Results 76 to 86 of 86
Thread: Γυναικεία απιστία
-
07-06-2013, 07:53 #76
με βαση τα οσα εχετε πει το ζητημα δεν ειναι αν καποιος ειναι μονογαμικος ή πολυγαμικός, θεμιτη επιλογη του καθενος ειναι αυτο, αλλά το αν θα ειναι ειλικρινης και ξεκαθαρος ως προς την επιλογη του απεναντι στο συντροφο του απο το ξεκινημα μιας σχεσης και ο συντροφος του αποδεχεται αυτην του την επιλογη.
γιάννης
- 07-06-2013, 10:18 #77
πολυγαμικος ειναι οποιος δεχεται την πολυγαμια κι απο τον συντροφο του ΟΝΤΑΣ ΕΡΩΤΕΥΜΕΝΟΣ μαζι του. το να πηδιεται κανεις δεξια κι αριστερα επειδη δεν εχει επιλογες η ειναι αδιαφορος για τον συντροφο του, η ειναι μονος του, δεν ειναι πολυγαμια, ειναι απελπισια...
προσωπικα δεν εχω συναντησει ποτε ουτε μια γυναικα που να μην θελει αποκλειστικη σχεση με καποιον που γουσταρει πραγματικα. μια διαδικτυακη γνωστη ελεγε κατι τετοια παλια,αποδειχτηκε ομως απο πολλες πλευρες οτι ειναι μυθομανης. τελικα,οχι απλα απο οποιον γουσταρε, αλλα απο οποιονδηποτε ασχετο μιλουσε στο νετ ζητουσε αποκλειστικη σχεση, οικογενεια και παιδια κι επεφτε σε μαυρη απελπισια με την καθε απορριψη. απλα δεν δεχοταν κανεις να κανει σχεση μαζι της και υποκρινοταν την πολυγαμικη για να δικαιολογει τις πολλες προσπαθειες...
07-06-2013, 10:40 #78
Δεν είναι ετσι όπως τα λες βρε πεπε…
Είναι πολύ χειροτερα :p (αλλα και πολύ καλυτερα)
Εχω συζητησει με αρκετους ανδρες σαν αυτους που περιγραφεις ( η που εχουν φιλους σαν αυτους που περιγραφεις) κι ολοι λενε το ιδιο. οτι ενας δεσμευμενος που είναι καλα στην σχεση του αλλα παρ ολα αυτα θα ξενοπηδηξει, όχι μονο μπορει να είναι τρελα ερωτευμενος με την «κορωνα στο κεφαλι του», όχι μονο το κανει αν είναι στο πιατο και ευκολο, χωρις να κυνηγησει, αλλα και με μοναδικο κριτηριο αυτό ακριβως. Την διαθεσιμοτητα δηλαδη.. οπως χαρακτηριστικα μου ειπε ενας φιλος, «ο ανδρας που θα ξενοπηδηξει εχει ως βασικο κριτηριο το να είναι η άλλη προθυμη και χωρις απαιτησεις . και συνηθως, οι πολύ προθυμες είναι αυτές που δεν εχουν επιλογες (οι καπως αδικημενες από την φυση η την ζωη, δηλαδη) οι άλλες βρισκουν και σχεση, δεν χρειαζεται να κανουν τοσες εκπτωσεις. ωραια και μοιραια, θελει να είναι αυτή που εχει διπλα του ΚΑΙ ΝΑ ΤΟΥ ΕΙΝΑΙ ΚΑΙ ΠΙΣΤΗ!!!»
