Results 1 to 15 of 86
Thread: Γυναικεία απιστία
-
23-04-2013, 19:40 #1
Γυναικεία απιστία
Καλησπέρα
Κυρίος στις γυναίκες
Μια γνωστή μου πριν καποιές μέρες ενώ έχει σχέση εδώ και ένα χρόνο εκεί που πίναμε το ποτό μας έκανε κίνηση μαζί μου και τα υπολοιπα που ακολουθήσαν μπορείτε να τα φανταστείτε.
Αυτη γύρισε πάλι στον δικό της οπου δεν του είπε τίποτα ειναι ακόμα μαζι και μένουν μάζι.
Όλη αυτή η ιστορία με έβαλε σε σκέψεις.Υπάρχει άραγε κάποια που να είναι ειλικρινείς?πιστη?να σέβετε τα συναισθήματα του άλλου?Να νιώθεις ασφάλεια
Γιατι οι γυναίκες οδηγούνται στην απιστία?
Αυτό το φαινόμενο το βλέπω συχνα γυρω μου το εχω ζήσει και σαν 3 πρόσωπο και αρχίζω να νίωθω μια απογοήτευση.
- 23-04-2013, 20:09 #2
Εσυ γιατι την καλαφατισες ενω ξερεις οτι εχει σχεση???
23-04-2013, 20:15 #3
γτ το έκανα?Διοτι ειμαι ελεύθερος δε ειμαι σε σχέση.κάνει μια κίνηση Αυτη και επιλέγω να το διασκεδάσω.Ημουν διστακτικός η αληθεια είναι....αλλα αν δε εχει πρόβλημα να πληγωση καποιον θα έχω εγω?Θα έκανε το ιδιο σε παρομοια κατασταση για εμένα ο γκομενός της?Δε λέω φυσικα οτι ειναι ότι πιο ευχάριστο...
Αλλα όταν κάνω σχεσεις πιο συναισθηματικες θέλω να ειμαι ειλικρινης και αληθινος και σκέφτομαι αν υπάρχει κατι αντιστοιχο...
23-04-2013, 20:17 #4
Αν είχες σοβαρή σχέση φίλε μου και σου έρχονταν μία για να περάσετε καλά θα το έκανες και πάλι;
(Δεν ξέρω αλλά πολύ μαλακία η όλη φάση και προφανώς με τον άλλον είτε είναι για λόγους αποκατάστασης μαζί του είτε δεν την πηδάει..)I have no life.
23-04-2013, 20:24 #5
Δε θα το έκανα αν αξιζε η κοπέλα.ειναι πολύ βλακώδες να ρισκάρο κατι που νιώθω καλό για ενα πήδημα.και αν το εκανα θα σημαινε το τελος και θα της το έλεγα.
Ναι υπάρχουν προβλήματα μου είπε.Αλλα εγίνε δε επρέπε να είναι λιγο πιο ειλικρινης?και το επιδιωξε αυτη.
Το γενικευω το θέμα διοτι εχω τυχει σε πολλες περιπτώσεις τετοιες,οπως μια τυπισα που ελειπε φανταρος ο δικος της και τον πεθανε στο κερατο και τωρα παντρευονται και δε γνωριζει κατι.
23-04-2013, 20:25 #6
Γιατι δε την ρωταγες μετα το καλαφατισμα? Νομιζω ειναι η πλεον αρμοδια να μας διαφωτισει...
23-04-2013, 20:35 #7
Η αληθεια ειναι πως μου ειπε αλλα ηταν πολύ χαοδες ολο αυτο.οι φρασεις ηταν "τα θελω ολα δικα μου να ειμαι γαματη,βαρεθηκα με αυτον αλλα θα μείνω γτ δε εχω που να παω,αν θες να τραβιόμαστε και πολλα αλλα"τετοιου στυλ.
που δε εβγαλα ακρη.Λενε οτι οι γυναικες ειναι πιο συναισθηματικες αλλα τα πραγματα αλλαξαν προφανως...
