχρι τωρα.
Τον τελευταιο καιρο μου εχουν συμβει καποια θεματα, πρωτον ο πατερας μου ειναι στο νοσοκομειο ,εχει σοβαρο προβλημα ,εσωτερικη αιμοραγια και αλλα προβληματα οπου δεν θα θελα να πω λεπτομεριες αλλα ειναι ασχημα.
Υστερα εχω μεγαλο οικονομικο προβλημα - καλα, κι ποιος δεν εχει αυτες τις εποχες που ζουμε! - παντος ειμαι σε φαση οπου γλιτωνω δεν γλιτωνω να χασω την προσωπικη μου επιχείρηση! οι επιταγες ισα που καλυπτοντε κι παλυ καλα οπου οι προμηθευτες - οχι ολοι ,καποιοι απο αυτους εχουν μεγαλη καρδια και μου δινουν παρατα, κανουμε τραμπα δλδη στις επιταγες,μου φερνουν αυτες που λιγουν κι τους κοβω καινουργιες για 2-3 μηνες.Αλλα δε θα τραβηξει πολυ αυτο, αν δεν ανοιξει λιγο η δουλεια μαλον θα κλειστω εγω σε καμια φυλακη για χρεη! ειδικα με τους νεους νομους της ομορφης κυβερνησης που οι πιο πολλοι ελληναραδες στηριζουν , η φυλακη εχει γινει για τον χαβαλε!
Εκτως απο τις απλες ατυχιες οπως το να χαλαει το αμαξι μου, το μηχανακι μου ,οπου θελω ενα καρο λεφτα για να τα φτιαξω, εκτως λοιπον απο ολα αυτα τα καλα! κι ενω η χρονια μου παει κατα δυαολου ενα ωραιο ανοιξιατικο βραδακι το αλλο μου μισο, το στηριγμα μου με χαιρετα! , μου λεει οτι δεν μπορει να ειμαστε μαζι, δεν αντεχει να μην ειμαι χαζοχαρουμενος! πρεπει να κοιταξει την ζωουλα της, να περασει καλα τα νιατα της! τα φοιτητικα της χρονια στην Αθηνα! με φιλες, να κανουν οτι κανουν οσες ερχοντε στην αθηνα δλδη! κλαμπινκ κι τετοια. αφου μετα ,,πισω στο χοριο! Θα ειμουν τουλαχιστον κομπλεξικος αμα νευριαζα που θελει να χαρει την ζωη της, που θελει να κανει οτι καθε κοπελα στην φαση της.απεναντιας ειμαι συμφωνος ! για αυτο κι εκανα πισω, χωρις να προσπαθησω να τα ξανα βρουμε ! κατι που θα εκανε καθε λογικος Ομως εχω λιγακι νευριασει ,πικραθει απο τα λογια της, σαν μου λεει ,να ξερεις μαζι σου, "επεφτα" ,- αφου μου συμβαινουν κακοτυχιες -την επερνε απο κατω λεει! κι τελος γυρνα κι μου λεει "να ξερεις, πανω απο ολα τον εαυτο μου πρεπει να κοιταξω!! χαχαχα, τι να πω?? καλα κανει, τετοια ατομα πετυχαινουν στην ζωη τους, ατομα με λεπτα αισθηματα, κι σκληρη καρδια, απλα δεν παιζει αυτα τα ατομα να νιωσουν ευκολα τη παει να πει αληθινη ΑΓΑΠΗ!!αφου στον ερωτα δεν υπαρχουν συμφεροντα κι λογικη,αυτα δεν ταιριαζουν με το πραγματικο δεσιμο με τον αλλον! την "τρελα" του ερωτα! να μην κολας πουθενα! να κανεις πραγματα παραλογα ! , να θες να εχεις αγγαλια το αλλο σου μισο! κι ας καιγετε ο κοσμος ολος! τι να κανουμε ? δεν μπορουμε να τα εχουμε ολα στην ζωη!! Θα το ξεπερασω κι αυτο, δεν τρεχει, εξαλου δεν κρατω κακια! ουτε θα ενοχλησω ξανα! κι απο καρδιας ευχομαι καθε καλο να την βρει!
Το προβλημα μου ειναι οτι τις τελευταιες 2 βδομαδες ολο μπλεκομαι σε τσαμπουκαδες! μια τσακοθηκα με 2 γνωστους μου ! εμενα το ματιμου εγινε μωβ! το χεριμου εγινε σαν να ειμαι λεπρος κι το κεφαλιμου εχει κατι καρουμπαλα ¨) ,ο αλλος εκανε 5 ραματα! γεμισε τα ρουχα μου με αιματα! Πριν λιγες μερες παλυ, κυκλοφοραγα με την μπλουζα μιας ομαδας, κι σταματησαν κατι τυποι απο ενα αμαξι, καταιβηκαν κατω, κι εγω σαν βλακας επεξα ξυλο! εφαγα ξυλο δλδη¨), εχασα το κινητο μου ,μου το πειραν, τουλαχιστον εκανα κι εγω την ζημιαμου! κι μεγαλη σε εναν απο αυτους!
Δεν μου αρεσει η βια, την απεχθανομαι! αλλα δεν ξερω τι εχω παθει! την βρησκω με τα σημαδια που εχω αποχτησει τελευταια! μαλιστα δεν πηγα ουτε στο νοσοκομειο για να τα περιηπιθω λιγακι! απο την μια ντρεπομαι οταν με ρωταν γνωστοι μου στον δρομο ,που χτυπησα! αλλα δεν ξερω , δεν με ενοχλει! κι αυτο ειναι που με τρομαζει! επισης φοβαμαι πως ειναι θεμα χρονου να ξανα πεσω στα ναρκωτικα!
Ξερει κανεις τι ειναι αυτο που μου συμβαινει? το εχει παθει κανεις σας? ειναι ψυχωση? δλδη εχω αρρωστησει? τι να κανω? δεν θελω να ξανα γινω χρηστης ρε γαμωτο!!
- 23-04-2013, 03:03 #2
Το μήνυμα τροποποίηθηκε από τη διαχείριση για παραβίαση των όρων χρήσης.
23-04-2013, 08:33 #3