Results 16 to 30 of 86
Thread: Γυναικεία απιστία
-
24-04-2013, 18:08 #16
- 24-04-2013, 18:57 #17
Κωστα ! μην εχεις καθολου τυψεις για οτι εγινε!! - δεν ειναι σωστο βεβαια - αλλα Ημαρτον !! ουτε την βιασες, ουτε ειναι παντρεμενη κι εκλεισες κανα σπιτι με αυτο που κανατε!! Απορω για πιο λογο μερικοι σου την "λενε" τοσο πολυ!! λες κι διέλυσες καμια οικογενεια! λες κι εγινε ζωντοχειρα! ¨) αυτη και τα παιδια τους θα γυρναν στους δρομους¨)¨)
Απο το νικνειμσου φανταζομαι πως θα εισαι γυρο στα 25, εισαι νεαρος, σου την επεσε μια κοπελα, κι εγινε οτι εγινε! Εννοειτε πως ειναι ανηθικο αυτο που εκανες, μαλον που "κανατε" ¨), προσωπικα δεν συμφωνω να κανω πραματα σε αλλους που δεν θα ηθελα να μου κανουν! Απο την αλλη πιστεψε με δεν ηταν η εξερεση αυτη η κοπελα ουτε κι αυτο που εγινε, δυστυχως οσο περναν τα χρονια το "κερατο" ολο κι το βλεπουμε πιο συχνα.
Αληθεια απο οσους ξερουμε ολοι μας, ηλικ,ιες πανω απο τα 30 , ποσοι ειναι αυτοι - αυτες που κερατοσαν εστο για μια φορα! για μια νυχτα! το συντροφο τους!??! νομιζω οτι ειναι πολυ πανω απο το μισο.
Κωστα υπαρχουν κοπελες που ειναι πιστες στον ανθρωπο τους! υπαρχουν κοπελες που μπορουν να αντισταθουν σε καθε πειρασμο! Αυτο που εχω καταλαβει για τις γυναικες ειναι οτι αμα ειναι πραγματικα ερωτευμενες! αν εχουν παθος κι καψα για το αγορι τους ,ειναι ικανες να δωσουν χυλοπιτα κι στον πιο ομορφο ανδρα που θα ερθει να τους την πεσει! ακομα κι να ειναι στανταρ πως δεν θα μαθευτει, δεν θα κερατοσουν, το προβλημα ομως ειναι πως αυτο, το να εχουν ματια μονο για τον ανδρα τους συνηθος δεν κρατα πολυ!, αλλο προβλημα ειναι πως ειναι πολυ δυσκολο να καταλαβεις την διαφορα, δλδη πωτε ειναι στα αληθεια φουλ ερωτευμενες κι πωτε υποκρινοντε οπως η κοπελα που λες. Τελος οταν μια κοπελα παει με αλλον, παει ! παπαλα ο ερωτας! ακομα κι μια φορα, δεν πα να ειναι 5 χρονια με τον ανδρα της, τελος! συναισθηματικα εχει λυξει το θεμα! πολυ δυσκολα θα μπορεσει να ξανα αγαπησει τον ανδρα της. Απεναντιας εμεις οι ανδρες μπορει να ειμαστε φουλ ερωτευμενοι! να εχουμε παθος κι ροζ αισθηματα για την γυναικα μας¨) ,αλλα αμα τυχει να μας θελει καμια κουκλαρα!! κι ξερουμε οτι δεν θα μαθευτει μπορει να την κανουμε την αμαρτια μας! , την αλλη μερα ομως , θα γυρησουμε πισω στην αγαπημενη μας γυναικα! θα την αγγαλιασουμε κι θα εχουμε τα ιδια συναισθηματα οπως πριν! θα την αγαπαμε το ιδιο!