Εσυ αν το εκανες αυτο για ποιου λογουσ θα το εκανες?
24-04-2013, 10:33 #8
χαχαχαχαχχαχα
καλα βρε παιδι, πας με γυναικες που απ την αρχη ξερεις οτι εχουν σχεση και μετα ψαχνεις να βρεις συναισθημα? φυσικα και υπαρχουν και γυναικες που δεν το κανουν, μονο που δεν ειναι αυτες που αποδεδειγμενα το κανουν, αλλα καποιες αλλες :)
καλυτερα πες μας τι ειναι αυτο που σε απασχολει για να δουμε αν μπορουμε σε κατι να βοηθησουμε.
που κολλησες? θελεις συνεχεια με καποια απο αυτες αλλα δεν ξερεις αν θελει εκεινη ?
24-04-2013, 11:17 #9
Ούτε εγώ έχω καταλάβει που έχεις κολλήσει? Και γιατί να λέγεται το θέμα γυναικεία απιστία και όχι γενικά "απιστία"? Και γιατί σε προβληματίζει η απιστία της γυναίκας και όχι και του άντρα. Πολλοί δυστυχώς απατούν αλλά τι ακριβώς σε προβληματίζει?
Ποτέ μην εγκαταλείπεις τα όνειρά σου χωρίς να αγωνίζεσαι γι αυτά
24-04-2013, 14:15 #10
Κλασική δικαιολογία..!!!Το ίδιο θα έκανες κι αν ήσουν σε σχέση και σου δινόταν η ευκαιρία..!!!Το ότι είμαστε ελεύθεροι (άντρες-γυναίκες,αγόρια-κορίτσια) δε σημαίνει ότι είναι άλοθι για να είμαστε το 3ο πρόσωπο κι απλά τό έχουμε σαν ''πάτημα'' για να κάνουμε αυτό που θα κάναμε έτσι κι αλλιώς εκείνη τη στιγμή...!!!Οπότε μη μας κακοφαίνεται αν μας απατήσουν εφόσον δεν είμαστε ούτε εμείς σωστοί....Και δεν είμαι της άποψης ότι ο άντρας που πηδάει είναι ο μαμιάς της γειτονιάς και η γυναίκα η ..τάνα της ιστορίας..και οι 2 είναι το ίδιο και δεν υπάρχει διαχωρισμός.. :)
24-04-2013, 14:23 #11
Στην ουσία τον προβληματίζει αν τελικά υπάρχει κάτι αληθινό ''εξω'' στον κόσμο..!!!Φίλε Κώστα υπάρχουν αληθινά πράγματα,αρκεί να είμαστε κι εμείς οι ίδιοι αληθινοί.Στην συγκεκριμένη φάση εσύ δεν ήσουν και δεν έβαλες τον ευατό σου στην θέση του αγοριού της,αλλά σκέφτηκες μονόπλευρα...Δηλαδη είπες ένα ''ειμαι ελευθερος'' ..!!!Εγώ προσωπικά δεν έχω κάτι με το κέρατο κι ούτε περιμένω όλοι να είναι σωστοί,οπως δεν υπήρξα κι εγώ σωστός.Αυτό που με πειράζει όμως είναι η υποκρισία.Δεν γίνεται να κερατώνεις ασύστολα και να πουλάς έρωτες,αγαπες και λουλούδια.Είναι ανήθικο...!!!Εκει είναι το πρόβλημα για μένα γιατί πιστεύω ότι το κέρατο,είναι μέσα στο πρόγραμμα στις περισσότερες περιπτώσεις ,ειδικά στις μικρές ηλικίες και στις σχέσεις χωρίς δεσμεύσεις..!!