Για καλη μας τυχη όμως υπαρχουν και οι αλλοι. αυτοι που και ωραιοι είναι και τους παρακαλανε σαν κολασμενες :p οι «προθυμες», αλλα τις διωχνουν (πολύ αγρια καποιες φορες). Μπορει να είναι οι λιγοτεροι όπως λες, αλλα είναι και οι καλυτεροι πεπε, εστω κι αν δεν θες να το ακους. δεν πειραζει αν είναι λιγοι (αν και δεν τους βγαλαμε να τους μετρησουμε απ ότι θυμαμαι), αρκει να είναι ο δικος μας ετσι ;)
Εμεις θα διεκδικουμε και θα απολαμβανουμε τις σχεσεις που θελουμε, με τους ανδρες που λατρευουμε και μας λατρευουν και μας θελουν διπλα τους πεπε κι αν βγουν κατωτεροι των περιστασεων, δικο τους το προβλημα. Αφηνουμε τις εκπτωσεις, για οσες τις αξιζουν (φυσει και θεσει).
Btw, αν θεωρεις τον εαυτο σου από αυτους που περιγραφεις. Εσυ θα ησουν οκ με την προοπτικη η γυναικα σου να ξενοπηδηχτει αν το βρει ευκολα και απροβληματιστα?
07-06-2013, 10:59 #79
08-06-2013, 03:36 #80
Εγώ Γιάννη μου πάντως, δεν συμφωνώ με την τελευταία τοποθέτηση. Αυτό που άλλος μπορεί να πιστεύει ότι ‘δεν υπάρχει’, κάποιος άλλος μπορεί να το έχει βιώσει. Δεν καταλαβαίνω γιατί πρέπει όλοι να σκέφτονται, να νιώθουν και να φέρονται ομοιόμορφα. Τώρα συγγνώμη αλλά το να ακυρώνουμε ή να υποβιβάζουμε τα βιώματα και τις επιλογές των άλλων, δεν ισχυροποιεί τις δικές μας απόψεις ή επιλογές. Νομίζω πως αρκεί σε κάποιες περιπτώσεις να συμφωνούμε ότι διαφωνούμε κι ότι επί του παρόντος οι εμπειρίες μας διαφέρουν.
Προσωπικά λοιπόν δεν θεωρώ τη μονογαμία ως απόδειξη έλξη, έρωτα, αφοσίωσης, αγάπης. Μπορεί θαυμάσια να είναι ΚΑΙ η μονογαμία αποτέλεσμα δειλίας, φόβου, ανασφάλειας, ανεπάρκειας, έλλειψης επιλογών, συμβιβασμού κλπ. Επίσης, έχω να αναφέρω και ευτυχισμένες και δυστυχισμένες σχέσεις κάθε τύπου: από αυστηρά μονογαμικές μέχρι πανταχόθεν ελεύθερες. Σαν κεντρικό σημείο, θα βάλω αυτό που ανέφερες σε προηγούμενο μήνυμα σου, το να είναι κάποιος ξεκάθαρος κι ειλικρινής, με τον εαυτό του και το σύντροφο, και να συμφωνούν για το πώς θα πορεύονται.
Α, θα συμφωνήσω όμως ότι υπάρχουν άνθρωποι που το παιχνίδι της εξαπάτησης το γνωρίζουν καλά.
08-06-2013, 03:46 #81
Ναι συμφωνώ απόλυτα ότι οι πιθανότητες είναι εναντίον του. Πάντως, αυτό δεν είναι λόγος για να κάνει κάποιος εκπτώσεις και συμβιβασμούς. Είναι όμως αναμφισβήτητα λόγος για να κοιταχτεί λίγο στον καθρέφτη και να αναρωτηθεί 1) είναι ρεαλιστικά αυτά που ζητάω? και 2) εγώ προσφέρω αυτά που ζητάω? Αυτό το τελευταίο το λέω γιατί μου φαίνεται λίγο φαιδρό κι υποκριτικό το ότι συχνά συναντάω ανθρώπους που έχουν κερατώσει το σύμπαν όλο, έχουν κάνει σχέσεις με παντρεμένους και δεσμευμένους κάθε κατηγορίας και μετά λένε 'αααα εγώ τον σύντροφο τον θέλω πιστό!!!' ή ακόμα χειρότερα, πιστεύουν ότι σίγουρα είναι πιστός και φιλαλήθης ο δικός τους σύντροφος, ακόμα κι αν χρειαστεί να χώσουν το κεφάλι πιο βαθιά κι από τη στρουθοκάμηλο...