24-04-2013, 20:16 #18
Κώστα, αν είτε γενικά, είτε σε κάποια φάση της ζωής σου αναζητήσεις μια μονογαμική σχέση, με ειλικρίνεια, συναισθηματική ασφάλεια και σεβασμό στην αμοιβαία σας συμφωνία, μπορείς πιστεύω να την βρεις. Θα έλεγα να μην βγάζεις συμπεράσματα βασισμένος στη φάση που βρεθηκες τώρα, ή στη φάση / στις επιλογές που έκανε η συγκεκριμένη κοπέλα. Και βεβαίως ο καθένας έχει ευθύνη απέναντι στον εαυτό του και στο σύντροφό του... Οι σχέσεις μας όμως, είναι συνήθως αντανάκλαση του εαυτού μας. Αν εσύ είσαι συνειδητοποιημένος, ειλικρινής και νιώθεις καλά με τον εαυτό σου, τότε είναι πολύ πιο πιθανό να συναντήσεις τέτοιες κοπέλες. Κι αν βρεθείτε στο σωστό timing κι έχετε παρόμοια θέλω, είναι πολύ πιθανό να υπάρξει η σχέση που περιγράφεις. Γίνε αυτό που θέλεις να έχεις :)
Τώρα, επειδή το θέμα σου έχει τίτλο 'γυναικεία απιστία', νομίζω πως σε ενόχλησε το γεγονός ότι και οι γυναίκες μπορούν να προσπεράσουν το συναίσθημα και να εστιάσουν σε κάτι πιο 'χειροπιαστό' ή πιο εφήμερο, κάτι που κατά το παρελθόν θεωρούνταν αντρικό προνόμιο ή αντρική 'φύση'. Συμφωνώ μαζί σου όμως, ότι το ενοχλητικό σε οποιαδήποτε επιλογή μας, είναι η υποκρισία, δηλαδή να πουλάς αγάπες και λουλούδια ενώ δεν τα νιώθεις, ή να προσποιείσαι πίστη κι αφοσίωση που δεν υπάρχει κλπ. Κατά τ' άλλα οποιαδήποτε επιλογή, προτίμηση, ή ακόμα και κάποιες παρεκκλίσεις / λάθη σε σχέση με τις επιλογές μας, είναι νομίζω αναμενόμενα και σεβαστά.
24-04-2013, 21:58 #19
Φίλε Κωστα δεν σε κατακρίνω αλλά ούτε και κρίνω το τι έγινε,γιατί τα έχω δει πολλές φορές κι απλα σου λέω την αλήθεια...!!!Τώρα αυτό που ρωτάς,για τις γυναίκες,δεν έχει μία απάντηση.Πρέπει να είναι κάτι συγκεκριμένο?Για μένα όλα είναι δικαιολογίες κι αν καποιος θέλει να το κάνει θα το κάνει.Δικαιολογίες κι απολογίες του τύπου ''ειχα πιει'' ''ειχαμε μαλωσει'' ''με είχες βγαλει απο τη ζωή σου'' ...και το έκανα αλλά σε θέλω και σ'αγαπώ,δεν ισχύουν και μην ψάχνεις να βρεις τον δρόμο της ανάλυσης.Στις μέρες μας,έχει χαθεί η μπέσα κι η αξιοπρέπεια.Κι οπως σου είπα το κέρατο είναι κέρατο.Οι μισοί έχουν κερατωθεί με τους άλλους μισούς.Εγώ δεν κερατώνω,εσύ δεν κερατώνεις,η μαρια δεν κερατώνει,η σούλα επίσης όχι,ο βαγγέλης όχι,η μαρίκα όχι.....Ε ΤΟΤΕ ΠΩΣ ΜΙΛΑΜΕ ΟΛΟΙ ΓΙΑ ΚΕΡΑΤΟ?Τι εννοώ?Οι μισοί το ξέρουν κι αλλοι μισοί όχι.Αυτό όμως δεν αναιρεί το ότι υπάρχουν και σωστοί άνθρωποι έξω.Υπάρχουν και σωστές γυναίκες και σωστοί άντρες.Είναι μεγαλο θέμα αυτό ρε φίλε.Υπάρχουν πολλά πράγματα που μπορώ να σου πω...Οπως σε περιπτωσεις που εισαι σωστός και τελικα τρως το κέρατο κι εκτος από αυτό προσπαθούν να σου αποδείξουν το ότι έχουν δίκιο!!!Παλι έφυγα από το θέμα σου,αλλά δεν υπάρχει μία εξήγηση.Για μένα η πιο σωστή είναι απλή κι απόλυτη και είναι ''ΤΟ ΓΟΥΣΤΑΡΑ ΤΟ ΕΚΑΝΑ'' ..!!!Αυτο...