24-04-2013, 16:39 #12
Δεν υπάρχει δικαιολογία στην σκέψη "είμαι ελεύθερος" γιατί αν ήθελες να είσαι σωστός δεν θα έκανες τίποτα μαζί της και ίσως να μην κατέληγες σε αυτές τις σκέψεις και τος προβληματισμούς. Και όταν λ'εω σωστός εννοώ σωστός ως προς τα εσένα. Σκέψου πόσοι άλλοι σκέφτονται σαν εσένα, θες και εσύ να είσαι σαν τους άλλους? Εγώ για παράδειγμα δεν επιτρέπω να γίνει τίποτα με κάποιον που έχει σχέση γιατί το θεωρώ ανήθικο και από την πλευρά μου.. Μήπως λοιπόν νιώθεις άσχημα με τον εαυτό σου? Μήπως νιώθεις οτί τελικά σε εκμετάλευσαν αντί να γίνει από την μεριά σου? Μήπως τελικά είναι αυτό που σε προβληματίζει?
Υπάρχουν αληθινά πράγματα...Ποτέ μην εγκαταλείπεις τα όνειρά σου χωρίς να αγωνίζεσαι γι αυτά
24-04-2013, 17:50 #13
Εκτιμώ την απάντηση σας.Σιγουρα δε ειναι καλο συναίσθημα αυτο που έγινε αλλα οσες φορες εκάνα "καλο" με αυτα ενιωσα πολυ κορόιδο μετα και δε εκτιμήθηκε καν.Θα πειτε ισως κανεις καλο για εσένα αλλα αυτην τη φραση δε την καταλαβενω,Αυτο που καταλαβαινω ειναι οτι σου δίνω κατι καλο και θελω αν μπορέσεις να το εκτιμήσης.Δε νιωθω οτι με εκμεταλευτικε καποιος ,ουτε και τοσο ασχημα με τον εαυτο μου.Σιγουρα δε ειμαι ομώς το αγιο παλικαρι ετσι...
Το τελευταίο καιρο εμαθα οτι μονο σε σχέσεις δοκιμασμένες οπου ειναι ισοροπιμενες να δίνω.Για ολους τους αλλουσ να μην δινω τοσο σημασια χωρις να γινεσαι αναισθητος βεβαια.
Δε θα βαλω τη θεση μου σε κανενος την θέση τον οποιο δε γνωριζω και δε εχουμε χτίσει φιλια κατι τελοσπαντον και νομίζω ειναι δικαιο.Δε ξερω αν θα εκανε το ιδιο για εμενα....
"Εγώ προσωπικά δεν έχω κάτι με το κέρατο κι ούτε περιμένω όλοι να είναι σωστοί,οπως δεν υπήρξα κι εγώ σωστός.Αυτό που με πειράζει όμως είναι η υποκρισία.Δεν γίνεται να κερατώνεις ασύστολα και να πουλάς έρωτες,αγαπες και λουλούδια.Είναι ανήθικο...!!!Εκει είναι το πρόβλημα για μένα γιατί πιστεύω ότι το κέρατο,είναι μέσα στο πρόγραμμα στις περισσότερες περιπτώσεις ,ειδικά στις μικρές ηλικίες και στις σχέσεις χωρίς δεσμεύσεις..!! "
Αυτο σου περιγράφω και εγώ εκτος απο το κερατο και το πρόγραμμα που περιγράφεις.
Αλλα σε αυτο το τοπικ θελω να μαθω αυτο που ρωτισα εξ αρχης
24-04-2013, 17:56 #14
Ακουγα ενα τραγουδι του 12ου και ελεγε σε καποια φαση:
"Ο ενας εχει κοπελα και πηδαει του διπλανου κι η αλλη εχει αγορι και τη παιρνουν απο παντου"
Δε καταλαβαινω ομως ποιο ειναι το προβλημα σου;;;
Φταις κι εσυ φυσικα το μεγαλυτερο μεριδιο της ευθυνης το εχει αυτη αλλα κι εσυ φταις...
24-04-2013, 17:57 #15
"Υπάρχει άραγε κάποια που να είναι ειλικρινείς?πιστη?να σέβετε τα συναισθήματα του άλλου?Να νιώθεις ασφάλεια
Γιατι οι γυναίκες οδηγούνται στην απιστία?"