Τώρα στο δεύτερο που λες, εγώ θα έλεγα ότι το καλύτερο είναι να εφαρμόζεις το 'trust everybody, but cut the cards'. :)
08-06-2013, 16:47 #82
https://en.wikipedia.org/wiki/World_population
7 δις πλυθησμός γίναμε, Broken!
Νομίζω, ότι έχεις και άλλες επιλογές.!
10-06-2013, 08:47 #83
Συμφωνώ απόλυτα με την τοποθέτηση σου. Όσες δυσλειτουργικους ή προβληματικούς γάμους ή σχεσεις κι αν θες περιέγραψε μου, οτιδήποτε δλδ περνάει απ το μυαλο σου, αυτο που περιγραφεις ειναι το χειροτερο απ όλα, ειναι απο τις μεγαλύτερες και πιο ψυχοφθπρες δυστυχιες που μπορει να βιωνει μεσα του ο ανθρωπος.
Δε μου λες γιατι πολλες γυναικες συμβιβαζονται με την εξαπατηση? (νοειται πως ποτε δεν ειναι ευτυχισμενες μ αυτο)γιάννης
11-06-2013, 01:28 #84
Θα έλεγα ότι ένας από τους λόγους που κάποιες συμβιβάζονται με την εξαπάτηση, είναι ο ίδιος ακριβώς λόγος που δηλώνουν τόσο εμφατικά 'μονογαμικές': αυτό που προανέφερα δηλαδή, η ανασφάλεια - ανεπάρκεια και η έλλειψη επιλογών. Αντίστοιχα βέβαια, υπάρχουν και κάποιοι άντρες που είναι τόσο ανασφαλείς, ώστε επιλέγουν γυναίκα με βάση το πόσο... χάλια είναι, ώστε να είναι 'σίγουροι' πως δεν θα τους απατήσει. Τα πράγματα βέβαια σπάνια είναι τόσο μονοδιάστατα. Αλλά όλα έχουν εξήγηση και σπάνια είναι μόνο αυτή που μας βολεύει.
Άλλοθι υπάρχουν πολλά για να συμβιβαστεί κανείς. Το ίδιο κι ανάγκες. Θα έλεγα όμως ότι πολλοί άνθρωποι συμβιβάζονται γιατί αδυνατούν να πιστέψουν ότι υπήρξε εξαπάτηση, ζουν σε denial δηλαδή.
11-06-2013, 20:44 #85
30-08-2013, 23:54 #86
μονο μια παρατηρηση εχω να κανω.ο καθενας κινειται με τους ομοιους του και βλεπει αυτα που επιλεγει να δει και εμαθε να βλεπει,
λενε δειξε μου τον φιλο σου να σου πω ποιος εισαι,κλασικο και σοφο
ετσι τα στατιστικα σου ειναι στατιστικα δικα σου και ισως οχι αντικειμενικα ισως και του men health και cosmopolitan..οποτε μην εισαι τοσο σιγουροςεις σε αποψεις σου..αλλα διαφερουνε απο την πραγματικοτητα την δικια μου
εχω δει και τα δυο και τα στατιστικα μου ειναι ισορροπημενα
ολοι εχουνε αναγκη απο ασφαλεια και συντροφο και οταν παει καλα υπαρχει η μονογαμικοτητα που λεμε.
και τοτε δε το ρισκαρεις γιατι δυσκολα ταιριαζεις καλα με καποιον
οχι γιατι δε μπορεισ να βρεις εμφανηση ή κωλο αλλα ειναι δυσκολο να βρεις ψυχη να επικοινωνησεις.