24-04-2013, 22:07 #20
Είναι πολύ σωστό αυτό που είπε η Χριστίνα φίλε Κώστα!Το θέμα δεν έχει να κάνει μόνο με τις γυναίκες,αλλά γενικά με την απιστία...Και οι 2 είμαστε ακριβώς το ίδιο..!!!Εμένα με έχουν κερατώσει,όπως το έκανα κι εγώ.Επειδή το έμαθα δηλαδη,θα έπρεπε να βγάλω τα μαχαίρια?Οκ το κάναμε κι εγώ κι εσυ,δεν ταιριάζουμε,τέλος..Κατι χάσαμε κάπου...Γιατί να τα ρίξω στην κοπέλα εφόσον εγώ είμαι χειρότερος?Γιατι να δικαιολογηθώ?Καταλαβες τι εννοώ?Ειναι γενικό το θέμα και δεν έχει συγκεκριμένες οπτικές γωνίες...Αυτό το σκεπτικό μου,δεν αναιρεί όμως το οτι η κοπέλα ήταν λάθος έτσι?Απλά εγώ έχω να κάνω με τον ευατό μου ......τέσπα,έχω πολλά πάνω στο θέμα αλλά μην είσαι απόλυτος ότι δεν υπάρχει σωστό εκεί έξω.Αν γίνεις εσύ σωστός (γενικό είναι αυτό,όχι για σενα) τότε σίγουρα καπου θα σε περιμένει το άλλο μισό σωστό :)
{p.S}Επιμένω ότι παρόλο που μιλάμε για κέρατο,εγώ έχω κάνει τον διαχωρισμό μου στο θέμα αυτό.Κερατο το ένα και κέρατο το άλλο,εντάξει.....Αλλά μη μου έχεις δίπλα τον άντρα σου και του λες σ'αγαπω,όταν ξέρω τραβιέσαι με γνωστό μου...!!!Εκεί το θέμα γίνεται ανήθικο...!!!Εκεί ακόμη κι εγώ ένιωσα άσχημα.Λέω ''δεν είναι δυνατόν'' ...
24-04-2013, 23:00 #21
...συμφωνώ και συνεχίζω
πιστεύω ότι οι σκέψεις και το άγχος σου είναι πως αν κάποια στιγμή κάνεις μια "σοβαρή" σχέση, θα έχεις μονίμως τν υπόνοια ότι ίσως και δική σου κοπέλα μπορεί να κάνει κάτι ανάλογο.
Να μη την έχεις αν είσαι σίγουρος πως είναι ερωτευμένη μαζί σου.
Οι γυναίκες όταν ερωτευομαστε, είμαστε ΜΟΝΟ εκεί.
Αυτού του είδους που συνάντησες και προβληματίστηκες, είναι καποιες που κάθονται σε μια σχέση από ανασφάλεια και βόλεμα από φόβο μηπως δεν βρουν κάτι άλλο και με την ασφάλεια του μόνιμου κάνουν και τις αρπαχτές τους.
Πεμπτοκλασάτες δηλαδή.
25-04-2013, 13:20 #22
Συμφωνώ!
Επίσης να απαντήσω σε κάτι που έγραψες Κώστα.. "Υπάρχει άραγε κάποια που να είναι ειλικρινείς?πιστη?να σέβετε τα συναισθήματα του άλλου?Να νιώθεις ασφάλεια
Γιατι οι γυναίκες οδηγούνται στην απιστία?"
Βλέπω οτί σε προβληματίζει πολύ η γυναικεία απιστία.. αυτό το φαινόμενο δεν το έχεις δει και στους άντρες να πουλάνε δλδ έρωτες και να απατούν ασύστολα? Εκείνοι γιατί οδηγούνται εκεί???
Θα διαφωνήσω οτί η απιστία είναι μέσα στο πρόγραμμα. Στο πρόγραμμα είναι για όσους το κάνουν και είναι έτσι ο χαρακτήρας τους. Προτιμώ να χωρίσω παρά να απατήσω... δεν είναι του χαρακτήρα μου βρε παιδί μου, δεν μπορώ. Πολλοί λένε σ'αγαπώ κλπ κλπ αλλά πόσοι μπορούν και ξέρουν να το υποστηρίξουν??? Πολύ λίγοι! Ανήθικο είναι και για τα 2 φύλα λοιπόν που το κάνουν. Δεν νομίζω οτί θα βγάλεις καμία άκρη με το να βρεις από που πηγάζει αυτή η συμπεριφορά και πράξη, ο καθένας έχει τους λόγους του (τους οποίους δεν εγκρίνω) επειδή είναι αδύναμοι χαρακτήρες και ανίκανοι να αγαπήσουν..Ποτέ μην εγκαταλείπεις τα όνειρά σου χωρίς να αγωνίζεσαι γι αυτά
25-04-2013, 13:33 #23
αν αυτος ηταν ο ολος προβληματισμος, ακου την συμβουλη του φιλου ντουβρουτζα.
οταν συμμετεχεις σε διαδικασιες εξαπατησης, δεν δικαιουσαι να εχεις ανασφαλειες για το ποσο σωστοι θα ειναι οι αλλοι απεναντι σου. δεν εισαι ουτε εσυ, δεν σου αξιζει τιποτε καλυτερο.
δεν εχει σημασια που εισαι ελευθερος. εφοσον θεωρεις ανηθικο αυτο που γινεται, εισαι κι εσυ ανηθικος.υπολογος εισαι στον εαυτο σου,στην αξιοπρεπεια σου και στις ηθικες αρχες σου (if there are any). σε κανεναν τριτο.
αν και οταν γινεις εσυ οπως θελεις να ειναι οι αλλοι, τοτε ισως βρεθει κι αυτο που σου ταιριαζει.
πως θα γινει αυτο? υπαρχει "τιμωρια"? οχι, τιποτε τετοιο. απλα ο καλπης εαυτος σου ξερει ποσο λαθος εισαι και δεν ελκει τιποτε σωστο. :cool:
25-04-2013, 13:36 #24
25-04-2013, 15:57 #25
Καλησπέρα Χριστίνα...Εγώ πρέπει να ανέφερα για το ότι είναι μέσα στο πρόγραμμα αλλά αυτό δε σημαίνει πάντα.Αλλά πλέον έχουμε φτάσει σε σημείο να ακούμε συνεχώς για κέρατο ,να το θεωρούμε δεδομένο κι ούτε καν μπαίνουμε στη διαδικασία για τι έγινε αυτό που έγινε.Θέλεις οι πολλοί πειρασμοί?Θέλεις ότι πλέον βρισκόμαστε όλοι σε ένα ψεύτικο συναισθηματικό κόσμο?Θέλεις η υπερβολική ελευθερία?Δεν ξέρω..Είναι πολλά.Εγώ που είμαι 27,στα 15 μου δεν είχα δεδομένα αυτά που έχουν τα σημερινά παιδιά που είναι 15...!!!Κάπως έτσι πάει το σκεπτικό μου,ότι τα πραγματα έχουν ..''ξεφύγει''.!!Δε το λέω για καλό ή κακό,δεν είναι αυτός ο προβληματισμός μου όπως σας είπα :)
25-04-2013, 16:25 #26
25-04-2013, 16:29 #27
Ασ'το για τα παιδιά των 15. Αυτά ζουν σε έναν ψεύτικο συναισθηματικό και γεμάτο σεξ χωρίς όρια και αξιοπρέπεια κόσμο. Αυτά είναι καταδικασμένα. Εμείς όμως οι πιο "μεγάλοι" που έχουμε ζήσει με διαφορετικές αξίες θα έπρεπε να είμαστε διαφορετικοί, εμείς θα πρέπει να κρατάμε στην ζωή το αληθινό. Διαφορετικά είναι σαν να παραδινόμαστε στον κόσμο τους. Εδώ όμως δεν μιλάμε με 15χρονα αλλά με πιο μεγάλες ηλικίες.
Δεν μου αρέσει να μιλάμε για πρόγραμμα ,αν και καταλαβαίνω πως το λες, γιατί είναι σαν να αποδεχόμαστε τέτοιες καταστάσεις. Δεν πρόκειται ποτέ να το δεχτώ..!Ποτέ μην εγκαταλείπεις τα όνειρά σου χωρίς να αγωνίζεσαι γι αυτά
25-04-2013, 16:46 #28
Σε καμία περίπτωση δε το δέχομαι απλά δεν πέφτω κι από τα σύννεφα όπως κάνουμε ή κάναμε με άλλα πράγματα,που με τον καιρό ..''απελευθερώθηκαν??'' .. Δεν μιλάω για ''απελευθέρωση'' του κεράτου κι ότι ήταν ταμπού έτσι?Αυτά πάντα ανήθικα θα είναι Για άλλα που στην δική μας γενιά ήταν...Κι αν είσαι του '82 τότε σίγουρα με καταλαβαίνεις ..
25-04-2013, 17:31 #29
Ευχαριστω για τις απαντησεις.
Χαιρομαι γι αυτο και πραγματικα αυτος ηταν ο σκοπος μου να καουσω διαφορες αποψεις.
Και οι κριτικες καλοδεχουμενες αλλα δε παραθετω τον εαυτο μου για αναλυση εδω
Απλα ποσταρω ενα θεμα που πιστευω ολους λιγο πολυ μας εχει προβληματισεις
25-04-2013, 17:32 #30