τωρα εαν δεν ειναι κατι βαθυ και ειναι χαλαρο μετα χαρας κανω τι κανω και εγω αλλα το νιωθω απο την αρχη οτι δεν τραβει και επισεις ειναι κοπελα που φωναζει "φορεσετα μου" λογο ψωνισμου και κενοτητας κοινος μεγαλομανιας που νομιζει πως επειδει εχει κωλο της ανοικει το συμπαν και μπορει να κανει οτι γουσταρει και οτι αυτο ειναι αρκετο για εναν αντρα.για εμενα δε ειναι τουλαχιστον... και να πω ενα μυστικο...δε το μετανιωνω!!!
Αν καποιος εχει μια καλη αυτοπεποιθεση και γνωριζει απο γυναικες ξερει οτι μπορει να την κατακτησει οταν θελησει χωρις πολλα πολλα χωρις καν να το παρει χαμπαρι και η ιδια μερικες φορες :P
Ξερει οτι ειναι σε μια σχεση επιδει το επελεξε για τον εαυτο του και το ειχε αναγκη ο ιδιος και βρηκε κατι που να τον ενδιεφερε να μαθει, οχι σαν κωλο, αλλα σα χαρακτηρα εχει η αλλη κατι που θελει να μαθει.....αλλιως δε θα το εκανε και θα γυρνουσε να κυνηγαει αλλη.αν παει καλα γιατι λοιπον να ρισκαρεις ?γιατι να γινει και κακος με κατι τετοιο?γιατι να γεμισει ενοχες?και αν δε νιωθει εκεινη την στιγμη θα ερθει η μερα που θα σε βρουνε μονες τους....αν δε γουσταρει φευγει απλα.
βλεπω ενα αστειο πραγμα απο τα ποστ εδω ομως.ολες λενε οτι αποφευγουνε το κερατο δε ειναι σωστο δε το κανουνε,πολλοι λενε οτι σεβονται την αγαπη και την κοπελα
διπλα τους.ειναι ενα ανωνυμο φορουμ.
μηπως τελικα αυτοι οι κακοι αντρες γυναικες που κερατωνουνε και λενε ψεμματα και και......δε ειναι τοσοι πολλοι??μηπως τελικα υπαρχουνε παραπανω υγειης σχεσεις ακομα ή αναγκη γι αυτες απο οτι πιστευουμε??μηπως ειναι απλα μια μοδα περιοδικων να φαινεσε κουλ στον φιλο και φιλη σου επειδη το εγραψε το περιοδικο?
και γιατι καποιος προσπαθει να γινει κουλ και να εχει θαυμασμο????μηπως για να αγαπηθει λεω εγω και να τον συμπαθησουνε???
Ασε που ενας που κερατωνει δε εμπιστευεται και πραγματικα κανενα αρα μονος,αρα τσαμπα ζηταει να αγαπηθει αφου δε μπορει να εκτιμησει την αγαπαει ο ιδιος, δε θα καταλαβει αν αγαπιεται...
μηπως ειναι οπως με το κλασικο που λενε ολοι γυρω μας "ο κοσμος εινα κακος"αλλα εχεις φιλους,καλους συνεργατες,χαιρετας ποσο κοσμο που σου μιλαει ευγενικα και σου δινει πραγματα ανετα απο λιγα μεχρι πολλα,σεβασμο ,υλικα η οχι,και δε ειναι καν φιλο σου και απλα καμια φορα εμφανιζεται ενας ανθρωπος σκατα και τα βαζουμε με ολους?
μηπως ειναι μια υπερβολη τελικα?
ΤΩΡΑ ΘΑ ΧΑΡΩ ΝΑ ΑΚΟΥΣΩ ΑΠΟΨΕΙς ΚΑΙ ΓΙ ΑΥΤΟ!!!!:)Last edited by kostas87; 31-08-2013 at 00:19.